BurnedChemist Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 στα 124 που το πήρα θα συμφωνήσω απόλυτα.. Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει το κόψιμο κάρτας sim..?? Είναι CU και αν πάω σε κατάστημα vodafone παίζει να με το κάνουν κούτρα..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 στα 124 που το πήρα θα συμφωνήσω απόλυτα.. Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει το κόψιμο κάρτας sim..?? Είναι CU και αν πάω σε κατάστημα vodafone παίζει να με το κάνουν κούτρα..?? Εμένα ο κλέφτης ζητούσε 5€, όσο κοστίζει να πάρεις καινούργια μικρή.....:wacko: Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 στα 124 που το πήρα θα συμφωνήσω απόλυτα.. Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει το κόψιμο κάρτας sim..?? Είναι CU και αν πάω σε κατάστημα vodafone παίζει να με το κάνουν κούτρα..?? κανονικά άμα πας στον πάροχο σου είναι δωρεάν αλλά οι περισσότεροι χρεώνουν 3-5 ευρώ καλύτερα να βγάλεις καινούργια sim παντως γιατί οι πολύ παλιές δεν συνεργάζονται καλά με τις νέες συσκευές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Όχι κομμένες σιμ παιδιά... Προκαλούν προβλήματα (χάσιμο σήματος και επανεκκινήσεις τηλεφώνων πχ)... Εξάλλου 5 ευρώ κοστίζει μια καινούρια micro-sim... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BurnedChemist Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Τουλάχιστον στην δίνουν επιτόπου ή πρέπει να περιμένεις καμιά μέρα..?? είναι και 2 οι άτιμες.. πρέπει να πάω και σε κοσμοτε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Τουλάχιστον στην δίνουν επιτόπου ή πρέπει να περιμένεις καμιά μέρα..?? είναι και 2 οι άτιμες.. πρέπει να πάω και σε κοσμοτε.. κατευθείαν στην δίνουν αλλά πρέπει προφανώς το νούμερο να είναι στο όνομα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 στα 124 που το πήρα θα συμφωνήσω απόλυτα.. Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει το κόψιμο κάρτας sim..?? Είναι CU και αν πάω σε κατάστημα vodafone παίζει να με το κάνουν κούτρα..?? Μα είναι δυνατόν, χρεώνουν για μια κίνηση που θα κάνει ο άλλος με το εργαλείο; Κλέψιμο. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BurnedChemist Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Οκ.. ευχαριστώ για τα ινφο.. άντε σγα σγα να μαθαίνουμε το windows phone.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Όχι κομμένες σιμ παιδιά... Προκαλούν προβλήματα (χάσιμο σήματος και επανεκκινήσεις τηλεφώνων πχ)... Εξάλλου 5 ευρώ κοστίζει μια καινούρια micro-sim... Αλέξη μερικοί δεν το καταλαβαίνουν. Μια φορά μου την είπε ένας ότι δεν έχω δίκιο για αυτό το θέμα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Αλέξη μερικοί δεν το καταλαβαίνουν. Μια φορά μου την είπε ένας ότι δεν έχω δίκιο για αυτό το θέμα. Εγω παντως το πηρα το μαθημα μου με τον χειροτερο τροπο...παθαινοντας. Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzi Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Μετά από 2 μέρες συμβίωσης με το 630 ειμαι τελείως απογοητευμένος με την αποδοση των χρωματων της οθονης. Το λευκο ειναι κιτρινο με αποτελεσμα ολα τα χρωματα να δειχνουν ξεπλυμενα.. Σε συγκριση με την οθονη του 520 ειναι πολλα σκαλια πιο κατω.... Περασα τη Δευτερα απο το πλαισιο τους εδειξα την οθονη και μεσα σε 5 λεπτα χωρις πολλα ,πολλα μου το αντικαταστησανε με αλλο:D Ολα καλα με το καινουργιο το κινητο αν και στο επανω μερος της οθονης εχει καποιες σκιες τις οποιες παρατηρησα και σε αλλες 3 συσκευες, οποτε πρεπει να γενικο το κακο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 (edited) Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Καινούργιο - σφραγισμένο σου έδωσαν; Edited July 31, 2014 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 dimzi εγώ στην θέση σου θα τους έβαζα να μου το αλλάξουν μέχρι να βρω άψογο κομμάτι. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzi Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Δεν φαίνεται και τόσο πολύ οποτε δεν ασχολουμε άλλο. Το εκθεσιακό που είχαν στο πλαίσιο είχε το ίδιο προβλημα. Το ίδιο και σε 1 που τσέκαρα στο media market. Τέλος και ενός φίλου που το πήρε από τον Γερμανό μια από τα ίδια. Πάντως η νοκια(Microsoft) έχει ρίξει αρκετα την ποιότητα. Για αυτό μαλλον πουλάνε και τόσο φθηνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BurnedChemist Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 1 μέρα με windows phone και έβγαλα αλλεργία.. Σημάδι από τον θεό για να γυρίσω σε android..?? Για την ώρα όλα καλά.. ειδικά σε GPS και χάρτες έπαθα σοκ.. μπαταρία είναι ήδη στο 40% αλλά έφαγα όλη την μέρα με ανοιχτή οθόνη και στήσιμο εφαρμογών και λοιπά.. οπότε αναμενόμενο πιστεύω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Δεν φαίνεται και τόσο πολύ οποτε δεν ασχολουμε άλλο. Το εκθεσιακό που είχαν στο πλαίσιο είχε το ίδιο προβλημα. Το ίδιο και σε 1 που τσέκαρα στο media market. Τέλος και ενός φίλου που το πήρε από τον Γερμανό μια από τα ίδια. Πάντως η νοκια(Microsoft) έχει ρίξει αρκετα την ποιότητα. Για αυτό μαλλον πουλάνε και τόσο φθηνά. Όταν λες "σκιές", τι εννοείς; Μπορείς να πάρεις ένα στιγμιότυπο οθόνης να δούμε και οι υπόλοιποι; Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 1 μέρα με windows phone και έβγαλα αλλεργία.. Σημάδι από τον θεό για να γυρίσω σε android..?? Για την ώρα όλα καλά.. ειδικά σε GPS και χάρτες έπαθα σοκ.. μπαταρία είναι ήδη στο 40% αλλά έφαγα όλη την μέρα με ανοιχτή οθόνη και στήσιμο εφαρμογών και λοιπά.. οπότε αναμενόμενο πιστεύω.. Τι ειναι αυτο που θες και δεν το κανει; Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 έφυγε η παραγγελία, με διπλή κάρτα σιμ, για την γυναίκα μου, τι κάρτα μνήμης προτείνετε και καμιά θήκη σε στιλ βιβλίου παίζει κάπου? Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Δυο εβδομάδες με το κινητό και δεν έχω κανένα από τα προαναφερθέντα προβλήματα με την οθόνη. Μάλιστα πήρα δυο ταυτόχρονα. Δίκαρτες συσκευές. Το μόνο που θέλουν φόρτιση κάθε μέρα. Ειδικά με wifi η και με τα δεδομένα ανοιχτά και downloading η μπαταρία λιώνει. Ο ήχος είναι μοναδικός τόσο στις κλήσεις όσο και στο ραδιόφωνο και τη μουσική γενικότερα.Συνδυασμένο με τα κατάλληλα ακουστικά δεν πιστεύεις πραγματικά αυτό που ακούς, εγώ πήρα τα coloud και απλά σκοτώνουν. Το τηλέφωνο πιστεύω πως προσφέρει παραπάνω από αυτό που πληρώνεις. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BurnedChemist Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 (edited) Τι ειναι αυτο που θες και δεν το κανει; Μετά την πρώτη μέρα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.. ποιότητα κλήσης, απόκριση χάρτες κλπ όλα κομπλέ.. Νταξ μόνο μερικές εφαρμογές είναι λίγο διαφορετικές χωρίς προβλήματα ωστόσο, ενώ λείπουν κάποιες πιο εξεζητημένες όπως πχ δρομολόγια ΟΑΣΘ του ανδροιδ που ******.. εχω βρει μια αντίστοιχη αλλά λίγο μάπα με φάνηκε.. Πραγματικά το μόνο που θα θελα είναι να χει ακουστικά.. και ίσως φλας.. αλλά κατά τα άλλα για 124 ευρά το κινητό σκίζει.. εδιδ μιας και τα ανέφερα.. Για πείτε κανα καλό σετ χαντσ-φρι να πάρω.. αλλά μην ξεφεύγει η τιμή.. Edited July 31, 2014 by BurnedChemist αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a16 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Όσον αφορά την κομμένη σιμ που λέτε πιο πάνω,εγω την έχω κόψει τελείως λάθος μόνος μου-καμια σχέση με το πως την κόβουν σε καταστήματα δηλαδή. Εδω και δυο χρονια σε όσες συσκευές την έχω χρησιμοποιήσει από iPhone ως κάτι Samsung των 10€ δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Νομίζω τα πράγματα με τις κομμένες σιμ είναι απλά. Την κόβεις και δοκιμάζεις αν δουλεύει. Αν δεν έχεις πρόβλημα, όλα οκ, γλίτωσες 5 ευρώ. Αν έχεις πρόβλημα πας επιτόπου και μέσα σε λίγη ώρα έχεις καινούρια κάρτα. Προσωπικά έχω δύο κομμένες κάρτες αυτή τη στιγμή και λειτουργούν και οι δύο κανονικά. Τις έκοψα μόνος, με ένα μηχανηματάκι που πήρα από EBAY στα 3 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzi Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Όταν λες "σκιές", τι εννοείς; Μπορείς να πάρεις ένα στιγμιότυπο οθόνης να δούμε και οι υπόλοιποι; https://onedrive.live.com/?cid=05FCE54C085A539D&id=5FCE54C085A539D%211125&v=3 Τα τεραγωνακια στο πανω μερος της οθονης. Αυτη η φωτογραφια ειναι απο το κινητο που αντικατασταθηκε. Στο καινουργιο υπαρχει αλλα οχι τοσο εντονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Για τα δρομολόγια δεν ξέρω αν σας βολεύει το Nokia transit Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 https://onedrive.live.com/?cid=05FCE54C085A539D&id=5FCE54C085A539D%211125&v=3 Τα τεραγωνακια στο πανω μερος της οθονης. Αυτη η φωτογραφια ειναι απο το κινητο που αντικατασταθηκε. Στο καινουργιο υπαρχει αλλα οχι τοσο εντονα. Μάλιστα, το είδα και εγώ. Είναι σαν λαμπίτσες βλέπω, σαν να έχει ενδιάμεσα φωτάκια! Έκατσα ώρα και κοίταγα, ακόμα και με μεγεθυντικό, υπάρχει και στην δική μου συσκευή το ίδιο φαινόμενο, αλλά είναι ανεπαίσθητο. Αν δεν το ήξερα να το ψάξω, σε λευκό μόνο φόντο και με τον φακό σε κεκλιμμένο επίπεδο, δεν θα το είχα παρατηρήσει. Προσπάθησα να το πάρω και εγώ φωτογραφία (σε screenshot δεν φαίνεται), αλλά δεν το δείχνει με την καμία. Βασικά, αν δεν το έλεγες και δεν το έψαχνα, δεν θα το έβλεπα ποτέ! Αλλά όντως υπάρχει και σε μένα. Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts