Jump to content

voulanak

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About voulanak

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

voulanak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Τι να πει κανεις γι αυτη την εταιρια πια... :wacko:
  2. η carglass παιζει να εφτιαχνε οντως και τα μικροφωνα :p
  3. Ζω για την ημερα που μελος θα στειλει lumia με σπασμενη οθονη για αλλαγη και θα του το επιστρεψουν ιδιο με SW update :lol::lol:
  4. Δεν εγινε κατι κανε πλακα και εγω πλεον το κοροιδευω... Νομιζω ειναι το χειροτερο σερβις που εχω συναντησει ποτε μου.. Δεν ξερω αν ετυχε η αν ειναι οντως ετσι με ολους παντως τραβιεμαι κοντα ενα μηνα, κανεις δεν ξερει/καταλαβαινει/δεχεται το προβλημα του κινητου (τους εξηγω οτι εχω προβλημα με τον σταθεροποιητη - γραφουν poor image quality. / Τους λεω παιδια σας το εφερα το κινητο αψογο και μου πιεσατε την οθονη και τωρα "φεγγει" υπο γωνια. - Δεν το εξεταζουν καν). Το οτι το πηγαν εξωτερικο για software update ειναι απλα ανεκδοτο. Υποθετοντας οτι εφτιαξε (πραγμα αδυνατο γιατι ειναι θεμα hardware) Δηλαδη αν κανω επαναφορα τι θα γινει? θα το στειλω παλι πισω? θα κανω clean install μεχρι να κατσει καλα? Οταν ερθουν τα δεκαρια τι θα κανω? :blink: Απο εμενα επειδη με κουρασε αυτο το θεμα ποτε ξανα windows phone. Βολικα ναι, εχουν καποια θετικα, αλλα ολο αυτο με ξενερωσε πολυ και μιλαμε για συσκευη που αγοραστηκε 500ευρω. Για την καλη του καμερα το πηρα, ε τωρα ας ειναι καλα η LG με το G4 και το αψογο σερβις!
  5. Εμενα πηγε εξωτερικο τελικα και ηρθε ενημερωτικο μειλ... Με αναφορα επισκευης και τα τεστ που εγιναν.... Προβλημα: Poor image quality (γενικα και αοριστα) Action taken: S/W update. :lol::lol::lol::lol::lol: Πλεον δεν ασχολουμαι αλλο γελαει ο κοσμος.....:mad:
  6. Λοιπον για να συνεχισω την ιστορια μου, επικοινωνησα με μειλ με την microsoft Ελλαδος μεσα απ τη σελιδα τους απο την υποβολη παραπονων. Εξηγησα την κατασταση και ελαβα απαντηση μια μερα μετα. Μου ειπαν πως αφου δεν διορθωθηκε να το ξαναπαω στο ιδιο νοκια care η σε καποιο αλλο η να το παω στο καταστημα απ οπου το πηρα (birdphone) για να σταλει στο επισημο σερβις τους στην Arvato. Φυσικα λιγο εψαξα και τα ειδα ολα!!! Εγω νομιζα πως αν δεν φτιαχτει στο νοκια care φευγει εξωτερικο το τηλεφωνο και τελικα θα παει στο χειροτερο σερβις. Εν παση περιπτωση το πηγα πισω, και εκει τους εξηγησα την κατασταση και παλι. Το υφακι τους δεν το σχολιαζω με ειρωνευτηκαν κιολας επειδη εστειλα μειλ. Μιλησα με καποιον εκει (μαλλον τεχνικο) και μου ειπα πολυ ωραια πραγματα οπως "να βαλω πανω την παλια καμερα αφου ηταν καλυτερη" "η καμερα ειναι μια δεν υπαρχει καλυτερη και χειροτερη" "δεν κουνιεται ο σταθεροποιητης , κανει εστιαση" (ενω το ειχαμε σταθερο στο τραπεζι και εκανε σαν να ειναι στα 7 μποφορ η καμερα) "δεν φταιει η καμερα φταιει ο φωτισμος" (οταν εδειξα εικονες απο τριποδο με χρονο εκθεσης 4" που ηταν ολες κουνημενες" Τελικα μου ειπαν θα το στειλουν εξωτερικο, Τους ρωτησα αν θα παει εξωτερικο η Arvato και μου τα μασησαν λεγοντας οτι και αυτοι εξω θα το στειλουνε. Για το σημαδι στην οθονη ουτε λογος. Αυτη τη φορα τουλαχιστον μου εδωσαν αποδειξη. Τωρα αναμενω
  7. Στο nokia care Κατεχακης το πηγα... Το θεμα με τις αποδειξεις ηταν απαραδεκτο! Οταν το αφησα δεν μου δωσαν κανενα αποδεικτικο παραλαβης επρεπε να ξαναπερασω αργοτερα την ιδια μερα και να το ζητησω. Στην παραλαβη επισης δεν μου δωσαν τιποτα και κρατησαν και την αποδειξη που μου ειχαν δωσει. Δεν ξερω ειχα ακουσει τα καλυτερα για το συγκεκριμενο μαγαζι αλλα ηταν γενικα απαραδεκτοι σε ολα τους. Ο ενας μιλουσε 20 λεπτα με πελατη για κατι δικοπες που ειχε παει και εμεις περιμεναμε :mad:
  8. Καλημερα, ειχα γραψει πριν καποιους μηνες για το προβλημα που ειχα με τον οπτικο σταθεροποιητη. Ειχε πει καποιο μελος εδω να βγαλω βιντεο αλλα τελικα δεν ανεβασα ποτε. Το προβλημα συνεχιστηκε και απ οτι ειδα στο ιντερνετ ειναι λιγο τζοκερ το θεμα... εχει τυχει σε πολλους, σε αλλους δεν κλειδωνει ενω πατας ληψη σε αλλους δεν κεντραρει καλα σε αλλους λογο του οτι κουνιεται σε λαθος γωνια εμφανιζει λωριδες σε μεγαλα iso. Με τα πολλα το πηγα σε nokia care. Εδειξα μπροστα τους το προβλημα και φωτογραφιες με εκθεση 2 δευτερολεπτα σε τριποδο που δεν θα επρεπε να ειναι θωλες αλλα μου ειπαν πως οι τεχνικοι το εξετασαν και δεν βρηκαν τιποτα. Ειπαν οτι αλλαξαν καμερα ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ. Και τωρα μπαινω στο ζουμι: 1. νομιζα πως μια τετοια αλλαγη θα επρεπε να σταλει στο εξωτερικο... μου κανει εντυπωση πως αλλαξαν τετοια καμερα μεσα σε 4 μερες. 2. Η καμερα ισως ειναι λιγο χειροτερη απο πριν. Αν το κινητο ειναι σε σταθερο σημειο κανει καποιες φορες αποτομα πηδηματα... ενω πριν απλα κουνιοταν αργα. 3. Στην οθονη στο υψος της καμερας βρηκα μια αλοιωση, η οποια φαινεται υπο γωνια με μεγιστη φωτεινοτητα. πιο πολυ σαν να πιεσαν πολυ την οθονη σε εκεινο το σημειο. Να προσθεσω οτι αυτους τους μηνες με το ξενερωμα που εφαγα ηρθα σε επαφη και δοκιμασα αρκετα κινητα μεσα απο το φιλικο μου περιβαλλον με οπτικο σταθεροποιητη. Lg g2 & g3 , Lumia 930 ακομα και nexus 5 ολα ειχαν καλυτερες επιδοσεις και μαλλον καλυτερη υλοποιηση σε αυτο το θεμα. Τι κανω τωρα? το ξαναπαω η επικοινωνω απευθειας με την νοκια / microsoft μεσω mail. Γτ αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα για μια εταιρια που θελει να λεει οτι πουλαει camera phone. :mad:
  9. Αν είναι τύπου galaxy nexus ή μπαταρία τότε όχι :(
  10. Με μπερδεύεται :P ή μπαταρία με ενδιαφέρει αρκετά
  11. Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω γιατί σκέφτομαι για αγορά του συγκεκριμένου. Σκέφτομαι να αλλάξω από windows phone σε αυτό άλλα έδω διαβάζω για κάποια πρόβληματα με ράδιο μπαταρία και ειδοποιήσεις. Τελικά ισχύουν όλα αυτά και αν ναι είναι λόγος να το αποφύγω? Δεν είμαι άτομο που θα ασχοληθεί με root κτλ το πολύ πολύ να κάνω τις αναβαθμίσεις γι αυτό με νοιάζει να λειτουργεί καλά από μόνο του.
×
×
  • Create New...