Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άλλο αυτό. Η σύγκριση ήταν μεταξύ 925 και 830. Η διαφορά πάντως μεταξύ 930 και 830 είναι 70€... σαν καινούργια πάντα.

Το 830 ξεκινάει απο 245 + μεταφορικά

Το 930 κοστίζει 300 στα καταστήματα Vodafone και δεν έχει μεταφορικά...;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν βρεις 930 σε Vodafone, σφύρα μου... :)

Έχει εξαφανιστεί σε όλο το δίκτυο.

το παρηγγειλα εγω πριν απο λιγο...299 ευρω

Ίσως γιατί είσαι επαρχία;

Έτσι μου είπαν πάντως στην Αθήνα.

Άντε, καλορίζικο όταν το πάρεις :)

Κι εγώ σήμερα το ξανα-πήρα...

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Ίσως γιατί είσαι επαρχία;

Έτσι μου είπαν πάντως στην Αθήνα.

Άντε, καλορίζικο όταν το πάρεις :)

Κι εγώ σήμερα το ξανα-πήρα...

να σαι καλα....ανεβασε καμια φωτο

Παρελαβα και γω σημερα το πορτοκαλι!! Wind it!! Εκανα ενα hard reset. Και μολις ανοιξε πηρε και επι τοπου το back up απο το lumia 820 που εχω!! Μπορω να πω πως ωρα με την ωρα με μαγευει περισσοτερο... Στην αρχη λιγο διστακτικος, ηταν σα να εχω το ιδιο τηλ... Αλλα καμια σχεση σε πολλα!! Ποιοτητα κατασκευης αψογη, πανεμορφο εξωτερικα με την τρομερη οθοναρα, και σε συνδιασμο με το μεταλλικο περιγραμμα και το πορτοκαλι καπακι ερχεται και δενει μια πανεμορφη συσκευη!! Ως αναφορα το εσωτερικο το τηλ "πυροβολαει". Ποιοτητα κυλησης απιστευτη και γρηγορη χωρις λαγκαρισματα. Θερμοκρασια ως τωρα φυσιολογικη με ολα ανοιχτα.

Το μονο που με τρωει, γιατι επιρρεαστηκα και απο το φορουμ ειναι η μωβε οθονη. Σε καποια σημεια φαινετσι σε μενα... Στο γκρι πληκτρολογιο φαινεται σε σχεση με το 820 πιο ξεθωριασμενο... Γκριζομπλε. Επισης στην οθονη των ρυθμισεων σκρολαροντας πανω κατο γρηγορα σα να τρεμοπαιζουν τα γραμματα και να μειωνεται η φωτεινοτητα των γραμματων!! Σκεφτομαι να το φλασαρω... Κατα τα αλλα ολα τελεια!!

Using Tapatalk

Αν κ ειρωνικό το σχόλιο σου θα συμφωνησω μαζί σου

Μα δεν ήταν ειρωνικό !!! :wacko:

Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να μπουν στη διαδικασία να το αλλάξουν, απλά...

Κώστα, απο ποιο κατάστημα VF, αν επιτρέπεται?

Φωτό θα δεις μόνος σου όταν σου έρθει... :p

:rtfm:

Μα δεν ήταν ειρωνικό !!! :wacko:

Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να μπουν στη διαδικασία να το αλλάξουν, απλά...

Κώστα, απο ποιο κατάστημα VF, αν επιτρέπεται?

Φωτό θα δεις μόνος σου όταν σου έρθει... :p

Απο Αριδαια...λογικα το παρηγγειλε απο Θεσ/νικη

Σε όλα τα καταστήματα voda μπορείτε να το βρείτε. Το παραγγέλνουν και έρχεται άμεσα. Προσοχή στους άσχετους πωλητές......;)

----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απο Αριδαια...λογικα το παρηγγειλε απο Θεσ/νικη

Έτσι και μου πεις πως είναι κοντά στο 1020, έφυγα........

Σε όλα τα καταστήματα voda μπορείτε να το βρείτε. Το παραγγέλνουν και έρχεται άμεσα. Προσοχή στους άσχετους πωλητές......;)

----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έτσι και μου πεις πως είναι κοντά στο 1020, έφυγα........

κανε λιγο υπομονη και θα δεις παπαδες...

Καλημέρα σύντροφοι..Μετα από καιρό συμβίωσης με το κινητό παρατήρησα πως η δεξιά πλευρά της οθόνης δεν πατάει καλά στο πλαίσιο,σαν να μην έχει κολλήσει καλά,δηλαδή το πιέζεται λίγο με το χέρι,αντίθετα με την αριστερή ..Το έχει παρατηρήσει άλλος? Edited by takglos

Φλασαρα τελικα με τη Φιλανδικη ρομ και τελικα το μωβ ειναι εντονοτερο απ'οτι η Ιταλικη!!

Τι στο καλό!? Μήπως δεν κάθεται καλά το firmware!? :wacko:

Edited by niotheros
αφαίρεση off topic
:rtfm:

Τι στο καλό!? Μήπως δεν κάθεται καλά το firmware!? :wacko:

Ποιος ξερει.... Αν δε βαρεθω θα δοκιμασω και καποια αλλη, 3 hard reset ενα φλασαρισμα και 2 restore from back up ειναι πολλα σε μια μερα... Παντως σε αρθρα που διαβασα απο επισημα site η microsoft αναφερει πως συντομα θα δωθει λυση μεσω update!!

Edited by niotheros
αφαίρεση off topic παράθεσης
Using Tapatalk

Από τη στιγμή που είναι θέμα hardware (είναι χαρακτηριστικό ελάττωμα πολλών amoled οθονών), μην περιμένετε να έχει σε όλους την ίδια αντίδραση η κάθε ρομ (που ενδέχεται απλά να έχει διαφορετικές ρυθμίσεις στα χρώματα της οθόνης για να μειώνει το πρόβλημα).

Από τη στιγμή που είναι θέμα hardware (είναι χαρακτηριστικό ελάττωμα πολλών amoled οθονών), μην περιμένετε να έχει σε όλους την ίδια αντίδραση η κάθε ρομ (που ενδέχεται απλά να έχει διαφορετικές ρυθμίσεις στα χρώματα της οθόνης για να μειώνει το πρόβλημα).

Μαλιστα... Hardware το προβλημα?? Οποτε με το update διορθωνονται απλα οι ρυθμισεις... Ρυθμισεις εκανα και μονος μου... Σιγα... Κανονικα πρεπει να ανακαλεσει συσκευες αν οντως ειναι hardware το προβλημα! Στη νορβηγια ανακαλεσε απ'οτι διαβαζω!!

Using Tapatalk

Μαλιστα... Hardware το προβλημα?? Οποτε με το update διορθωνονται απλα οι ρυθμισεις... Ρυθμισεις εκανα και μονος μου... Σιγα... Κανονικα πρεπει να ανακαλεσει συσκευες αν οντως ειναι hardware το προβλημα! Στη νορβηγια ανακαλεσε απ'οτι διαβαζω!!

Το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να ξέρει ποιο έχει πρόβλημα και ποιο όχι ακόμα και στην ίδια παρτίδα.

Πάντως αν στο δικό μου υπάρχει έντονο πρόβλημα (το πήρα πέμπτη και δεν το άνοιξα ακόμα) θα το πάω σίγουρα προς Nokia care μεριά.

Αν από την άλλη διορθώνεται με τις ρυθμίσεις το θέμα, δεν σκοπεύω να κάνω κάτι.

Δεν είναι μόνο θέμα των οθονών στα Lumia, μπορεί να σου τύχει σε οποιοδήποτε κινητό με amoled οθόνη.

Καλησπέρα.Ξέρεις κανείς το product code για nokia lumia 930 cosmote

Εξαρτάται από το χρώμα της συσκευής σου. Αν είναι μαύρο είναι το: 059W2S9.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Τα μηνύματα σχετικά με τα αξεσουάρ μεταφέρθηκαν στο θέμα [Επίσημο] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα) καθώς εδώ ήταν off topic.

σημερα το πηρα και γω σε μαυρο με ενα αστειο τελικα τροπο, βολταρω στα media στο περιστερι και με βλεπει πωλητης που το χαλβαδιαζω.....με πιανει στο μπλα μπλα για χαρακτηριστικα και στο ρεζουμε μου λεει και μονο με 589 ευρω!!! του απαντω οτι στην αγορα παιζει μεταξυ 300-350 ευρω και αν μπορει να κανει καλυτερη τιμη. Τοτε αυτος σερφαροντας μεσα απο το 930 που ειχε για δειγμα, μπαινει στο skroutz, βλεπει τιμες και μου απαντα......δεν μπορω να σου κανω καλυτερη τιμη διοτι δεν ειναι το καταστημα μου στο skroutz!!! bboooiiinnnggg!!! δεν πειραζει του λεω θα κοιταξω αλλου, μπορω να δω λιγο το τηλεφωνο? με αφηνει και στη σελιδα που εχει ανοιξει βλεπω σκουντζομαγαζο που ειναι ακριβως απεναντι απο τα media και δεν το ηξερα....παω και το κτυπαω στο καπακι στα 324 ευρω μαζι με τον ασυρματο φορτιστη στο πακετο.....τελικα μαλλον ειναι χθεσινοι και ας λεει αλλα η διαφημιση τους :p:lol::rolleyes:

σημερα το πηρα και γω σε μαυρο με ενα αστειο τελικα τροπο, βολταρω στα media στο περιστερι και με βλεπει πωλητης που το χαλβαδιαζω.....με πιανει στο μπλα μπλα για χαρακτηριστικα και στο ρεζουμε μου λεει και μονο με 589 ευρω!!! του απαντω οτι στην αγορα παιζει μεταξυ 300-350 ευρω και αν μπορει να κανει καλυτερη τιμη. Τοτε αυτος σερφαροντας μεσα απο το 930 που ειχε για δειγμα, μπαινει στο skroutz, βλεπει τιμες και μου απαντα......δεν μπορω να σου κανω καλυτερη τιμη διοτι δεν ειναι το καταστημα μου στο skroutz!!! bboooiiinnnggg!!! δεν πειραζει του λεω θα κοιταξω αλλου, μπορω να δω λιγο το τηλεφωνο? με αφηνει και στη σελιδα που εχει ανοιξει βλεπω σκουντζομαγαζο που ειναι ακριβως απεναντι απο τα media και δεν το ηξερα....παω και το κτυπαω στο καπακι στα 324 ευρω μαζι με τον ασυρματο φορτιστη στο πακετο.....τελικα μαλλον ειναι χθεσινοι και ας λεει αλλα η διαφημιση τους :p:lol::rolleyes:

324€ μαζί με ασύρματο φορτιστή? Άψογος.

Καλορίζικο

Φλασαρα τελικα με τη Φιλανδικη ρομ και τελικα το μωβ ειναι εντονοτερο απ'οτι η Ιταλικη!!

Εμένα πάλι έγινε πιο κιτρινωπή!! Ξέρει κανείς ποια ρομ έχει πιο λευκή οθόνη?

Ερωτηση προς τους κατοχους του 930

ο κυριος λογος που το αγορασατε ηταν η καμερα?

Ολο το πακετο,καμερα,επιδοσεις,τιμη,λειτουργικο,ακομη κι η εμφανιση και η υψηλη ποιοτητα κατασκευης του...εσενα σε ενδιαφερει κυριως η καμερα ?:)