Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα,

έχει κανείς άλλος πρόβλημα σε miui, με την ενεργοποίηση του ήχου της ειδοποίησης στο ξεκάρφωτο;;;

:!:

Δεν εμφανίζει καμία ειδοποίηση στην καρτέλα, δεν σταματά με τίποτα ο default ήχος και αναγκαστικά κάνω reboot..

:mad:

Ποια έκδοση έχεις;

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Καλημερα , να σας κανω μια ερωτηση

οταν σας ερχεται το κινητο με την μαμα ρομ , μπορειτε να στειλετε μνμ στα ελληνικα με 160 χαρακτηρες και απο τις 2 καρτες ή βαζετε αλλο προγραμμα ;

η μεταφραση του ελληνικου μενου ειναι οκ ;

η μαμα ρομ αν εχω διαβασει αρκετα, εχει καποιο αλλο θεμα περαν απο αυτο της καμερας ;

Ποια έκδοση έχεις;

Έχω την

v 0.5

4.6.16

Την κατέβασα από

http://www.needrom.com/mobile/f1-miui-8297w/

Παρατήρησα ότι ενεργοποιείται ο ήχος της ειδοποίησης, μετά από αναπάντητη που θα δεχτώ ή μετά από πραγματοποίηση εξερχόμενης κλήσης.

Καμία ένδειξη όταν χτυπά αυτός ο ήχος και δεν σταματά με τίποτα!

Έχω την

v 0.5

4.6.16

Την κατέβασα από

http://www.needrom.com/mobile/f1-miui-8297w/

Παρατήρησα ότι ενεργοποιείται ο ήχος της ειδοποίησης, μετά από αναπάντητη που θα δεχτώ ή μετά από πραγματοποίηση εξερχόμενης κλήσης.

Καμία ένδειξη όταν χτυπά αυτός ο ήχος και δεν σταματά με τίποτα!

Εγω φίλε μου ενα μήνα που το δούλεψα με την ίδια rom δεν μου εκανε τέτοια.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Καλημερα , να σας κανω μια ερωτηση

οταν σας ερχεται το κινητο με την μαμα ρομ , μπορειτε να στειλετε μνμ στα ελληνικα με 160 χαρακτηρες και απο τις 2 καρτες ή βαζετε αλλο προγραμμα ;

η μεταφραση του ελληνικου μενου ειναι οκ ;

η μαμα ρομ αν εχω διαβασει αρκετα, εχει καποιο αλλο θεμα περαν απο αυτο της καμερας ;

Δεν εχω δοκιμασει αν υποστηριζει ή οχι ελληνικους χαρακτηρες, αλλα αν δεν το κανει (οπως η πλειοψηφια των συσκευων και ΡΟΜ) εγκαθιστας το GO SMS Pro που υποστηριζει 2καρτα και εχει greek mode

Στις aosp περαν της παραπανω επιλογης, μπορεις μεσα απο το gravitybox->phone tweaks->strip unicode (messaging), να ρυθμισεις επι της ουσιας την συσκευη να παιζουν οι 160 χαρακτηρες με ελληνικη γραμματοσειρα

Με miui του emjot πως μπαίνει ρε παιδιά το playstore της google ?

----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε παιδιά γράψτε έναν αναλυτικό οδηγό για το τι ακριβώς γίνεται όταν περνάμε άλλη ROM... Εμένα μου χάθηκε το root και δεν βλέπω playstore τον αλλόν τον χτυπάει η αφύπνηση και δεν μπορεί να την σταματήσει χωρίς reboot στον άλλον δεν δουλεύει το gps... Κάποιος που έχει βρει κατι stable ας τραβήξει ενα βιντεάκι ή ας γραψει αναλυτικά και ολοκληρωμένα για το τι χρειάζεται να γίνει. Ευχαριστώ.:blink:

Αυτα που χρειαζονται υπαρχουν,αρκει να κατσει καποιος και να τα διαβασει....

Τα 2 προβληματα που αναφερεις εσυ και ο φιλος παρακατω, εχουν ξαναναφερθει μεσα στο νημα....:rolleyes:

Το πιο σημαντικο οταν κατεβαζουμε μια ΡΟΜ, ειναι να διαβαζουμε τις οδηγιες εγκαταστασης και την περιγραφη, οποτε δεν βρισκομαστε προ εκπληξεως

Σε καποιες ΡΟΜ του emjot αρχικα δεν υπηρχαν gapps, αλλα μετα ειχαν ολες

Οταν ζητας βοηθεια καλο ειναι να λες και ποια ΡΟΜ φορας...κοινη λογικη...

Υπαρχουν 10 διαφορετικες εκδοσεις της ΡΟΜ του emjot

Παιδιά τελικά παρέλαβα σήμερα και ΄γω...όλα καλά προς το παρόν μένω με τη stock rom....το μόνο θέμα είναι οτι δυσκολεύομαι να περάσω τις επαφές μου απο google....(τις εχω και backup στην κάρτα μνήμης) κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη....

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Μια εβδομάδα μετά την miui μπορώ να πω ότι δεν έχω παράπονο για την λειτουργία τις δεν κολλάει, είναι γρήγορη, και από μπαταρία με μια μεσαία χρήση ~ 10-15 κλήσεις, οθόνη στο αυτόματο, και 3g όλη μέρα μου βγάζει 2 μέρες άνετα και στο τέλος έχει περίπου 10%μπαταρία.

Επίσης έχει από την μάνα τις ένα πάρα πολύ καλό πληκτρολόγιο.

Προς το παρόν δεν με βλέπω να αλλάζω.

Έχω όμως ένα θέμα με ένα Nokia bluetooth δεν αναγνωρίζει τα κουμπιά κάπου διάβασα ότι είναι θέμα καλωδίου OMTP και όχι CTIA που θα έπρεπε να είναι. υπάρχει κάποια λύση για αυτό? Η τέλος πάντων κάποιο αλλο bluetooth που να δουλεύει ?

Crazyant αυτή την έκδοση έχω βάλει. miui_8297_xs_4.6.16_cacd3f2b33_4.2 Δεν μου παίζουν ελληνικά στο πληκτρολόγιο. δεν μου παίζει το playstore . Με Vroot 1.7.7.7592 το ξαναέκανα root επιτυχώς! Θέλω το playstore για να πειραματιστώ λιγάκι με την miui να δώ τί γίνεται με αρκετές εφαρμογές για να δώ αν θα την κρατήσω ή αν βάλω την Aosp... Εσύ ποια rom έχεις ; Το θέμα δεν είναι απλά να διαβάσουμε τις προηγούμενες σελίδες όπως λες (εν μέρει έχεις δίκιο) αλλα το θέμα είναι οτι μετα απο τόσο καιρό δοκιμών ποια λειτουργεί άψογα με το συγκεκριμένο κινητό ....

Μια εβδομάδα μετά την miui μπορώ να πω ότι δεν έχω παράπονο για την λειτουργία τις δεν κολλάει, είναι γρήγορη, και από μπαταρία με μια μεσαία χρήση ~ 10-15 κλήσεις, οθόνη στο αυτόματο, και 3g όλη μέρα μου βγάζει 2 μέρες άνετα και στο τέλος έχει περίπου 10%μπαταρία.

Επίσης έχει από την μάνα τις ένα πάρα πολύ καλό πληκτρολόγιο.

Προς το παρόν δεν με βλέπω να αλλάζω.

Έχω όμως ένα θέμα με ένα Nokia bluetooth δεν αναγνωρίζει τα κουμπιά κάπου διάβασα ότι είναι θέμα καλωδίου OMTP και όχι CTIA που θα έπρεπε να είναι. υπάρχει κάποια λύση για αυτό? Η τέλος πάντων κάποιο αλλο bluetooth που να δουλεύει ?

Απο τη στιγμη που ειναι ΒΤ δεν υπαρχει θεμα ΟΜΤΡ/CTIA

Η διαφορα των 2 προτυπων εχει να κανει με την συνδεσμολογια των καλωδιων και πως αυτα καταληγουν στο 3.5mm jack

Αν δεν παιζει το ΒΤ σου, τοτε ενδεχομενως δεν ειναι συμβατο

Συμβαινει συχνα αυτο με πολλες συσκευες (και μη κινεζικες)

Crazyant αυτή την έκδοση έχω βάλει. miui_8297_xs_4.6.16_cacd3f2b33_4.2 Δεν μου παίζουν ελληνικά στο πληκτρολόγιο. δεν μου παίζει το playstore . Με Vroot 1.7.7.7592 το ξαναέκανα root επιτυχώς! Θέλω το playstore για να πειραματιστώ λιγάκι με την miui να δώ τί γίνεται με αρκετές εφαρμογές για να δώ αν θα την κρατήσω ή αν βάλω την Aosp... Εσύ ποια rom έχεις ; Το θέμα δεν είναι απλά να διαβάσουμε τις προηγούμενες σελίδες όπως λες (εν μέρει έχεις δίκιο) αλλα το θέμα είναι οτι μετα απο τόσο καιρό δοκιμών ποια λειτουργεί άψογα με το συγκεκριμένο κινητό ....

Μετα απο τοσο καιρο δοκιμων (ποσο καιρο φανταζεσαι αληθεια?), εξακολουθουμε να εχουμε και να δουλευουμε τις ιδιες ΡΟΜ οι περισσοτεροι

Διαβασε και βγαλε συμπερασμα..κουραστηκα να στο λεω και εσυ να εξακολουθεις να περιμενεις να λαβεις καποια διαφορετικη απαντηση :rolleyes:

Το ποια ΡΟΜ φοραω το εχω πει επισης αρκετες φορες στις τελευταιες σελιδες...

Για την ρομ σου δεν ξερω.

Διαβασες τις οδηγιες εγκαταστασης και την περιγραφη απο εκει που την κατεβασες?

Υποθετω needrom?

Και οταν λες δεν αου παιζουν ελληνικα στο πληκτρολογιο, τι εννοεις?

Εχεις ελληνικα πςρασμενα και δεν μπορεις να γραψεις με ελληνικους χαρακκτηρες?

Δεν μπορςις να περασεις τα ελληνικα στο πληκτρολογιο που εχεις?

Ποιο πληκτρολογιο ειναι αυτο?

Προσπαθησε ρε φιλε να περιγραφεις σωστα το θεμα σου...

Τοσο δυακολο ειναι?:mad:

Edited by CrazyAnt

Έχω τοOTE=gregor3;5547652]

Εχω το ίδιο πρόβλημα και με τα Samsung hm1500 bluetooth.

Δεν το διόρθωσα.

Το κουμπι στην απάντηση και στην κλήση δεν το αναγνωρίζει.

Έχω τοOTE=gregor3;5547652]

Εχω το ίδιο πρόβλημα και με τα Samsung hm1500 bluetooth.

Δεν το διόρθωσα.

Το κουμπι στην απάντηση και στην κλήση δεν το αναγνωρίζει.

Δεν ειναι ολα τα ΒΤ συμβατα με ολα τα τηλεφωνα

Και εγω ειχα θεμα συμβατοτητας με ενα ΒΤ σε Blackberry

Απο οσο γνωριζω τουλαχιστον, το OMTP-CTIA δεν επιρεαζει τα ΒΤ γιατι συνδεονται ασυρματα και οχι μεσω καλωδιου

Αν καποιος γνωριζει κατι παραπανω feel free to share :)

Όλα αυτά πού απαιτείς είναι πολύ εύκολο να τα βρεις μόνος σου. Δες τις εικόνες από κάτω :D

[ATTACH]48221[/ATTACH][ATTACH]48222[/ATTACH]

Αυτα που λες ειναι πυρηνικη φυσικη :lol::p

Καλό είναι ας σταμάτησουν οι κόντρες εδώ,δεν είναι σωστο για το θεμα .

Η αλήθεια είναι οτι οι περισσότερες ερωτήσεις έχων απαντηθεί αρκετές φορες εδώ.Απλα το γενικό θέμα είναι να υπάρχει μία τάξη στον οδηγούς.Πριν μερες διαχειριστής ερώτησε ποιους να εντάξουν στην πρωτη σελιδα για τη δική μας ευκολία.Οι προτάσεις ηταν ελαχιστες,οπου όλες περάστηκαν! Αρα καλό είναι να παρουσιαστούν κ άλλοι.

Απο κει κ μετα όλες οι rom έχουν περίπου τον ίδιο τροπο εγκατάστασης όπως λέει στη σελιδα 12.Σε ποια θα καταλήξει ο καθένας είναι δική του επιλογή μετά απο δοκιμές.

Εγω μεσα σε 5 μέρες άλλαξα 5 διαφορετικές rom μέχρι που τελικά το μπλοκαρισα!

Δε θα πω σε κανέναν ποια να βάλει αν δε τη δοκιμάσει ο ίδιος,εξάλλου μερικοί με παραπάνω γνώσεις μπορούν μια που εμένα να μην μου κάθετε να την κανουν με ρυθμίσεις να πετάει.

Καλό είναι να υπάρχουν απορίες,γιατί κανεις δε γεννήθηκε μέσα στα κόλπα,απλα ας ψαχνομαστε κ λίγο μόνοι μας.

• Administrators

Διαγράφηκαν post. Μην ξεχνάτε ότι όλοι μας εδώ το hobby μας κάνουμε, δεν υπάρχει λόγος για προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Αν έχετε κάποιον αξιόλογο οδηγό που κρίνετε ότι είναι χρήσιμος για το πρώτο post, απλά με ενημερώνετε.

Modpic.gif

Τελικά δεν είμαι ο μόνος που δεν παίζει το bluetooth. Υπάρχει κάποιο που να παίζουν τα κουμπιά για να απαντηθεί και να τερματιστει η κλήση ?

1) Κατεβάζεις το Vroot από εδώ. Το κάνεις εγκατάσταση στο PC σου.

2) Στο κινητό πας στις ρυθμίσεις, About Phone -> πατάς 7 συνεχόμενες φορές το Build Number για να ανοίξεις το Developer options.

3) Πας πίσω στα settings και πάνω από το About Phone υπάρχει πλέον το Developer Options. Τικάρεις το USB debugging.

4) Ανοίγεις στο PC το Vroot

5) Συνδέεις το κινητό με το PC

6) Παρατηρείς πως το Vroot αρχίζει μια αναζήτηση. Μέσα σε ένα λεπτό θα πρέπει να εμφανίσει πως έχεις συνδέσει το 8297. Όταν το δείξει αυτό πατάς το πράσινο κουμπί.

7) Το κινητό θα κάνει restart και όταν ανοίξει ξανά θα έχει γίνει ROOT.

8) Περνάς Mobile UncleTools και την recovery της επιλογής σου.

9) Flashάρεις νέα ROM.

10) Πας για μπύρες! :P

Οδηγός για root με Vroot,

Παρακαλώ να προστεθεί στο πρωτο ποστ αν γίνεται.

Και εγώ έχω πρόβλημα με το bluetooth στη miui v5 του emjot (miui_f1_emjot_4.6.16_multi_v05). Το κινητό δεν συνδέεται αυτόματα με το bluetooth όταν το ανοίγω σε εισερχόμενη κλήση, ούτε πατώντας το κουμπί του bluetooth εφόσον είναι ήδη ανοιχτό. Έχω δοκιμάσει με δύο διαφορετικά bluetooth (ένα Motorola 500 και ένα jawbone icon hd) χωρίς επιτυχία.

Επίσης έκανα κάποιες δοκιμές αλλάζοντας το αρχείο /system/etc/bluetooth/audio.conf σύμφωνα με το thread: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=795691 του xda αλλά χωρίς επιτυχία. Δοκίμασα και με το app "Bluetooth Auto Connect" από το play store αλλά τζίφος.

Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη ρομ έχει πρόβλημα με το bluetooth. Αν κάποιος βρει κάποιο τρόπο που να δουλέψει το bluetooth ας ενημερώσει.

Ευχαριστώ.

Μολις παρελαβα για ενα φιλο μου το κινητο και φοραει την official 015.Tο θεμα ειναι σαν πρωτη χρηση η εφαρμογη βιντεο σταματαει να λειτουργει οταν την ανοιγω και η μουσικη δεν ανιχνευει ταα mp3 μου.Ηθελα να με πειτε να παω κατευθειαν σε custom rom η υπαρχει καλυτερη official rom απο την 015?

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Μολις παρελαβα για ενα φιλο μου το κινητο και φοραει την official 015.Tο θεμα ειναι σαν πρωτη χρηση η εφαρμογη βιντεο σταματαει να λειτουργει οταν την ανοιγω και η μουσικη δεν ανιχνευει ταα mp3 μου.Ηθελα να με πειτε να παω κατευθειαν σε custom rom η υπαρχει καλυτερη official rom απο την 015?

Υπαρχουν πολυ καλυτερες official, οι οποιες ομως ειναι και αυτες custom

Οξυμωρο, ξερω, αλλα ετσι ειναι τα πραγματα γιατι οι Κινεζοι παιρνουν τις επισημες ΡΟΜ που βγαινουν για την κινεζικη εκδοση του τηλεφωνου και τις περνανε τους drivers που χρειαζεται για να λειτουργησει και στην ευρωπη το τηλεφωνο.

3 ουσιαστικα μειονεκτηματα εχουν αυτες οι ΡΟΜ (μπορει να υπαρχουν και αλλα μικροτερης/μεγαλυτερης σημασιας τα οποια αγνοω ή δεν θυμαμαι :O)

α. Εχουν μονο Αγγλικα και Κινεζικα σαν γλωσσα.Αν δεν σε ενοχλει η ελλειψη ελληνικων (οπως εμενα που ετσι και αλλιως στα αγγλικα δουλευω το τηλ) τοτε αυτο το αγνοεις

β. Εχουν θεμα με την ληψη μηνυματων απο 4ψηφια και 5ψηφια.Εχουν γινει αναφορες απο παιδια πως καποια τετοιου ειδους μνματα δεν τα λαμβανουν, πχ ενημερωσεις απο την εταιρια κινητης για υπολοιπο κτλ.

3. Δεν λειτουργει το data control/monitor.Ποσα mb εχεις καταναλωσει δλδ.Ουτε αυτο με απασχολει εμενα γιατι την χρηση μου την παρακαλοθου απο την εφαρμογη του παροχου ετσι και αλλιως

Το μεγαλο πλεονεκτημα αυτων των ΡΟΜ (για να λεμε και τα καλα :) ) ειναι πως εχουν την καλυτερη καμερα, γιατι εχουν τα πιο προσφατα libraries για την καμερα, απο τις επισημες ΡΟΜ που εχουν κυκλοφορησει για την κινεζικη εκδοση της συσκευης

Απο εκει και περα οι επιλογες για ΡΟΜ περαν των επισημων ειναι οι AOSP και MIUI με τα + και τα - τους η καθε μια, τα οποια θα σε παροτρεινω να διαβασεις στις προηγουμενες σελιδες του νηματος, μιας και εχουν αναφερθει εκτενως πολλες φορες :)

Θα σου προτεινα να κανεις τις δοκιμες σου και να αποφασισεις εσυ για το ποια ειναι η καλυερη συμφωνα με το γουστο σου και τις αναγκες σου ;)

Υπαρχουν πολυ καλυτερες official, οι οποιες ομως ειναι και αυτες custom

Οξυμωρο, ξερω, αλλα ετσι ειναι τα πραγματα γιατι οι Κινεζοι παιρνουν τις επισημες ΡΟΜ που βγαινουν για την κινεζικη εκδοση του τηλεφωνου και τις περνανε τους drivers που χρειαζεται για να λειτουργησει και στην ευρωπη το τηλεφωνο.

3 ουσιαστικα μειονεκτηματα εχουν αυτες οι ΡΟΜ (μπορει να υπαρχουν και αλλα μικροτερης/μεγαλυτερης σημασιας τα οποια αγνοω ή δεν θυμαμαι :O)

α. Εχουν μονο Αγγλικα και Κινεζικα σαν γλωσσα.Αν δεν σε ενοχλει η ελλειψη ελληνικων (οπως εμενα που ετσι και αλλιως στα αγγλικα δουλευω το τηλ) τοτε αυτο το αγνοεις

β. Εχουν θεμα με την ληψη μηνυματων απο 4ψηφια και 5ψηφια.Εχουν γινει αναφορες απο παιδια πως καποια τετοιου ειδους μνματα δεν τα λαμβανουν, πχ ενημερωσεις απο την εταιρια κινητης για υπολοιπο κτλ.

3. Δεν λειτουργει το data control/monitor.Ποσα mb εχεις καταναλωσει δλδ.Ουτε αυτο με απασχολει εμενα γιατι την χρηση μου την παρακαλοθου απο την εφαρμογη του παροχου ετσι και αλλιως

Το μεγαλο πλεονεκτημα αυτων των ΡΟΜ (για να λεμε και τα καλα :) ) ειναι πως εχουν την καλυτερη καμερα, γιατι εχουν τα πιο προσφατα libraries για την καμερα, απο τις επισημες ΡΟΜ που εχουν κυκλοφορησει για την κινεζικη εκδοση της συσκευης

Απο εκει και περα οι επιλογες για ΡΟΜ περαν των επισημων ειναι οι AOSP και MIUI με τα + και τα - τους η καθε μια, τα οποια θα σε παροτρεινω να διαβασεις στις προηγουμενες σελιδες του νηματος, μιας και εχουν αναφερθει εκτενως πολλες φορες :)

Θα σου προτεινα να κανεις τις δοκιμες σου και να αποφασισεις εσυ για το ποια ειναι η καλυερη συμφωνα με το γουστο σου και τις αναγκες σου ;)

Να συμπληρώσω στα παραπάνω θεματα πως σε αυτές τις ρομ υπάρχει πρόβλημα και με αρκετες αγορασμένες εφαρμογές που χάνονται μετά από επανεκκίνηση της συσκευής.

Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα :)

Παρακολουθώ το θέμα για το Coolpad F1 εδώ και αρκετό καιρό, και αποφάσισα να αγοράσω ένα γιατί το Galaxy S καλό και χρυσό αλλά πια με 3-4 εφαρμογές σερνόταν τόσο που δεν μπορούσα να ανοίξω ούτε το e-mail μου.

Παρέλαβα λοιπόν σήμερα, βόλταρα λιγάκι στην official rom και επειδή όπως πάντα με τρώει σε αυτές τις περιπτώσεις του πέρασα την TWRP recovery (καθώς η CWM αρνιόταν να περαστεί :p ) και μετά την AOSP V2.0

Όλα καλά φαινομενικά μέχρι εδώ εκτός από το εξής περίεργο:

Παρατήρησα πως αν το απενεργοποιήσω και μετά δοκιμάσω να το ενεργοποιήσω κατευθείαν, εμφανίζεται η οθόνη που στη μέση γράφει google και από κάτω coolpad f1 για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά το τηλέφωνο σβήνει. Με λίγο trial and error διαπίστωσα πως αν το αφήσω για αρκετή ώρα πριν το ξαναενεργοποιήσω (3-4 λεπτά περίπου), ή αν του βγάλω και του ξαναβάλω τη μπαταρία αυτό ανοίγει κανονικά.

Έχει κανείς ιδέα περί τίνος πρόκειται? Προβλέπεται? Να ανησυχήσω?

Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα :)

Παρακολουθώ το θέμα για το Coolpad F1 εδώ και αρκετό καιρό, και αποφάσισα να αγοράσω ένα γιατί το Galaxy S καλό και χρυσό αλλά πια με 3-4 εφαρμογές σερνόταν τόσο που δεν μπορούσα να ανοίξω ούτε το e-mail μου.

Παρέλαβα λοιπόν σήμερα, βόλταρα λιγάκι στην official rom και επειδή όπως πάντα με τρώει σε αυτές τις περιπτώσεις του πέρασα την TWRP recovery (καθώς η CWM αρνιόταν να περαστεί :p ) και μετά την AOSP V2.0

Όλα καλά φαινομενικά μέχρι εδώ εκτός από το εξής περίεργο:

Παρατήρησα πως αν το απενεργοποιήσω και μετά δοκιμάσω να το ενεργοποιήσω κατευθείαν, εμφανίζεται η οθόνη που στη μέση γράφει google και από κάτω coolpad f1 για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά το τηλέφωνο σβήνει. Με λίγο trial and error διαπίστωσα πως αν το αφήσω για αρκετή ώρα πριν το ξαναενεργοποιήσω (3-4 λεπτά περίπου), ή αν του βγάλω και του ξαναβάλω τη μπαταρία αυτό ανοίγει κανονικά.

Έχει κανείς ιδέα περί τίνος πρόκειται? Προβλέπεται? Να ανησυχήσω?

Αδερφέ και εγώ σήμερα παρέλαβα, και εγώ δεν άντεξα με τη stock...και εγώ έβαλα AOSP V2.0...

και σε εμένα κάνει ακριβώς το ίδιο...

Επίσης μπορεί κανείς να μας διαφωτίσει με το Viper 4 εννοώ τιμές κλπ που πρέπει να βάλουμε...γιατί ο ήχος και με τις ρυθμίσεις της σελίδας 67 δεν πολυπαλεύεται....

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Κατέβασε το MX player και είσαι οκ!