thanospc Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Αν δεν ακούς τίποτα τότε θα πρέπει να ψάξεις την συσκευή σου μήπως κόλλησε το ois οποτε δεν θα δουλεύει. Έγώ πάντως το ακούω όπως επίσης και αυτό το μικρο τακ όταν ανοιγει κάποιες φορές και εστιάζει πολυ κοντά..Μπορείτε να ανεβάσετε κάποιες φώτος από μέρα και με λίγο φώς να δουμε σε συγκρίσεις με τις δικές μας? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Αν δεν ακούς τίποτα τότε θα πρέπει να ψάξεις την συσκευή σου μήπως κόλλησε το ois οποτε δεν θα δουλεύει. Έγώ πάντως το ακούω όπως επίσης και αυτό το μικρο τακ όταν ανοιγει κάποιες φορές και εστιάζει πολυ κοντά..Μπορείτε να ανεβάσετε κάποιες φώτος από μέρα και με λίγο φώς να δουμε σε συγκρίσεις με τις δικές μας? Μάλλον το δικό μου χαλασμένο θα είναι, αλλα μιας και δεν με απασχολεί τοτε είμαι οκ. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 (edited) Ειχα Ιταλικη wind δε μωβιζε αλλα την εβγαλα λογω λογοτυπων. Εβαλα φιλανδικη μωβιζε. Εβαλα αγγλικη πηγαινε σφαιρατα δε μοβιζε καθολου αλλα δεν ειχε επιλογη για google και για 2g. Εβαλα ουγγρικη και δουλευουν ολα κομπλε. Ισως ειχε ενα αμυδρο μωβ.. Αλλα διορθωνεται απο τις ρυθμισεις... Σε οσες ρομ μωβιζει διορθωνεται παντως.. Σε καποιες εξαλειπτεται σε καποιες διορθωνεται στο καλυτερο. Εγώ έχω ουγγρική από την αρχή αλλά ψηλομωβιζει έκανα τις ρυθμίσεις που λένε αλλά πάλι φαίνεται, εσύ τη ρύθμιση έκανες και λες ότι τώρα δεν φαίνεται για να δω αν κάναμε το ίδιο. Edited February 5, 2015 by Alex_tz Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 (edited) Μου ήρθε update σε φιλανδική αλλά δε ξέρω τι είναι. Ήμουν ήδη σε denim. Edit. Μάλλον η γλώσσα που κατέβασα ήταν. Το έβγαλε σαν update. Άκυρο! Edited February 5, 2015 by GeorgeX21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lempres Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 (edited) Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό και γι αυτό θα ήθελα την γνώμη όσων το έχουν αγοράσει ή έστω χειριστεί για κάποιο διάστημα. Πως είναι από θέμα αυτονομίας, τυχόν κολλήματα, υπερθέρμανση και γενικά οτι έχει συζητηθεί στο post (είναι πολλές οι σελίδες για να τις διαβάσω όλες!). Από άποψη εμφάνισης μου αρέσει τρελά. Επίσης θέλω να μάθω αν λειτουγούν σωστά οι εφαρμογές facebook, messenger, whats app, viber, skype, dropbox, twitter, google+, instagram, youtube και ο browser που έχει (explorer ή κάνω λάθος; ) και αν γίνεται να συνδέσεις πολλούς λογαριασμούς email. Ευχαριστώ. Edited February 5, 2015 by Lempres Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό και γι αυτό θα ήθελα την γνώμη όσων το έχουν αγοράσει ή έστω χειριστεί για κάποιο διάστημα. Πως είναι από θέμα αυτονομίας, τυχόν κολλήματα, υπερθέρμανση και γενικά οτι έχει συζητηθεί στο post (είναι πολλές οι σελίδες για να τις διαβάσω όλες!). Από άποψη εμφάνισης μου αρέσει τρελά. Επίσης θέλω να μάθω αν λειτουγούν σωστά οι εφαρμογές facebook, messenger, whats app, viber, skype, dropbox, twitter, google+, instagram, youtube και ο browser που έχει (explorer ή κάνω λάθος;) και αν γίνετε να συνδέσεις πολλούς λογαριασμούς email. Ευχαριστώ. Το έχω περίπου 2 μηνες. Πιο πριν είχα το 920. Εχω παράλληλα και το Note 3 ένα έτος, οπότε δεν κρίνω μονόπλευρα. Αν έχεις έστω δουλέψει για λίγο ένα windows phone και το συμπαθησες, αυτό θα το ερωτευτεις. Όλα όσα ρωτάς τα κάνει πολύ καλά. Ίσως να ήθελα έναν πιο σύγχρονο και ταχύτερο browser (έχω καλομάθει στον chrome), αλλά και ο uc browser κάνει τη δουλειά μου αρκετά καλά. Γνώμη μου. Αν διαθέτεις το χρήμα, πάρε το χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Πείτε μας ρε παιδιά τις ρυθμίσεις για τα χρήματα της οθόνης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lempres Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Το έχω περίπου 2 μηνες. Πιο πριν είχα το 920. Εχω παράλληλα και το Note 3 ένα έτος, οπότε δεν κρίνω μονόπλευρα. Αν έχεις έστω δουλέψει για λίγο ένα windows phone και το συμπαθησες, αυτό θα το ερωτευτεις. Όλα όσα ρωτάς τα κάνει πολύ καλά. Ίσως να ήθελα έναν πιο σύγχρονο και ταχύτερο browser (έχω καλομάθει στον chrome), αλλά και ο uc browser κάνει τη δουλειά μου αρκετά καλά. Γνώμη μου. Αν διαθέτεις το χρήμα, πάρε το χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δεν έχω δουλέψει άλλο windows phone, θα είναι το πρώτο αν αποφασίσω να το αγοράσω. Έχω ένα iphone 4s και πιστεύω ήρθε η ώρα να αλλάξω! Από τα προβλήματα που έχουν αναφέρει κάποιοι άλλοι κάτοχοι του κινητού (υπερθέρμανση, μωβ χρώμα στην οθόνη) εσύ πως είσαι; Σου έχει παρουσιάσει κάτι από αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δεν έχω δουλέψει άλλο windows phone, θα είναι το πρώτο αν αποφασίσω να το αγοράσω. Έχω ένα iphone 4s και πιστεύω ήρθε η ώρα να αλλάξω! Από τα προβλήματα που έχουν αναφέρει κάποιοι άλλοι κάτοχοι του κινητού (υπερθέρμανση, μωβ χρώμα στην οθόνη) εσύ πως είσαι; Σου έχει παρουσιάσει κάτι από αυτά; Υπερθέρμανση με wifi καθόλου. Με 3g φυσιολογική άνοδος θερμοκρασίας , όπως κάθε συσκευή (πχ όπως το Note μου). Μωβ χρώμα ελαφρώς βλέπω κάποιες φορές (αν δεν έχεις άλλη οθόνη να το συγκρίνεις, δεν το καταλαβαίνεις καν), αλλά δεν με ενοχλεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lempres Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Υπερθέρμανση με wifi καθόλου. Με 3g φυσιολογική άνοδος θερμοκρασίας , όπως κάθε συσκευή (πχ όπως το Note μου). Μωβ χρώμα ελαφρώς βλέπω κάποιες φορές (αν δεν έχεις άλλη οθόνη να το συγκρίνεις, δεν το καταλαβαίνεις καν), αλλά δεν με ενοχλεί. Και πάλι ευχαριστώ. Περιμένω να ακούσω και άλλες απόψεις σχόλια. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Απλα να επισημανω οτι αυτη η μοβ αποχρωση εμφανιζεται μονο σε χαμηλη φωτεινοτητα και με ρυθμισεις μπορει να ειναι ελαχιστα διακριτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δεν έχω δουλέψει άλλο windows phone, θα είναι το πρώτο αν αποφασίσω να το αγοράσω. Έχω ένα iphone 4s και πιστεύω ήρθε η ώρα να αλλάξω! Από τα προβλήματα που έχουν αναφέρει κάποιοι άλλοι κάτοχοι του κινητού (υπερθέρμανση, μωβ χρώμα στην οθόνη) εσύ πως είσαι; Σου έχει παρουσιάσει κάτι από αυτά; Νομίζω η μοβ απόχρωση δεν θα σε ενοχλησει καθόλου εγώ δεν την παρατηρώ καθόλου με το μαύρο background..άσε που είμαι σίγουρος ότι με κάποιο update θα φτιάξει και αυτο Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό και γι αυτό θα ήθελα την γνώμη όσων το έχουν αγοράσει ή έστω χειριστεί για κάποιο διάστημα. Πως είναι από θέμα αυτονομίας, τυχόν κολλήματα, υπερθέρμανση και γενικά οτι έχει συζητηθεί στο post (είναι πολλές οι σελίδες για να τις διαβάσω όλες!). Από άποψη εμφάνισης μου αρέσει τρελά. Επίσης θέλω να μάθω αν λειτουγούν σωστά οι εφαρμογές facebook, messenger, whats app, viber, skype, dropbox, twitter, google+, instagram, youtube και ο browser που έχει (explorer ή κάνω λάθος; ) και αν γίνεται να συνδέσεις πολλούς λογαριασμούς email. Ευχαριστώ. - Από θέμα αυτονομίας τα windows phone δεν τα πήγαιναν πολύ καλά στις προηγούμενες συσκευές που είχα αλλά αυτή φαίνεται ότι αντέχει αισθητά περισσότερο, οπότε θα είσαι μια χαρά. - Κολλήματα και windows phone δε συμβαδίζουν...:D - Υπερθέρμανση δεν έχω παρατηρήσει, αύξηση θερμοκρασίας σε έντονη χρήση και κυρίως με γρήγορο internet θα δεις και πόσο μάλλον που το περίγραμμα είναι μεταλλικό, αυτό όμως δεν είναι απαραιτήτως κακό γιατί κάποιος μπορεί να πει ότι γίνεται καλή απαγωγή θερμότητας. - Από εμφάνιση αν σου αρέσει πριν το πάρεις, τότε όταν το πιάσεις στα χέρια σου δε θα το αφήνεις! Κουκλί! - Για τις εφαρμογές κοινωνικές δικτύωσης είμαι ακατάλληλος να εκφέρω άποψη, χρησιμοποιώ ένα facebook και αυτό για πολύ βασικά, πάντως σε facebook και messenger δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, δεν έχω παρατηρήσει κάποια έλλειψη. - Skype και dropbox επίσης κανονικά. - Για το youtube προφανώς γνωρίζεις ότι δεν υπάρχει η επίσημη εφαρμογή όπως και οι χάρτες της google (εμπάργκο και καλά...), αλλά δε θα σου λείψουν γιατί υπάρχουν πολύ καλύτερες εφαρμογές για youtube όπως το tubecast (παίζει τα υψηλής ανάλυσης format) και οι χάρτες here σε συνδυασμό με την πλοήγηση here και κάποιες άλλες εφαρμογές σε καλύπτουν απόλυτα (here transit, moovit, κ.α.). - Ο internet explorer είναι γρήγορος αλλά με πολλές ελλείψεις, υπάρχουν όμως οι uc browser και opera mini οπότε καλύπτεσαι και σε αυτόν τον τομέα (ίσως η πιο σημαντική έλλειψη των windows phone αυτή τη στιγμή να είναι ένας άριστος browser αλλά πιστεύω σύντομα θα λυθεί:)). - Μπορείς να συνδέσεις πολλούς λογαριασμούς mail, να συγχρονίσεις επαφές. - Ένα μεγάλο ατού είναι το κεφάλαιο backup όπου πλέον μπορείς να κρατήσεις αντίγραφο σχεδόν των πάντων. - Είναι ένα άψογο smartphone σε ιδανική τιμή και θα το καταευχαριστηθείς!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Παιδια το κινητο μου εχει σπασει τα νευρα ειναι τελεια συσκευη (αν εξερεσεις το youtube) αλλα εχω ενα προβλημα που απο τι ειδα το εχουν σχεδον ολοι με λουμια γενικα. το προβλημα μου ειναι: την πρωτη φορα που το συνδεσα με το λαπτοπ ολα καλα! σαν εξοτερικο σκληρο δυσκο. σημερα παω να το συνδεσω τιποτα δε το βλεπει. κανει τον θορυβο οτι συνδεθηκε αλλα τιποτα. εχεται καποια κατατοπιστικη λυση στο προβλημα μου? (συγνωμη για την πολυλογια) :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Μήπως αποσυνδεεται πάλι? Κάνε ένα soft reset... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Παιδια το κινητο μου εχει σπασει τα νευρα ειναι τελεια συσκευη (αν εξερεσεις το youtube) αλλα εχω ενα προβλημα που απο τι ειδα το εχουν σχεδον ολοι με λουμια γενικα. το προβλημα μου ειναι: την πρωτη φορα που το συνδεσα με το λαπτοπ ολα καλα! σαν εξοτερικο σκληρο δυσκο. σημερα παω να το συνδεσω τιποτα δε το βλεπει. κανει τον θορυβο οτι συνδεθηκε αλλα τιποτα. εχεται καποια κατατοπιστικη λυση στο προβλημα μου? (συγνωμη για την πολυλογια) :P Για youtube χρησιμοποίησε το tubecast ή το mytube. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Παιδια το κινητο μου εχει σπασει τα νευρα ειναι τελεια συσκευη (αν εξερεσεις το youtube) αλλα εχω ενα προβλημα που απο τι ειδα το εχουν σχεδον ολοι με λουμια γενικα. το προβλημα μου ειναι: την πρωτη φορα που το συνδεσα με το λαπτοπ ολα καλα! σαν εξοτερικο σκληρο δυσκο. σημερα παω να το συνδεσω τιποτα δε το βλεπει. κανει τον θορυβο οτι συνδεθηκε αλλα τιποτα. εχεται καποια κατατοπιστικη λυση στο προβλημα μου? (συγνωμη για την πολυλογια) :P Ρυθμίσεις --> USB --> εγώ δεν έχω τικαρισμένο το "Να γίνεται ερώτηση πριν από τη χρήση", έλεγξε το μήπως φταίει αυτό. Επίσης κλασικά δοκίμασε σε άλλη θύρα USB, αν πάλι δε λειτουργεί κάνε ένα restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Παιδιά με το doa γερμανο τι παίζει;λέω να το αλλάξω για το scrolling της οθόνης .θα μου το αλλάξουν η θα πρέπει να το δουν και εκείνοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Παιδιά με το doa γερμανο τι παίζει;λέω να το αλλάξω για το scrolling της οθόνης .θα μου το αλλάξουν η θα πρέπει να το δουν και εκείνοι? Είναι υποχρεωμένοι να σου το αλλάξουν, αν φυσικά υφίσταται πρόβλημα εμφανές της συσκευής σου. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Άρα απλά πρέπει να το αναγνωρισουν .και αν δεν το θεωρήσουν σημαντικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Άρα απλά πρέπει να το αναγνωρισουν .και αν δεν το θεωρήσουν σημαντικό? Θα πάμε μαζί να δουν το δικό μου, θα δουν ότι δεν το κανει σε εμένα.... Δεν νομίζω να μην το αλλάξουν. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Θα πάμε μαζί να δουν το δικό μου, θα δουν ότι δεν το κανει σε εμένα.... Δεν νομίζω να μην το αλλάξουν. κατσε τωρα γιατι δε βρισκω τη ρομ για μαυρο 930 της cosmote.brandet ηταν .να το ξανακανω οπως ηταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 παιδια την ελληνικη ρομ της κοσμοτε δεν την βρισκω την ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 παιδια την ελληνικη ρομ της κοσμοτε δεν την βρισκω την ξερει κανεις? nokia recovery και σου περναει τη ρομ που ειναι για το product code της συσκευης σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 έχω ένα θεματάκι δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα στο xbox live πάω στα παιχνίδια και πατάω την επιλογή για να συνδεθώ αλλα δεν γίνετε τίποτα το έχετε και εσείς το πρόβλημα η μονο εγώ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts