kastorakos84 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Εσβησε απο μπαταρια και απο τοτε δεν ανταποκρινετε σε τιποτα. Το ανοιξα αλαξα μπαταρια και παλι τιποτα Δοκίμασες με άλλον φορτιστή? Το άφησες ένα μισάωρο στην πρίζα, μήπως είναι εξαντλημένη τελείως; Αλλιώς υπάρχει πιθανότητα να είναι από την υποδοχή την micro USB ή από πλακέτα. Αν είναι από micro USB με ασύρματο φορτιστή θα πρέπει να φορτίσει. Αν δεν έχεις ασύρματο φορτιστή, ή δεν μπορείς να βρεις από κάποιο φιλικό πρόσωπο, θα σου πρότεινα να ξαναβάλεις την πρώτη μπαταρία και να απευθυνθείς σε service. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Δοκιμασα αλλο φιρτιστη το αφησα 2 μερες στην πριζα. Μετρησα με πολυμετρο, την ωρα που το ειχα στο φορτιστη, τις επαφες της μπαταριας πανω στην πλακετα και δεν εδειχνε τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Δοκιμασα αλλο φιρτιστη το αφησα 2 μερες στην πριζα. Μετρησα με πολυμετρο, την ωρα που το ειχα στο φορτιστη, τις επαφες της μπαταριας πανω στην πλακετα και δεν εδειχνε τιποτα. Εαν εχεις αλλαξει μπαταρία και πάλι στο κάνει πολυ φοβάμαι οτι εχει θέμα η πλακέτα. Πήγαινε καλύτερα σε Nokia care. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Με αυτή την απαντησή μου νομίζω λύνεται το θέμα με τα χαλασμένα μικρόφωνα. Μετά την χθεσινή αναβάθμιση του viber ώς δια μαγείας το μικρόφωνο έφτιαξε και η εγγραφή του ήχου γίνεται πλέον κανονικά. Να σταματήσουν οι εικασίες για χαλασμένα μικρόφωνα, "χαλασμένες" εφαρμογές υπάρχουν και όχι μικρόφωνα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι; Γιατί το κινητό ενώ έχει 20αρα κάμερα τραβάει φωτό 5mpx??? χρησιμοποιώ τη Lumia camera με την επιλογή JPEG (5MP) + DNG (16MP). Αλλά οι φωτό ειναι 5! Μου το έδειξε η ανάλυση όταν τις πέρασα σε πισι. Μπορω να κάνω κάτι; Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι; Γιατί το κινητό ενώ έχει 20αρα κάμερα τραβάει φωτό 5mpx??? χρησιμοποιώ τη Lumia camera με την επιλογή JPEG (5MP) + DNG (16MP). Αλλά οι φωτό ειναι 5! Μου το έδειξε η ανάλυση όταν τις πέρασα σε πισι. Μπορω να κάνω κάτι; Στο φάκελο με τις φωτογραφίες κρατά δύο αντίγραφα από την κάθε λήψη. Μία στα 5Mp για να μπορέι να τις φορτώνει γρήγορα στο κινητό και μία στα 16Mp ή 19Mp, ανάλογα αν έχει επιλέξει 16:9 ή 4:3. Μήπως πήρες τις φωτογραφίες με τα 5Mp μόνο; Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 (edited) Στο φάκελο με τις φωτογραφίες κρατά δύο αντίγραφα από την κάθε λήψη. Μία στα 5Mp για να μπορέι να τις φορτώνει γρήγορα στο κινητό και μία στα 16Mp ή 19Mp, ανάλογα αν έχει επιλέξει 16:9 ή 4:3. Μήπως πήρες τις φωτογραφίες με τα 5Mp μόνο; Μόλις είδα ότι δεν μου έχει δύο αντίγραφα. Πότε δε μου είχε αλλά είπα να βεβαιωθώ. Μπαίνω στις φωτογραφίες->άλμπουμ - > άλμπουμ κάμερας. Αφού έχω ενεργοποίησει και μετά 2 γιατί μου δείχνει μόνο αυτές με τα 5; Edited September 10, 2015 by hayatEvo9 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Μόλις είδα ότι δεν μου έχει δύο αντίγραφα. Πότε δε μου είχε αλλά είπα να βεβαιωθώ. Μπαίνω σας φωτογραφίες->άλμπουμ - > άλμπουμ κάμερας. Αφού έχω ενεργοποίησει και μετά 2 γιατί μου δείχνει μόνο αυτές με τα 5; Έτσι δεν φαίνονται, πρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή ΑΡΧΕΙΑ για να τις δεις, αλλά νομίζω πως δεν τις ανοίγει θέλει υπολογιστή, Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 (edited) Έτσι δεν φαίνονται, πρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή ΑΡΧΕΙΑ για να τις δεις, αλλά νομίζω πως δεν τις ανοίγει θέλει υπολογιστή, Δεν το πιστεύω ότι έχω το κινητό 8 μήνες περίπου και τώρα ανακάλυψα αυτό!! Την έχω την εφαρμογή ΑΡΧΕΙΑ και μόλις τώρα είδα τα διπλά αντίγραφα!!! Για όνομα!!! Ευχαριστώ πολύ!! Υγ: ωστόσο τις 16αρες δε μπορεί να τις εμφανίσει στα αρχεία. Λέει ότι πρέπει να γίνει λήψη μιας εφαρμογής αλλά δεν υπάρχει καμία σχετική Edited September 10, 2015 by hayatEvo9 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Δεν το πιστεύω ότι έχω το κινητό 8 μήνες περίπου και τώρα ανακάλυψα αυτό!! Την έχω την εφαρμογή ΑΡΧΕΙΑ και μόλις τώρα είδα τα διπλά αντίγραφα!!! Για όνομα!!! Ευχαριστώ πολύ!! Υγ: ωστόσο τις 16αρες δε μπορεί να τις εμφανίσει στα αρχεία. Λέει ότι πρέπει να γίνει λήψη μιας εφαρμογής αλλά δεν υπάρχει καμία σχετική Κανονικά εμφανίζει και τις ?μεγάλες". Πήγαινε στις ρυθμίσεις της κάμερας και επέλεξε να αποθηκεύει τις φωτογραφίες jpeg (5mp + 19 ή ότι σου βγάζει) Τις dng δεν μπορείς να τις δεις στο κινητό. Ειναι ακατέργαστο αρχείο για να το επεξεργαστείς (αν έχεις όρεξη) στο PC με τα σχετικά προγράμματα (και να κάνεις θαύματα....) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Κανονικά εμφανίζει και τις ?μεγάλες". Πήγαινε στις ρυθμίσεις της κάμερας και επέλεξε να αποθηκεύει τις φωτογραφίες jpeg (5mp + 19 ή ότι σου βγάζει) Τις dng δεν μπορείς να τις δεις στο κινητό. Ειναι ακατέργαστο αρχείο για να το επεξεργαστείς (αν έχεις όρεξη) στο PC με τα σχετικά προγράμματα (και να κάνεις θαύματα....) Δηλαδή αυτά τα γκρίζα στη φωτο ανοίγουν μονο σε υπολογιστή; http://i.imgur.com/FCXbL8c.jpg Να τα αφαιρεσω; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Κανονικά εμφανίζει και τις ?μεγάλες". Πήγαινε στις ρυθμίσεις της κάμερας και επέλεξε να αποθηκεύει τις φωτογραφίες jpeg (5mp + 19 ή ότι σου βγάζει) Τις dng δεν μπορείς να τις δεις στο κινητό. Ειναι ακατέργαστο αρχείο για να το επεξεργαστείς (αν έχεις όρεξη) στο PC με τα σχετικά προγράμματα (και να κάνεις θαύματα....) Επιτέλους το βρήκα! Ευχαριστώ!! :):):):) Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Δηλαδή αυτά τα γκρίζα στη φωτο ανοίγουν μονο σε υπολογιστή; Να τα αφαιρεσω; Να βάλεις στις ρυθμίσεις της κάμερας να τραβάει σε jpeg κι όχι raw αν δεν θές. Μετά σύνδεσε τη συσκευή στο pc και θα δεις ότι έχει διπλά αρχεία με διαφορετική κατάληξη. Τα raw, που θα είναι σε μέγεθος όσο περίπου τα mp της κάμερας, αν δεν θες μπορείς να τα διαγράψεις... ;) Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Με αυτή την απαντησή μου νομίζω λύνεται το θέμα με τα χαλασμένα μικρόφωνα. Μετά την χθεσινή αναβάθμιση του viber ώς δια μαγείας το μικρόφωνο έφτιαξε και η εγγραφή του ήχου γίνεται πλέον κανονικά. Να σταματήσουν οι εικασίες για χαλασμένα μικρόφωνα, "χαλασμένες" εφαρμογές υπάρχουν και όχι μικρόφωνα. Σε εμένα πάντως δεν έφτιαξε. Δεν είχα καν viber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Σε εμένα πάντως δεν έφτιαξε. Δεν είχα καν viber. Πέρασες το viber προσπάθησες να στείλεις ηχητικό μήνυμα, και δεν ακούγεται; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Δεν με απασχολει viber. Το μικρόφωνο δεν λειτουργεί ούτε στην ανοιχτή συνομιλία, ούτε στο video. Γιατί να λειτουργεί στο viber; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 μου χαλασε το μικροφωνο στην ανοιχτη ακροαση :O Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 μου χαλασε το μικροφωνο στην ανοιχτη ακροαση :O Έχει εγγύηση 2 χρόνια να το πας από εκεί που το αγόρασες ή αν είσαι κοντά σε Nokia care. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Δεν με απασχολει viber. Το μικρόφωνο δεν λειτουργεί ούτε στην ανοιχτή συνομιλία, ούτε στο video. Γιατί να λειτουργεί στο viber; Δεν διορθώθηκε τελικά με το Lumia Software Recovery Tool; Σου το ξαναέκανε; Έφτιαξε με το recovery tool. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, με γλίτωσες από μεγάλη ταλαιπωρία! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Εμείς δε θα πάρουμε το update 2 όπως έχει το lumia 640 που μόλις είδα σε έναν φίλο που το έχει; Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Πιθανότατα θα είναι ενσωματωμένο στα Windows 10 όπως στα περισσότερα Lumia... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Πιθανότατα θα είναι ενσωματωμένο στα Windows 10 όπως στα περισσότερα Lumia... Περίεργο ομως που δεν το έχουν δώσει και στη ναυαρχίδα ενώ το έχουν mid range συσκευές.. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Νομίζω μόνο στο 640 δόθηκε... Επίσης δεν περιέχει κάτι σημαντικό για αυτό προτίμησαν να το δώσουν μαζί με τα Windwos 10... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Νομίζω μόνο στο 640 δόθηκε... Επίσης δεν περιέχει κάτι σημαντικό για αυτό προτίμησαν να το δώσουν μαζί με τα Windwos 10... Βασικά το θέλω για το mix radio μιας και ακούω πολλή μουσική. Επίσης έχουν Επιτέλους κατηγοριοποιήσει τις ρυθμίσεις απο αυτόν τον αχταρμά που είναι τώρα. Εν αναμονή λοιπόν Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Νομίζω μόνο στο 640 δόθηκε... Επίσης δεν περιέχει κάτι σημαντικό για αυτό προτίμησαν να το δώσουν μαζί με τα Windwos 10... Το update 2 το έχει και το 830! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts