Jump to content

kathy_88

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kathy_88

  • Ημ. Γέννησης Δεκέμβριος 30

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kathy_88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αθηνα μενω, δηλαδη οταν θα το απενεργοποιω δεν θα μπορω να μιλαω εν ολιγοις? :cry:
  2. Μολις σημερα το πηρα και μπορω να πω εχω ενθουσιαστει. :happy: Εχω καταλαβει ομως οτι αν το 3G ειναι απενεργοποιημενο δεν μπορεις να βγαλεις κληση και οταν σε καλει καποιος και απαντας.δεν τον ακους ουτε σε ακουει. αυτο σημαινει οτι θα πρεπει το 3g να ειναι ενεργοποιημενο συνεχεια??? Εχει συμβει ποτε σε κανεναν σας???
  3. Με το καλο και στα δικα μου. Πηρα επιτηδες dunhill, ακριβα και βαρια για να μην κανω πολλα. Καταντια...
  4. Δοκιμασε το davidoff το slim το γαλαζιο (ελπιζω να υπαρχει ακομη) το ειχα κανει σε μια φαση να δοκιμασω τα slims αλλα τελικα καιγονται υπερβολικα γρηγορα για μενα :mad: ο golden virginia ειναι πολυ πιο χημικος απο τον καρελια (βασικα εδω που τα λεμε ολα τα τσιγαρα χημεια ειναι χεχε) κατ εμε αφου θες ποιοτητα κι οχι ποσοτητα διαλεξε κατι που σε ευχαριστει και οχι οτι κανει το 80% των ελληνων καπνιστων δηλαδη ολλανδικες βλακειες drum και holborn κλπ
  5. Τα τριμματα ειναι οντως εκνευριστικα οταν ειναι πολλα δεν καπνιζονται και σκορπιζουν και παντου. Πηρα camel essential πριν απο 4 μερες επιεικως αδιαφορος.
  6. Τον αντιστοιχο γκολντ τον δοκιμασες???
  7. Αυτη τη συσκευασια που μοιαζει πολυ με αυτη τουβιομηχανικου λες?:cool:
  8. Στοχος μου ειναι να το ελλατωσω και να καπνιζω οσο κι εσυδηλαδη 2-3 πακετα το μηνα οποτε ψαχνω ενα τσιγαρο γευστικο και ποιοτικο.σε slims εχεις δοκιμασει και τα davidoff τα γαλαζια? Γενικα μεινε μακρια απο old holborn - βεβαια και παλι γουστα ειναι αυτα - ψαξε ποιο αρωματικουςκαπνους οπωςο καρελια - προσωπικα μονο καπνος για πολυ καιρο και αντιστροφα μονο βιομηχανικα για πολυ καιρο με κουραζουν οποτε καθε 2-3 μηνες τα εναλασσω Μπορει να ακουστει αστειο αλλα εενα ο καπνος που εχει ξεραθει λιγο μουαρεσει καλυερα χαχα
  9. Γαλάζια, πρ!σινα & πορτοκαλι ριζλα ειναι μια χαρα Μου αρεσε πολυ ο μαλμπορο γκολντ καπνος τον σταματησα πριν καποιους μηνεςακουσα τελευταια οτι χαλασε ειναι αληθεια?
  10. Οι old holborn ειναι αθλιοι το ιδιο και οι drum. Καρελια εκανα 1 χρονο μεχρι που ξεκινησανε τα φλεμματα και μπουχτισα. Εδω και εναν χρονο ειμαι με dunhill και silk cut. Ο golden virginia τι λεει?? Αξιζει???
  11. Καλησπερα, μηπως εχει βρει κανεις τα Dunhill fine cut τα μαυρα τα καινουρια στην Αθηνα? Ειναι μαυρο πακετακι με μια μπεζ λωριδα που γραφει swiss blend. Ρωτησα σε περιπτερα στο συνταγμα και δεν ειχαν.
  12. 1. τι λένε τα silk cut τα μωβ? 2. που μπορώ να βρώ sobranie στην Αθήνα? (ή μήπως δεν μπορώ?)
  13. έχει κανείςτο εξής πρόβλημα που έχω εγώ: κάθε μέρα (κάθε μέρα όμως) στις 10:20 το πρωί ακριβώς χτυπάει πολύ δυνατά μια υπενθύμιση την οποία δεν έχω βάλει. ακόμη κι όταν είναι στο αθόρυβο χτυπάει. έχει γίνει πολύ ενοχλητικό (επαναλαμβάνω δεν έχω κάνει καμία ρύθμιση, δεν έχω κανένα συμβάν στο ημερολόγιο και δεν έχω βάλει ξυπνητήρι)
  14. καλύτερα που δεν είναι Dual active απο την μια γιατι αλλιώς η μπαταρία θα πέθαινε σε μια μέρα
  15. αυτό το θέμα με το Samsuνg Champ και το handsfree του που όταν είναι συδεδεμένο και δέχεσαι κλήση δεν ακούγεται το ringtone, μόνο δόνηση και ένας ανεπαίσθητος ήχος όταν φοράς τα ακουστικά... να στείλω στην εταιρεία mail να δω πως μπορώ να το αλλάξω? το μενού ρυθμίσεών του μου φάνηκε πολύ φτωχο...
×
×
  • Create New...