Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά..κάτοχος και γω του 930 εδώ και 3 μέρες! Μήπως ξέρει κανείς από έγκυρη πηγή πότε θα πάρουμε τα 10 τα επίσημα?

Καλησπέρα και καλορίζικη η συσκευή σου! Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση με ακριβής ημερομηνία. Πάντως, μέσα σε αυτόν τον μήνα θα δοθεί επίσημα η αναβάθμιση στα W10M.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα και καλορίζικη η συσκευή σου! Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση με ακριβής ημερομηνία. Πάντως, μέσα σε αυτόν τον μήνα θα δοθεί επίσημα η αναβάθμιση στα W10M.

Ευχαριστώ φίλε να σαι καλά..Ας ελπίσουμε να μην αργήσει πολύ :p

γνωρίζει να μου απαντήσει κάποιος, αν αλλάζοντας μόνος του κανείς το πίσω κάλυμμα στο 930, χάνει την εγγύηση?
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

γνωρίζει να μου απαντήσει κάποιος, αν αλλάζοντας μόνος του κανείς το πίσω κάλυμμα στο 930, χάνει την εγγύηση?

Έχω την εντύπωση πως θεωρείται παρέμβαση, οπότε ναι ακυρώνετε. Βέβαια δεν ξέρω αν στην περιορισμένη εγγύηση που δίνει η Nokia ( ή Microsoft ) γράφει κάτι σχετικό, αλλα δεν είμαι σίγουρος.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Ρε παιδια τραβαει φωτο σε 2 αναλυσεις και εγω συνηθως τραβαω φωτο και στελνω με μπλε δοντι στο πισι και απο εκτυπωνω στον εκτυπωτη.Στα αντροιντ ειναι απλο και 40 μεγαπιξελ τα δειχνη η οθονη και στελνει στο πισι και τυπωνω.Εδω πως θα βγαλω την 19αρα αφου δε τη βλεπω στο κινητο να κανω την ιδια διαδικασια για να τυπωσω αντι των 5 μεγα που βλεπω;

Με έναν απλόν file manager την βλέπεις, εγώ χρησιμοποιώ τον Metro file manager και εκτυπώνω ή remote μέσω Print now ή πάλι ασύρματα μέσω PC με χρήση της επιλογής ftp του file Manager. Με τον Total explorer μπορεις να στείλεις και μέσω Bt.

Edited by ppkmoby

Αμφιβάλλω, αλλά αν τύχει ποτέ να το στείλεις για service ή να χρησιμοποιήσεις την εγγύηση, αλλάζεις τα καπάκια πριν την παράδοση και είσαι κομπλέ.

Το καπάκι βγαίνει με βεντούζα btw. Δε χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί κάποιο "αιχμηρό" αντικείμενο.

Αρκεί να τοποθετήσετε τη βεντούζα κοντά στον φακό της κάμερας (σχεδόν κέντρο) και να τραβήξετε αποφασιστικά.

How Soon™ is now?

Αμφιβάλλω, αλλά αν τύχει ποτέ να το στείλεις για service ή να χρησιμοποιήσεις την εγγύηση, αλλάζεις τα καπάκια πριν την παράδοση και είσαι κομπλέ.

Το καπάκι βγαίνει με βεντούζα btw. Δε χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί κάποιο "αιχμηρό" αντικείμενο.

Αρκεί να τοποθετήσετε τη βεντούζα κοντά στον φακό της κάμερας (σχεδόν κέντρο) και να τραβήξετε αποφασιστικά.

Ναι την έχω δει στο youtube την διαδικασία αυτή αλλά όσον φορά αυτό το ..αποφασιστικά που λές, υπάρχει περίπτωση να αφήσει τα σημάδια του, θέλω να πω εχουν βάλει μέσα κάποιο σημάδι η μηχανισμό που δείχνει αν έχει αφαιρεθεί το καπάκι?
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

Εφόσον είναι unibody η κατασκευή λογικά χάνεις την εγγύηση αφού επεμβαίνεις μόνος σου στο εσωτερικό της συσκευής... Κατά τη διάρκεια της αλλαγής «πειράζεις» πολλά κομμάτια που θα μπορούσαν να παρουσιάσουν πρόβλημα μετά... Και νομίζω ακόμα και να το ξαναλλάξεις πριν το πας για σέρβις στο κανονικό του χρώμα-καπάκι και πάλι το καταλαβαίνουν αν το έχεις ανοίξει ή όχι..
Powerd by OnePlus 7 Pro

Ξαφνικά παρατήρησα ότι το μικρόφωνο μου δεν δουλεύει!!

Βίντεο τραβάω δεν ακούγεται,Ηχογράφηση τα ίδια!

Το έχετε αναφέρει και ποιο πάνω, τι κάνω τώρα ??

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Επειδη εχω μπερδευτει λιγο με το notification led ,τελικα τι ισχυει; εχει το 930 ή οχι; θα εχουμε μελλοντικα την δυνατοτητα ειδοποιησεις εστω και με το led της καμερας; εχω βαλει τα 10αρια με τελευταια εκδοση 10586.29.
Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T

Tο 930 δεν εχει λεντ ειδοποιησεων τωρα της καμερας δεν ξερω αν γινεται αν και δε το βρισκω πρακτικο
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Εφόσον είναι unibody η κατασκευή λογικά χάνεις την εγγύηση αφού επεμβαίνεις μόνος σου στο εσωτερικό της συσκευής... Κατά τη διάρκεια της αλλαγής «πειράζεις» πολλά κομμάτια που θα μπορούσαν να παρουσιάσουν πρόβλημα μετά... Και νομίζω ακόμα και να το ξαναλλάξεις πριν το πας για σέρβις στο κανονικό του χρώμα-καπάκι και πάλι το καταλαβαίνουν αν το έχεις ανοίξει ή όχι..
οπότε η λύση που εγώ βλέπω ως την μόνη ασφαλή, είναι το εξουσιοδοτημένο σερβις, δηλ, το Nokia care, με την αναμενόμενη αυξημένη επιβάρυνση, έτσι δεν είναι? Άρα να μην ψάχνομαι παίζοντας με την τύχη μου, ας πάω στα σίγουρα...

Service και υπομονή 2 εβδομάδες (στην καλύτερη).

Aναγκαστικά ε ? Πω πω τι πάθαμε στα ξαφνικά..

Και τρεμοπεγμα οθόνης και υπερθέρμανση και το μικρόφωνο τωρα..

Νομίζω τα έπαθα όλα πλέον!

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

Επειδη εχω μπερδευτει λιγο με το notification led ,τελικα τι ισχυει; εχει το 930 ή οχι; θα εχουμε μελλοντικα την δυνατοτητα ειδοποιησεις εστω και με το led της καμερας; εχω βαλει τα 10αρια με τελευταια εκδοση 10586.29.

Το 930 έχει notification led κάτω από το home button. Πολύ πιθανόν να ενεργοποιηθεί εφόσον δεν έχει και glance screen.

3>4

Το 930 έχει notification led κάτω από το home button. Πολύ πιθανόν να ενεργοποιηθεί εφόσον δεν έχει και glance screen.

Δεν βλεπω τπτ ουτε αναψε ποτε το εχει νεκρο;

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Στα hardware tests δεν ανάβει ξεχωριστά το home, όπως στα 920/925 κλπ, και κάποιοι της ms είπαν ότι τώρα που είναι on screen buttons δεν θα έχει νόημα να γίνει κάτι τέτοιο.

Μόνο με ξεχωριστό hardware...

:rtfm:

Eπέστρεψα σε 8.1 με το Windows Device Recovery Tool και το μικρόφωνο δουλευει κανονικά όταν τραβάω βίντεο.

Μόλις ξανα αναβάθμησα σε Windows 10 και δεν λειτουργεί ο ήχος στο βίντεο πάλι! :mad:

Μήπως φταίει η Κάμερα ? Με Lumia Camera στα 8.1 ήταν κομπλέ.. Παράξενα πράγματα..

Χρήστος

Τα Windows 10 είναι ακόμα σε Technical Preiview άρα δεν υπάρχουν firmware updates και όπως προειδοποιεί η Microsoft μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα. Η συζήτηση για τα Windows 10 Technical Preview γίνεται αποκλειστικά και μόνο στο παρακάτω θέμα όπου μπορείς να απευθυνθείς και όχι στο παρόν:

Windows 10 technical preview (Insider Program)

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ναι την έχω δει στο youtube την διαδικασία αυτή αλλά όσον φορά αυτό το ..αποφασιστικά που λές, υπάρχει περίπτωση να αφήσει τα σημάδια του, θέλω να πω εχουν βάλει μέσα κάποιο σημάδι η μηχανισμό που δείχνει αν έχει αφαιρεθεί το καπάκι?

Θέλει "αποφασιστικά" γιατί πιάνουν πολύ καλά τα κλιψάκια. Δεν είναι ψευτοκατασκευή. Αν ποτέ το ανοίξεις θα δείς πως δεν έχει πρόβλημα μιας και υπάρχει αρκετό "κρέας" στα κλιψάκια. Εκεί που θέλει προσοχή είναι η επανατοποθέτηση, μην τυχόν το βάλεις στραβά γιατί δε θα κουμπώνει.

Δεν υπάρχει κάποια ένδειξη που να δείχνει αν έχει ανοιχθεί ή όχι.

How Soon™ is now?

Θέλει "αποφασιστικά" γιατί πιάνουν πολύ καλά τα κλιψάκια. Δεν είναι ψευτοκατασκευή. Αν ποτέ το ανοίξεις θα δείς πως δεν έχει πρόβλημα μιας και υπάρχει αρκετό "κρέας" στα κλιψάκια. Εκεί που θέλει προσοχή είναι η επανατοποθέτηση, μην τυχόν το βάλεις στραβά γιατί δε θα κουμπώνει.

Δεν υπάρχει κάποια ένδειξη που να δείχνει αν έχει ανοιχθεί ή όχι.

Ετσι μπράβο ντε, αυτή είναι μια χρήσιμη απάντηση, κατάλαβα τι θες να πεις οπότε από κει και πέρα εξαρτάται από εμένα αν θα το εκτελέσω σωστά όλο αυτό η όχι, οκ σ' ευχαριστώ πολύ.

Tο 930 δεν εχει λεντ ειδοποιησεων τωρα της καμερας δεν ξερω αν γινεται αν και δε το βρισκω πρακτικο

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Στα hardware tests δεν ανάβει ξεχωριστά το home, όπως στα 920/925 κλπ, και κάποιοι της ms είπαν ότι τώρα που είναι on screen buttons δεν θα έχει νόημα να γίνει κάτι τέτοιο.

Μόνο με ξεχωριστό hardware...

Και αφού η MS ακούει, γιατί δεν κάνουμε ένα θέμα στο feedback για τα notifications και να κάνουμε όλοι upvote ώστε είτε να αναβοσβήνει το home button είτε να ενεργοποιηθεί το led σε όσες συσκευές υπάρχει?

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max