Mansun Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Λοιπόν, μετά το αρχικό setup, το τηλέφωνο τα σπάει. Ούτε μωβ, ούτε πρόβλημα με το scrolling ούτε τίποτα. Είναι ελληνικό unbranded. Τα πάντα ανοίγουν με την σκέψη και τελικά το 635 που έχω αδικεί το λειτουργικό. ειχες θεμα με το scrolling?τι ακριβως φιλε μου?και τι εκανες και εστρωσε...με ενδιαφερει μπας και καταφερω να δω μηπως ειναι θεμα software και το στρωσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Όχι δεν είχα και φυσικά δεν έκανα τίποτα για αυτό. Απλά το άνοιξα και όλα είναι όπως πρέπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 μονο να ρωτησω αν ειναι καλη...αλλιως να ξαναβαλω ουγγρικη ουγγρικα και οι σκανδιναβικες πιστευω ειναι οι καλυτερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mansun Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Όχι δεν είχα και φυσικά δεν έκανα τίποτα για αυτό. Απλά το άνοιξα και όλα είναι όπως πρέπει. αγορα απο που εγινε? γιατι τελικα σε ενα μεγαλο βαθμο παιζει απο που ειναι αγορασμενα καποια τηλεφωνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Απο το Gamescom το πήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Εγώ τι να πω που τα έχω όλα, έχω και το μωβ έχω και το scroll έχω και το τρεμόπαιγμα τις οθόνης σκέφτομαι να το στείλω nokia care να το στείλουν έξω μπας και το φτιάξουν τι λέτε το έχει στείλει κανεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Εγώ τι να πω που τα έχω όλα, έχω και το μωβ έχω και το scroll έχω και το τρεμόπαιγμα τις οθόνης σκέφτομαι να το στείλω nokia care να το στείλουν έξω μπας και το φτιάξουν τι λέτε το έχει στείλει κανεις?? Σκέψου το αλλιώς. Μπορείς να ευχαριστηθείς την συσκευή με τα σημερινά κουσουρια? Πιστεύω πως οχι. Οποτε αν έχεις συσκευή να κάνεις την δουλειά σου, πήγαινέ το σε ένα Nokia care. Είχες και στο Ν8 το μοβ? Αν ναι τότε είσαι μαγνήτης του μοβ....:lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Σκέψου το αλλιώς. Μπορείς να ευχαριστηθείς την συσκευή με τα σημερινά κουσουρια? Πιστεύω πως οχι. Οποτε αν έχεις συσκευή να κάνεις την δουλειά σου, πήγαινέ το σε ένα Nokia care. Είχες και στο Ν8 το μοβ? Αν ναι τότε είσαι μαγνήτης του μοβ....:lol: καλημέρα καλά θυμάσαι είχα και το n8 αλλα το μωβ δεν με πολύ πειράζει το πρόβλημα με το scroll να μην είχα και το τρεμόπαιγμα τις οθόνης ξέρεις ποσο κάνει να πάει και να έρθει άμα το στείλω εξωτερικό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 καλημέρα καλά θυμάσαι είχα και το n8 αλλα το μωβ δεν με πολύ πειράζει το πρόβλημα με το scroll να μην είχα και το τρεμόπαιγμα τις οθόνης ξέρεις ποσο κάνει να πάει και να έρθει άμα το στείλω εξωτερικό?? Δε ξέρω μιας και ευτυχώς δεν είχα τέτοια εμπειρία. Παίρνει όμως καιρό (2-3 βδομάδες νομίζω) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Δε ξέρω μιας και ευτυχώς δεν είχα τέτοια εμπειρία. Παίρνει όμως καιρό (2-3 βδομάδες νομίζω) εξωτερικο γιατι?ta nokia care δεν αναλαμβανουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 εννοεις μονο μενου οπου εχει μαυρο backround? και οχι σε live tiles? Ναι μόνο στο μαύρο backround στο μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Ναι μόνο στο μαύρο backround στο μενού. Πάντα ή μόνο όταν η οθόνη είναι στον αυτόματο φωτισμό και χαμηλώνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 εξωτερικο γιατι?ta nokia care δεν αναλαμβανουν? τα nokia care είναι για ψιλό πράγματα το στέλνουν arvato και μετά αν δεν φτιαχτεί και εκεί πάει έξω.Κάπου διάβασα από ένα παλικάρι εδώ ότι ούτε arvato του το έφτιαξαν και λέω να τους πω να το στείλουν κατευθείαν έξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 τα nokia care είναι για ψιλό πράγματα το στέλνουν arvato και μετά αν δεν φτιαχτεί και εκεί πάει έξω.Κάπου διάβασα από ένα παλικάρι εδώ ότι ούτε arvato του το έφτιαξαν και λέω να τους πω να το στείλουν κατευθείαν έξω δεν υπαρχει τροπος να παρακαμψουμε την διαδικασια να το στειλουμε μονοι μας εξω ?εξω που ομως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Μου ήρθε update για την Lumia Camera σήμερα. Ξέρει κανείς τι ρόλο βαράει? Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdcharis Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Καλημέρα σε όλους, μετά από επισκευή στην arvato μου πέρασαν αγγλική rom unbranded (000-GB). Παρά το γεγονός ότι όπως φαίνεται στο site της Microsoft οι αγγλικές συσκευές έχουν πάρει την denim, η δικιά μου όταν κάνει αναζήτηση για updates δεν βρίσκει τίποτα. Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Μήπως την denim σου περάσανε? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η αγγλική ρομ θεωρείται η καλύτερη και την βάζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdcharis Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Μήπως την denim σου περάσανε? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η αγγλική ρομ θεωρείται η καλύτερη και την βάζουν? Όχι, τη cyan φοράει τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Πάντα ή μόνο όταν η οθόνη είναι στον αυτόματο φωτισμό και χαμηλώνει; Όχι το κάνει πάντα.. Έτσι κ αλλιώς δε έχω στο αυτόματο τον φωτισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asamoa1 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Μου ήρθε update για την Lumia Camera σήμερα. Ξέρει κανείς τι ρόλο βαράει? Μου ήρθε και εμένα πάντως στο store δεν λέει αν έχει βελτιώσεις... Οποτε θα δείξει ο χρόνος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Η οθονη τρεποπαιζει σε εμενα οταν κλεισω και ξανανοιξω την συσκευη. Μολις την ανοιξω το κανει, οταν το κλειδωσω και το ξεκλειδωσω ομως σταματαει. Μολις σβησει η οθονη δηλαδη. Κατα τα αλλα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το τηλεφωνο . Εκανα πιστευω πολυ καλη επιλογη :) Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 USB otg δεν υποστηρίζει το κινητό ρε παιδιά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Όχι, δεν υποστηρίζουν τα Windows Phone γενικά... Αναμένεται σε επόμενη αναβάθμιση... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Πωω , το είχα ξεχάσει. Ξέρουμε αν υπάρχει στην 10 που ετοιμάζουν ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Ακόμα δεν το γνωρίζουμε σίγουρα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts