montoya_42 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Εσείς που ήρθατε στο 930 από κινητο με glance screen πως συμβιώνεται τώρα μαζί του. Σας λειπει αυτό feature? Η αδερφη μου ακόμα γκρινιάζει. Σκέφτεται επιστροφή στο 925. Ποικίλουν οι ανάγκες.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Εσείς που ήρθατε στο 930 από κινητο με glance screen πως συμβιώνεται τώρα μαζί του. Σας λειπει αυτό feature? Δεν μου λείπει καθόλου αλλά είναι προσωπική γνώμη αντιθέτως αυτό που μου λείπει είναι ένα led ειδοποιήσεων που είχε το n8 πριν 4 χρόνια, η glance ήταν απλά για να ψαρώνω τους φίλους μου από χρησιμότητα μηδέν τι να περνάς το χέρι σου από πάνω τι να κάνεις double tap σχεδόν το ίδιο είναι άσε που πολλές φορές δεν έπιανε και το έκανα επανειλημμένα λες και ήμουν ο τρελός του χωριού πιστεύω αυτό που έχει η lg είναι καλύτερο... Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 μου προτειναν να ανταλλαξω το κινητο με blackberry z30.τι λετε?πειτε καμια γνωμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Καλησπερα παιδια! Ειμαι κατοχος εδω κι 1.5 χρονο περιπου του Lumia 1020 και σκεφτομουν την μεταβαση στο 930.. Ηθελα να ρωτησω 1-2 πραγματακια κυριως αυτους που κανανε αυτη την μεταβαση.. Σε γενικες γραμμες αξιζει η αλλαγη?Ξερω σιγουρα οθονη ειναι καλυτερη στο 930... Σαν εμπειρια χρησης απο θεμα ταχυτητας σε καποιες εφαρμογες πχ fb,viber,whatsapp & internet ειναι ταχυτερο η μια απο τα ιδια? Καμερα ξερω οτι στο 1020 ειναι απο τα καλυτερα,αν οχι το καλυτερο που κυκλοφορει,αλλα εχει τοση μεγαλη διαφορα? (παρακολουθω στενα και την ενοτητα εδω με τα συγκριτικά φωτογραφιων) Να με συγχωρειτε για τις πολλες ερωτησεις αλλα δυστυχως δεν εχω καποιον γνωστο που να εχει το 930 ωστε να τα εξακριβωσω ολα αυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Καλησπερα παιδια! Ειμαι κατοχος εδω κι 1.5 χρονο περιπου του Lumia 1020 και σκεφτομουν την μεταβαση στο 930.. Ηθελα να ρωτησω 1-2 πραγματακια κυριως αυτους που κανανε αυτη την μεταβαση.. Σε γενικες γραμμες αξιζει η αλλαγη?Ξερω σιγουρα οθονη ειναι καλυτερη στο 930... Σαν εμπειρια χρησης απο θεμα ταχυτητας σε καποιες εφαρμογες πχ fb,viber,whatsapp & internet ειναι ταχυτερο η μια απο τα ιδια? Καμερα ξερω οτι στο 1020 ειναι απο τα καλυτερα,αν οχι το καλυτερο που κυκλοφορει,αλλα εχει τοση μεγαλη διαφορα? (παρακολουθω στενα και την ενοτητα εδω με τα συγκριτικά φωτογραφιων) Να με συγχωρειτε για τις πολλες ερωτησεις αλλα δυστυχως δεν εχω καποιον γνωστο που να εχει το 930 ωστε να τα εξακριβωσω ολα αυτα! ειχα και εγω το 1020 οταν βγηκε...σαφως καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 μου προτειναν να ανταλλαξω το κινητο με blackberry z30.τι λετε?πειτε καμια γνωμη Εδώ θα πάρεις την απάντηση σου http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6227&idPhone2=5711 είναι χειρότερο σε όλα δεν νομιζω ότι σε σε συμφέρει εκτός και αν σου δώσει και λεφτά συν νομιζω ότι έχουν χειρότερο store από το δικό μας φαντάσου δηλαδή... Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patigoal Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Γεια σας παιδιά , ανήκω και εγώ στους άτυχους χρήστες που μου έπεσε σήμερα και έπαθε ζημιά η οθόνη μου. Στο ΝΟΚΙΑ κατάστημα μου είπανε 200€, δύσκολα τα δίνει κανείς αν σκεφτεί ότι το βρισκω με 299€ καινούριο. Έχουμε καμία φτηνότερη εναλλακτική λύση ? Όπως και να έχει πρέπει άμεσα να αποθηκεύσω τις επαφές μου στο ΥΠ, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Γεια σας παιδιά , ανήκω και εγώ στους άτυχους χρήστες που μου έπεσε σήμερα και έπαθε ζημιά η οθόνη μου. Στο ΝΟΚΙΑ κατάστημα μου είπανε 200€, δύσκολα τα δίνει κανείς αν σκεφτεί ότι το βρισκω με 299€ καινούριο. Έχουμε καμία φτηνότερη εναλλακτική λύση ? Όπως και να έχει πρέπει άμεσα να αποθηκεύσω τις επαφές μου στο ΥΠ, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος ? Οι επαφές σου είναι, λογικά, συγχρονισμένες με τον MS λογαρισμό που έχει βάλει στη συσκευή σου. Μπες στο people.live.com για να το τσεκάρεις. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patigoal Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Να είσαι καλα φιλε μου, μετα από ωρες έβγαλα ακρη και κατάφερα να περασω ολες τις επαφές μου και σε ένα GMAIL και HOTMAIL παντως δεν ήταν συγχρονισμένες. Βλέπω όμως ένα νέο πρόβλημα, το μαιλ που έχω βάλει για MICROSOFT KONTΟ που είναι και HOTMAIL δεν μπορεί να συγχρονιστεί εδώ και 11 μήνες, ότι και να έχω προσπαθήσει δεν κατάφερα τπτ, γνωρίζει κανείς τπτ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Καλησπερα παιδια! Ειμαι κατοχος εδω κι 1.5 χρονο περιπου του Lumia 1020 και σκεφτομουν την μεταβαση στο 930.. Ηθελα να ρωτησω 1-2 πραγματακια κυριως αυτους που κανανε αυτη την μεταβαση.. Σε γενικες γραμμες αξιζει η αλλαγη?Ξερω σιγουρα οθονη ειναι καλυτερη στο 930... Σαν εμπειρια χρησης απο θεμα ταχυτητας σε καποιες εφαρμογες πχ fb,viber,whatsapp & internet ειναι ταχυτερο η μια απο τα ιδια? Καμερα ξερω οτι στο 1020 ειναι απο τα καλυτερα,αν οχι το καλυτερο που κυκλοφορει,αλλα εχει τοση μεγαλη διαφορα? (παρακολουθω στενα και την ενοτητα εδω με τα συγκριτικά φωτογραφιων) Να με συγχωρειτε για τις πολλες ερωτησεις αλλα δυστυχως δεν εχω καποιον γνωστο που να εχει το 930 ωστε να τα εξακριβωσω ολα αυτα! Η κάμερα είναι ..Διαμάντι Πιο γρήγορο δεν γίνεται, ..εκτος αν σκοπευεις να παιξεις βαρία και απαιτητικά παιχνίδια στο κινητό σου οποτε ναι μεν ειναι ικανοποιητικο αρκετα αλλα για ακόμη παραπάνω χρειάζεσαι κατι σε 3 γιγα μνημη ραμ και τσιπακι γραφικο αυτονομο εννοειται για να μην καταπονει τον βασικο cpu και με αρκετη μνημη. Δεν ξερω αν υπαρχει τετοιο κινητο σε τιμη στα 300 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Εφαρμογή να βγάζω φωτογραφίες η αντικείμενα και μέσω ίντερνετ να μου λέει τι είναι η που είναι η τοποθεσία....; Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 ηρθε αναβαθμιση σε μενα,για τις επανεκκινησεις λεει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 ηρθε αναβαθμιση σε μενα,για τις επανεκκινησεις λεει... Την "κλασσική" Ουγγρική rom φορας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Φιλανδική και θα πω και κάτι ακόμα.ισως είναι ιδέα μου αλλά μετά την αναβάθμιση έβαλα το κινητό για φόρτιση μέχρι τέλος και τώρα το ξεσκιζω και πρώτη φορά δεν ζεστάθηκε...συνηθως άναβε και στη φόρτιση και όταν το σκίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Τίποτα με τα χρώματα; καμιά διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Εφαρμογή να βγάζω φωτογραφίες η αντικείμενα και μέσω ίντερνετ να μου λέει τι είναι η που είναι η τοποθεσία....; Αν εννοεις να τραβας geotagged φωτογραφιες και να τις βλεπεις σε χαρτες που ειναι τραβηγμενες, υπαρχει το lumia storyteller (official app), geophoto (πολυ καλο, το χρησιμοποιω), photo-info και προφανως κι αλλες εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Αν εννοεις να τραβας geotagged φωτογραφιες και να τις βλεπεις σε χαρτες που ειναι τραβηγμενες, υπαρχει το lumia storyteller (official app), geophoto (πολυ καλο, το χρησιμοποιω), photo-info και προφανως κι αλλες εφαρμογες To geophoto πολύ ωραίο το τιμησα δεοντος.....απλως ζητάω κάποια εφαρμογή που να μου λέει πληροφορίες για το αντικείμενο που αποθανατιζω.....πχ,ένα λουλούδι......μια εκκλησία, Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 To geophoto πολύ ωραίο το τιμησα δεοντος.....απλως ζητάω κάποια εφαρμογή που να μου λέει πληροφορίες για το αντικείμενο που αποθανατιζω.....πχ,ένα λουλούδι......μια εκκλησία, Δοκίμασε το Picture info. http://www.windowsphone.com/s?appid=04e3caac-2a94-4488-9e8a-86c856aa637f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 (edited) Μόλις ήρθε ειδοποίηση για ενημέρωση στο 930 μου. Edit: Κράτησα screenshot με τις πληροφορίες του τηλεφώνου πριν και μετά και δεν υπάρχει καμία διαφορά! Πως γίνεται αυτό; Edited June 19, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 τι ακριβώς ενημέρωση ήταν αυτή ;ήρθε και σε έμενα την πέρασα εγώ δεν είχα θέμα με τα χρώματα η restart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 τι ακριβώς ενημέρωση ήταν αυτή ;ήρθε και σε έμενα την πέρασα εγώ δεν είχα θέμα με τα χρώματα η restart το χρωμα ειναι η ιδεα σας,εμενα ειναι οπως πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 τι διαφορα βλεπεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Και εγώ την έβαλα χθες την αναβάθμιση αλλά δεν είδα και καμιά διαφορά γιατί εμένα δεν έκανε επανεκκινήσεις. Το θέμα με τα κύματα στην οθόνη κατά την διάρκεια των κλήσεων υπάρχει ακόμη. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 τι εννοείς με το τα κύματα κατά τις κλίσεις δεν έχω δει κάτι έκανα και δοκιμή τώρα αλλά δεν βλέπω κάτι ισως δεν ειχα ποτε το έχω 2 εβδομάδες μόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Και εγώ την έβαλα χθες την αναβάθμιση αλλά δεν είδα και καμιά διαφορά γιατί εμένα δεν έκανε επανεκκινήσεις. Το θέμα με τα κύματα στην οθόνη κατά την διάρκεια των κλήσεων υπάρχει ακόμη. Υπάρχει αυτό που λες κανει σαν παρεμβολές η οθόνη. Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts