manos20082 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Παιδιά σκοπεύω να το πάρω μεταχείρισμενο από ένα παλικάρι. Τι να προσέξω ? Κάποια προβλήματα με μικρόφωνα ακούω και το παλικάρι το πήρε από τον Γερμανό . Αυτό συμβαίνει σε κάποια συγκεκριμένη έκδοση λογισμικού ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Παιδιά σκοπεύω να το πάρω μεταχείρισμενο από ένα παλικάρι. Τι να προσέξω ? Κάποια προβλήματα με μικρόφωνα ακούω και το παλικάρι το πήρε από τον Γερμανό . Αυτό συμβαίνει σε κάποια συγκεκριμένη έκδοση λογισμικού ? Όχι τυχαίο είναι απλά όταν το πάρεις κανε μια κλήση με ανοικτή ακρόαση για να το τσεκάρεις. Αν δεν έχει θέμα το παίρνεις άφοβα. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Όχι τυχαίο είναι απλά όταν το πάρεις κανε μια κλήση με ανοικτή ακρόαση για να το τσεκάρεις. Αν δεν έχει θέμα το παίρνεις άφοβα. οκ ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Επιβεβαιώνω και εγώ δυστυχώς το πρόβλημα με το μικρόφωνο... Τι κάνουμε ρε παιδιά, καμμιά ιδέα?? Είναι τελικά software ή hardware το πρόβλημα? Έχω διαβάσει τα πάντα και άκρη δεν έχω βρεί..:( Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Επιβεβαιώνω και εγώ δυστυχώς το πρόβλημα με το μικρόφωνο... Τι κάνουμε ρε παιδιά, καμμιά ιδέα?? Είναι τελικά software ή hardware το πρόβλημα? Έχω διαβάσει τα πάντα και άκρη δεν έχω βρεί..:( Εγώ όπως είπα και πιο πριν σε ένα δικό μου τεστ που έκανα με διάφορα προγράμματα, νομίζω πως είναι software το πρόβλημα και τουλάχιστον σε εμένα έχει διορθωθεί με τις αναβαθμίσεις που έχουν γίνει σε προγράμματα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Εγώ όπως είπα και πιο πριν σε ένα δικό μου τεστ που έκανα με διάφορα προγράμματα, νομίζω πως είναι software το πρόβλημα και τουλάχιστον σε εμένα έχει διορθωθεί με τις αναβαθμίσεις που έχουν γίνει σε προγράμματα. Η ανοιχτή ακρόαση π.χ. σε απλό τηλεφώνημα σου δουλεύει σωστά? Σε ακούει ο άλλος η ουρλιάζεις σαν παλαβός:)?? Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Η ανοιχτή ακρόαση π.χ. σε απλό τηλεφώνημα σου δουλεύει σωστά? Σε ακούει ο άλλος η ουρλιάζεις σαν παλαβός:)?? Ναι με ακούει κανονικά, εγώ είχα θέμα όμως στην ανοιχτή ακρόαση με το viber και το WhatsApp, όντως ούρλιαζα να με ακούσουν όπως και το ότι δεν μπορούσα να κάνω εγγραφή ηχητικού μηνύματος. Αντίθετα όλα δούλευαν μια χαρά με όποιο πρόγραμμα κάμερας προσπαθούσα να κάνω εγγραφή βίντεο με ήχο. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Ναι με ακούει κανονικά, εγώ είχα θέμα όμως στην ανοιχτή ακρόαση με το viber και το WhatsApp, όντως ούρλιαζα να με ακούσουν όπως και το ότι δεν μπορούσα να κάνω εγγραφή ηχητικού μηνύματος. Αντίθετα όλα δούλευαν μια χαρά με όποιο πρόγραμμα κάμερας προσπαθούσα να κάνω εγγραφή βίντεο με ήχο. Αρα είσαι ok, αφού δεν έχεις το "κλασσικό" πρόβλημα του να μην δουλεύει η ανοιχτή ακρόαση σε απλό τηλεφώνημα. Με έχει νευριάσει αρκετά και δεν ξέρω τί να κάνω... Στο ταπεινό 520 όλα δουλεύουν άψογα. Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 τελευταία ενημέρωση λογισμικού είναι 15234.50007 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 τελευταία ενημέρωση λογισμικού είναι 15234.50007 ? Στο Site φαίνονται αυτές για Ελλάδα: Cosmote: 02540.00019.14484.37006 CV: 02540.00019.14522.26003 Vodafone: 02540.00019.14484.37003 Γενικά γράφει πως η πιο πρόσφατη είναι αυτή : 02540.00019.14522.260xx/8.10.14226.359 Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 τελευταία ενημέρωση λογισμικού είναι 15234.50007 ? Στα Πρόσθετα και πληροφορίες τι CV γράφει ότι έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 (edited) Το τηλέφωνο παίρνει πόδι για επισκευή αύριο το απόγευμα, λόγω του ελεεινού προβλήματος με τα μικρόφωνα. Θα σας ενημερώσω για ΟΤΑΝ και ΑΝ το φτιάξουν. Μέχρι τότε θα την βγάλω με το πιστό σκυλί μου που λέγεται iPhone 4s που δεν έχει κάνει ΚΙΧ 4 χρόνια εκτός από αλλαγή μπαταρίας. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Γουστάρω άπειρα το Windows λειτουργικό παρά τις ελλείψεις του, και είμαι ορκισμένος fan της Nokia από κούνια...αυτά τα λάθη όμως κλονίζουν την πίστη μου στο λειτουργικό και στην εταιρία και με σπρώχνουν με χίλια πάλι στην αγκαλιά της Apple όσο και αν δεν γουστάρω καθόλου..και υπόψιν μιλάμε για ΝΑΥΑΡΧΙΔΕΣ...Thanx MS/Nokia. Edited September 25, 2015 by Redragon7 Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Στα Πρόσθετα και πληροφορίες τι CV γράφει ότι έχεις; δεν το βρίσκω το CV Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkok Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Ναι φιλε αυτη ειναι σε vodafone που εχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Καλησπέρα σε όλους σας.ρε παιδιά πείτε μου κάτι αν το γνωρίζετε σας παρακαλώ.το τηλέφωνο το γνωρίζω θα πάρει τα 10 αλλά το θέμα είναι θα πάρει όλες τις λειτουργίες απο τα 10 ή λόγο οτι προέρχεται απο 8.1 θα υπάρχου λειτουργίες που δεν θα υποστηρίζονται;σκεφτόμουν για το 940-950 όπως ονομαστεί τέλος πάντων.αλλά ειναι πραγματικά άσχημο και δεν φτάνει που ειναι άσχημο θα εχει και 700€.τι λέτε;εχω το 925 το οποίο ειναι πανέμορφο σαν το 930. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Καλησπέρα σε όλους σας.ρε παιδιά πείτε μου κάτι αν το γνωρίζετε σας παρακαλώ.το τηλέφωνο το γνωρίζω θα πάρει τα 10 αλλά το θέμα είναι θα πάρει όλες τις λειτουργίες απο τα 10 ή λόγο οτι προέρχεται απο 8.1 θα υπάρχου λειτουργίες που δεν θα υποστηρίζονται;σκεφτόμουν για το 940-950 όπως ονομαστεί τέλος πάντων.αλλά ειναι πραγματικά άσχημο και δεν φτάνει που ειναι άσχημο θα εχει και 700€.τι λέτε;εχω το 925 το οποίο ειναι πανέμορφο σαν το 930. Δεν το περιορίζει στις λειτουργίες η μετάβαση από τα 8.1 στα 10. Αυτό που το περιορίζει είναι το hardware. Λ.χ. το Windows Hello [ξεκλείδωμα με κάμερα/ iris scaner] δεν θα το έχει γιατί πολύ απλά δεν έχει τέτοιον αισθητήρα. Το Continuum παίζεται, γιατί η ms δεν έχει ξεκαθαρίσει αν αυτό θα χρειάζεται κάποιο module μέσα στη συσκευή ή θα μπορεί να λειτουργήσει και με βάση/ εξάρτημα. [ αν και στις εκδηλώσεις της ms, φαίνεται πως το 930/1520 λειτουργούν με εξωτερικό Module, άρα μάλλον θα μπορέσει να υποστηρίξει το continuum]. Άρα πιθανότατα ναι. Την πλειονότητα των "καινούριων" στοιχείων που φέρνουν τα 10 στα windows phone θα τα έχει και το 930. :shifty: Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Δεν το περιορίζει στις λειτουργίες η μετάβαση από τα 8.1 στα 10. Αυτό που το περιορίζει είναι το hardware. Λ.χ. το Windows Hello [ξεκλείδωμα με κάμερα/ iris scaner] δεν θα το έχει γιατί πολύ απλά δεν έχει τέτοιον αισθητήρα. Το Continuum παίζεται, γιατί η ms δεν έχει ξεκαθαρίσει αν αυτό θα χρειάζεται κάποιο module μέσα στη συσκευή ή θα μπορεί να λειτουργήσει και με βάση/ εξάρτημα. [ αν και στις εκδηλώσεις της ms, φαίνεται πως το 930/1520 λειτουργούν με εξωτερικό Module, άρα μάλλον θα μπορέσει να υποστηρίξει το continuum]. Άρα πιθανότατα ναι. Την πλειονότητα των "καινούριων" στοιχείων που φέρνουν τα 10 στα windows phone θα τα έχει και το 930. :shifty: Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!!τότε παω για 930.για να δώσω 700€ το αποκλείω αλλά ούτε και μπορω να περιμένω να πέσει η τιμή του.γυναίκα θέλω τώρα την ναι θέλω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 ...και η ιστορία συνεχίζεται. :mad: To 930 μετά από έναν ακριβώς μήνα ταξίδι/διαμονή (28/08-28/09) στο service της Νokia (εντός και εκτός Ελλάδος), επέστρεψε. ..και δεν έχει αλλάξει τίποτε. Παραμένει χαλασμένο. Προφανώς στο εξωτερικό κάνουν s/w update και δεν κοιτάνε τίποτε επιπλέον. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Έχω ξεχάσει το πως είναι αυτή η συσκευή. :lol: :p Σύνολο ημερών που η συσκευή δεν είναι στα χέρια μου: 71. Συνολικά πήγαινε-έλα στο Service: 4. Σύνολο μηνών εγγύησης που μου απομένει: 16 Πιέζω για αντικατάσταση συσκευής πλέον; και πολύ το άργησα.. Θα συνιστούσα Nokia/Microsoft σε κάποιον; Δε γνωρίζω. Μέχρι στιγμής είμαι απογοητευμένος από το after sales τους. Είναι αδιανόητο να το στέλνεις στο service για κάτι [μικρόφωνο], να στο φτιάχνουν αλλά να στο επιστρέφουν με χαλασμένο κάτι άλλο [μεγάφωνο], και μετά να τρέχεις για να φτιάξεις αυτό που σου έχουν χαλάσει. mods αυτή τη φορά δεν χρησιμοποίησα απρεπή χαρακτηρισμό. Soz για τότε. Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voulanak Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 ...και η ιστορία συνεχίζεται. :mad: To 930 μετά από έναν ακριβώς μήνα ταξίδι/διαμονή (28/08-28/09) στο service της Νokia (εντός και εκτός Ελλάδος), επέστρεψε. ..και δεν έχει αλλάξει τίποτε. Παραμένει χαλασμένο. Προφανώς στο εξωτερικό κάνουν s/w update και δεν κοιτάνε τίποτε επιπλέον. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Έχω ξεχάσει το πως είναι αυτή η συσκευή. :lol: :p Σύνολο ημερών που η συσκευή δεν είναι στα χέρια μου: 71. Συνολικά πήγαινε-έλα στο Service: 4. Σύνολο μηνών εγγύησης που μου απομένει: 16 Πιέζω για αντικατάσταση συσκευής πλέον; και πολύ το άργησα.. Θα συνιστούσα Nokia/Microsoft σε κάποιον; Δε γνωρίζω. Μέχρι στιγμής είμαι απογοητευμένος από το after sales τους. Είναι αδιανόητο να το στέλνεις στο service για κάτι [μικρόφωνο], να στο φτιάχνουν αλλά να στο επιστρέφουν με χαλασμένο κάτι άλλο [μεγάφωνο], και μετά να τρέχεις για να φτιάξεις αυτό που σου έχουν χαλάσει. mods αυτή τη φορά δεν χρησιμοποίησα απρεπή χαρακτηρισμό. Soz για τότε. Ζω για την ημερα που μελος θα στειλει lumia με σπασμενη οθονη για αλλαγη και θα του το επιστρεψουν ιδιο με SW update :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Ζω για την ημερα που μελος θα στειλει lumia με σπασμενη οθονη για αλλαγη και θα του το επιστρεψουν ιδιο με SW update :lol::lol: Carglass επισκευάζει, Carglass αντικαθιστάααα.. :lol: Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Όσοι έχετε πρόβλημα με τα μικρόφωνα κάντε ένα κόπο και δοκιμάστε κι αυτή http://www.windowsphone.com/s?appid=8575fd8e-d805-4194-926e-7a51171c41fa την εφαρμογή γιανα ελέγξετε τα μικρόφωνα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voulanak Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Carglass επισκευάζει, Carglass αντικαθιστάααα.. :lol: η carglass παιζει να εφτιαχνε οντως και τα μικροφωνα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Όσοι έχετε πρόβλημα με τα μικρόφωνα κάντε ένα κόπο και δοκιμάστε κι αυτή http://www.windowsphone.com/s?appid=8575fd8e-d805-4194-926e-7a51171c41fa την εφαρμογή γιανα ελέγξετε τα μικρόφωνα. Έχει ξεχωριστή ένδειξη για κάθε μικρόφωνο? η carglass παιζει να εφτιαχνε οντως και τα μικροφωνα :p Τουλάχιστον δε θα τα χαλούσε αν άλλαζε την οθόνη. :rolleyes: Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Όσοι έχετε πρόβλημα με τα μικρόφωνα κάντε ένα κόπο και δοκιμάστε κι αυτή http://www.windowsphone.com/s?appid=8575fd8e-d805-4194-926e-7a51171c41fa την εφαρμογή γιανα ελέγξετε τα μικρόφωνα. Κάποια αξιολόγηση δεν βλέπω να πήρε απο το 2012! Λειτουργεί σωστά; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 ...και η ιστορία συνεχίζεται. :mad: To 930 μετά από έναν ακριβώς μήνα ταξίδι/διαμονή (28/08-28/09) στο service της Νokia (εντός και εκτός Ελλάδος), επέστρεψε. ..και δεν έχει αλλάξει τίποτε. Παραμένει χαλασμένο. Προφανώς στο εξωτερικό κάνουν s/w update και δεν κοιτάνε τίποτε επιπλέον. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Έχω ξεχάσει το πως είναι αυτή η συσκευή. :lol: :p Σύνολο ημερών που η συσκευή δεν είναι στα χέρια μου: 71. Συνολικά πήγαινε-έλα στο Service: 4. Σύνολο μηνών εγγύησης που μου απομένει: 16 Πιέζω για αντικατάσταση συσκευής πλέον; και πολύ το άργησα.. Θα συνιστούσα Nokia/Microsoft σε κάποιον; Δε γνωρίζω. Μέχρι στιγμής είμαι απογοητευμένος από το after sales τους. Είναι αδιανόητο να το στέλνεις στο service για κάτι [μικρόφωνο], να στο φτιάχνουν αλλά να στο επιστρέφουν με χαλασμένο κάτι άλλο [μεγάφωνο], και μετά να τρέχεις για να φτιάξεις αυτό που σου έχουν χαλάσει. mods αυτή τη φορά δεν χρησιμοποίησα απρεπή χαρακτηρισμό. Soz για τότε. Μπες στη σελίδα της nokia, συμπλήρωσε μια φόρμα (http://www.microsoft.com/el-gr/mobile/support/contact/email-us/) που έχει για αντικατάσταση συσκευής και περιέγραψε το πρόβλημα σου, και όταν σου απαντήσουν, πηγαίνεις στο πλησιέστερο nokia care με φωτοτυπία το email, τους παραδίδεις την συσκευή και περιμένεις την καινούργια συσκευή (μπορεί να είναι η παλιά απλά με αλλαγμένη πλακέτα). Το έχουν δύο φίλοι μου μέχρι τώρα. Ο ένας με 530 και ο άλλος 535. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts