tolispao13 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 ikaros21 said: Είχα πρόβλημα στην κάμερα που έβγαζε χάλια φωτογραφίες και στο μικρόφωνο όταν έβαζα μεγάφωνο στην κλήση δεν με άκουγε ο άλλος. Το πήγα στο σέρβις και παρόλο που είχε χτυπήματα στο μεταλλικό πλαίσιο μου το άλλαξαν και αυτό. Μέχρι και πίσω καπάκι έβαλαν καινούριο. Πάνω που ήθελα να πάω σε android συνέβη αυτό. Τυχαίο;; :p σε ποιο σερβις το εστειλες??γιατι και εγω ειχα θεμα με το κουμπι της καμερας δεν παταγε και επειδη ειχε ξαβαψει σε εκεινο το σημειο το μαυρο το πεταξαν εκτος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 tolispao13 said: σε ποιο σερβις το εστειλες??γιατι και εγω ειχα θεμα με το κουμπι της καμερας δεν παταγε και επειδη ειχε ξαβαψει σε εκεινο το σημειο το μαυρο το πεταξαν εκτος Και σ εμένα ήταν ξεβαμένο σ εκείνο το σημείο αλλά όχι εξαιτίας μου. Το είχαν ξανά επισκευάσει και είχαν βάλει χειρότερο μέταλλο από το εργοστασιακό. Στη mobitel (πρώην Nokia care) στην Κατεχάκη το πήγα. Άψογα τα παιδιά αλλά μου είπαν ότι ήμουν τυχερός γιατί άλλα τα βγάζουν εκτός εγγύησης για ψύλλου πήδημα. Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Εχει εδώ και δυο μερες δεν λειτουργεί πλεον το double tap, δεν ανάβει η οθόνη όταν μου ρχονται ειδοποιήσεις από Viber, WhatsApp etc, και όταν καλώ κάποιον δεν εμφανίζεται στην οθόνη η εφαρμογή κλήσης αλλα κλείνει η οθόνη. Εκει αναγκάζομαι να πατάω δυο φορες το κουμπί να ανοίξει η οθόνη για να δω την εξέλιξη της κλήσης Επίσης δεν λειτουργεί η επιλογή γρήγορης λήψης φωτο με κλειστή την οθόνη όπως πριν. Πρέπει και εκει να ανοίξω την οθόνη με το κουμπί και έπειτα να πατήσω το κουμπί της φωτογραφίας για να με βγάλει στη φωτογραφική Εκτιμάτε πως εχει χαλάσει κάποιος σένσορας της οθόνης για να ζω στα καλα καθουμενα αυτά τα χουνερια; Υπόψιν δεν άλλαξα κάτι από τις ρυθμίσεις double tap etc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Υπάρχει μια περίπτωση να μην δουλεύει σωστά το proximity sensor και να κρατάει την οθόνη της συσκευής κλειστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Ξαφνικά; Sent from my 2014813 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και πώς διορθώνεται κάτι τέτοιο; Αλλαγή οθόνης; Sent from my 2014813 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Αν εισαι μεσα στην εγγυηση, εχουν διαγνωστικο προγραμμα να δουν αν φταιει αυτο οποτε θα το επισκευασουν. Δοκιμασε πρωτα ενα soft reset (πατα το power button για μερικα δευτερολεπτα μεχρι να επανεκκινησει η συσκευή) μπας και ξεκολλησει. Επισης τσεκαρε αν ειναι λερωμενο πανω δεξια το τζαμακι και φρασει τον αισθητηρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161007/9053cb7a17b91d95ff803fa8340341c7.jpg Πραγματικά ευχαριστώ georg! Μόλις καθάρισα ελαφρώς το tethered glass πάνω δεξιά το πρόβλημα διορθώθηκε χωρίς καν να χρειαστεί soft reset (είχα κάνει καμιά δεκαριά από προχθές) Sent from my 2014813 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Καλησπέρα εγώ παντός το έσπρωξα και με 40€ διάφορα απέκτησα το 950 το οποιο είναι πολύ καλό. Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Dreamw said: Καλησπέρα εγώ παντός το έσπρωξα και με 40€ διάφορα απέκτησα το 950 το οποιο είναι πολύ καλό. Πολλά bug το 950 σε σχέση με το 930. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό σε συσκευή της Microsoft αλλά το έδωσα πίσω για να ξανά χρησιμοποιήσω το 930 και ησύχασα. Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 ikaros21 said: Πολλά bug το 950 σε σχέση με το 930. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό σε συσκευή της Microsoft αλλά το έδωσα πίσω για να ξανά χρησιμοποιήσω το 930 και ησύχασα. Μάλλον έπεσες στην περίπτωση! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVsChris Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 (edited) ikaros21 said: Είχα πρόβλημα στην κάμερα που έβγαζε χάλια φωτογραφίες και στο μικρόφωνο όταν έβαζα μεγάφωνο στην κλήση δεν με άκουγε ο άλλος. Το πήγα στο σέρβις και παρόλο που είχε χτυπήματα στο μεταλλικό πλαίσιο μου το άλλαξαν και αυτό. Μέχρι και πίσω καπάκι έβαλαν καινούριο. Πάνω που ήθελα να πάω σε android συνέβη αυτό. Τυχαίο;; :p Οπότε δεν χρειάζεται να πάει στο κατάστημα αγοράς, γίνεται και σε Nokia care με την εγγύηση.... Δεν γράφει ήχο στα βίντεο και σε ηχογραφήσεις εκτός από βιντεοσκόπηση σε landcsape που γράφει μόνο ένα κανάλι Edited October 10, 2016 by ChrisVsChris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 evris2013 said: Μάλλον έπεσες στην περίπτωση! Κι ένας φίλος που είχε το 950xl τα ίδια χάλια ήταν. Δεν νομίζω να ήταν τυχαίο. Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Μιας και γλυκοκοιτάζω το 930, πόσο κρατάει η μπαταρία με ελαφριά χρήση? Βγάζει 2 μέρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 ikaros21 said: Κι ένας φίλος που είχε το 950xl τα ίδια χάλια ήταν. Δεν νομίζω να ήταν τυχαίο. 1 ή 2 συσκευές ποιά η διαφορά αναμεσα στις χιλιάδες; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 ikaros21 said: Κι ένας φίλος που είχε το 950xl τα ίδια χάλια ήταν. Δεν νομίζω να ήταν τυχαίο. Αν δεν το θέλει, πες του να επικοινωνήσει μαζί μου. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 dsx83 said: Μιας και γλυκοκοιτάζω το 930, πόσο κρατάει η μπαταρία με ελαφριά χρήση? Βγάζει 2 μέρες? Με τίποτα Μία φόρτιση τη μέρα Sent from my 2014813 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Espin_eco said: Με τίποτα Μία φόρτιση τη μέρα Sent from my 2014813 using Tapatalk 1 μέρα με φουλ χρήση δεδομένων? και επίσης 3G ή 4G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 dsx83 said: 1 μέρα με φουλ χρήση δεδομένων? και επίσης 3G ή 4G? Με 3G ως μέγιστη ταχύτητα σύνδεσης δεδομένων, βγαίνει οριακά μία ημέρα με κανονική προς μη συνετή χρήση. :rolleyes: Πάντως τη φόρτιση μέσα στη μέρα δεν τη γλιτώνεις αν είσαι power user. Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Προσωπική μου εμπειρία: χωρίς ιδιαίτερη χρήση οθόνης (σερφάρισμα, παιχνίδια κλπ) η συσκευή βγάζει οριακά 2 φουλ μέρες με αρκετή ομιλία, μουσική, fm και όλες τις συνδέσεις ανοικτές (wifi, bt, nfc, 4g, συγχρονισμούς κλπ). Η οθόνη θα το ξεζουμίσει σε χρόνο dt. Γενικά, δεν υστερεί στον ανταγωνισμό με συσκευές-ναυαρχίδες π.χ. galaxy Sx, iphone κ.ά. Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 me00016 said: Προσωπική μου εμπειρία: χωρίς ιδιαίτερη χρήση οθόνης (σερφάρισμα, παιχνίδια κλπ) η συσκευή βγάζει οριακά 2 φουλ μέρες με αρκετή ομιλία, μουσική, fm και όλες τις συνδέσεις ανοικτές (wifi, bt, nfc, 4g, συγχρονισμούς κλπ). Η οθόνη θα το ξεζουμίσει σε χρόνο dt. Γενικά, δεν υστερεί στον ανταγωνισμό με συσκευές-ναυαρχίδες π.χ. galaxy Sx, iphone κ.ά. Ευχαριστώ πολύ! Η απάντηση που περίμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 dsx83 said: 1 μέρα με φουλ χρήση δεδομένων? και επίσης 3G ή 4G? Κάθε 18 ώρες φόρτιση με τα δεδομένα στο 4g Sent from my 2014813 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Έχω 2 θέματα τελευταία με το εν λόγω τηλέφωνο 1. Άλλαξα το καλώδιο Micro usb γιατί χάλασε το παλιό (είναι Micro usb 2.0 το νέο) και πλέον το κινητό κάνει περίπου 3 ώρες να φορτισει. Τι καλώδιο πρέπει να πάρω για να φορτίζει περίπου στις 2 ώρες και κάτι όπως παλιά; 2. Δεν ξέρω αν φταίει η αναβάθμιση στα 10.1 αλλά το κινητό όταν ανοίγω τα δεδομένα σπάνια με ακούει. Τις περισσότερες φορές πρέπει να το κλείσω εντελώς και να το ανοίξω ξανά η να κλείσω και να ανοίξω ξανά τα δεδομένα, διαδικασία που γίνεται 3 φορές και βάλε. Έχει κανείς το ίδιο θέμα; Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Χαιρετώ! Από προχθές, δεν εμφανίζει/συγχρονίζει τα email του κύριου microsoft λογαριασμού. Error code 0x800700b7 Ξέρει κανείς τι γίνεται και πώς επιλύεται? Ευχαριστώ. Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 hayatEvo9 said: Παιδιά καλησπέρα. Έχω 2 θέματα τελευταία με το εν λόγω τηλέφωνο 1. Άλλαξα το καλώδιο Micro usb γιατί χάλασε το παλιό (είναι Micro usb 2.0 το νέο) και πλέον το κινητό κάνει περίπου 3 ώρες να φορτισει. Τι καλώδιο πρέπει να πάρω για να φορτίζει περίπου στις 2 ώρες και κάτι όπως παλιά; 2. Δεν ξέρω αν φταίει η αναβάθμιση στα 10.1 αλλά το κινητό όταν ανοίγω τα δεδομένα σπάνια με ακούει. Τις περισσότερες φορές πρέπει να το κλείσω εντελώς και να το ανοίξω ξανά η να κλείσω και να ανοίξω ξανά τα δεδομένα, διαδικασία που γίνεται 3 φορές και βάλε. Έχει κανείς το ίδιο θέμα; Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ 1. Αν έχεις καλώδιο κινεζιά του 50λεπτου πάρε επώνυμο, αλλά USB version σε καλώδιο πρώτη φορά ακούω. Γιατί το άλλαξες; Μήπως και μαζί με το καλώδιο χάλασε και ο φορτιστής; Προσωπικά, χρησιμοποιώ ένα σωρό τέτοια καλώδια από διάφορους φορτιστές και δεν βλέπω διαφορά. 2. Όταν λες ότι δε σε "ακούει το κινητό" εννοείς η Cortana λογικά, σωστά; Η εμπειρία μου είναι ότι το τρίο Lumia-Cortana-Ελληνικό 4G στην περιφέρεια είναι επιεικώς δυσλειτουργικό, κοινώς για τα πανηγύρια! Redragon7 said: Χαιρετώ! Από προχθές, δεν εμφανίζει/συγχρονίζει τα email του κύριου microsoft λογαριασμού. Error code 0x800700b7 Ξέρει κανείς τι γίνεται και πώς επιλύεται? Ευχαριστώ. Μήπως ξαναπέρασες τα credentials; Ίσως με ένα σβήσιμο λογαριασμού να επανέλθει. Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Δούλεψε, ευχαριστώ! Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts