MarkSim Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, θα επισκεφτώ το Nokia Care να δω τι έχει. Πάντως η αλήθεια είναι ότι η έλλειψη flash κάπως το ρίχνει. Δεν νομίζω να ανέβαζε πολύ την τιμή του αν είχε βάλει έστω και ένα υποτυπώδες η Nokia. Πάντως στην επόμενη αναβάθμιση θα μπορούμε να φτιάχνουμε φακέλους στην αρχική οθόνη των tiles, κάτι πολύ χρήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 E, τι σημαίνει? Όταν συνδέεσαι στα δεδομένα του δικτύου σου, γράφει Ε ή Η; Αυτό σε ρωτούν γιατί έχει μεγάλη διαφορά και έχει να κάνει με το δίκτυο σου. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, θα επισκεφτώ το Nokia Care να δω τι έχει. Πάντως η αλήθεια είναι ότι η έλλειψη flash κάπως το ρίχνει. Δεν νομίζω να ανέβαζε πολύ την τιμή του αν είχε βάλει έστω και ένα υποτυπώδες η Nokia. Πάντως στην επόμενη αναβάθμιση θα μπορούμε να φτιάχνουμε φακέλους στην αρχική οθόνη των tiles, κάτι πολύ χρήσιμο. Στα 8,1 φτιάχνεις φακέλους στην αρχική οθόνη. Μάλλον αυτό εννοείς. Το clean black είναι όλα τα λεφτά και η διαφορά φαίνεται στον ήλιο. Η κάμερα του 630 είναι τόσο απίστευτη σε ρυθμίσεις και ΝΟΚΙΑ προγράμματα που νομίζω το led περριτεύει για να μην πω θα χαλούσε και κάποιες φωτογραφίες. Αν το θες για φακό, πάω πάσο, οι φακοί οθόνης είναι αδιάφοροι. Αν θες να δεις, έχω ανεβάσει βραδυνή φωτογραφία με αυτόματες ρυθμίσεις σε προηγούμενο ποστ μου, μπορείς να δεις. Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Όταν συνδέεσαι στα δεδομένα του δικτύου σου, γράφει Ε ή Η; Αυτό σε ρωτούν γιατί έχει μεγάλη διαφορά και έχει να κάνει με το δίκτυο σου. E γράφει , τι μπορώ να κάνω? wind έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 E γράφει , τι μπορώ να κάνω? wind έχω Η ταχύτητα αυτή του δικτύου σου δεν είναι 3g. Το Ε που σου βγάζει σημαίνει EDGE και αντιστοιχεί σε δίκτυο 2,75g. Αυτό σημαίνει ότι η wind δεν έχει καλό ή καθόλου 3g δίκτυο στην περιοχή με αποτέλεσμα η συσκευή σου να πιάνει το αμέσως πιο αργό από αυτό που έχεις ρυθμίσει. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Η ταχύτητα αυτή του δικτύου σου δεν είναι 3g. Το Ε που σου βγάζει σημαίνει EDGE και αντιστοιχεί σε δίκτυο 2,75g. Αυτό σημαίνει ότι η wind δεν έχει καλό ή καθόλου 3g δίκτυο στην περιοχή με αποτέλεσμα η συσκευή σου να πιάνει το αμέσως πιο αργό από αυτό που έχεις ρυθμίσει. Ακριβώς όπως το λέει ο niotheros. Για να πιάσεις 3G πρέπει να γράφει Η (HSPA, High Speed Packet Access) ή ακόμα καλύτερα Η+ Δοκίμασε και κάπου αλλού. Πιο κεντρικά, ή σε άλλη περιοχή που να έχει σίγουρα 3G. Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 E γράφει , τι μπορώ να κάνω? wind έχω Να αλλάξεις πάροχο :p Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Να αλλάξεις πάροχο :p :) μάλιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Να αλλάξεις πάροχο :p Αν στον φορέσουνε με εταιρικό απλά δε μπορείς να αλλάξεις.... :( Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Ακριβώς όπως το λέει ο niotheros. Για να πιάσεις 3G πρέπει να γράφει Η (HSPA, High Speed Packet Access) ή ακόμα καλύτερα Η+ Δοκίμασε και κάπου αλλού. Πιο κεντρικά, ή σε άλλη περιοχή που να έχει σίγουρα 3G. η κάρτα σιμ αν είναι παλιά παίζει ρόλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Προσδιόρισε το "παλιά"... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kathy_88 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Μολις σημερα το πηρα και μπορω να πω εχω ενθουσιαστει. :happy: Εχω καταλαβει ομως οτι αν το 3G ειναι απενεργοποιημενο δεν μπορεις να βγαλεις κληση και οταν σε καλει καποιος και απαντας.δεν τον ακους ουτε σε ακουει. αυτο σημαινει οτι θα πρεπει το 3g να ειναι ενεργοποιημενο συνεχεια??? Εχει συμβει ποτε σε κανεναν σας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 (edited) Είναι ενα κλικ ποιο γρήγορο το 630 , internet explorer , στην απόκριση του λειτουργικού συστήματος και σε εφαρμογές γενικά. Μια ακόμα διάφορα με το 625 είναι τα capacitive πλήκτρα είναι εντός του πλαισίου της οθόνης. Επίσης έρχεται με Cyan κανονικά και η μπαταρία είναι αποσπώμενη, είναι και ποιο ελαφρύ. Edited July 10, 2014 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Μολις σημερα το πηρα και μπορω να πω εχω ενθουσιαστει. :happy: Εχω καταλαβει ομως οτι αν το 3G ειναι απενεργοποιημενο δεν μπορεις να βγαλεις κληση και οταν σε καλει καποιος και απαντας.δεν τον ακους ουτε σε ακουει. αυτο σημαινει οτι θα πρεπει το 3g να ειναι ενεργοποιημενο συνεχεια??? Εχει συμβει ποτε σε κανεναν σας??? Αυτό, έχει να κάνει με την ισχύ του σήματος 3G στην περιοχή σου. Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kathy_88 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Αυτό, έχει να κάνει με την ισχύ του σήματος 3G στην περιοχή σου. Αθηνα μενω, δηλαδη οταν θα το απενεργοποιω δεν θα μπορω να μιλαω εν ολιγοις? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Ίσα ίσα που το δίκτυο 2g είναι πιο δυνατό από το 3g...και αφορά μόνο ταχύτητα δικτύου για ίντερνετ,ομιλία δεν,κερδίζεις κάτι Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Αθηνα μενω, δηλαδη οταν θα το απενεργοποιω δεν θα μπορω να μιλαω εν ολιγοις? :cry: Όχι. Σε κάθε περίπτωση το ελάχιστο που θα μπορείς να κάνεις θα είναι το να βγάζεις κλήσεις, ανάλογα με την κάλυψη δικτύου της κινητής τηλεφωνίας του παρόχου σου σε 2g/2,5g/3g/4g κοκ. Από κει και πέρα μεταβάλλεται η ταχύτητα σύνδεσής σου στο ίντερνετ. Με 2g/2,5g θα έχεις μικρότερη ταχύτητα στο ίντερνετ από ότι με 3g/4g . Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Τελικά περνά και τη τελευταία build της Developer Preview 8.10.12397.895. @topo85 Φαίνεται ότι ο ήχος κλειδώματος της οθόνης τώρα είναι άμεσος. Εχθές πήρα κι εγώ την 8.10.12397.895 αλλά ο ήχος κλειδώματος είναι στα ίδια. Όχι ότι με ενοχλεί αλλά νομίζω ότι είναι κάποιο κόλλημα του συστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavros10 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Η ελλειψη φλας με σκοτωνει. Ειμαι σε αναζητηση wp8 συσκευης και λογω μεγεθους ειναι ιδανικο για μενα. Ειναι προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkSim Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Πήγα στο Nokia Care στο Αιγάλεω. Έχει αυθεντικά καπάκια σε όλα τα χρώματα με 5 ευρώ. Απλά είναι χύμα, αλλά δεν νομίζω να πειράζει κανέναν η έλλειψη κουτιού. Το λέω αυτό γιατί στο Nokia Care της Ν. Σμύρνης στοιχίζουν 15 ευρώ! ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάτι ακόμα: Έχει ενεργοποιήσει κανείς την Cortana; (http://www.windowsphone.com/el-gr/how-to/wp8/apps/meet-cortana) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Πήγα στο Nokia Care στο Αιγάλεω. Έχει αυθεντικά καπάκια σε όλα τα χρώματα με 5 ευρώ. Απλά είναι χύμα, αλλά δεν νομίζω να πειράζει κανέναν η έλλειψη κουτιού. Το λέω αυτό γιατί στο Nokia Care της Ν. Σμύρνης στοιχίζουν 15 ευρώ! Κάτι ακόμα: Έχει ενεργοποιήσει κανείς την Cortana; (http://www.windowsphone.com/el-gr/how-to/wp8/apps/meet-cortana) Η Cortana λειτουργεί προς το παρόν μόνο στην Aμερική. Υπάρχει τρόπος να λειτουργήσει και εκτός US και αυτό γίνεται αλλάζοντας από τις ρυθμίσεις της συσκευής τη γλώσσα και την περιοχή και επιλέγοντας εκεί US. Θα χρειαστεί να κάνεις 2 επανεκκινήσεις στη συσκευή σου και όπως καταλαβαίνεις το menu της συσκευής θα είναι στα αγγλικά. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Πήγα στο Nokia Care στο Αιγάλεω. Έχει αυθεντικά καπάκια σε όλα τα χρώματα με 5 ευρώ. Απλά είναι χύμα, αλλά δεν νομίζω να πειράζει κανέναν η έλλειψη κουτιού. Το λέω αυτό γιατί στο Nokia Care της Ν. Σμύρνης στοιχίζουν 15 ευρώ! ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάτι ακόμα: Έχει ενεργοποιήσει κανείς την Cortana; (http://www.windowsphone.com/el-gr/how-to/wp8/apps/meet-cortana) Γνωρίζει κανένας γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά μεταξύ καταστημάτων της ίδιας εταιρίας; Δε γίνεται σε 3 μαγαζιά να υπάρχουν 3 διαφορετικές τιμές, οι οποίες έχουν και μεγάλη διαφορά μεταξύ τους (να υπήρχε διαφορά στο 1 ευρώ δε θα ασχολιόταν κανένας παρόλο που θα ήταν πάλι παράλογο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
da77 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Καλησπερα, Η ελλειψη proximity sensor δημιουργει προβλημα στις κλησεις π.χ να πατησω καποιο κουμπι με το αυτι μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 (edited) υπάρχει κάποια εφαρμογή για της ειδοποιήσεις στην αρχική οθόνη ηχητική ή οπτική? αν έχουν κλείσει οι εφαρμογές που ανοίγουμε πως μπορούμε να το καταλάβουμε? Edited July 11, 2014 by gsserv10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perlitis Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Διάβασα ολα τα ποστ, και δεν είδα να ενοχλείται κανεις από μια διαφορα στην προβολή ιστοσελίδων,PDF κλπ. σε σχέση με τα android. Αναφέρομαι στην προσαρμογή της σελίδας στο επιθυμητό zoom (fit2page).Δεν υπάρχει (ή δεν την βρισκω) στις ρυθμίσεις ιστοσελίδας. Στο android ειχα ένα Samsung duos και για τα PDF χρησιμοποιούσα kingsoft office. Εδω και της adobe o reader και της MS δεν το έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Πήρε αναβάθμιση, μόλις. Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts