Doukas_F Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 οκ το εβαλα το cortana αλάζοντας γλώσσα και περιοχή στα γερμανικά μιας και με βολευει καλητερα, αλαλ τωρα εχω ενα αλλο πρόβλημα, οταν κανει κληση βαζει παντα τον κοδικο για γερμανία μπροστα 0049 με αποτελεσμα φυσικα να μην γηνεται η κληση, αν βγαλω περιοχη γερμανια οπως πριν, επειδη γλωσσα το εχω ετσι και αλλίως γερμανικα και κανω ρεσταρτ δεν εχει το cortana. Επειδή έχω τα 10ρια, μπορεί να μη σε καθοδηγήσω ακριβώς, αλλά θα καταλάβεις περίπου . . Πας : Settings -->Phone--> scrollάρεις προς τα κάτω και στο Other απενεργοποιείς (ξεtickάρεις) το international assist . . . ;) Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Καλησπερα! Ηθελα να ρωτησω οσαι εχετε παρει το κιν απο την προσφορα του γερμανου σας βγηκε καλο? Γιατι διαβαζα και πιο παλια για τα θεματα στην οθονη του (Ειτε την μωβ αποχρωση ειτε το τρεμουλιασμα) Ειναι καλες παρτιδες αυτες τωρα? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Κάποιος νομίζω το είχε πάει για το τρεμούλιασμα που έκανε η οθόνη στις κλήσεις τελικά του το φτιάξανε και πόσο καιρό του το κράτησαν? Γιατί το κάνει και σε μένα και δεν ξέρω αν αξίζει την ταλαιπωρία. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Παιδιά συγνώμη για το τελείως off topic, αλλά αν ξέρει κάποιος ας με βοηθήσει....ξέρει κανένας αν τα τάμπλετ με Windows 8.1 έχουν την δυνατότητα να γίνονται Hotspot; Σκέφτομαι να αγοράσω, αλλά είναι για εμένα βασική προϋπόθεση να το κάνουν αυτό. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 (edited) Παιδιά συγνώμη για το τελείως off topic, αλλά αν ξέρει κάποιος ας με βοηθήσει....ξέρει κανένας αν τα τάμπλετ με Windows 8.1 έχουν την δυνατότητα να γίνονται Hotspot; Σκέφτομαι να αγοράσω, αλλά είναι για εμένα βασική προϋπόθεση να το κάνουν αυτό. Απευθύνσου καλύτερα εδώ. Edited April 18, 2015 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Κάποιος νομίζω το είχε πάει για το τρεμούλιασμα που έκανε η οθόνη στις κλήσεις τελικά του το φτιάξανε και πόσο καιρό του το κράτησαν? Γιατί το κάνει και σε μένα και δεν ξέρω αν αξίζει την ταλαιπωρία. Να υποθέσω ότι η συσκευή σου φοράει το DENIM update; Οι αναφορές λένε ότι το πρόβλημα ξεκίνησε μετά από το συγκεκριμένο update, συνεπώς μιλάμε για software bug. H microsoft έχει γνώση του συγκεκριμένου προβλήματος και θα λυθεί στο επόμενο major update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Ναι την denim έχω αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος για αυτό που λες θα σας πω στο επόμενο update αν άλλαξε κάτι. Εμένα πάντως μου κάνει hardware πρόβλημα οθόνης. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 παιδια ηταν αυριο να το παρω μπηκα εδω μεσα να διαβασω να δω πως παει το κινητο και προς απογοητευση διαβασα για οθονη να τρεμοπαιζει μοβ οθονες λογισμικο προβληματικο και ξενερωσα αρκετα.επειδη ακομη το σκεφτομαι να το παρω μπορει καποιος να μου πει τα εξης:μπαταρια ποσες ωρες ανοιχτη οθονη βγαζει. αν η μοβ οθονη ηταν προβλημα παλιο και το εχουν διορθωσει. αν θα παρει τα 10 γιατι ακουω διαφορα.ηχο αν ειναι καλος. απο που να το παρω σε περιπτοση που αλλαξω γνωμη. αν πρεπει να παρω καποια συγκεκριμενη παρτιδα.αν αξιζει η αγορα γενικοτερα ευχαριστω εκ των προτερων....πρωτη φορα θα παρω windows phone.οποτε οτι μου πειτε θα το δεσω κομπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Ναι την denim έχω αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος για αυτό που λες θα σας πω στο επόμενο update αν άλλαξε κάτι. Εμένα πάντως μου κάνει hardware πρόβλημα οθόνης. Δεν πρόκειται για δικές μου εικασίες, στο internet συζητιέται πολύ το θέμα, κάνε μια αναζήτηση και θα πάρεις μια εικόνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 παιδια ηταν αυριο να το παρω μπηκα εδω μεσα να διαβασω να δω πως παει το κινητο και προς απογοητευση διαβασα για οθονη να τρεμοπαιζει μοβ οθονες λογισμικο προβληματικο και ξενερωσα αρκετα.επειδη ακομη το σκεφτομαι να το παρω μπορει καποιος να μου πει τα εξης:μπαταρια ποσες ωρες ανοιχτη οθονη βγαζει. αν η μοβ οθονη ηταν προβλημα παλιο και το εχουν διορθωσει. αν θα παρει τα 10 γιατι ακουω διαφορα.ηχο αν ειναι καλος. απο που να το παρω σε περιπτοση που αλλαξω γνωμη. αν πρεπει να παρω καποια συγκεκριμενη παρτιδα.αν αξιζει η αγορα γενικοτερα ευχαριστω εκ των προτερων....πρωτη φορα θα παρω windows phone.οποτε οτι μου πειτε θα το δεσω κομπο. Μην ακούς ότι να ναι, εγώ που ήρθα από Android απλά νιώθω ότι πριν ήμουν κορόιδο που έχω δώσει τόσα λεφτά ΤΣΑΜΠΑ. Το τηλέφωνο τα σπάει. Εγώ το χρησιμοποιώ αποκλειστικά για ίντερνετ και είμαι με LTE συνέχεια μου κρατάει η μπαταρία μια ημέρα για πλάκα με σκληρή χρήση. Windows 10 είναι δυνατόν να μην πάρει η ναυαρχίδα της Microsoft; Έλεος. Για ήχο δεν έχω γνώμη να σου πω γιατί δεν το χρησιμοποιώ πολύ αλλα σε γενικές γραμμές εμένα με αφήνει ικανοποιημένο. Η μωβ οθόνη δεν αποτελεί κανένα πρόβλημα πλέον. Και αξίζει με χίλια η αγορά του...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c-max Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Οταν βγαζει το L σημα για τα δεδομενα τι σημαινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Οταν βγαζει το L σημα για τα δεδομενα τι σημαινει; 4G είναι φίλε μου.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 (edited) μετα το υπεροχο lenovo z2 vibe pro k920 σε μπαταρια, οθονη, κατασκευη, καμερα, το οποιο κρατησα μονο 1μηνα, και γενικα στο συνολο να αγγιζει το τελειο smartphone εγινε η μεταβαση πλεον στο 930.αυριο θα το εχω (ελληνικο).λογικα καμερα πρεπει να ειναι καλυτερη πιστευω...αυτονομια με το κ920 εβγαζα 8 ωρες οθονη,με αυτο θελω να πιστευω οτι θα βγαζω την ιδια αυτονομια με το g3...δηλαδη 5 ωρες και ενα τεταρτο.δεν με πειραζει αυτο βεβαια αν ειναι σε αυτους τους χρονους...ειπα να ξεκολλησω απο αυτο το αγαρμπο,προβληματικο λογισμικο του android που και με lolipop συγνωμη τα ιδια σ___α ειναι...windows δεν ειχα παρα μονο στο λαπτοπ και οπως ειναι φυσικο μου αρεσουν.ενας "φιλος" πρωιν (προδοτης) ειχε το htc radar που ακομη και τοτε με ειχε αφησει θετικα σημαδια,αν και δεν το δουλεψα παρα μονο κανενα 5λεπτο.το μονο που θυμαμαι ποιο εντονα ηταν η σταθεροτητα σε καθε κλικ....μιλαμε χρονια πριν επισης θυμαμαι αμυδρα την καλη αυτονομια για τοτε ,αν και ρολο παιζουν πολλοι παραγοντες ποσο μαλλον η ηλικια του καθε κινητου. επισης εχω μερικες ερωτησεις.update πως κανω σε αυτο το κινητο,εχει flash player?Ποια είναι η τελευταία εκδοση που πρεπει να εχει?τα 10αρια ποτε περιπου θα τα δουμε?φορτιση πως να το κανω ασυρματα η με το καλωδιο,ακουσα οτι φευγει το χρωμα τι ησχυει?protector για την οθονη παιρνει,γιατι διαβασα οτι εχει στρογγυλες γωνιες καπως?απο θηκη ποια λετε ειναι οκ?υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να γνωριζω?σε ποση ωρα φορτιζει?ακουστικα μαλλον δεν παιζει να εχει μεσα τι επιλογες εχω,καποια προταση?ελπιζω να συνηθησω γρηγορα την αλλαγη μετα απο χρονια στο σαπιο android ειληκρινα ξενερωσα με το λειτουργικο αυτο και με την google.με τους χαρτες πως παει?το μονο που με νοιαζει περισσοτερο ειναι οτι με το google maps εβρισκα ολα τα δρομολογια.με αυτο τι παιζει θα το εχω αυτο? ε αν οχι καποια εναλλακτικη λυση υπαρχει? απο εφαρμογες πως παει επι πληρωμης? Edited April 20, 2015 by Alex_tz Χρησιμοποίησε το κουμπί "τροποποίηση" αν θέλεις να προσθέσεις κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Για οσους το πηραν απο την προσφορα Γερμανου και εχει χαλαρα τα κουμπια on/off και volume+/-, οπως το δικο μου, να αναφερω οτι το πηγα χθες στη Nokia και απο εβδομαδα θα δωσω feedback, για οποιον ενδιαφερεται, με την εξελιξη της υποθεσης. Μετα απο ενα μηνα (+ κατι μερες) παρελαβα το κινητο. Ολα ενταξει με το on/off button αλλα το κουμπι της εντασης ουτε που το αγγιξανε (μαλλον γιατι δεν ηταν τοσο χαλαρο οσο το on/off). Το μονο θεμα που εχω ειναι οτι δεν μπορω να περασω καινουρια rom, μου πεταει συνεχεια το μηνυμα retry, οποτε βρισκομαι παλι με branded cosmote rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 ....... επισης εχω μερικες ερωτησεις.update πως κανω σε αυτο το κινητο,εχει flash player?Ποια είναι η τελευταία εκδοση που πρεπει να εχει?τα 10αρια ποτε περιπου θα τα δουμε?φορτιση πως να το κανω ασυρματα η με το καλωδιο,ακουσα οτι φευγει το χρωμα τι ησχυει?protector για την οθονη παιρνει,γιατι διαβασα οτι εχει στρογγυλες γωνιες καπως?απο θηκη ποια λετε ειναι οκ?υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να γνωριζω?σε ποση ωρα φορτιζει?ακουστικα μαλλον δεν παιζει να εχει μεσα τι επιλογες εχω,καποια προταση?ελπιζω να συνηθησω γρηγορα την αλλαγη μετα απο χρονια στο σαπιο android ειληκρινα ξενερωσα με το λειτουργικο αυτο και με την google.με τους χαρτες πως παει?το μονο που με νοιαζει περισσοτερο ειναι οτι με το google maps εβρισκα ολα τα δρομολογια.με αυτο τι παιζει θα το εχω αυτο? ε αν οχι καποια εναλλακτικη λυση υπαρχει? απο εφαρμογες πως παει επι πληρωμης? Update κάνει πανεύκολα όταν είναι έτοιμη μια αναβάθμιση....ασύρματα. Flash player όχι δεν έχει, αλλά δεν θα δε προβληματίσει αυτό γιατί βίντεο και άλλα τέτοια τα παίζει άνετα ο internet explorer.Η τελευταία έκδοση με το που θα ανοίξεις το κινητό σου και θα συνδεθεί στο ίντερνετ θα περάσει αυτόματα, εσύ θα πρέπει απλά να την κάνεις εγκατάσταση. Τα 10 λογικά θα τα δούμε προς το τέλος του έτους. Για φόρτιση ασύρματη και άλλα αξεσουάρ ψάξε εδώ και βρες τι έχω προτείνει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6081522 με την ασύρματη φόρτιση φορτίζει από χαμηλά περίπου σε δυο ώρες. Θα σε βοηθήσουν και αυτά: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6084243 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6079101 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6075171 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6068718 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6011559 Πιστεύω ότι θα ικανοποιηθείς ταμάλα με το κινητό φίλε μου, και μόνο τα lag που θα γλιτώνεις φτάνουν και περισσεύουν. Σου εύχομαι καλοδουλεμένο..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Μια από τις μεγαλύτερες ελλείψεις είναι η αδυναμία αναπαραγωγής βίντεο. Από το motogp.com που με ενδιαφέρει περισσότερο, δεν παίζει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Παιδιά το πήρα έκανε αναβαθμηση κανονικά όλα καλά . μπορώ να πω η κάμερα δεν έχει θόρυβο πάει σφαίρα η αλήθεια είναι μου λείπει αυτό το λαγκ...η οθόνη ζωντανή μέγεθος πολύ καλό .το κινητο είναι πολύ όμορφο κατάμαυρο.καλύτερη οθόνη έχει από όσα είχα πολυ καθαρή ακόμα και από την 1440 θα έλεγα μπράβο. Νανο σιμ γενικά από πρώτη άποψη μου άρεσε και μπορώ να πω το συνηθησα αμέσως αν και μπερδεύομαι λιγάκι λογικό...επισης οποια εφαρμογή θες την χρεώνει στην σιμ πολύ καλό αυτο . Ενώ με το άλλο έβαζα κάρτες google play και που καμια πιστωτική . Παιδιά εγώ μέχρι στιγμής έχω μείνει ικανοποιημένος αλλά αυτό που μου άρεσε πολύ είναι το λειτουργικό πολυ ομαλό και κυλάει άψογα ενώ με το άλλο υπήρχε θέμα .καλη ποιότητα. Κατασκευής πάμε στα αρνητικά τώρα ακουστικά συσκευασία φορτιστής καλώδιο νομίζω έπεσε τσιγκουνιά μεγάλη αφού όταν πήρα το πακέτο στο χέρι δεν το έβλεπα ήταν με άσπρη ζελατίνα οπ λέω δεν έχει κινητό εδώ μέσα το κουνάω και ακούω ένα θόρυβο ότι κάτι πήγαινε πέρα δώθε ,το ανοίγω και με έπιασαν τα γέλια μου θυμησε το σατιο που είχα πάρει αν και εκείνο είχε καλύτερο πακέτο ακόμη το έχω....τελικα από όλο το σύνολο όχι ότι είχε και κάτι παραπάνω από αυτά μόνο το κινητό ήταν τίποτα άλλο τσιγκουνιά ακόμα και στο χαρτί .πολυ βολικό στο χέρι μπορώ να πω. Θήκη και ζελατίνα πήγα παράγγειλα στην βονταφον .η μπαταρία αν και δεν το φορτισα πολύ ακόμη δείχνει να κρατάει καλά με φουλ φωτεινότητα .ολα καλά ευχαριστημένος φαίνεται σταθερή συμπαγές συσκευή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Καλοδουλεμένο φίλε μου, θα μείνεις ικανοποιημένος με το τηλέφωνο....... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Καλοδουλεμένο φίλε μου, θα μείνεις ικανοποιημένος με το τηλέφωνο....... Να σαι καλά φίλε μου ευχαριστώ Πολυ.μια ερώτηση τα δεδομένα μπορώ να τα βάλω στην μπάρα αντί του WI fi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Να σαι καλά φίλε μου ευχαριστώ Πολυ.μια ερώτηση τα δεδομένα μπορώ να τα βάλω στην μπάρα αντί του WI fi? Εννοειτα. Πηγαινεις ειδοποιησεις +ενέργειες και επιλέγεις το κουτάκι που θέλεις να αλλάξεις. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Παιδιά το κινητό είναι απλά κορυφή μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Παιδιά το κινητό είναι απλά κορυφή μια χαρά Κάτι σου είχα πει φίλε μου όταν ρώτησες για το κινητό.....ελπίζω να συνεχίσεις να μένεις ικανοποιημένος όπως είμαι κι εγώ μετά έξι μήνες χρήσης. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 λοιπον εχω 4 ερωτησεις:1 γιατι το κινητο ζεματαει παρα πολυ απο την μερια που το κραταω προς την γωνια δεξια?2:γιατι οταν το κουναω το κινητο ακουγεται ενας θορυβος εσωτερικα σαν κατι να εχει λασκαρει?3 γιατι πανω στην οθονη σε 2 σημεια εχει κατι σαν βαθουλωμα σαν κουρμπα φαινεται αν το κοιταξεις απο πλαγια? 4 γιατι τρεμοπαιζει η οθονη και γινεται μοβ? το κινητο παιδια εφυγε πισω . οταν ειπα θα το δεσω κομπο για να το παρω αν καποιος μου ελεγε αν δεν εχει τα προβληματα αυτα.δεν κατηγορω κανεναν και ουτε υπονοω κατι.προς υποψιφιους αγοραστες να το σκεφτουν.χωρις υπερβολη καικαν τα χερια μου μιλαμε για χρηση 5λεπτου+ οτι εκανε οτι ηθελε.οποιος θελει λεπτομερειες π.μ πραγματικα δεν θα το προτεινα σε κανεναν.εκραζα το τζι3 ε αυτο ειναι χειροτερο.αλλο θα παρω.τι ομως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 λοιπον εχω 4 ερωτησεις:1 γιατι το κινητο ζεματαει παρα πολυ απο την μερια που το κραταω προς την γωνια δεξια?2:γιατι οταν το κουναω το κινητο ακουγεται ενας θορυβος εσωτερικα σαν κατι να εχει λασκαρει?3 γιατι πανω στην οθονη σε 2 σημεια εχει κατι σαν βαθουλωμα σαν κουρμπα φαινεται αν το κοιταξεις απο πλαγια? 4 γιατι τρεμοπαιζει η οθονη και γινεται μοβ? το κινητο παιδια εφυγε πισω . οταν ειπα θα το δεσω κομπο για να το παρω αν καποιος μου ελεγε αν δεν εχει τα προβληματα αυτα.δεν κατηγορω κανεναν και ουτε υπονοω κατι.προς υποψιφιους αγοραστες να το σκεφτουν.χωρις υπερβολη καικαν τα χερια μου μιλαμε για χρηση 5λεπτου+ οτι εκανε οτι ηθελε.οποιος θελει λεπτομερειες π.μ πραγματικα δεν θα το προτεινα σε κανεναν.εκραζα το τζι3 ε αυτο ειναι χειροτερο.αλλο θα παρω.τι ομως.... Για το ζέσταμα δεν ξερω τι να σου πω, εμένα προσωπικά και με παιχνίδια δεν ζεσταίνεται ποτέ παραπάνω από το κανονικό. Ο θόρυβος είναι από το OIS οπως έμαθα κι εγώ πολύ μετά. Για τα βαθουλώματα πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο εδώ μέσα, σε εμένα δεν έχει τίποτα τέτοιο. Για την οθόνη που τρεμοπαίζει είπαν ότι είναι μάλλον θέμα δικτύου, και πάλι θα πω προσωπικά σε εμένα δεν κάνει κάτι τέτοιο. Όσο για την μοβ οθόνη, υπήρξε κάποια στιγμή παρτίδα που το Έφτιαχνε αυτό, αλλά μετά διορθώθηκε με την αναβάθμιση. Εγώ πάντως θα σου πρότεινα ένα hard reset, να το έκανες πριν το στείλεις, πιθανόν να μην σου έκατσε καλά η αναβάθμιση. Το κινητό εγώ σου το είχα προτείνει σαν value for money αν θυμάσαι, και επιμένω πάνω σε αυτό. Το κινητό και το λειτουργικό τα σπάνε. Τώρα αν σε εσένα δεν έκατσε κάτι καλό δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κακολογείς όλα τα άλλα. Φιλικά και πάλι...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 εγινε ρισετ απο την αρχη 2 φορες χωρις αποτελεσμα τα βαθουλωματα θελει πολυ καλο ματι να τα δεις σε συγκεκριμενο φωτισμο και πλαγια θεση ειναι σχεδον αορατα αλλα υπαρχουν τουλαχιστον σε μενα.ο θορυβος ειναι αρκετα ενοχλητικος.το ζεσταμα πολυ ενοχλητικο σε σημειο να μην ξερω απο που να το πιασω το τζι 3 τετοιο καψιμο δεν εκανε που ειχα.80 βαθμους ανετα.η οθονη μου εκανε κατι κουλα αναμοσβηνε τρεμοεπαιζε αναιβοκατεβαινε ο φωτισμος αυτα.επιστροφη χρηματων θα παρω σε 3 εργασιμες αφου κινησα γη και ουρανο με δηκηγορο γενικη γραματεια κεπκα διοτι το καψιμο ηταν εως και επικυνδυνο+το τι αλλο ειχε.φοβηθηκαν ακομα και αυτοι να μου στειλουν αλλο κινητο αντικαταστασης.εν λογο οτι δεν μπορουσαν να ρισκαρουν με την θερμοκρασια.γιατι τους εξηγησα οτι αν το επομενο θα ειναι ετσι θα κινησω καθε νομιμη διαδικασια οπως και εκανα εγω απο την μερια μου ημουν καλυμενος.το καταστημα φερθηκε ενταξει και θα παρει αξιολογιση φυσικα καλη.ευτηχως δεν μπηκα σε διαδικασια να τρεχω και στα δικαστιρια.για εμενα τελος αυτο το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts