Espin_eco Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Το κινητό κατά την αναβάθμιση πήρε την .107 για τα 10 Πως μπορούμε να πάρουμε πιο καινούρια αν υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Το κινητό κατά την αναβάθμιση πήρε την .107 για τα 10 Πως μπορούμε να πάρουμε πιο καινούρια αν υπάρχει; Υπάρχει η .218! Το πως πάει εκεί δεν ξέρω διότι είμαι με 8.1 ακόμα... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Το κινητό κατά την αναβάθμιση πήρε την .107 για τα 10 Πως μπορούμε να πάρουμε πιο καινούρια αν υπάρχει; Με upgrade advisor αναβαθμίστηκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Ναι πως αλλιώς δεν έβγαζε αυτόματη ενημερωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Το κινητό κατά την αναβάθμιση πήρε την .107 για τα 10 Πως μπορούμε να πάρουμε πιο καινούρια αν υπάρχει; Κατέβασε το windows insider και θα πάρεις τη .242. Εγώ αυτή έχω και είναι πολύ κομπλέ. Θα δεις διαφορά προς το καλύτερο στην απόδοση της συσκευής, στο εγγυώμαι Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 (edited) Ναι πως αλλιώς δεν έβγαζε αυτόματη ενημερωση Κάνε νέα αναζητηση και θα σου βγάλει νεότερη έκδοση. Λογικά τη 218. Έτσι έγινε σε μένα. Πρώτα με πέρασε από την 107 και αμέσως μετά μου έβγαλε την επομενη. Όταν γράφω νέα αναζητηση,εννοώ μέσω των ρυθμισεων του κινητού κι όχι από το upgrade advisor το οποίο πλέον δεν σου χρειάζεται. Edited May 4, 2016 by dhatzik74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryv Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 17 μέρες στο service, για αλλαγή μικροφώνων. Όλα καλά ως ώρας. Γύρισε με τα 8άρια και φτου κι απ την αρχή να περάσω τα 10άρια. Το double tap να το κλαίω με τα 10άρια ή κάτι έχω κάνει στραβά στις ρυθμίσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Τα έκανα έτσι όπως είπε ο hatzik Πολύ γρηγορότερο με την denim, πλέον θέλω παραπάνω χρόνο να μπω σε εφαρμογές, το κινητό δείχνει πιο "βαρύ" και αδυνατώ να καταλάβω πέρα του interface που επειδή ειναι καινούριο μερικώς γοητεύει ποιο το όφελος μετάβασης στα 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Τα έκανα έτσι όπως είπε ο hatzik Πολύ γρηγορότερο με την denim, πλέον θέλω παραπάνω χρόνο να μπω σε εφαρμογές, το κινητό δείχνει πιο "βαρύ" και αδυνατώ να καταλάβω πέρα του interface που επειδή ειναι καινούριο μερικώς γοητεύει ποιο το όφελος μετάβασης στα 10 Ίσως ο βασικότερος λόγος που χρειάζεται το firmware στα 10! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Και ποιος θα το βγάλει; Η Microsoft θέλει να πουλήσει τα νέα lumia και μόνο καλό after sales που δεν έχει έως τώρα Υπάρχει τρόπος να φορτώσουμε καλό miui? Έχω πάρει για δεύτερη συσκευή ένα mi των €100 δηλώνω εντυπωσιασμένος Sent from my 2014813 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Τα έκανα έτσι όπως είπε ο hatzik Πολύ γρηγορότερο με την denim, πλέον θέλω παραπάνω χρόνο να μπω σε εφαρμογές, το κινητό δείχνει πιο "βαρύ" και αδυνατώ να καταλάβω πέρα του interface που επειδή είναι καινούριο μερικώς γοητεύει ποιο το όφελος μετάβασης στα 10 Εγώ πάντως δεν βλέπω τρελη διαφορά σε απόκριση. Ίσως βέβαια επειδή έχω κάνει hard reset. Και φυσικά δεν είναι μόνο το interface το οποίο είναι "κουκλί". Δυνατότητες όπως wifi printing πχ και κανονικό office, καινούργιο ημερολόγιο κάνουν τη διαφορά για μένα. Α! Να σημειώσω ότι έχω τη .242 η οποία έχει βελτιώσει πολύ τη διάρκεια μπαταρίας. Άσχετο: Από που ορμώμενος διάλεξες το nickname? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Εγώ πάντως δεν βλέπω τρελη διαφορά σε απόκριση. Ίσως βέβαια επειδή έχω κάνει hard reset. Και φυσικά δεν είναι μόνο το interface το οποίο είναι "κουκλί". Δυνατότητες όπως wifi printing πχ και κανονικό office, καινούργιο ημερολόγιο κάνουν τη διαφορά για μένα. Α! Να σημειώσω ότι έχω τη .242 η οποία έχει βελτιώσει πολύ τη διάρκεια μπαταρίας. Άσχετο: Από που ορμώμενος διάλεξες το nickname? Η μπαταρία ήταν που ήταν ψοφίμι, τώρα ήπιε τα άντερά της για ψύλλου πήδημα Κοίτα δεν νομίζω σε μια τέτοια μικρή οθόνη να κάτσει κάποιος να γράψει κάποτε κείμενο ή να στήσει φόρμουλες στο excel αλλά δεν ξέρω τι κάνετε με οθόνες κλπ, δεν μπορώ να κρίνω. Το κινητό έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά σε σχέση με κάτι μεταγενέστερα παλτά που βγαλε η Microsoft δεν δικαιολογείται να είναι τόσο "δυσπεπτο" το λειτουργικό, γεγονός που δείχνει μια κάποια προχειροδουλειά στο να υποστηριχθεί το τελευταίο μοντέλο-αιχμή της nokia θα δω και πώς θα πάει αλλά παίζει τπτ σε developer κλπ? Μου φαίνεται αδιανόητο ένα κινητό με τέτοια εκπληκτική οθόνη και κάμερα να μην έχει ακόλουθους που να το υποστηρίζουν με software το νικ βγήκε από ένα μυθιστόρημα και από τα οικονομικά που σπούδαζα πριν 8-10 χρόνια λολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 (edited) Η μπαταρία ήταν που ήταν ψοφίμι, τώρα ήπιε τα άντερά της για ψύλλου πήδημα Κοίτα δεν νομίζω σε μια τέτοια μικρή οθόνη να κάτσει κάποιος να γράψει κάποτε κείμενο ή να στήσει φόρμουλες στο excel αλλά δεν ξέρω τι κάνετε με οθόνες κλπ, δεν μπορώ να κρίνω. Το κινητό έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά σε σχέση με κάτι μεταγενέστερα παλτά που βγαλε η Microsoft δεν δικαιολογείται να είναι τόσο "δυσπεπτο" το λειτουργικό, γεγονός που δείχνει μια κάποια προχειροδουλειά στο να υποστηριχθεί το τελευταίο μοντέλο-αιχμή της nokia θα δω και πώς θα πάει αλλά παίζει τπτ σε developer κλπ? Μου φαίνεται αδιανόητο ένα κινητό με τέτοια εκπληκτική οθόνη και κάμερα να μην έχει ακόλουθους που να το υποστηρίζουν με software το νικ βγήκε από ένα μυθιστόρημα και από τα οικονομικά που σπούδαζα πριν 8-10 χρόνια λολ Καλά, από μπαταρία μεγάλη πίκρα. Γι αυτό το ανέφερα αφού τουλάχιστον τώρα ξαναβγάζω τη μέρα χωρίς φόβο... Εννοείται ότι σε τέτοια οθόνη δεν παίζει να κάτσεις να γράψεις κείμενο. Ωστόσο συχνά λόγο δουλειάς χρειάζεται να κάνω μικροδιορθώσεις σε γραπτά με σχήματα on the go. Στα 8.1 όταν είχε σχήματα ένα κείμενο... X marks the spot. Όσο για τη software υποστήριξη...Άστα! Και να ήταν η μόνη προχειροδουλειά... Edited May 5, 2016 by dhatzik74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman007 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 (edited) Χθες έγινε εγγραφή του πρώτου βίντεο,δυστυχώς,χωρίς ήχο...μέχρι τώρα δεν υπήρχε πρόβλημα! Το 925 όταν με άφησε χρόνους (καμένη μητρική μου είχαν πει ),το πήγα στο Nokia care Κατεχάκη και μου το αντικατέστησαν,εντός εγγύησης,με το 930 (Μετά από 1 μήνα περίπου),σκέτη τη συσκευή,χωρίς κουτί και λοιπά παρελκόμενα. Τώρα που η εγγύηση δεν υπάρχει τί γίνεται; Να δώσω ένα κάρο χρήματα αποκλείεται. Τί προτείνετε όσοι είχατε ανάλογο πρόβλημα(χωρίς εγγύηση); Να αναφέρω ότι από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του 930 είχα προσέξει να τρεμοπαίζει η οθόνη, και κάποιες φορές σχεδόν να σβήνει,αφήνοντας πολλές διάσπαρτες κουκκίδες τύπου χαμηλής ανάλυσης παλιού ηλεκτρονικού παιχνιδιού. Edited May 6, 2016 by batman007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 ..... ..... Να αναφέρω ότι από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του 930 είχα προσέξει να τρεμοπαίζει η οθόνη, και κάποιες φορές να σχεδόν να σβήνει,αφήνοντας πολλές διάσπαρτες κουκκίδες τύπου χαμηλής ανάλυσης παλιού ηλεκτρονικού παιχνιδιού. Ελαττωματική συσκευή 100%, μου έκανε ακριβώς το ίδιο σε ένα 532 αγορασμένο από Public. Επιστροφή και αντικατάσταση αμέσως το έκανα....... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Χθες έγινε εγγραφή του πρώτου βίντεο,δυστυχώς,χωρίς ήχο...μέχρι τώρα δεν υπήρχε πρόβλημα! Το 925 όταν με άφησε χρόνους (καμένη μητρική μου είχαν πει ),το πήγα στο Nokia care Κατεχάκη και μου το αντικατέστησαν,εντός εγγύησης,με το 930 (Μετά από 1 μήνα περίπου),σκέτη τη συσκευή,χωρίς κουτί και λοιπά παρελκόμενα. Τώρα που η εγγύηση δεν υπάρχει τί γίνεται; Να δώσω ένα κάρο χρήματα αποκλείεται. Τί προτείνετε όσοι είχατε ανάλογο πρόβλημα(χωρίς εγγύηση); Να αναφέρω ότι από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του 930 είχα προσέξει να τρεμοπαίζει η οθόνη, και κάποιες φορές να σχεδόν να σβήνει,αφήνοντας πολλές διάσπαρτες κουκκίδες τύπου χαμηλής ανάλυσης παλιού ηλεκτρονικού παιχνιδιού. Πρώτα απ' όλα μπες εδώ, και έλεγξε δίνοντας το ΙΜΕΙ της συσκευής (πληκτρολογώντας *#06# το εμφανίζει στη συσκευή), αν την εμφανίζει ως εντός εγγύησης. Από 'κει και πέρα, αν φαίνεται εντός στειλ΄ τη σκέτη χωρίς παραστατικά, εγώ το δικό μου έτσι το είχα στείλει και δεν είχα θέμα. Δες όμως αν έχεις κάποιο δελτίο αποστολής από την αντικατάσταση, δεν μπορεί να σου τη δώσανε χωρίς κανένα παραστατικό. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman007 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Βάσει του IMEI της συσκευής,μου αναφέρει ότι αυτή η συσκευή δεν καλύπτεται από την εγγύηση σε αυτή τη χώρα.Αν δεν κάνω λάθος,είχα δει στις πληροφορίες τηλεφώνου ότι ήταν γερμανικό. Κύρια γλώσσα όταν το άνοιξα είχε τα γερμανικά(πχ σε φωνητικές εντολές). Όσο για παραστατικό,μου είχαν δώσει ένα χαρτί με το IMEI του 925 που εν τέλει αντικαταστάθηκε και του IMEI του 930 που παρέλαβα,καθώς και το πρόβλημα της παλιάς συσκευής. Δε βλέπω να μου το επισκευάζουν ως εντός εγγύησης.Η χρήση που έχω κάνει μέχρι στιγμής στο 930 είναι ορθολογική,χωρίς κακομεταχείριση. Γενικά,δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω χρήματα για κάτι που, απ'ότι φαίνεται, ήταν ελαττωματικό εξ αρχής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAZ207 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 εφυγε και παλι για σερβις ,η δευτερη φορα μεσα σε τριαντα ημερες, ζητησα αντικατασταση απο το σερβις του Γερμανου. περιμενω νεα. Παράθεση Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Να γίνει ένα γκάλοπ να δούμε σε τι ποσοστό έχει βγει ελάττωμα στη συσκευή του καθενός Έτσι όπως το βλέπω πιάνει το 80% λολ Εντωμεταξύ μετά την προχθεσινή αναβάθμιση σε Windows 10 το κινητό απλά τρώει 1,5 μπαταρία ημερησίως Sent from my 2014813 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Να μην είναι μεγαλύτερο το ποσοστό; Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 εφυγε και παλι για σερβις ,η δευτερη φορα μεσα σε τριαντα ημερες, ζητησα αντικατασταση απο το σερβις του Γερμανου. περιμενω νεα. Ο λόγος αν επιτρέπεται; Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman007 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Εγκατέστησα τη νέα ενημέρωση .318 Τί παραπάνω δίνει ή διορθώνει δε γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Εγκατέστησα τη νέα ενημέρωση .318 Τί παραπάνω δίνει ή διορθώνει δε γνωρίζω. Δες τι αλλαγές-διορθώσεις φέρνει, σε αυτό το ποστ από το επίσημο θέμα του λειτουργικού όπου γίνεται η σχετική συζήτηση. ;) Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAZ207 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Ο λόγος αν επιτρέπεται; Τα μικροφωνακια,ενημερωθηκα σημερα οτι το κινητο μου παει στην κατασκευαστρια εταιρεια για επισκευη,κατι που δεν εγινε την πρωτη φορα. Παράθεση Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 ξερουμε καποιο προγραμμα να επικοινωνηει το κινητο με τον υπολογιστη για μεταφορα αρχειων...??? AirDrop apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts