Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Update. Αν ξέρεις κάποιος κάτι παραπάνω σχετικά με αυτή την έκδοση βοηθάει. Δεν είδα κάποια διαφορά στο λίγο που ασχολήθηκα.

edit: βρήκα info

http://www.ibtimes.co.uk/microsoft-lumia-535-receives-windows-phone-8-1-update-1-new-os-version-8-10-14234-375-firmware-1490757

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όταν ανοίγω την κάμερα με οποιαδήποτε εφαρμογή, η εικόνα που βλέπω στο τηλέφωνο είναι θολή και με πολύ θόρυβο, ιδίως όταν βρίσκομαι σε κλειστό χώρο χωρίς καλό φωτισμό. Όταν βγάζω όμως φωτογραφία είναι καθαρή, χωρίς βέβαια να ξέρω και πολλά από φωτογραφία. Είναι λογικό αυτό; συμβαίνει σε όλα τα 930;

Όταν ανοίγω την κάμερα με οποιαδήποτε εφαρμογή, η εικόνα που βλέπω στο τηλέφωνο είναι θολή και με πολύ θόρυβο, ιδίως όταν βρίσκομαι σε κλειστό χώρο χωρίς καλό φωτισμό. Όταν βγάζω όμως φωτογραφία είναι καθαρή, χωρίς βέβαια να ξέρω και πολλά από φωτογραφία. Είναι λογικό αυτό; συμβαίνει σε όλα τα 930;

Έτσι ακριβώς συμβαίνει και σε εμένα, αλλα όπως είπες το αποτέλεσμα δεν έχει καμια σχέση με αυτό που βλέπεις.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Ευχαριστώ, άρχισα να πιστεύω πως κάτι δεν πάει καλά. Οι φωτογραφίες αναλόγως τον χώρο βγαίνουν καλές οπότε όλα καλά. Είχες γράψει πως το live tile των ειδήσεων δουλεύει καλά σε σένα, σε μένα δούλεψε χθες που άλλαξα για λίγο γλώσσα και περιοχή, αλλά μετά από λίγο σταμάτησε να λειτουργεί πάλι. Έχεις το τηλέφωνο σε ελληνικά και δουλεύει σωστά; χωρίς να κάνεις κάτι ιδιαίτερο; Edited by cb600f

Έχει ρυθμιστεί να δουλεύει κανονικά στο background. Προς το παρόν, έχω γυρίσει πάλι σε us region κλπ και δοκιμάζω το mix radio.

Έχει βρεθεί κάποια λύση για το ενοχλητικό flickering της οθόνης;
Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε.

Στιγμιαίο παίξιμο της οθόνης με γραμμή οριζόντια. Γράφουν ότι το κάνει όταν χάνει το 3g και γυρνάει σε 2g.
Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε.

Ευχαριστώ, άρχισα να πιστεύω πως κάτι δεν πάει καλά. Οι φωτογραφίες αναλόγως τον χώρο βγαίνουν καλές οπότε όλα καλά. Είχες γράψει πως το live tile των ειδήσεων δουλεύει καλά σε σένα, σε μένα δούλεψε χθες που άλλαξα για λίγο γλώσσα και περιοχή, αλλά μετά από λίγο σταμάτησε να λειτουργεί πάλι. Έχεις το τηλέφωνο σε ελληνικά και δουλεύει σωστά; χωρίς να κάνεις κάτι ιδιαίτερο;

Εντελώς Ελληνικά, δεν έχω πειράξει τίποτα και το live title δουλεύει απροβλημάτιστα από την πρώτη στιγμή.

Στιγμιαίο παίξιμο της οθόνης με γραμμή οριζόντια. Γράφουν ότι το κάνει όταν χάνει το 3g και γυρνάει σε 2g.

Εμένα αυτό μου συμβαίνει όταν παίρνω και με παίρνουν τηλ. Βλέπω την φωτό να ψιλοτρεμοπέζει να κάνει σαν κυματάκια. Όχι πάντα βέβαια και όχι σε τέτοιο βαθμό που να το πάω για service. Αλλά δεν έπρεπε να υπάρχουν αυτά τα θέματα για τέτοια κινητά.

:respect:

Έχει καταλάβει κανείς γιατί εξαίρεσαν το 930 από το preview των Win 10?

To εδωσαν σε πολυ λιγες συσκευες, ωστε να αναπτυξουν το λειτουργικο πρωτα, και μετα να ασχοληθουν με την επεκταση του στις αλλες.

Ναι, πολύ έξυπνο να εξαιρέσουν τη ναυαρχίδα των WP απ' το preview . . .

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Εγώ πιστεύω πως για κάποιο λόγο, γενικά έχουν παραγκωνίσει την συσκευή εκεί στην Microsoft. Ακόμη και στην επίσημη σελίδα δεν εμφανίζεται σχεδόν πουθενά. Νομίζω πως ο λόγος είναι καθαρά marketing ούτως ώστε με την έλευση των "10" να 'έχει έτοιμο το πεδίο για την πρώτη Microsoft flagship. Κακή λογική για όσους έχουμε αγοράσει το 930 και καλή για όσους... περιμένουν. ;)

3>4

Εγώ πιστεύω πως για κάποιο λόγο, γενικά έχουν παραγκωνίσει την συσκευή εκεί στην Microsoft. Ακόμη και στην επίσημη σελίδα δεν εμφανίζεται σχεδόν πουθενά. Νομίζω πως ο λόγος είναι καθαρά marketing ούτως ώστε με την έλευση των "10" να 'έχει έτοιμο το πεδίο για την πρώτη Microsoft flagship. Κακή λογική για όσους έχουμε αγοράσει το 930 και καλή για όσους... περιμένουν. ;)

Το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ. Τέτοια να κάνει η Microsoft και αν ξεκολλήσει ποτε από τον πάτο ,γιατί εκεί είναι τώρα , σφυρα μου κλέφτικα.

Αυτές τις πονηριες να τις κάνει στην βλαχοαμερικη που τους παίρνει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

H απαντηση μου γιατι δεν εχει W10 το 930 ηταν πολυ ξεκαθαρη.

Μην αρχιζετε τις ιστοριες για αγριους.

Σωστός nikchris.....

Τώρα φταίω εγώ να πετάξω καμία σπόντα, αλλα θα γίνω πάλι ο κακός!!!!

H απαντηση μου γιατι δεν εχει W10 το 930 ηταν πολυ ξεκαθαρη.

Μην αρχιζετε τις ιστοριες για αγριους.

Όπως ακριβώς λέει ο nikchris, αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες για το "γιατί", καλό είναι να ρίχνεται και μια ματιά στο windows phone central:)

Εδώ και 10 μέρες περίπου δεν μου ανανεώνεται στην οθόνη κλειδώματος η εικόνα που αλλάζει μέσω bing. Αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο θέμα; Καμμία λύση ;

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Εδώ και 10 μέρες περίπου δεν μου ανανεώνεται στην οθόνη κλειδώματος η εικόνα που αλλάζει μέσω bing. Αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο θέμα; Καμμία λύση ;

Και γω αντιμετωπίζω το ίδιο. Το έχουν αναφέρει και άλλα παιδιά. Δεν ξέρω μήπως είναι θέμα της rom της cosmote.

Και γω αντιμετωπίζω το ίδιο. Το έχουν αναφέρει και άλλα παιδιά. Δεν ξέρω μήπως είναι θέμα της rom της cosmote.

και εγώ το έχω το ίδιο πρόβλημα με ελληνική καθαρή rom έκανα το εξής αφίσα 2 βραδια ανοιχτό με wifi το κινητό και μέσα στην νύχτα την άλλαξε την φωτογραφία αλλα μέσα στην μέρα τίποτα.Έτσι αναγκαστικά και έβαλα άλλη εφαρμογή και μια χαρά αλλάζουν οι φωτογραφίες από bing και έχω και τον καιρό στην οθόνη κλειδώματος

spacer.png

και εγώ το έχω το ίδιο πρόβλημα με ελληνική καθαρή rom έκανα το εξής αφίσα 2 βραδια ανοιχτό με wifi το κινητό και μέσα στην νύχτα την άλλαξε την φωτογραφία αλλα μέσα στην μέρα τίποτα.Έτσι αναγκαστικά και έβαλα άλλη εφαρμογή και μια χαρά αλλάζουν οι φωτογραφίες από bing και έχω και τον καιρό στην οθόνη κλειδώματος

Ποια εφαρμογή είναι φίλε μου αυτή ;

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Σε εμένα αλλάζει η φώτο από την εφαρμογή καιρού amazing weather hd και ανανεώνει κανονικά δοκιμάστε να κάνετε και εσείς το ίδιο με εφαρμογή που σου δίνει αυτήν την δυνατότητα.
:respect: