rec Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Το πήρα και εγώ σήμερα από wind και σε εμένα φαίνεται λίγο το μωβ όχι σε άσπρο φόντο αλλά όπου έχει γκρι, όχι σε μεγάλο βαθμό όπως βλέπω σε κάτι εικόνες στο ιντερνετ. Ίσως αν δεν είχα διαβάσει τίποτα μπορεί και να μην το πρόσεχα.Άρα και τα καινούργια μοντέλα έχουν το θέμα ξέρουμε αν με την denim το πρόβλημα φεύγει? Και να το γυρίσω πίσω μάλλον και το επόμενο το ίδιο θα είναι. Που βλέπετε μωβ απόχρωση γιατι δεν εχω καταλάβει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Που βλέπετε μωβ απόχρωση γιατι δεν εχω καταλάβει τιποτα Δεν χρειάζεται φίλε μου... μια χαρά είσαι. Και εγώ, μέχρι να μου το δείξουν, δεν είχα καταλάβει τίποτα και ήμουν μια χαρά. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Mε τη DENIM ? Με το που το πήρα το έκανα και είχε την Cyan. Την Denim δεν την έχω πάρει ακόμα. Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Ωραίος ο Haki, καλοφόρετη!! Για λέγε εντυπώσεις...? Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Μακράν το ομορφότερο κινητό που έχει βγει, εντάξει το έπιασα στα χέρια μου και κλαίω. Έχω πάρει και μια θήκη της USAMS και δείχνει τέλειο, και φυσικά προστατευμένο. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Τώρα με την προσφορά της wind έχω μπει σε σκέψεις να το πάρω...αλλά δεν ξέρω αν αξίζει η μετάβαση από το 1020 που έχω!!Το βασικό μειονέκτημα που βρισκω στο 930 είναι η έλλειψη glance screen!!!Εσείς που το έχετε σας απασχολεί καθόλου αυτή η έλλειψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Τώρα με την προσφορά της wind έχω μπει σε σκέψεις να το πάρω...αλλά δεν ξέρω αν αξίζει η μετάβαση από το 1020 που έχω!!Το βασικό μειονέκτημα που βρισκω στο 930 είναι η έλλειψη glance screen!!!Εσείς που το έχετε σας απασχολεί καθόλου αυτή η έλλειψη; Εμένα καθόλου δε με απασχολεί, αν αξίζει η μετάβαση; με χίλια........ Το θέμα είναι να το βρεις, υπάρχει έλειψη παντού, τα καταστήματα έχουν κάνει κρατήσεις με σειρά προτεραιότητας. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Εμένα καθόλου δε με απασχολεί, αν αξίζει η μετάβαση; με χίλια........ Το θέμα είναι να το βρεις, υπάρχει έλειψη παντού, τα καταστήματα έχουν κάνει κρατήσεις με σειρά προτεραιότητας. Ναι αυτό είναι ένα θέμα αλλά τα public που είχα πάει το είχανε μια χαρά!Για,την παρασκευή μιλάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 (edited) Πρώτες Εντυπώσεις από Denim. Φλάσαρα πριν κάποιες ώρες Denmark rom και τη δουλεύω. 1) φαίνεται ακόμα ταχύτερη η συσκευή. Επιτέλους ο snap800 δείχνει τα δόντια του. Σε app resume από multitasking, δεν υπάρχουν οι "τελιτσες" του loading. Τις βλέπεις που και που όμως σε κάποιες ενέργειες εντός εφαρμογών. Επίσης νομίζω πως συντομευσαν ελαφρώς τον χρόνο των animations στο UI. 2) Η κάμερα πλέον είναι αστραπιαία και ανοίγει στο χρόνο του animation. Επίσης το focus είναι αρκετά ταχύτερο. 3) Σαν ποιότητα φωτογραφίας δεν βλέπω μεγάλη διαφορά, πέρα από καλύτερες αντιθέσεις. Ίσως και λίγο καλύτερο White balance 4) Data toggle χρήσιμο για όσους έχουν μικρά πακέτα δεδομένων 5) To apps corner και kids corner πολύ ωραία και χρήσιμα 6) Ο ισοσταθμιστης ηχου λειτουργεί πλέον και για το ηχείο και όχι μόνο για τα ακουστικά. 7) Υπερθέρμανση και μωβ απόχρωση δεν βλέπω πουθενά 8) Ακόμα δεν διορθώθηκε το bug να μην προσθέτει νέα ελληνική λέξη στο λεξικό. 9) Όσον αφορά την αυτονομία είναι νωρίς ακόμα για εντυπώσεις - θα επανέλθω. Edited December 22, 2014 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilismf Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 έχω φάει όλο το site της Nokia και δεν βρίσκω ελληνικές οδηγίες χρήσης για το 930, όλα τα άλλα έχουν να κατεβάσεις pdf, παρά μόνο κάτι βιντεακια και διάσπαρτες οδηγίες για συγκεκριμένα πράματα. Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να το βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Τελικά δεν άντεξα και το πήρα και εγώ! Ακόμα δεν έχω προλάβει να δω πολλά γιατί κάνει ενημερώσεις και το στήνω αλλά και μόνο από την ποιότητα της οθόνης έχω πάθει πλάκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 έχω φάει όλο το site της Nokia και δεν βρίσκω ελληνικές οδηγίες χρήσης για το 930, όλα τα άλλα έχουν να κατεβάσεις pdf, παρά μόνο κάτι βιντεακια και διάσπαρτες οδηγίες για συγκεκριμένα πράματα. Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να το βρω; Κατέβασε για το 920. Δε νομίζω να διαφέρει και σε τίποτα. Έτσι κι αλλιώς οι οδηγίες δε γράφουν και τίποτα ιδιαίτερο. Τελικά δεν άντεξα και το πήρα και εγώ! Ακόμα δεν έχω προλάβει να δω πολλά γιατί κάνει ενημερώσεις και το στήνω αλλά και μόνο από την ποιότητα της οθόνης έχω πάθει πλάκα Καλορίζικο!! Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Από που είναι η συσκευή μου; Ακούω (διαβάζω) "το δικό μου είναι ελληνικό, το δικό μου αγγλικό κτλ" Που βλέπω από που είναι η συσκευή μου. Έχω ένα μαύρο 930, μάλλον unbranded επειδή δεν μου βγάζει κάποιο λογότυπο και βιάζομαι να λάβω denim αναζητώ κωδικό firmware χώρας που έχει λάβει. Μπορείτε να προτείνετε κάποια; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Το πήρα και εγώ το εργαλείο..Πριν είχα το 920..Θυμάμαι στο 920 την χώρα την έβλεπα στις πληροφορίες,τώρα στο 930 δεν γράφει τίποτα..Τι σημαίνει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Από που είναι η συσκευή μου; Ακούω (διαβάζω) "το δικό μου είναι ελληνικό, το δικό μου αγγλικό κτλ" Που βλέπω από που είναι η συσκευή μου. Έχω ένα μαύρο 930, μάλλον unbranded επειδή δεν μου βγάζει κάποιο λογότυπο και βιάζομαι να λάβω denim αναζητώ κωδικό firmware χώρας που έχει λάβει. Μπορείτε να προτείνετε κάποια; Για να βρεις από ποιά χώρα είναι η συσκευή ή θα κοιτάξεις το κουτί της ή το product code που είναι τυπωμένο πάνω στη συσκευή (στο 920 για παράδειγμα είναι τυπωμένο κάτω από το συρταράκι που μπαίνει το sim tray). Εναλλακτικά κοιτάς στις ρυθμίσεις>πρόσθετα+πληροφορίες το Manufacturer Name για να δεις την χώρα του firmware που είναι περασμένο στη συσκευή. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Για να βρεις από ποιά χώρα είναι η συσκευή ή θα κοιτάξεις το κουτί της ή το product code που είναι τυπωμένο πάνω στη συσκευή (στο 920 για παράδειγμα είναι τυπωμένο κάτω από το συρταράκι που μπαίνει το sim tray). Εναλλακτικά κοιτάς στις ρυθμίσεις>πρόσθετα+πληροφορίες το Manufacturer Name για να δεις την χώρα του firmware που είναι περασμένο στη συσκευή. Ευχαριστώ πολύ. Το δικό μου λέει RM-1045_1013 Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Ευχαριστώ πολύ. Το δικό μου λέει RM-1045_1013 Στο mobile operator τι σου λέει; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 (edited) Το δικό μου 1045_1074. Πως ξέρουμε τώρα από που είναι; 000-HU Edited December 22, 2014 by GeorgeX21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 (edited) τι σου λέει; Στο mobile operator λέει "000-IT" Edited December 22, 2014 by Stoupi Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Στο mobile operator λέει "000-IT" Είναι ιταλίκό. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Δηλαδή βρε παιδιά το δικό μου που έχει mobile operator 000-HU προφανώς είναι Ουγγαρίας?Και στην wind γιατί μου είπαν ότι είναι Ελληνικό...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Δηλαδή βρε παιδιά το δικό μου που έχει mobile operator 000-HU προφανώς είναι Ουγγαρίας?Και στην wind γιατί μου είπαν ότι είναι Ελληνικό...? Και της γυναίκας μου, καινούριο από wind 000-HU γράφει. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση;Δεν μου κάνει αναβάθμιση την ΝΟΚΙΑ κάμερα σε lumia γιατί;Ξέρει κανείς; Να τονίσω ότι μόλις πήρα το κινητό!!!Μήπως πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα για,να το κάνει; Στο 1020 νομίζω κάπως έτσι το έκανε...Ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratospr Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Και της γυναίκας μου, καινούριο από wind 000-HU γράφει. Και στο δικό μου το ίδιο γράφει (αγορασμένο πριν 5 ημέρες από wind). Στο αυτοκόλλητο του κουτιού όμως έγραφε CV AL GR RO (προφανώς country variant Albania, Greece, Romania. Και αν θυμάμαι καλά αυτές τις γλώσσες είχαν και τα φυλλαδιακια μέσα στο κουτί). Στο 630 της γυναίκας μου, αγορασμένο από kaisershop, στο κουτί γράφει CV NL και στο mobile operator 000-NL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση;Δεν μου κάνει αναβάθμιση την ΝΟΚΙΑ κάμερα σε lumia γιατί;Ξέρει κανείς; Να τονίσω ότι μόλις πήρα το κινητό!!!Μήπως πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα για,να το κάνει; Στο 1020 νομίζω κάπως έτσι το έκανε...Ισχύει; Και εμένα μια από τα ίδια ενώ θα έπρεπε να λέει lumia camera μου έχει ακόμα την nokia camera. Στο 925 την έχει ενοποιήσει εδώ όχι ακόμα ξέρει κανείς γιατί? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts