Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εσβησε απο μπαταρια και απο τοτε δεν ανταποκρινετε σε τιποτα. Το ανοιξα αλαξα μπαταρια και παλι τιποτα

Δοκίμασες με άλλον φορτιστή? Το άφησες ένα μισάωρο στην πρίζα, μήπως είναι εξαντλημένη τελείως; Αλλιώς υπάρχει πιθανότητα να είναι από την υποδοχή την micro USB ή από πλακέτα. Αν είναι από micro USB με ασύρματο φορτιστή θα πρέπει να φορτίσει. Αν δεν έχεις ασύρματο φορτιστή, ή δεν μπορείς να βρεις από κάποιο φιλικό πρόσωπο, θα σου πρότεινα να ξαναβάλεις την πρώτη μπαταρία και να απευθυνθείς σε service.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκιμασα αλλο φιρτιστη το αφησα 2 μερες στην πριζα. Μετρησα με πολυμετρο, την ωρα που το ειχα στο φορτιστη, τις επαφες της μπαταριας πανω στην πλακετα και δεν εδειχνε τιποτα.

Δοκιμασα αλλο φιρτιστη το αφησα 2 μερες στην πριζα. Μετρησα με πολυμετρο, την ωρα που το ειχα στο φορτιστη, τις επαφες της μπαταριας πανω στην πλακετα και δεν εδειχνε τιποτα.

Εαν εχεις αλλαξει μπαταρία και πάλι στο κάνει πολυ φοβάμαι οτι εχει θέμα η πλακέτα. Πήγαινε καλύτερα σε Nokia care.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Με αυτή την απαντησή μου νομίζω λύνεται το θέμα με τα χαλασμένα μικρόφωνα. Μετά την χθεσινή αναβάθμιση του viber ώς δια μαγείας το μικρόφωνο έφτιαξε και η εγγραφή του ήχου γίνεται πλέον κανονικά. Να σταματήσουν οι εικασίες για χαλασμένα μικρόφωνα, "χαλασμένες" εφαρμογές υπάρχουν και όχι μικρόφωνα.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Παιδιά καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι; Γιατί το κινητό ενώ έχει 20αρα κάμερα τραβάει φωτό 5mpx??? χρησιμοποιώ τη Lumia camera με την επιλογή JPEG (5MP) + DNG (16MP). Αλλά οι φωτό ειναι 5! Μου το έδειξε η ανάλυση όταν τις πέρασα σε πισι. Μπορω να κάνω κάτι;

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

Παιδιά καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι; Γιατί το κινητό ενώ έχει 20αρα κάμερα τραβάει φωτό 5mpx??? χρησιμοποιώ τη Lumia camera με την επιλογή JPEG (5MP) + DNG (16MP). Αλλά οι φωτό ειναι 5! Μου το έδειξε η ανάλυση όταν τις πέρασα σε πισι. Μπορω να κάνω κάτι;

Στο φάκελο με τις φωτογραφίες κρατά δύο αντίγραφα από την κάθε λήψη. Μία στα 5Mp για να μπορέι να τις φορτώνει γρήγορα στο κινητό και μία στα 16Mp ή 19Mp, ανάλογα αν έχει επιλέξει 16:9 ή 4:3. Μήπως πήρες τις φωτογραφίες με τα 5Mp μόνο;

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Στο φάκελο με τις φωτογραφίες κρατά δύο αντίγραφα από την κάθε λήψη. Μία στα 5Mp για να μπορέι να τις φορτώνει γρήγορα στο κινητό και μία στα 16Mp ή 19Mp, ανάλογα αν έχει επιλέξει 16:9 ή 4:3. Μήπως πήρες τις φωτογραφίες με τα 5Mp μόνο;

Μόλις είδα ότι δεν μου έχει δύο αντίγραφα. Πότε δε μου είχε αλλά είπα να βεβαιωθώ. Μπαίνω στις φωτογραφίες->άλμπουμ - > άλμπουμ κάμερας. Αφού έχω ενεργοποίησει και μετά 2 γιατί μου δείχνει μόνο αυτές με τα 5;

Edited by hayatEvo9

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Μόλις είδα ότι δεν μου έχει δύο αντίγραφα. Πότε δε μου είχε αλλά είπα να βεβαιωθώ. Μπαίνω σας φωτογραφίες->άλμπουμ - > άλμπουμ κάμερας. Αφού έχω ενεργοποίησει και μετά 2 γιατί μου δείχνει μόνο αυτές με τα 5;

Έτσι δεν φαίνονται, πρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή ΑΡΧΕΙΑ για να τις δεις, αλλά νομίζω πως δεν τις ανοίγει θέλει υπολογιστή,

Έτσι δεν φαίνονται, πρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή ΑΡΧΕΙΑ για να τις δεις, αλλά νομίζω πως δεν τις ανοίγει θέλει υπολογιστή,

Δεν το πιστεύω ότι έχω το κινητό 8 μήνες περίπου και τώρα ανακάλυψα αυτό!! Την έχω την εφαρμογή ΑΡΧΕΙΑ και μόλις τώρα είδα τα διπλά αντίγραφα!!! Για όνομα!!! Ευχαριστώ πολύ!!

Υγ: ωστόσο τις 16αρες δε μπορεί να τις εμφανίσει στα αρχεία. Λέει ότι πρέπει να γίνει λήψη μιας εφαρμογής αλλά δεν υπάρχει καμία σχετική

Edited by hayatEvo9

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Δεν το πιστεύω ότι έχω το κινητό 8 μήνες περίπου και τώρα ανακάλυψα αυτό!! Την έχω την εφαρμογή ΑΡΧΕΙΑ και μόλις τώρα είδα τα διπλά αντίγραφα!!! Για όνομα!!! Ευχαριστώ πολύ!!

Υγ: ωστόσο τις 16αρες δε μπορεί να τις εμφανίσει στα αρχεία. Λέει ότι πρέπει να γίνει λήψη μιας εφαρμογής αλλά δεν υπάρχει καμία σχετική

Κανονικά εμφανίζει και τις ?μεγάλες".

Πήγαινε στις ρυθμίσεις της κάμερας και επέλεξε να αποθηκεύει τις φωτογραφίες jpeg (5mp + 19 ή ότι σου βγάζει) Τις dng δεν μπορείς να τις δεις στο κινητό. Ειναι ακατέργαστο αρχείο για να το επεξεργαστείς (αν έχεις όρεξη) στο PC με τα σχετικά προγράμματα (και να κάνεις θαύματα....)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Πήγαινε στις ρυθμίσεις της κάμερας και επέλεξε να αποθηκεύει τις φωτογραφίες jpeg (5mp + 19 ή ότι σου βγάζει) Τις dng δεν μπορείς να τις δεις στο κινητό. Ειναι ακατέργαστο αρχείο για να το επεξεργαστείς (αν έχεις όρεξη) στο PC με τα σχετικά προγράμματα (και να κάνεις θαύματα....)

Δηλαδή αυτά τα γκρίζα στη φωτο ανοίγουν μονο σε υπολογιστή;

http://i.imgur.com/FCXbL8c.jpg

Να τα αφαιρεσω;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Επιτέλους το βρήκα! Ευχαριστώ!! :):):):)

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Δηλαδή αυτά τα γκρίζα στη φωτο ανοίγουν μονο σε υπολογιστή;

Να τα αφαιρεσω;

Να βάλεις στις ρυθμίσεις της κάμερας να τραβάει σε jpeg κι όχι raw αν δεν θές. Μετά σύνδεσε τη συσκευή στο pc και θα δεις ότι έχει διπλά αρχεία με διαφορετική κατάληξη. Τα raw, που θα είναι σε μέγεθος όσο περίπου τα mp της κάμερας, αν δεν θες μπορείς να τα διαγράψεις... ;)

:rtfm:

Με αυτή την απαντησή μου νομίζω λύνεται το θέμα με τα χαλασμένα μικρόφωνα. Μετά την χθεσινή αναβάθμιση του viber ώς δια μαγείας το μικρόφωνο έφτιαξε και η εγγραφή του ήχου γίνεται πλέον κανονικά. Να σταματήσουν οι εικασίες για χαλασμένα μικρόφωνα, "χαλασμένες" εφαρμογές υπάρχουν και όχι μικρόφωνα.

Σε εμένα πάντως δεν έφτιαξε. Δεν είχα καν viber.

Σε εμένα πάντως δεν έφτιαξε. Δεν είχα καν viber.

Πέρασες το viber προσπάθησες να στείλεις ηχητικό μήνυμα, και δεν ακούγεται;

Δεν με απασχολει viber. Το μικρόφωνο δεν λειτουργεί ούτε στην ανοιχτή συνομιλία, ούτε στο video. Γιατί να λειτουργεί στο viber;

μου χαλασε το μικροφωνο στην ανοιχτη ακροαση :O

Έχει εγγύηση 2 χρόνια να το πας από εκεί που το αγόρασες ή αν είσαι κοντά σε Nokia care.

Δεν με απασχολει viber. Το μικρόφωνο δεν λειτουργεί ούτε στην ανοιχτή συνομιλία, ούτε στο video. Γιατί να λειτουργεί στο viber;

Δεν διορθώθηκε τελικά με το Lumia Software Recovery Tool;

Σου το ξαναέκανε;

Έφτιαξε με το recovery tool. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, με γλίτωσες από μεγάλη ταλαιπωρία!
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Παιδιά καλησπέρα. Εμείς δε θα πάρουμε το update 2 όπως έχει το lumia 640 που μόλις είδα σε έναν φίλο που το έχει;

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Πιθανότατα θα είναι ενσωματωμένο στα Windows 10 όπως στα περισσότερα Lumia...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Πιθανότατα θα είναι ενσωματωμένο στα Windows 10 όπως στα περισσότερα Lumia...

Περίεργο ομως που δεν το έχουν δώσει και στη ναυαρχίδα ενώ το έχουν mid range συσκευές.. Ευχαριστώ πολύ

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Νομίζω μόνο στο 640 δόθηκε... Επίσης δεν περιέχει κάτι σημαντικό για αυτό προτίμησαν να το δώσουν μαζί με τα Windwos 10...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Νομίζω μόνο στο 640 δόθηκε... Επίσης δεν περιέχει κάτι σημαντικό για αυτό προτίμησαν να το δώσουν μαζί με τα Windwos 10...

Βασικά το θέλω για το mix radio μιας και ακούω πολλή μουσική. Επίσης έχουν Επιτέλους κατηγοριοποιήσει τις ρυθμίσεις απο αυτόν τον αχταρμά που είναι τώρα. Εν αναμονή λοιπόν

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Το update 2 το έχει και το 830!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂