Jump to content

korina12

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About korina12

  • Ημ. Γέννησης Νοέμβριος 4

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

korina12's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τι να σας πω;Δεν ξέρω και υποτίθεται μίλησα με τον υπεύθυνο του καταστήματος! Το Πλαίσιο το εμπιστευόμαστε γενικά για αγορά κινητού;;
  2. Δεν ισχύει αυτή η προσφορά... Πήρα τηλέφωνο σήμερα στο Πλαίσιο και μου είπαν ότι δεν ισχύει..
  3. Επειδή δεν βλέπω να έρχεται η μείωση στα 299 στην cosmote μπορείτε να μου προτείνετε ένα αξιόπιστο μαγαζί για την αγορά του?Από πλευράς εξυπηρέτησης,service κλπ κλπ... Αν είναι κάποιος από Πάτρα ξέρει που είναι/αν υπάρχει Nokia care/service εδώ?
  4. Υπαρχει επιδοτηση απο cosmote και αν ειναι να πεσει η τιμη του αξιζει να περιμενω.Παντως ημουν και εγω μεταξυ του 735 κσι του 830...Και μου γυαλισε πιο πολυ το 830...
  5. παιδιά που ισχύει αυτή η μείωση;;;Δεν το βρίσκω πουθενά... που είναι τα 299 ευρώ;;
  6. καταρχάς,καλές γιορτές!! Ξεκίνησα να διαβάζω το θέμα για το 930 αλλά είναι πολύ μεγάλο σχετικά και κάπου στην μέση τα έφτυσα.. Είδα και εγώ την προσφορά της wind για το συγκεκριμένο κινητό και επειδή σκέφτομαι να τα αγοράσω θα ήθελα να ρωτήσω 1-2 πράγματα τα οποία αν έχουν απαντηθεί να με συγχωρέσετε... Λοιπόν,στις αρχές του θέματος λέτε για την υπερθέρμανση και το μωβ χρώμα στην κάμερα..Αυτά έχουν διορθωθεί τελικά;Αν ναι,υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αν η συσκευή που θα μου δώσουν ανήκει στις "προβληματικές" ώστε να το αποφύγω;; Δεύτερον, όλοι λέτε για την μπαταρία ότι δεν κρατάει πολύ..Εγώ δηλαδή που το χρησιμοποιώ κυρίως ως τηλέφωνο σε 2G και σπάνια μπαίνω ιντερνετ (εννοώ μπαίνω 1 λεπτό απο wifi για να δω αν έχω email και τέλος) θα έχω και εγώ θέμα με την μπαταρία; Κοιτάω αυτό το κινητό για να το αγοράσω γιατί εγώ αλλάζω κινητό κάθε 4 χρόνια περίπου οπότε αν είναι καλό είναι μία καλή επένδυση. Δεν κοιτάω μικρότερα lumia τύπου 630/635 γιατί αν δεν κάνω λάθος έχουν μόνο 512 μνήμη και δεν ξέρω αν θα μπορούν να δεχτούν όλες τις αναβαθμίσεις που λέγεται ότι θα πάρουν πχ windows 10..
  7. Αυτή που είδα στο ΠΛΑΙΣΙΟ κάνει;; Τέτοια πρέπει να είναι;; Απλώς θα κοιτάξω να λέω 10;
  8. Σκέφτομαι επίσης να αγοράσω και μια επιπλέον κάρτα SD όπως αυτή: http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Memory-Cards/Transcend-microSDHC-8GB-with-SD-adaptor-class6-TS8GUSDHC6.htm Κάνει καταρχάς για το κινητό;; Αν ναι πώς μπορώ να περάσω τα δεδομενα απο την κάρτα του κινητού στην καινούργια;; Με copy-paste απο τον υπολογιστή;;; ΥΓ: Χίλια συγνώμη για τα τρία συνεχόμενα μηνύματα!Δεν ξλερω πώς να τα ενώσω σε ένα!! Χιλια σύγνώμη!!:cry::cry::cry::cry::cry::cry:
  9. Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση!! Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση!:D
  10. Kαταρχάς Καλή Χρονιά! Ειμαι και εγώ κάτοχος εδώ και λίγες μέρες του Neo V και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένη.Βέβαια,επειδή είμαι πρωτάρα στα smartphones και δη στο λειτουργικό Adroid έχω κάποιες απορίες και 8α ήθελα να την βοηθειά σας: 1. τι είναι η Λειτουργία Πτήσης;; 2. Έχοντας διαβάσει τουλάχιστον τις πρώτες 140 σελίδες κατάλαβα οτι πρέπει να ξεκλικάρς την επιλογή "Δεδομένα Ενεργά" για να μην χρώνομαι αν δεν έχω κάποιο πρόγραμμα με ιντερνετ.Οστόσο μπορώ να μπαίνω με wifi.Ερωτήσεις:1.Για να μπαίνω με το wifi πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στο κινητό;;2.Πληρώνεις το wifi ή είναι δωρεάν;; 3.Οταν ανοίγω και κλείνω το κινητό αυτό δονείται για 0,4 sec.Το κάνει σε όλους αυτό;; 4.Πρέπει οπωσδήποτε κάποιος να κάνει "root" στο κινητό του;; 5. Οτάν κατεβάζω τα δωρεάν παιχνίδια απο το Market πρέπει να είμαι στο internet συνδεδεμένη για να παίζω;; 6.Οι εφαρμογές που εμφανίζονται με "Χ" στο κινητό μπορούν να διαγραφούν;; Ή θα χάσω την εγγύηση;; Αυτά για αρχή.. Εντυπώσεις τώρα!!! Εγώ πήρα το μαύρο-μπλε.Στο κατάστημα υπήρχε και το άσπρο αλλά προτίμησα το μαύρο!Μέχρι τώρα όλα τέλεια!!Και η κάμερα και η μουσική!!Τα πάντα όλα!!!!!Βασικά είμαι πολύ ενθουσιασμένη!!!!
×
×
  • Create New...