Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

άλλαξα firmware σε αγγλικό unbranded και εξαφανίστηκε το πρόβλημα.

αλήθεια,πως αλλαζεις firmware?

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Μιά γρήγορη διεκρίνιση σε παρακαλώ: Aν φλασάρουμε firmware άλλης χώρας συνεχίζουμε να λαμβάνουμε ΟΤΑ αναβαθμίσεις ή υπάρχει αναντιστοιχία μεταξύ firmware και product code;

Οποίας χώρας rom φλασαρεις θα παίρνεις της συγκεκριμένης ΟΤΑ οχι της original που σου ήρθε.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μιά γρήγορη διεκρίνιση σε παρακαλώ: Aν φλασάρουμε firmware άλλης χώρας συνεχίζουμε να λαμβάνουμε ΟΤΑ αναβαθμίσεις ή υπάρχει αναντιστοιχία μεταξύ firmware και product code;

Συνεχίζουμε να λαμβάνουμε κανονικά ΟΤΑ αναβαθμίσεις της χώρας που είναι το firmware που φλασάραμε όταν αυτές είναι διαθέσιμες.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Ξεκινα σιγα-σιγα η αναβάθμιση σε Denim για τα Lumia 930: http://www.windowscentral.com/some-lumia-930-units-are-now-getting-denim-update-europe

Αρχες Γεναρη η μαζική ΟΤΑ αναβαθμιση: http://www.windowscentral.com/microsoft-makes-lumia-denim-update-official-wider-rollout-early-january

Αναφορες λενε για επιδιόρθωση του "ζητήματος" με το μωβ χρωμα: http://forums.windowscentral.com/nokia-lumia-930/329545-denim-930-here.html#post2903423

Nα υπενθυμίσω ότι για ό,τι αφορά το λειτουργικό των συσκευών υπάρχει το θέμα [Επίσημο] Windows Phone 8 Series στο οποίο γίνεται συζήτηση και για την επερχόμενη αναβάθμιση.

Παρακαλώ όποιαδήποτε συζήτηση σχετική να συνεχιστεί στο ανάλογο θέμα. :)

Καλημέρα! Μήπως μπορεί κάποιος από εσάς που το έχετε αρκετό καιρό να μας πει κάποια πράγματα για την μπαταρία του; Γιατί από αυτά που διαβάζω μάλλον είναι το μοναδικό μειονέκτημα του κινητού. Είμαι στο τσακ να το πάρω και να δώσω το 1020! Τι λέτε, αξίζει η αλλαγή; Την έχει κάνει κάποιος; Ευχαριστώ!

Το θέμα μπαταρίας κανείς δεν το αναφέρει λες και είναι μυστικό, θα ήθελα και εγώ να το πάρω αλλά μπαταρία και το μοβ χρώμα με κάνουν και κοιτάζω για το 830

Καλημέρα...το πήρα και εγώ από Wind στα 299 να κάνει παρέα το M7.

Και τα δυο κορυφαία :)

Καλώς ήρθες στην παρέα.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Κάτοχος κι εγώ εδώ και τρεις μέρες αγορασμένο από public στα 299. Εξαιρετικό τηλέφωνο αλλά η μπαταρία για κλάματα

η μπαταρία του ειναι σίγουρα καλύτερη του Nexus 5 που ειχα...για κλάματα δεν είναι με τιποτα....τη δευτερη μερα που το ειχα με έβγαλε ολοκληρη μερα με 40% φωτεινοτητα και με αναπαραγωγή βίντεο,σερφαρισμα ,εγκατάσταση εφαρμογών και σεταρισμα του κινητου και μου ειχε μεινει και 15% στο τέλος της ημέρας.

Χονδρικά μιλαω παντα,οποιος ειχε Nexus 5 καταλαβαίνει.....αρα για εμενα ηταν σίγουρα μεγάλη βελτίωση!

Το κινητό είναι εξαιρετικό όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, αλλά όντως είναι για κλάματα η μπαταρία για απαιτητικούς χρήστες! Δεν είναι υποτιμητικό , ούτε προσβλητικό να το θέσει κάποιος έτσι μιας και ο προορισμός ενός κινητού (πέρα από το αυτονόητο, της ορθής συνομιλίας) είναι να σ' εξυπηρετήσει όλη την ημέρα και να μην σ' αφήσει μπουκάλα ως το μεσημέρι! Δυστυχώς το συγκεκριμένο αν το περιεργαστείς βαριά από το πρωί, ως το μεσημέρι θέλει φόρτιση! Είναι αμαρτία να κρατάς ένα διαμάντι στα χέρια και να μην μπορείς να το ευχαριστηθείς όσο θες λόγο μπαταρίας!:(

Για κάποιον όμως μέσο χρήστη που το θέλει για απλά πράγματα, λίγο ίντερνετ, κάνα mail, μερικές φώτο, λίγο gaming είναι μια χαρά δεν το συζητάμε μιας θα σου βγάλει την μέρα! Ανάλογα πως το χρησιμοποιεί ο καθένας! Για μένα ΟΡΟΣΗΜΟ στα κινητά στην αναλογία τιμή/απόδοση/μπαταρία την κατέχει με αστρονομική διαφορά το LG g2! Θέλει πολύ προσπάθεια για να ξεφορτίσει... και τα κάνει σχεδόν όλα! Δεν του λείπει τίποτα!

Αν κατάφερναν να χώραγαν μια 3000 mAh μπαταρία στο 930, τότε σίγουρα θα μιλάγαμε για το καλύτερο κινητό της αγοράς!:D

Υ.γ. Ας πει την γνώμη του και ο φίλος Haki που το πήρε πρόσφατα και η γνώμη του μετράει, μιας και είναι και αυτός του club ""αλλάζω κινητά σαν πουκάμισα"" :lol:

Έμενα προσωπικά, για την χρήση που κάνω η οποία χαρακτηρίζεται μέτρια (περίπου 2 ώρες τηλεφωνήματα, 10 sms, 10 email, κανά μισάωρο gaming, 2 ώρες μουσική, 1 ώρα browsing-σκάλισμα του store και ΠΟΛΛΕΣ photos με ανοικτό μόνιμα το wi-fi) μου φτάνει και μου περισσεύει για μέχρι το βράδυ..

Με λίγο πιο Light χρήση και με μερικές φορτίσεις ακόμα, η μπαταρία πιστεύω θα βελτιώνεται στην απόδοσή της.

Κανείς δεν είπε οτι είναι και τέρας αυτονομίας, αλλά εξυπηρετεί άνετα τον κυριότερο στόχο της, κοινώς να σου βγάλει την ημέρα με νορμαλ/μέτρια χρήση.

Α, και μην ξεχάσω να αναφέρω την σχεδόν μηδενική κατανάλωση σε standby (android ακούει?) :-)

Με μερικά στοιχειώδη κολπάκια πάντως, η αυτονομία βελτιώνεται σημαντικά.

Edited by Redragon7

iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL

iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

Θα το δοκιμάσω κι εγώ με 4G όλη μέρα, και μετα λίγο καιρό θα σας πω τις εντυπώσεις μου.

η μπαταρία του ειναι σίγουρα καλύτερη του Nexus 5 που ειχα...για κλάματα δεν είναι με τιποτα....τη δευτερη μερα που το ειχα με έβγαλε ολοκληρη μερα με 40% φωτεινοτητα και με αναπαραγωγή βίντεο,σερφαρισμα ,εγκατάσταση εφαρμογών και σεταρισμα του κινητου και μου ειχε μεινει και 15% στο τέλος της ημέρας.

Χονδρικά μιλαω παντα,οποιος ειχε Nexus 5 καταλαβαίνει.....αρα για εμενα ηταν σίγουρα μεγάλη βελτίωση!

Θα του δώσω λίγες μέρες ακόμα γιατί ακόμα 3 φορές το φόρτισα. Με το Ν5 έβγαζα κοντά στις 5 ώρες οθόνης με πείραγμα.

Θα του δώσω λίγες μέρες ακόμα γιατί ακόμα 3 φορές το φόρτισα. Με το Ν5 έβγαζα κοντά στις 5 ώρες οθόνης με πείραγμα.

μη του δώσεις τίποτα.. πάρε κάποιο άλλο κινητό.....Ferrari είναι το κινητό και ας τραβάει περοσσότερο βενζίνη

μη του δώσεις τίποτα.. πάρε κάποιο άλλο κινητό.....Ferrari είναι το κινητό και ας τραβάει περοσσότερο βενζίνη

Συμφωνώ και επαυξάνω.....

Έτσι είναι παίδες, θέμα προτεραιοτήτων. You win some,you lose some.

Το τέλειο/απόλυτο handset ακόμα δεν υπάρχει (τουλάχιστον μέχρι να βγάλει η HTC το Μ9 σε WP) ;)

Μέχρι τότε πάντως, εγώ τουλάχιστον θα μείνω με το 930 το οποίο έχω αγαπήσει.

Στο πρώτο gesture πάνω στις καμπύλες της οθονάρας θα ερωτευτείς, και χαλάλι η "μέτρια" μπαταρία.

Edited by Redragon7

iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL

iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

παιδια εχει παρει κανεις το denim? υπαρχει σε αρκετες ευρωπαικες χωρες... εγω εχω 1520 και θελω να το flasharo αλλα υπαρχει μονο ένα 1520 με denim το φιλανδικο για αυτό πριν κανω κατι θελω να μου πειτε εσεις εδώ αν εχετε δει διαφορες..

για αυτους που τους καιει πολύ μπαταρια

1. nfc κλειστο

2. οθονη στο αυτοματο

3. βαλτε το 3g όχι 4g ειδικα αυτή που εχουν wind και είναι ετσι και αλλιως αχρηστο..

4. πηγεντε οικονομια μπαταριας και βαλτε πανω εμφανηση εφαρμογών με δυνατοτητα εκτελεσης στο παρασκηνιο και απενεργοποιηστε να μην τρεχει οποια εφαρμογή δεν θελετε δηλαδή οσες δεν εχετε να βλέπετε το live tile η δεν θελετε να τρεχουν με κλειστη οθονη πχ tune in radio και επισης τα messenger κατι Eurobank, fotoroom, 6sec, imdb κλπ κλειστε τα αδικα τρεχουν και πολλα αλλα

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Καλημέρα...το πήρα και εγώ από Wind στα 299 να κάνει παρέα το M7.

Και τα δυο κορυφαία :)

Μία από τα ίδια...και εμένα από τα ψες κάνει παρέα στο m8 μου. Είναι κουκλιά και τα δύο.

3>4

καταρχάς,καλές γιορτές!!

Ξεκίνησα να διαβάζω το θέμα για το 930 αλλά είναι πολύ μεγάλο σχετικά και κάπου στην μέση τα έφτυσα..

Είδα και εγώ την προσφορά της wind για το συγκεκριμένο κινητό και επειδή σκέφτομαι να τα αγοράσω θα ήθελα να ρωτήσω 1-2 πράγματα τα οποία αν έχουν απαντηθεί να με συγχωρέσετε...

Λοιπόν,στις αρχές του θέματος λέτε για την υπερθέρμανση και το μωβ χρώμα στην κάμερα..Αυτά έχουν διορθωθεί τελικά;Αν ναι,υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αν η συσκευή που θα μου δώσουν ανήκει στις "προβληματικές" ώστε να το αποφύγω;;

Δεύτερον, όλοι λέτε για την μπαταρία ότι δεν κρατάει πολύ..Εγώ δηλαδή που το χρησιμοποιώ κυρίως ως τηλέφωνο σε 2G και σπάνια μπαίνω ιντερνετ (εννοώ μπαίνω 1 λεπτό απο wifi για να δω αν έχω email και τέλος) θα έχω και εγώ θέμα με την μπαταρία;

Κοιτάω αυτό το κινητό για να το αγοράσω γιατί εγώ αλλάζω κινητό κάθε 4 χρόνια περίπου οπότε αν είναι καλό είναι μία καλή επένδυση.

Δεν κοιτάω μικρότερα lumia τύπου 630/635 γιατί αν δεν κάνω λάθος έχουν μόνο 512 μνήμη και δεν ξέρω αν θα μπορούν να δεχτούν όλες τις αναβαθμίσεις που λέγεται ότι θα πάρουν πχ windows 10..

Δεν κοιτάω μικρότερα lumia τύπου 630/635 γιατί αν δεν κάνω λάθος έχουν μόνο 512 μνήμη και δεν ξέρω αν θα μπορούν να δεχτούν όλες τις αναβαθμίσεις που λέγεται ότι θα πάρουν πχ windows 10..

Windows 10 θα πάρουν όλα τα WP8 Lumia, από το 520 (low end) μέχρι και το 930 (high end).

καταρχάς,καλές γιορτές!!

Ξεκίνησα να διαβάζω το θέμα για το 930 αλλά είναι πολύ μεγάλο σχετικά και κάπου στην μέση τα έφτυσα..

Είδα και εγώ την προσφορά της wind για το συγκεκριμένο κινητό και επειδή σκέφτομαι να τα αγοράσω θα ήθελα να ρωτήσω 1-2 πράγματα τα οποία αν έχουν απαντηθεί να με συγχωρέσετε...

Λοιπόν,στις αρχές του θέματος λέτε για την υπερθέρμανση και το μωβ χρώμα στην κάμερα..Αυτά έχουν διορθωθεί τελικά;Αν ναι,υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αν η συσκευή που θα μου δώσουν ανήκει στις "προβληματικές" ώστε να το αποφύγω;;

Δεύτερον, όλοι λέτε για την μπαταρία ότι δεν κρατάει πολύ..Εγώ δηλαδή που το χρησιμοποιώ κυρίως ως τηλέφωνο σε 2G και σπάνια μπαίνω ιντερνετ (εννοώ μπαίνω 1 λεπτό απο wifi για να δω αν έχω email και τέλος) θα έχω και εγώ θέμα με την μπαταρία;

Κοιτάω αυτό το κινητό για να το αγοράσω γιατί εγώ αλλάζω κινητό κάθε 4 χρόνια περίπου οπότε αν είναι καλό είναι μία καλή επένδυση

Για την χρήση που το θες θα σου βγάζει μια μέρα σίγουρα και αν μιλάς σε λογικά πλαίσια τότε και δυο. Αλλά μπορείς να κοιτάξεις και το 830 που είναι πιο φθηνό και εξίσου πολύ ποιοτικό.

:respect: