gsouflas Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Καλη χρονιά! Θελω να το αγορασω μετα απο τοσα που εχω διαβάσει! Απο πιο μαγαζί να το πάρω? Υπαρχει κανα κουπονι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos8k Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) Γεια σας παιδια και καλη χρονια...εχω εδω και 3 μηνες το κινητο και ειναι απιστευτο. Κανενα παραπονο. Τωρα θελω να βαλω custom rom και δεν ξερω ποια...αν μπορει καποιος αν προτινει καποια που δεν εχει προβληματα...το εχω κανει root με το vroot! Κάτσε κάτσε,από που το πήρες και με τη rom το είχες 3 ολάκερους μήνες και είναι "απίστευτο"?? Edited January 3, 2015 by nikos8k τυπογραφικό λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Ισως λιγο οφφ τοπικ, Επειδή αγόρασα τα pistons, τολμω να πω οτι τα beats audio παιζουν καλύτερα στο δικο μας τηλεφωνο. Και εννοώ ότι με τα dr. Dre ακουω περισσότερους ηχους, πράγμα που σημαίνει οτι κσλυπτουν και αποδίδουν μεγαλύτερο φασμα συχνοτητων και κουραζουν λιγότερο το αυτί... Ρυθμιστηκαν πολυ πιο εύκολα με viper (αν και προρυθμισμενα) απο οτι τα pistons.. Ετσι νομιζω... Δοκιμασμένα με house-dance μουσική σε streaming (EDM 2015)με την εφαρμογη spotify Ποια beats audio, και σε τι τιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patelos Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Κάτσε κάτσε,από που το πήρες και με τη rom το είχες 3 ολάκερους μήνες και είναι απίστευτο?? το πήρα απο το coolicool και εχω την original με 4.2.2! Τώρα θέλω να βάλω 4.4 και γενικά απο όσα διαβάζω να δώ τι πραγματικά κινητό έχω!!! Απλά δεν θέλω να χάσω βασικές λειτουργίες όπως gps, dual sim κλπ. Αν έχετε κάτι να δωκιμάσω θα το εκτιμούσα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Γεια σας παιδια και καλη χρονια...εχω εδω και 3 μηνες το κινητο και ειναι απιστευτο. Κανενα παραπονο. Τωρα θελω να βαλω custom rom και δεν ξερω ποια...αν μπορει καποιος αν προτινει καποια που δεν εχει προβληματα...το εχω κανει root με το vroot! Βαλε την ρομ του algorithm και θα δεις άλλο κινητό. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5852240# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Ως καταλαβαίνω δηλαδή,οι καλύτερες rom είναι η miui v5(με τα θεματάκια της στην κάμερα)και η infocus?Επίσης και του algorithm.Ποια να βάλουμε να βρούμε την υγειά μας?Μας έχει σκάσει αυτό το μηχανάκι....Δεν τραβάει καθόλου με μαμίσια και ota updates για τα bugs??ας είναι και αγγλοκινέζικα,δεν μας πειράζει.Απλά από ένα σημείο και μετά κάνεις και το δικηγόρο του...γνωστού,και αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να είναι τόσο φθηνό με τέτοια specs....και να τα προβλήματα Δεν ανέφερες την emuiUNICOM που είναι και fancy και απροβλημάτιστη και φιλική προς το χρήστη out of the box. Είναι η προτεινόμενη ρομ, από μένα τουλάχιστον, για όποιον αλλάζει για πρώτη φορά ρομ. Δεν την βάζουν μόνο τα παιδιά που θέλουν aosp για xposed/gravity Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Αυτα διαβαζω και εχω λαλησει..ενα microsd card reader ρε παιδιααα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Αυτα διαβαζω και εχω λαλησει..ενα microsd card reader ρε παιδιααα! Δε σου διαβάζει την micro sd or something; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) Ναι δυστηχωs..και εχω πεσει στιs αργιεs για αγορα και το e-shop.gr κλειστο και αστα βραστα,,,βρηκα adapter sd απο φιλο αλλα το card reader Μου δεν την διαβαζει..αυτο εχω αλλα αρνειται να διαβασει..με adapter. http://www.ebay.com/itm/Integral-17IN1-Hi-Speed-Compatible-17-in-1-USB-2-0-Multi-Card-Reader-New-/331213459919?pt=UK_Photography_MemoryCardReaders_RL&hash=item4d1ddc51cf Edited January 3, 2015 by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Ναι δυστηχωs..και εχω πεσει στιs αργιεs για αγορα και το e-shop.gr κλειστο και αστα βραστα,,,βρηκα adapter sd απο φιλο αλλα το card reader Μου δεν την διαβαζει..αυτο εχω αλλα αρνειται να διαβασει..με adapter. http://www.ebay.com/itm/Integral-17IN1-Hi-Speed-Compatible-17-in-1-USB-2-0-Multi-Card-Reader-New-/331213459919?pt=UK_Photography_MemoryCardReaders_RL&hash=item4d1ddc51cf Το κινητό εννοώ αν διαβάζει την sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Δεν την εχω δοκιμασει ακομα μεσα στο κινητο..λεs να εχω πεσει σε καμια ελλατωματικη?Την εχω και καθετε διοτι θελω να την Fat32 φορμαρω και μετα να πεταξω τα αρχεια μεσα να ξεκινησω,να μου πειs αδεια ειναι ετσι..αν δεν ειναι ελλατωματικη.αλλα δεν πρεπει για το θεα αθηναι να την φορμαρω πρωτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Βάλτη στη συσκευή και κάνε τα όλα από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Βάλτη στη συσκευή και κάνε τα όλα από εκεί. Μπορω ρε παιδια?και πωs θα περασω το twrp recovery και την Unicom..η Algorithm(μια απο τιs 2 λεω)κατευθειαν στην microsd μεσα στο κινητο?,,υποψιν usb debbuging εχω κανει..ειναι κομπλε στο pc το κινητο συνδεδεμενο...βλεπω τα αρχεια ολα στο pc.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos8k Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 το πήρα απο το coolicool και εχω την original με 4.2.2! Τώρα θέλω να βάλω 4.4 και γενικά απο όσα διαβάζω να δώ τι πραγματικά κινητό έχω!!! Απλά δεν θέλω να χάσω βασικές λειτουργίες όπως gps, dual sim κλπ. Αν έχετε κάτι να δωκιμάσω θα το εκτιμούσα!!! Από περιέργεια ota update είχες κάνει ποτέ?Μηπως υπήρξε καμιά βελτίωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) Υποψιn παιδια καρτα microsd δουλευει στο κινητο..την δοκιμασα τωρα..7,43 gb ελευθερα...σε 8αρα class 6 απο vickmall..βλεπω την sd στο pc..εχει 2 φαkελουs..android secure & LOST.DIR..μπορω να την κανω φορματ μεσω Pc? Edited January 3, 2015 by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Μπορω ρε παιδια?και πωs θα περασω το twrp recovery και την Unicom..η Algorithm(μια απο τιs 2 λεω)κατευθειαν στην microsd μεσα στο κινητο?,,υποψιν usb debbuging εχω κανει..ειναι κομπλε στο pc το κινητο συνδεδεμενο...βλεπω τα αρχεια ολα στο pc.. Μπορείς μια χαρά, από τον υπολογιστή σου θα βλέπεις και την sd card. Εφ' όσον είσαι root βάζεις στην κάρτα το image της recovery που θέλεις (καλύτερα CWM 6.0.5.0) και το zip της rom που θα βάλεις, κατόπιν μέσω Mobileuncle tools αλλάζεις recovery και στη συνέχεια rom. Το να βάζεις την κάρτα στον υπολογιστή κάθε φορά για μένα είναι υπερβολή. Προχώρα και ρώτα ό, τι θες. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η κάρτα είναι ήδη έτοιμη, δεν χρειάζεται format, συνέχισε. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) Μπορείς μια χαρά, από τον υπολογιστή σου θα βλέπεις και την sd card. Εφ' όσον είσαι root βάζεις στην κάρτα το image της recovery που θέλεις (καλύτερα CWM 6.0.5.0) και το zip της rom που θα βάλεις, κατόπιν μέσω Mobileuncle tools αλλάζεις recovery και στη συνέχεια rom. Το να βάζεις την κάρτα στον υπολογιστή κάθε φορά για μένα είναι υπερβολή. Προχώρα και ρώτα ό, τι θες. Βλεπω οτι εχει 2 φαkελουs..android secure & LOST.DIR..μπορω να την κανω φορματ μεσω Pc για να ειμαι οκ 100% οτι ειναι πεντακαθαρη φορμαρισμενη?(Windows 7 32)..και κατι αλλο παιδια..κατι live wallpapers κτλ μαμα που εχει η μαμα ρομ..σωζονται ωστε να τα χρησιμοπιοησω στην καινουργια ρομ? Edited January 3, 2015 by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Το πρόσθεσα πριν, μην κάνεις ΤΙΠΟΤΑ, η κάρτα είναι έτοιμη, ρίξε μέσα τα αρχεία που χρειάζεται και ξεκίνησε. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Ενταξει παιδια..οτι πουνε οι ειδικοι..κατι τελευταιο και ξεκιναω παιδια..κατι live wallpapers κτλ μαμα που εχει η μαμα ρομ..σωζονται ωστε να τα χρησιμοπιοησω στην καινουργια ρομ?Μου αρεσουνε,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Τα ξεχνάς. Η κάθε rom έχει το χαρακτήρα της. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι όταν με το καλό αλλάξεις recovery και φτάσεις στο σημείο να φλασάρεις rom μετά τα wipes, η κάρτα φαίνεται σαν external sd, πρόσεξέ το αυτό γιατί θα νομίζεις ότι δεν βλέπει την κάρτα. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Εγινε παιδια ευχαριστω πολυ οργανονομαι σε λιγο να ξεκινησω..πρεπι να παρω και back up τα Imei μεσω θειου,,αυτα σωζονται στην sd μεσω θειου?εχει επιλογη saved to misro sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Δεν θυμάμαι, αλλά και να μην έχει τα σώνεις στην εσωτερική μνήμη και τα μεταφέρεις μετά στην sd, πριν τα wipes εννοείται. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Εγινε παιδια ευχαριστω πολυ οργανονομαι σε λιγο να ξεκινησω..πρεπι να παρω και back up τα Imei μεσω θειου,,αυτα σωζονται στην sd μεσω θειου?εχει επιλογη saved to misro sd? Ναι αλλά καλύτερα Αντίγραψε όλον τον φάκελο /nvram στο pc. Εκεί είναι όλα. μετά πέρνα recovery και παρε και backup της ρομ σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Ναι αλλά καλύτερα Αντίγραψε όλον τον φάκελο /nvram στο pc. Εκεί είναι όλα. μετά πέρνα recovery και παρε και backup της ρομ σου Που Σιχτριρ ειναι ο Φακελοs nvram δεν τον βλεπω στο pc.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Που Σιχτριρ ειναι ο Φακελοs nvram δεν τον βλεπω στο pc.. Είναι στο τηλέφωνο /data/nvram Αν δεν το βλέπεις απο το pc, αντίγραψέ το με καποιον explorer (που να έχει root πχ ES) στην κάρτα και μετά στο Pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts