geo_xar Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 3G only θα πει να μην μπαίνει καθόλου σε 2G Να μην μπαίνει καθόλου σε 2g... Δηλαδή θες να πεις ότι γουστάρεις στα άπειρα σημεία μέσα στο σπίτι αλλά και έξω που δεν μπορεί να πιάσει 3g δε θέλεις να έχεις καθόλου δίκτυο... Αυτό τουλάχιστον συνεπάγεται από αυτό που λες... Όταν πέφτεις από το ανώτερο επιθυμητό δίκτυο που έχεις ορίσει σε κατώτερο είναι γιατί το ανώτερο δεν υποστηρίζεται στο συγκεκριμένο σημείο από την κεραία κινητής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 (edited) Εδώ υπάρχουν αναφορές για firmware update για το 930. http://www.wpcentral.com/unlocked-nokia-lumia-930-picks-minor-firmware-update Απο τους υπάρχοντες κατόχους σας εχει βγει και αν ναι το έχετε περάσει και τι διαφορες έχετε παρατηρήσει.[color=" [/color]Σχετικά με το θεμα 2/3G θυμάμαι με το 920 είχα επιλογή ξεχωριστά μόνο για 2g η 3g η 4g ,λογικά το ιδιο θα συμβαίνει και με το 930,εκτός αν με τα 8.1 εχει αλλάξει αυτο. Και εγώ σκέφτομαι να αλλάξω το 920 με το 930 αλλα το πρόβλημα με την οθόνη με έχει λίγο ξενερώσει...αν το πρόβλημα εοναι hardware πρεπει να γίνει άμεση αντικατάσταση συσκευών,αν είναι software με ένα μελοντικο update που λογικά δεν θα αργήσει θα ληθει αλλα ποια ειναι η αλήθεια ακομα δεν ξέρω.... Έχει κανείς απο τους κατόχους της συσκευής το συγκεκριμένο πρόβλημα και αν ναι τι λύση του εχουνε δώσει...??η MS σαν τι το αναγνωρίζει;;;; Αυτή τη στιγμη η MS το διερευνά απο τις παρτίδες στη Νορβηγία όπου αναφέρθηκε και λογικά θα πρέπει να έχουμε κάποια ενημέρωση κάποια στιγμη(ελπίζω μην αργήσει πολυ μιας και εγώ αύριο θα παραλάβω-εύχομαι να μην έχω τίποτα τέτοια περιστατικό με το μωβ σε χαμηλή η μεσαία φωτεινοτητα η στο αυτόματο οταν ειναι) Η προσωρινή λύση ειναι να παίξεις με τις ρυθμίσεις(calibration) που υπάρχει στα setting της συςκευης,εώς πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα,όλα αυτα σε όσους έχουν το θεμα βέβαια. Edited July 20, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 To update δεν μου εχει ερθει ακομα Επιλογη για 3g/4g απο οτι εχω δει δεν εχει μπορει να κανω και λαθος Η δικη μου οθονη ειναι μια χαρα το προβλημα που αναφερετε δεν το εχω δει φωτεινοτητα ειναι στο αυτοματο και η οθονη ειναι super δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα το δικο μου ειναι απο Κινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 To update δεν μου εχει ερθει ακομα Επιλογη για 3g/4g απο οτι εχω δει δεν εχει μπορει να κανω και λαθος Η δικη μου οθονη ειναι μια χαρα το προβλημα που αναφερετε δεν το εχω δει φωτεινοτητα ειναι στο αυτοματο και η οθονη ειναι super δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα το δικο μου ειναι απο Κινα. Πήγαινε Ρυθμίσεις->Κινητή τηλεφωνία->Ρυθμίσεις SIM->Μέγιστη ταχύτητα σύνδεσης και εκεί επιλέγεις 2G,3G και 4G. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 (edited) Επιβεβαιώνω για το update, μου ήρθε την Πέμπτη, το κατέβασα μεν αλλά το εγκατέστησα πριν από κάνα μισάωρο, οπότε και δε μπορώ να μιλήσω για εμφανείς διαφορες . . . Άλλαξε το τελευταίο νούμερο του Firmware revision number, από 002 σε 003 . . . Πρόβλημα με χρώματα οθόνης που γίνεται ντόρος, κανένα απολύτως ίσα ίσα όπως έχω αναφέρει ξανά, είναι απλά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΉ!!! Edited July 21, 2014 by Doukas_F Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Επιβεβαιώνω για το update, μου ήρθε την Πέμπτη, το κατέβασα μεν αλλά το εγκατέστησα πριν από κάνα μισάωρο, οπότε και δε μπορώ να μιλήσω για εμφανείς διαφορες . . . Άλλαξε το τελευταίο νούμερο του Firmware revision number, από 002 σε 003 . . . Πρόβλημα με χρώματα οθόνης που γίνεται ντόρος, κανένα απολύτως ίσα ίσα όπως έχω αναφέρει ξανά, είναι απλά ΕΚΠΛΙΚΤΙΚΗ!!! Καλό θα είναι να αναφέρετε από ποιο κατάστημα το πήρατε να ξέρουμε από που δεν υπάρχει ελλατωματική οθόνη. Το δικό μου ήταν απ το Mediamarkt Πυλαίας Θεσσαλονίκης και το επέστρεψα την επόμενη μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Καλό θα είναι να αναφέρετε από ποιο κατάστημα το πήρατε να ξέρουμε από που δεν υπάρχει ελλατωματική οθόνη. Το δικό μου ήταν απ το Mediamarkt Πυλαίας Θεσσαλονίκης και το επέστρεψα την επόμενη μέρα. Γαλλική συσκευη εχει πάρει το παιδί απο expansys(πράσινο χρώμα) Η δικια μου αύριο που θα παραλάβω θα ειναι γερμανική απο εξωτερικό εξιςου.(σε λευκό) Πάντως στο γερμανικό αμαζον σε δεκάδες εντυπώσεις χρηστών μόνο ένας ανέφερε θεμα με την οθόνη,οι συντριπτική πλοιοψηφια ειναι ικανοποιημένοι χωρίς θέματα. Ας ελπίσουμε να μην τύχει η στραβή και σναγκαζομαι να το επιστρέφω. ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επιβεβαιώνω για το update, μου ήρθε την Πέμπτη, το κατέβασα μεν αλλά το εγκατέστησα πριν από κάνα μισάωρο, οπότε και δε μπορώ να μιλήσω για εμφανείς διαφορες . . . Άλλαξε το τελευταίο νούμερο του Firmware revision number, από 002 σε 003 . . . Πρόβλημα με χρώματα οθόνης που γίνεται ντόρος, κανένα απολύτως ίσα ίσα όπως έχω αναφέρει ξανά, είναι απλά ΕΚΠΛΙΚΤΙΚΗ!!! Ωραίος,δώσε feedback αν παρατηρήσεις τίποτα διάφορες. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapman Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 (edited) Το update το πέρασα την Πέμπτη και δεν παρουσιάζει κάποια εμφανή διαφορά. Το λευκό της οθονής μου είναι λευκό. Και το γκρί (που είναι γκρί) ακόμα και λιλά η μωβέ να ήταν δε θα με ενδιέφερε! Γιατί η απόδοση των χρωμάτων στην οθόνη όπως και οι φωτογραφίες που βγάζω είναι αυτό που βλέπω. Και επίσης, επειδή πολλά παιχνίδια παίζονται μεταξύ τον εταιριών η φωτογραφία που εμφανίζει το "πρόβλημα" είναι κουνημένη και θολή! Οπότε διατηρώ της επιφυλάξεις μου για το θέμα της οθόνης,... Πραγματικά, αν δε βρισκόταν κάποιος να το επισημάνει, κανείς δε θα το πρόσεχε. Ούτε θα καθόταν κάτω απο το μικροσκόπιο να δεί εάν το λευκό του είναι λευκό και το γκρί 30% είναι γκρί 30% και όχι γκρί 28% και 2% λιλά! Η οθόνη απλά είναι καταπληκτική. Hatters will hate,... Και μιά διαπίστωση, δεν υπάρχει πλέον κατασκευή νέεας τεχνολογίας (συσκευή, αυτοκίνητο κτλ.) χωρίς ελλάτωμα, ό,τι μάρκα και εάν είναι, όσο και εάν κοστίζει. Αυτό ίσχυε παλιά, όχι πλέον! Φιλικά, Δημήτρης Edited July 20, 2014 by liapman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Το update το πέρασα την Πέμπτη και δεν παρουσιάζει κάποια εμφανή διαφορά. Το λευκό της οθονής μου είναι λευκό. Και το γκρί (που είναι γκρί) ακόμα και λιλά η μωβέ να ήταν δε θα με ενδιέφερε! Γιατί η απόδοση των χρωμάτων στην οθόνη όπως και οι φωτογραφίες που βγάζω είναι αυτό που βλέπω. Και επίσης, επειδή πολλά παιχνίδια παίζονται μεταξύ τον εταιριών η φωτογραφία που εμφανίζει το "πρόβλημα" είναι κουνημένη και θολή! Οπότε διατηρώ της επιφυλάξεις μου για το θέμα της οθόνης,... Πραγματικά, αν δε βρισκόταν κάποιος να το επισημάνει, κανείς δε θα το πρόσεχε. Ούτε θα καθόταν κάτω απο το μικροσκόπιο να δεί εάν το λευκό του είναι λευκό και το γκρί 30% είναι γκρί 30% και όχι γκρί 28% και 2% λιλά! Η οθόνη απλά είναι καταπληκτική. Hatters will hate,... Και μιά διαπίστωση, δεν υπάρχει πλέον κατασκευή νέεας τεχνολογίας (συσκευή, αυτοκίνητο κτλ.) χωρίς ελλάτωμα, ό,τι μάρκα και εάν είναι, όσο και εάν κοστίζει. Αυτό ίσχυε παλιά, όχι πλέον! Φιλικά, Δημήτρης Συμφωνώ με όσα γράφεις, εκτός απ' το κομμάτι που λες ότι δε θα σε ενδιέφερε αν είχε κάποιο πρόβλημα η οθόνη και πως όλες οι κατασκευές νέας τεχνολογίας έχουν προβλήματα. Με τόσα χρήματα που δίνουμε πλέον για τα smartphones, πρέπει να απαιτούμε να είναι όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένες και πιο πλήρως λειτουργικές. Αν θέλαμε να τους χαρίσουμε τα χρήματά μας, θα τα καταθέταμε σε κάποια τράπεζα. ;) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Το δικο μου οχι μονο δεν εχει παρει το update αλλα ειναι ακομα στο 51001 αγορασμενο απο το grab-it.gr . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xxx Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Το update το πέρασα την Πέμπτη και δεν παρουσιάζει κάποια εμφανή διαφορά. Το λευκό της οθονής μου είναι λευκό. Και το γκρί (που είναι γκρί) ακόμα και λιλά η μωβέ να ήταν δε θα με ενδιέφερε! Γιατί η απόδοση των χρωμάτων στην οθόνη όπως και οι φωτογραφίες που βγάζω είναι αυτό που βλέπω. Και επίσης, επειδή πολλά παιχνίδια παίζονται μεταξύ τον εταιριών η φωτογραφία που εμφανίζει το "πρόβλημα" είναι κουνημένη και θολή! Οπότε διατηρώ της επιφυλάξεις μου για το θέμα της οθόνης,... Πραγματικά, αν δε βρισκόταν κάποιος να το επισημάνει, κανείς δε θα το πρόσεχε. Ούτε θα καθόταν κάτω απο το μικροσκόπιο να δεί εάν το λευκό του είναι λευκό και το γκρί 30% είναι γκρί 30% και όχι γκρί 28% και 2% λιλά! Η οθόνη απλά είναι καταπληκτική. Hatters will hate,... Και μιά διαπίστωση, δεν υπάρχει πλέον κατασκευή νέεας τεχνολογίας (συσκευή, αυτοκίνητο κτλ.) χωρίς ελλάτωμα, ό,τι μάρκα και εάν είναι, όσο και εάν κοστίζει. Αυτό ίσχυε παλιά, όχι πλέον! Φιλικά, Δημήτρης Φίλε συμφωνώ μαζί σου αλλά το πρόβλημα όντως υπάρχει και δυστυχώς δεν είναι 2% λιλά όπως λες.Είναι εμφανές και εγω προσωπικά που έχω κάνει την επιλογή να αγοράσω αυτό το κατα τα άλλα εξαιρετικό κινητό,θέλω τα αυτονόητα: το άσπρο στην οθόνη να είναι άσπρο,το μαύρο μαύρο,το γκρι γκρι κτλ. Φίλε jtheogr και το δικό μου στην 51001 είναι...Και ακόμη update δεν έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 (edited) Πάντως για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους,η amoled εχουν μια τάση προς το ψυχρό σε αντίθεση με τις IPS LCD που εχουν προς το θερμό όσον αφορά το λευκό δηλαδή ειτε ψιλό μπλεδιζουν ειτε αντιστοιχα ψιλοκιτρινιζουν. Τα τελευταία amoled που χρησιμοποίησα ηταν πριν πολυ καιρό πριν με s3/n9 και τώρα θα δούμε τι συμπεριφορά εχει στο λευκό. Έμενε με προβληματίζει μην μου τύχει το θεμα με το μωβ στο αυτόματο η σε χαμηλή η μεσαία φωτεινοτητα η διαφορετική αποχρώσεις μεταξύ πανω η κατω η στις γωνιές σε σχεση με την υπόλοιπη οθόνη. Δηλαδή αν ειναι ετςι http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia-930/297063-purple-hue-related-glass.html http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia-930/294810-screen-uniformity.html Το επιστρέφω πίσω διότι στάνταρ ελλατωματικη παρτίδα θα ειναι. Edited July 20, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Πάντως για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους,η amoled εχουν μια τάση προς το ψυχρό σε αντίθεση με τις IPS LCD που εχουν προς το θερμό όσον αφορά το λευκό δηλαδή ειτε ψιλό μπλεδιζουν ειτε αντιστοιχα ψιλοκιτρινιζουν. Τα τελευταία amoled που χρησιμοποίησα ηταν πριν πολυ καιρό πριν με s3/n9 και τώρα θα δούμε τι συμπεριφορά εχει στο λευκό. Έμενε με προβληματίζει μην μου τύχει το θεμα με το μωβ στο αυτόματο η σε χαμηλή η μεσαία φωτεινοτητα η διαφορετική αποχρώσεις μεταξύ πανω η κατω η στις γωνιές σε σχεση με την υπόλοιπη οθόνη. Δηλαδή αν ειναι ετςι http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia-930/297063-purple-hue-related-glass.html http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia-930/294810-screen-uniformity.html Το επιστρέφω πίσω διότι στάνταρ ελλατωματικη παρτίδα θα ειναι. Έτσι ακριβώς ήταν το δικό μου και το επέστρεψα. Το θέμα είναι ότι αν δεν το ενεργοποιήσεις πριν το αγοράσεις δε θα ξέρεις αν και το επόμενο που θα σου δώσουν δεν θα είναι το ίδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Μόλις πριν λίγο παρέλαβα από την UPS το 930 και αφού έγινε το καθιερωμένο Unboxing τα νέα που έχω είναι ευχάριστα :):) Αφού άνοιξα την σφραγισμένη συσκευασία και έβγαλε το κινητό και αφού έβαλα το Hotmail account μου και μπήκα στο κυρίως μενού διαπίστωσα ότι η οθόνη είναι απόλυτα φυσιολογική και εκπληκτική θα έλεγα! Έπαιξα με τις ρυθμίσεις της οθόνης βάζοντας το σε χαμηλό η μεσαίο η τη μέγιστο φωτεινότητα, το δοκίμασα στο αυτόματο είτε σε μαύρο φόντο είτε σε λευκό και απλά είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ σε όλα χωρίς ίχνος σε μωβιλες κλπ η οποιαδήποτε ανισορροπία στα χρώματα Είχα ένα άγχος μιας και φοβήθηκε αρκετά το μάτι μου από τις αναφορές στο εξωτερικο και τέλος καλό όλα καλά λοιπόν. Τώρα τα της συσκευής που είναι unbranded γερμανική μου ήρθε με την 002 firmware version και ποσοστο μπαταρίας στο 72% σαν μια πρώτη πρώτη εντύπωση είναι πάρα πολύ βολική στο κράτημα,πανεμορφη και άψογη ποιότητα κατασκευής. Το λευκό πίσω με το αλουμινένιο περίβλημα περιμετρικά και το μαύρο της οθόνης μπροστά κάνει μία απίστευτα όμορφη αντίθεση και αίσθηση. Αυτά σε πρώτη φάση. [ATTACH]47656[/ATTACH] [ATTACH]47657[/ATTACH] [ATTACH]47658[/ATTACH] Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Μόλις πριν λίγο παρέλαβα από την UPS το 930 και αφού έγινε το καθιερωμένο Unboxing τα νέα που έχω είναι ευχάριστα :):) Αφού άνοιξα την σφραγισμένη συσκευασία και έβγαλε το κινητό και αφού έβαλα το Hotmail account μου και μπήκα στο κυρίως μενού διαπίστωσα ότι η οθόνη είναι απόλυτα φυσιολογική και εκπληκτική θα έλεγα! Έπαιξα με τις ρυθμίσεις της οθόνης βάζοντας το σε χαμηλό η μεσαίο η τη μέγιστο φωτεινότητα, το δοκίμασα στο αυτόματο είτε σε μαύρο φόντο είτε σε λευκό και απλά είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ σε όλα χωρίς ίχνος σε μωβιλες κλπ η οποιαδήποτε ανισορροπία στα χρώματα Είχα ένα άγχος μιας και φοβήθηκε αρκετά το μάτι μου από τις αναφορές στο εξωτερικο και τέλος καλό όλα καλά λοιπόν. Τώρα τα της συσκευής που είναι unbranded γερμανική μου ήρθε με την 002 firmware version και ποσοστο μπαταρίας στο 72% σαν μια πρώτη πρώτη εντύπωση είναι πάρα πολύ βολική στο κράτημα,πανεμορφη και άψογη ποιότητα κατασκευής. Το λευκό πίσω με το αλουμινένιο περίβλημα περιμετρικά και το μαύρο της οθόνης μπροστά κάνει μία απίστευτα όμορφη αντίθεση και αίσθηση. Αυτά σε πρώτη φάση. [ATTACH]47656[/ATTACH] [ATTACH]47657[/ATTACH] [ATTACH]47658[/ATTACH] Απο που το αγορασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Απο που το αγορασες; Από εδώ το αγόρασα στην τιμή των 494 ευρώ. http://www.hardwareversand.de/en/Windows+Phone/167464/Nokia+Lumia+930+%28white%29.article Από εκει είχα αγοράσει και το xperia z2 που 2.5 μήνες στην κατοχή μου και είναι άψογο σε όλα διότι ήταν από τα πρώτα καταστήματα που το είχαν διαθέσιμο στην Ευρώπη. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Από εδώ το αγόρασα στην τιμή των 494 ευρώ. http://www.hardwareversand.de/en/Windows+Phone/167464/Nokia+Lumia+930+%28white%29.article Από εκει είχα αγοράσει και το xperia z2 που 2.5 μήνες στην κατοχή μου και είναι άψογο σε όλα διότι ήταν από τα πρώτα καταστήματα που το είχαν διαθέσιμο στην Ευρώπη. Τώρα που έχεις και τα 2 ποιο σου αρέσει περισσότερο? Πιστεύω η οθόνη του z2 είναι καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Τώρα που έχεις και τα 2 ποιο σου αρέσει περισσότερο? Πιστεύω η οθόνη του z2 είναι καλύτερη. Και τα 2 θα τα κρατήσω μιας μου αρέσουν εξίσου και βέβαια αφού τσεκάρω επί μια εβδομάδα ότι όλα βαίνουν καλός με το 930 σε όλα. Τώρα οθόνη και οι δυο κορυφαίες άλλα στον ήλιο και εξωτερικές συνθήκες έτσι στο λίγο που βγήκα έξω έχει καλύτερη ευκρίνεια το 930. Πάντα τα Nokia είχαν εξαιρετική ευκρίνεια σε εξωτερικές συνθήκες, το θυμάμαι από το 920 πριν 1.5 χρόνο που το είχα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Και τα 2 θα τα κρατήσω μιας μου αρέσουν εξίσου και βέβαια αφού τσεκάρω επί μια εβδομάδα ότι όλα βαίνουν καλός με το 930 σε όλα. Τώρα οθόνη και οι δυο κορυφαίες άλλα στον ήλιο και εξωτερικές συνθήκες έτσι στο λίγο που βγήκα έξω έχει καλύτερη ευκρίνεια το 930. Πάντα τα Nokia είχαν εξαιρετική ευκρίνεια σε εξωτερικές συνθήκες, το θυμάμαι από το 920 πριν 1.5 χρόνο που το είχα. Ευχαριστώ. Μεγειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Ευχαριστώ. Μεγειά σου. Ευχαριστώ. Πιστεύω αν το ξαναπάρεις αργότερα που θα έχουν φύγει τα πρώτα κομμάτια θα σου τύχει φυσιολογική και νορμάλ παρτίδα. Και εγώ έχω πέσει θύμα ελαττωματικών συσκευών και όχι μια φορά. Δυστυχώς συμβαίνουν αυτά και τότε κάνουμε χρήση του DOA και αντικατάσταση η πίστωση όπως έκανες πολύ σωστά και εσύ. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 (edited) Γαλλική συσκευη εχει πάρει το παιδί απο expansys(πράσινο χρώμα) Thank you ;) ;) ;) Ωραίος,δώσε feedback αν παρατηρήσεις τίποτα διάφορες. Μεχρι στιγμης παντως, δεν εχω προσεξει κατι . . . Μόλις πριν λίγο παρέλαβα από την UPS το 930 και αφού έγινε το καθιερωμένο Unboxing τα νέα που έχω είναι ευχάριστα :):) Με γειααααααα Edited July 21, 2014 by Doukas_F Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 - Καλημέρα και καλορίζικα σε όλους!! - Ρίξτε μια ματιά σε αυτή την αναφορά... http://m.wpcentral.com/your-lumia-930-windows-phone-hot-potato - Υπάρχει τέτοιο θέμα; Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Μόλις πριν λίγο παρέλαβα από την UPS το 930 και αφού έγινε το καθιερωμένο Unboxing τα νέα που έχω είναι ευχάριστα :):) Αφού άνοιξα την σφραγισμένη συσκευασία και έβγαλε το κινητό και αφού έβαλα το Hotmail account μου και μπήκα στο κυρίως μενού διαπίστωσα ότι η οθόνη είναι απόλυτα φυσιολογική και εκπληκτική θα έλεγα! Έπαιξα με τις ρυθμίσεις της οθόνης βάζοντας το σε χαμηλό η μεσαίο η τη μέγιστο φωτεινότητα, το δοκίμασα στο αυτόματο είτε σε μαύρο φόντο είτε σε λευκό και απλά είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ σε όλα χωρίς ίχνος σε μωβιλες κλπ η οποιαδήποτε ανισορροπία στα χρώματα Είχα ένα άγχος μιας και φοβήθηκε αρκετά το μάτι μου από τις αναφορές στο εξωτερικο και τέλος καλό όλα καλά λοιπόν. Τώρα τα της συσκευής που είναι unbranded γερμανική μου ήρθε με την 002 firmware version και ποσοστο μπαταρίας στο 72% σαν μια πρώτη πρώτη εντύπωση είναι πάρα πολύ βολική στο κράτημα,πανεμορφη και άψογη ποιότητα κατασκευής. Το λευκό πίσω με το αλουμινένιο περίβλημα περιμετρικά και το μαύρο της οθόνης μπροστά κάνει μία απίστευτα όμορφη αντίθεση και αίσθηση. Αυτά σε πρώτη φάση. [ATTACH]47656[/ATTACH] [ATTACH]47657[/ATTACH] [ATTACH]47658[/ATTACH] Αφού σου ήρθε χωρίς κοκκινίλες, μια χαρά. :) Σκέψου με πράσινο τι αντίθεση θα έκανε.. :O Απίθανη συσκευή.. Με γειά!!! Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Επειδή ασχολήθηκα με εγκατάσταση εφαρμογών,update υπαρχουσών που ηταν μπολικες,ρύθμιση συσκευη αρκετή ωριτςα μπορώ να πω οτι ζεστάθηκε αρκετα προς τα κατω η συσκευη. Βέβαια θα το τσεκάρω υπό πιο νορμαλ συνθήκες τις επόμενες ημέρες πως θα παει. Στα πολυ θετικά το notification center,βέβαια θα επιθυμούσα να υπάρχει η δυνατότητα mobile date σαν συντόμευση που δεν υπάρχει τώρα και επίσης παρατήρησα οτι οταν πάω να κλείσω το wifi απο την κουρτίνα με οδηγεί στις ρυθμίσεις του wifi και απο εκεί να το κλείσω,δηλαδή 2 κινήσεις να κάνω και οχι μια. Και ρωτώ κάνω κάτι λάθος η ετςι ειναι; Επίσης πολυ θετικό η δυνατότητα start background με τα 8.1. Αρνητικό πέρα απο την έλλειψη glance και η ελλειψη led notification που βέβαια το ήξερα αλλα δεν μπορώ να μην αναφέρω οτι ειναι στα μειών της συςκευης. Απο 920 το έχω αυτο το παράπονο και συνεχίζει την αρνητική παράδοση με το 930. Κατα τα αλλα η απόκριση και αμεσότητα ειναι κορυφαία. [/color]Και σίγουρα σε σχεση με το 920 που είχα πριν 1.5 χρόνο φαίνεται μια σημαντική αναβάθμιση στα παντα και ειδικά τα 8.1 μου αφήνουν πολυ καλές εντυπώσεις. Περαιτέρω εντυπώσεις με τον καιρό. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Στα πολυ θετικά το notification center,βέβαια θα επιθυμούσα να υπάρχει η δυνατότητα mobile date σαν συντόμευση που δεν υπάρχει τώρα και επίσης παρατήρησα οτι οταν πάω να κλείσω το wifi απο την κουρτίνα με οδηγεί στις ρυθμίσεις του wifi και απο εκεί να το κλείσω,δηλαδή 2 κινήσεις να κάνω και οχι μια. Και ρωτώ κάνω κάτι λάθος η ετςι ειναι; Έτσι είναι. Data θα υπάρξουν στο κοντινό μέλλον... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts