tsiglas Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Την έχω τώρα 2 εβδομάδες πάνω (laek v4 με kernal v3) και δεν μου έχει κάνει κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε αυτό που αναφέρεις εσύ. Μήπως ένα calibration του proximity sensor και με ένα app sensor test να δεις αν λειτουργεί σωστά; +1 σε 2 συσκευες λειτουργουν όλα αψογα με leak v4 (v3) Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) ΟΚ, τις βρήκα τις εντολές.. Για να μην παιδεύεστε οι υπόλοιποι είναι: 1) Πρώτα παίρνουμε δικαιώματα root με su. 2) cd /sys/class/leds/ 3) Εκεί έχει 3 φακέλους που μας ενδιαφέρουν(5 σύνολο), ./red, ./green, ./blue 4) echo 1 > red/brightness ανοίγει το κόκκινο χρώμα και το κρατάει ανοιχτό. Αντίστοιχα αν βάλουμε αντί για red blue ή green ανοίγει το αντίστοιχο χρώμα. 5) Με echo 0 > red/brightness σβήνει το χρώμα. Παίζοντας με τους συνδυασμούς είδα ότι ανάβουν και τα 3 χρώματα. Επίσης οι συνδυασμοί: - κόκκινο/μπλε βγάζει μωβ - κόκκινο/πράσινο βγάζει κίτρινο - πράσινο/μπλε βγάζει γαλάζιο - κόκκινο/πράσινο/μπλε βγάζει άσπρο Στην Mlais τώρα όμως ότι και να διαλέξω από το ultimate notification center του gravitybox μου εμφανίζει 3 χρώματα. Πράσινο, κόκκινο, κίτρινο. Δεν μπόρεσα να βάλω άλλη τιμή τύπου #ffff00ff πχ και να πάρω μωβ, ούτε καν άσπρο ή καθαρό μπλε. Δεν ξέρω τι παίζει, θέλει περαιτέρω ψάξιμο. Στα γενικά της rom αυτής(μέχρι προχτές ήμουν με mlais 4.4.3 1014) πλέον είναι καθαρότερο android από την προηγούμενη. Το gravitybox δουλεύει όλο μια χαρά, με το βασικότερο τα quick setting tiles που πλέον είναι όπως πρέπει. Τα αρχικά χρώματα στις μπάρες σήματος είναι μπλε/πορτοκαλί άλλωστε. Δουλεύει σωστά auto brightness, έχει ελληνικά, βγάζει 13MP φωτογραφίες και επίσης έχει καθαρίσει το settings menu από σαβούρες που είχε η προηγούμενη. Μπαταρία κλασσική, 5+ ώρες οθόνη με παιχνίδια και πειράγματα χτες, πιστεύω θα χτυπάω και 6 ώρες με πιο νορμάν χρήση. Μόνο με a310 βλέπω περισσότερο, αλλά αυτό επειδή λιώνει την μπαταρία ως τα 3400mV. a310 μέχρι τα 3680mV περίπου μου βγάζει ίδια οθόνη με την mlais πάλι μέχρι τα 3680mV(χοντρικά στο 15% που βγαίνει η ειδοποίηση για φορτιστή). Την κρατάω μέχρι να βγει η καθαρή aosp που λέει ο azuli, μπας και δεν έχει κανένα bug από τα παρακάτω. Τα μόνα bugs που έχω βρει είναι: - Κλασσικά στον θείο δεν μπορώ να πειράξω τιμές και είναι ήδη υπερβολικά δυνατά για μένα(βέβαια συνήθισα και δεν το έχω ποτέ σε πλήρη ένταση το volume). - Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να αλλάξω το wallpaper της οθόνης κλειδώματος. Στον αρχικό launcher(πλέον φοράω apex) έχει επιλογή να αλλάξεις wallpaper στην επιφάνεια εργασίας, στο lockscreen ή και στα 2. Αν επιλέξω το πρώτο αλλάζει wallpaper. Στα άλλα 2 κρασάρει. Ίσως να φταίει ότι εγώ έχω κάνει freeze και 1002 βλακείες που θεώρησα ως bloatware στην rom(πέρα από τις κινεζιές που σβήστηκαν απλά) και εκεί να κρασάρει. - Δεν ανάβει το μπλε led όπως είπα και στην αρχή του ποστ(και κατ' επέκταση κανένας άλλος συνδυασμός για να βγάζει άσπρο, μωβ, γαλάζιο πχ). EDIT: Ενημερωτικά η rom είναι αυτή: 美莱仕_Coolpad-8297W.20141028.by fefe.zip 394.6M 2014-10-28 15:53 Κλασσικά από εδώ, με password zbrn. Και επειδή το baidu μου έσπασε τα νεύρα, έκανα δωρεάν registration στο cloud και χρησιμοποιώ τον download accelerator για να τσιμπάω την rom αφού την μεταφέρω πρώτα στο δικό μου λογαριασμό, και πλέον κατεβαίνει με 1MB/sec περίπου. Edited November 7, 2014 by BrocasHelm link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) ΟΚ, τις βρήκα τις εντολές.. Για να μην παιδεύεστε οι υπόλοιποι είναι: 1) Πρώτα παίρνουμε δικαιώματα root με su. 2) cd /sys/class/leds/ 3) Εκεί έχει 3 φακέλους που μας ενδιαφέρουν(5 σύνολο), ./red, ./green, ./blue 4) echo 1 > red/brightness ανοίγει το κόκκινο χρώμα και το κρατάει ανοιχτό. Αντίστοιχα αν βάλουμε αντί για red blue ή green ανοίγει το αντίστοιχο χρώμα. 5) Με echo 0 > red/brightness σβήνει το χρώμα. Παίζοντας με τους συνδυασμούς είδα ότι ανάβουν και τα 3 χρώματα. Επίσης οι συνδυασμοί: - κόκκινο/μπλε βγάζει μωβ - κόκκινο/πράσινο βγάζει κίτρινο - πράσινο/μπλε βγάζει γαλάζιο - κόκκινο/πράσινο/μπλε βγάζει άσπρο Στην Mlais τώρα όμως ότι και να διαλέξω από το ultimate notification center του gravitybox μου εμφανίζει 3 χρώματα. Πράσινο, κόκκινο, κίτρινο. Δεν μπόρεσα να βάλω άλλη τιμή τύπου #ffff00ff πχ και να πάρω μωβ, ούτε καν άσπρο ή καθαρό μπλε. Δεν ξέρω τι παίζει, θέλει περαιτέρω ψάξιμο. Στα γενικά της rom αυτής(μέχρι προχτές ήμουν με mlais 4.4.3 1014) πλέον είναι καθαρότερο android από την προηγούμενη. Το gravitybox δουλεύει όλο μια χαρά, με το βασικότερο τα quick setting tiles που πλέον είναι όπως πρέπει. Τα αρχικά χρώματα στις μπάρες σήματος είναι μπλε/πορτοκαλί άλλωστε. Δουλεύει σωστά auto brightness, έχει ελληνικά, βγάζει 13MP φωτογραφίες και επίσης έχει καθαρίσει το settings menu από σαβούρες που είχε η προηγούμενη. Μπαταρία κλασσική, 5+ ώρες οθόνη με παιχνίδια και πειράγματα χτες, πιστεύω θα χτυπάω και 6 ώρες με πιο νορμάν χρήση. Μόνο με a310 βλέπω περισσότερο, αλλά αυτό επειδή λιώνει την μπαταρία ως τα 3400mV. a310 μέχρι τα 3680mV περίπου μου βγάζει ίδια οθόνη με την mlais πάλι μέχρι τα 3680mV(χοντρικά στο 15% που βγαίνει η ειδοποίηση για φορτιστή). Την κρατάω μέχρι να βγει η καθαρή aosp που λέει ο azuli, μπας και δεν έχει κανένα bug από τα παρακάτω. Τα μόνα bugs που έχω βρει είναι: - Κλασσικά στον θείο δεν μπορώ να πειράξω τιμές και είναι ήδη υπερβολικά δυνατά για μένα(βέβαια συνήθισα και δεν το έχω ποτέ σε πλήρη ένταση το volume). - Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να αλλάξω το wallpaper της οθόνης κλειδώματος. Στον αρχικό launcher(πλέον φοράω apex) έχει επιλογή να αλλάξεις wallpaper στην επιφάνεια εργασίας, στο lockscreen ή και στα 2. Αν επιλέξω το πρώτο αλλάζει wallpaper. Στα άλλα 2 κρασάρει. Ίσως να φταίει ότι εγώ έχω κάνει freeze και 1002 βλακείες που θεώρησα ως bloatware στην rom(πέρα από τις κινεζιές που σβήστηκαν απλά) και εκεί να κρασάρει. - Δεν ανάβει το μπλε led όπως είπα και στην αρχή του ποστ(και κατ' επέκταση κανένας άλλος συνδυασμός για να βγάζει άσπρο, μωβ, γαλάζιο πχ). EDIT: Ενημερωτικά η rom είναι αυτή: 美莱仕_Coolpad-8297W.20141028.by fefe.zip 394.6M 2014-10-28 15:53 Κλασσικά από εδώ, με password zbrn. Και επειδή το baidu μου έσπασε τα νεύρα, έκανα δωρεάν registration στο cloud και χρησιμοποιώ τον download accelerator για να τσιμπάω την rom αφού την μεταφέρω πρώτα στο δικό μου λογαριασμό, και πλέον κατεβαίνει με 1MB/sec περίπου. Τι ενοεις παιρνουμε δικαιωματα ρουτ και πως? μετα το 3 που γραφεις τι κανουμε για να προσθεσουμε επιπλεον χρωματα?Πως κανουμε τους συνδιασμους? Edited November 7, 2014 by suzukis Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Καλημέρα! Στο thread του xda με την lenovo camera έχει πολλές 3.6.7 όπως v3.6.7 all stripped with the libs,with the call/sms/contact etc permissions removed κλπ στο σύνολο 4. Ποια κατεβάζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 @cuttthroat: Εγώ κατέβασα αυτήν που δεν ήθελε τα permissions. Δουλεύει μια χαρά. @suzukis: Αυτά γίνονται από γραμμή εντολών. Κατέβασε κάποιο terminal από το play store. Για να έχεις δικαιώματα root στην γραμμή εντολών δίνεις την εντολή su και σου ζητάει το super su ή kinguser ή ότι πρόγραμμα έχεις αν θα δώσεις δικαιώματα και εγκρίνεις. Ίσως και να μην χρειάζεται, αλλά όταν εγώ κάνω κάτι εκτός του /mnt/sdcard ή /mnt/sdcard2(στον εσωτερικό ή εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο δηλαδή) πάντα δίνω. Από εκεί και πέρα απλά μπορείς να δώσεις τις εντολές. Πχ: echo 1 > /sys/class/leds/red/brightness (ανάβει το κόκκινο) echo 0 > /sys/class/leds/red/brightness (σβήνει το κόκκινο) Αντίστοιχα βάζοντας και blue και green μπορείς να ανάβεις διάφορους συνδυασμούς των 3 αυτών χρωμάτων για να δεις τι υποστηρίζει το κινητό. Επειδή το να τις γράφεις είναι πίκρα, μπορείς πριν από όλα αυτά να κάνεις ένα cd /sys/class/leds/ ώστε πλέον να γράφεις μικρότερες εντολές(σαν αυτές στο παραπάνω post). Το θέμα στην δική μου rom είναι ότι ενώ οι εντολές δουλεύουν σωστά, αν πάω απλά να ανάψω το μπλε χρώμα μέσα από το gravitybox δεν ανάβει καν. Σαν να μην το αναγνωρίζει. Επομένως δεν έχω μπλε και όλους τους συνδυασμούς για τους οποίους χρειάζεται(γαλάζιο, μωβ, άσπρο). Αυτό μάλλον είναι θέμα της rom μου που σε αυτό το κομμάτι είναι πειραγμένο android. Γι' αυτό και ψάχνω μια rom με 100% καθαρό android, χωρίς hacks σε build.prop κλπ, για να μπορώ να την φέρω ακριβώς στα μέτρα μου. Δεν ξέρω αν σε άλλες roms δουλεύει. Ίσως να αξίζει να τα δοκιμάσει κάποιος με laek v4 που νομίζω υποστήριζε και τα 3 βασικά χρώματα, κόκκινο, πράσινο και μπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) Καλημέρα! Στο thread του xda με την lenovo camera έχει πολλές 3.6.7 όπως v3.6.7 all stripped with the libs,with the call/sms/contact etc permissions removed κλπ στο σύνολο 4. Ποια κατεβάζω; Εγώ έχω κατεβάσει και δουλεύω αυτή LENOVO-CAMERA-V3.6.7-LIBS 61.88mb http://d-h.st/vG4 Αλλα βλέπω τώρα έχουν βγει και νεότερες εκδόσεις! Edited November 7, 2014 by dimi_1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 @cuttthroat: Εγώ κατέβασα αυτήν που δεν ήθελε τα permissions. Δουλεύει μια χαρά. @suzukis: Αυτά γίνονται από γραμμή εντολών. Κατέβασε κάποιο terminal από το play store. Για να έχεις δικαιώματα root στην γραμμή εντολών δίνεις την εντολή su και σου ζητάει το super su ή kinguser ή ότι πρόγραμμα έχεις αν θα δώσεις δικαιώματα και εγκρίνεις. Ίσως και να μην χρειάζεται, αλλά όταν εγώ κάνω κάτι εκτός του /mnt/sdcard ή /mnt/sdcard2(στον εσωτερικό ή εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο δηλαδή) πάντα δίνω. Από εκεί και πέρα απλά μπορείς να δώσεις τις εντολές. Πχ: echo 1 > /sys/class/leds/red/brightness (ανάβει το κόκκινο) echo 0 > /sys/class/leds/red/brightness (σβήνει το κόκκινο) Αντίστοιχα βάζοντας και blue και green μπορείς να ανάβεις διάφορους συνδυασμούς των 3 αυτών χρωμάτων για να δεις τι υποστηρίζει το κινητό. Επειδή το να τις γράφεις είναι πίκρα, μπορείς πριν από όλα αυτά να κάνεις ένα cd /sys/class/leds/ ώστε πλέον να γράφεις μικρότερες εντολές(σαν αυτές στο παραπάνω post). Το θέμα στην δική μου rom είναι ότι ενώ οι εντολές δουλεύουν σωστά, αν πάω απλά να ανάψω το μπλε χρώμα μέσα από το gravitybox δεν ανάβει καν. Σαν να μην το αναγνωρίζει. Επομένως δεν έχω μπλε και όλους τους συνδυασμούς για τους οποίους χρειάζεται(γαλάζιο, μωβ, άσπρο). Αυτό μάλλον είναι θέμα της rom μου που σε αυτό το κομμάτι είναι πειραγμένο android. Γι' αυτό και ψάχνω μια rom με 100% καθαρό android, χωρίς hacks σε build.prop κλπ, για να μπορώ να την φέρω ακριβώς στα μέτρα μου. Δεν ξέρω αν σε άλλες roms δουλεύει. Ίσως να αξίζει να τα δοκιμάσει κάποιος με laek v4 που νομίζω υποστήριζε και τα 3 βασικά χρώματα, κόκκινο, πράσινο και μπλε. Τωρα να σου πω οτι καταλαβα θα ειναι ψεματα!στην laek που εχω δουλευουν πρασινο μπλε κ κοκινο,οποτε με τους συνδιασμους θα δουλεψει και το λευκο και το κιτρινο πχ.απο εκει και περα ομως μου λες να κατεβασω απο το στορ καποιο τερμιναλ.πες μου ποιο?τι να βαλω στην αναζητηση? Και αφου το κατεβασω τι εντολη πρεπει να δωσω για το κιτρινο πχ?πως πρεπει να το γραψω?και η υπολοιπη διαδικασια μετα ποια ειναι?αν δεν βαριεσαι πες μου Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Μια γρήγορη βοήθειά. Είμαι σε μέρος που το Wi-Fi δεν πιάνει στον υπολογιστή για λίγα μέτρα. Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω το κινητό για hotspot και να μου δώσει σήμα στο λάπτοπ? Όχι δατα, να μου δώσει ίντερνετ από το Wi-Fi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 την πηρε τελικα κανεις αυτη τη θηκη? --> http://www.aliexpress.com/item/Cocose-Slim-Armor-Bumblebee-Case-For-Coolpad-F1-8297W-Durable-Protection-Hard-Back-Cover/32214049070.html Αν ναι 2 ερωτησεις:1)Γινεται τεραστιο? και 2)τα κουμπια vol/power εχουν ωραια αισθηση/αποκριση οταν τα πατας? Εχω παρει αρκετες και πλαστικες και αλουμινιο.Αυτη η αλουμινενια που ειναι iphone στυλ ειναι τρομερη εμφανισιακα και σαν κρατημα αλλα σε 2 βδομαδες το ''γυαλι'' πισω (πλαστικο) εσπασε και τα vol buttons δεν κουμπωνουν καλα και θελουν να τα πατησεις με δυναμη για να δουλεψουν.Επισης εχει καποιο κενο αναμεσα στο κινητο και την θηκη το οποιο απο την μια την κανει να πιεζεται μεσα αν την πατησεις (κατι που δινει αισθηση φθηνη) αλλα απο την αλλη λογο της αποστασης κινητου - θηκης λυνει το προβλημα με το ηχειο που δεν παιζει δυνατα αν το αφησεις σε λεια επιφανεια και επισης λογω του κενου που δημιουργειται κανει το εσωτερικο να λειτουργει σαν ηχειο κατι που του μεγαλωνει την ενταση (καλο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilgene Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Μια γρήγορη βοήθειά. Είμαι σε μέρος που το Wi-Fi δεν πιάνει στον υπολογιστή για λίγα μέτρα. Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω το κινητό για hotspot και να μου δώσει σήμα στο λάπτοπ? Όχι δατα, να μου δώσει ίντερνετ από το Wi-Fi Το δοκιμασα και εγω να το κανω αυτο αλλα μαλλον δεν γινεται η δεν το βρηκα . Επισης δε μπορεσα να το συνδεσω σε ad hoc wireless δικτυο μαλλον ουτε αυτο γινεται ? Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Algorithm Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Τωρα να σου πω οτι καταλαβα θα ειναι ψεματα!στην laek που εχω δουλευουν πρασινο μπλε κ κοκινο,οποτε με τους συνδιασμους θα δουλεψει και το λευκο και το κιτρινο πχ.απο εκει και περα ομως μου λες να κατεβασω απο το στορ καποιο τερμιναλ.πες μου ποιο?τι να βαλω στην αναζητηση? Και αφου το κατεβασω τι εντολη πρεπει να δωσω για το κιτρινο πχ?πως πρεπει να το γραψω?και η υπολοιπη διαδικασια μετα ποια ειναι?αν δεν βαριεσαι πες μου Φίλε μου δυστυχως σε μπερδεψαμε. Οι παραπάνω εντολές ΔΕΝ ενεργοποιούν τίποτα. Απλά αποδεικνύουν οτι είναι εφικτό το led να αναψει πχ και ασπρο. Καμία εφαρμογή όμως δεν μπορεί να το εκμεταλλευτει. Μονο πρασινο κοκκινο και αντε μπλε οι εφαρμογες. Τιποτα αλλο. Αυτο που χρειαζεται ειναι βαρυ και ολιγον τι χοντρο ( εγω βαριεμαι:p) : Πρεπει καποιος να κανει override μεσω ενος xposed module που θα γραψει ο ιδιος το api call που ελεγχει το led. Και με τοσες ρομ απο την κινεζικη κολαση για beta test δεν εχω χρονο lol:lol: Παράθεση Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis78 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Εχετε βρεί κάποια ρομ με cool ui που να έχει ελληνικά και να δουλεύει καλά πέρα απο αυτη που έχει απο τα κινεζομάγαζα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Φίλε μου δυστυχως σε μπερδεψαμε. Οι παραπάνω εντολές ΔΕΝ ενεργοποιούν τίποτα. Απλά αποδεικνύουν οτι είναι εφικτό το led να αναψει πχ και ασπρο. Καμία εφαρμογή όμως δεν μπορεί να το εκμεταλλευτει. Μονο πρασινο κοκκινο και αντε μπλε οι εφαρμογες. Τιποτα αλλο. Αυτο που χρειαζεται ειναι βαρυ και ολιγον τι χοντρο ( εγω βαριεμαι:p) : Πρεπει καποιος να κανει override μεσω ενος xposed module που θα γραψει ο ιδιος το api call που ελεγχει το led. Και με τοσες ρομ απο την κινεζικη κολαση για beta test δεν εχω χρονο lol:lol: Ας βολευτουμε με πρασινο,κοκκινο και μπλε τοτε!!! :-D Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 την πηρε τελικα κανεις αυτη τη θηκη? --> http://www.aliexpress.com/item/Cocose-Slim-Armor-Bumblebee-Case-For-Coolpad-F1-8297W-Durable-Protection-Hard-Back-Cover/32214049070.html Αν ναι 2 ερωτησεις:1)Γινεται τεραστιο? και 2)τα κουμπια vol/power εχουν ωραια αισθηση/αποκριση οταν τα πατας? Εχω παρει αρκετες και πλαστικες και αλουμινιο.Αυτη η αλουμινενια που ειναι iphone στυλ ειναι τρομερη εμφανισιακα και σαν κρατημα αλλα σε 2 βδομαδες το ''γυαλι'' πισω (πλαστικο) εσπασε και τα vol buttons δεν κουμπωνουν καλα και θελουν να τα πατησεις με δυναμη για να δουλεψουν.Επισης εχει καποιο κενο αναμεσα στο κινητο και την θηκη το οποιο απο την μια την κανει να πιεζεται μεσα αν την πατησεις (κατι που δινει αισθηση φθηνη) αλλα απο την αλλη λογο της αποστασης κινητου - θηκης λυνει το προβλημα με το ηχειο που δεν παιζει δυνατα αν το αφησεις σε λεια επιφανεια και επισης λογω του κενου που δημιουργειται κανει το εσωτερικο να λειτουργει σαν ηχειο κατι που του μεγαλωνει την ενταση (καλο) Τη θήκη την έχω κάνα τρίμηνο τουλαχιστον,η αλήθεια είναι οτι του βάζει λίγο πάχος κ μονο,ελάχιστα μετα το μεγάλωνει.απο προστασία δεν υπαρχει καλύτερη για μένα. Τα κουμπιά που λες θέλουν λίγο ζόρι αλλά με το καιρο στρώνουν λίγο κ συ το συνηθίζεις. Κοιτά αν σε ενδιαφερει προστασία+εμφάνιση αυτή είναι σουπερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z_teC Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Είμαι ένα κλικ πριν το παραγγείλω. Γρήγορη ερώτηση: η microsd class 10 που δίνει το vickmall αξίζει τα 15 δολλάρια για τα 32 gb και συνεργάζεται οκ με το τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 αξιζει η sd ναι,εμενα μου ηρθε και ηταν toshiba Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) Τωρα να σου πω οτι καταλαβα θα ειναι ψεματα!στην laek που εχω δουλευουν πρασινο μπλε κ κοκινο,οποτε με τους συνδιασμους θα δουλεψει και το λευκο και το κιτρινο πχ.απο εκει και περα ομως μου λες να κατεβασω απο το στορ καποιο τερμιναλ.πες μου ποιο?τι να βαλω στην αναζητηση? Και αφου το κατεβασω τι εντολη πρεπει να δωσω για το κιτρινο πχ?πως πρεπει να το γραψω?και η υπολοιπη διαδικασια μετα ποια ειναι?αν δεν βαριεσαι πες μου Terminal βάλε αυτό πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=jackpal.androidterm&hl=en Για να τεστάρεις μετά αν βγάζει τους συνδυασμούς χρωμάτων το ανοίγεις και γράφεις τις εντολές su και μετά γράψε cd /sys/class/leds/ για να είσαι μέσα στον φάκελο και να μην γράφεις πολύ μεγάλες εντολές από εδώ και πέρα. Για να ενεργοποιήσεις ένα χρώμα στο led πχ για το κόκκινο γράφεις την εντολή echo 1 > red/brightness ενώ για να σβήσεις γράφεις echo 0 > red/brightness. Αντίστοιχα για τα blue και green χρώματα. Για να δεις αν δουλεύει το μωβ πχ, γράφεις echo 1 > red/brightness και μετά echo 1 > blue/brightness. Αν δεις μωβ όλα καλά. Μετά για να σβήσεις το μωβ πρέπει να σβήσεις ένα ένα τα χρώματα, δηλαδή echo 0 > red/brightness και echo 0 > blue/brightness. Αν τώρα δουλεύει το χρώμα που θες, μπορείς με μια εφαρμογή τύπου Light Flow να βάλεις τα χρώματα που θες στις ειδοποιήσεις που θες. Εγώ έχω την donation έκδοση του gravitybox που επιτρέπει το ίδιο πράγμα. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- - Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να αλλάξω το wallpaper της οθόνης κλειδώματος. Στον αρχικό launcher(πλέον φοράω apex) έχει επιλογή να αλλάξεις wallpaper στην επιφάνεια εργασίας, στο lockscreen ή και στα 2. Αν επιλέξω το πρώτο αλλάζει wallpaper. Στα άλλα 2 κρασάρει. Ίσως να φταίει ότι εγώ έχω κάνει freeze και 1002 βλακείες που θεώρησα ως bloatware στην rom(πέρα από τις κινεζιές που σβήστηκαν απλά) και εκεί να κρασάρει. Όσο είσαι frozen το Agoldwallpaper από το titanium κράσαρε. Το ξεπάγωσα, μπόρεσα να κάνω αλλαγή στο Lockscreen wallpaper και το ξαναπάγωσα και δουλεύει καλά. Το θέμα είναι ότι για να επιλέξω μου δίνει μόνο μερικά wallpapers τα default. Το gravitybox αρνείται να συνεργαστεί να βγάλει πχ όλη την οθόνη κλειδώματος σε ένα χρώμα ή οτιδήποτε(στην προηγούμενη Mlais δούλευε). Θα πρέπει να ψάξω στα αρχεία συστήματος να δω από ποιον φάκελο τα διαλέγει μπας και προσθέσω έτσι αυτό που θέλω εγώ. EDIT: Τελικά μετά από κανονική απεγκατάσταση των Agoldwallpaper και Agoldfactorytest έστρωσε και δουλεύει σωστά και η οθόνη κλειδώματος από το gravitybox. Επομένως το να freezάρεις εφαρμογές δεν φτάνει, θέλουν τελείως απεγκατάσταση για να στρώσουν κάποια πράγματα. Edited November 7, 2014 by BrocasHelm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisn95 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Υπάρχει gravity box για unicom;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterix_GR Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Καλησπέρα... Έχω το τηλεφωνάκι αυτό 4-5 μέρες...Δεν μπορώ να πώ ότι είμαι Maniac με τα κινητά...Έβαλα το Nova να φύγω λίγο από τις κινεζιές. Μου είπε ένα φιλαράκι μου να αλλάξω rom αλλα το είχα αφήσει στην άκρη. Σήμερα έφαγα 5 ώρες να καταλάβω ότι φταίει αυτό που δεν λαμβάνω μηνύματα από τη τράπεζα μου κλπ. Τελικά λέω να πάω σε αλλαγή ROM. Είναι αδύνατο βέβεαια να διαβάσεις όοολα τα μυνήματα. Ισως θατανε καλό κάποια screenshots από κάθε rom και μια περιγραφή να επιλέξει κάποιος τελικά αυτή που του κάνει. Ίσως και οδηγίες για το πως και το γιατί. Συγνώμη είμαι βέβαιος ότι θα υπάρχουν δω μέσα αλλά που να τα βρεις...Μια rom για τούτο bugless πλήρης; Και στα Αγγλικά δε με χαλάει...Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Υπάρχει gravity box για unicom;; δοκιμασα ολα τα xposed και δεν παιζει σε κανενα ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα... Έχω το τηλεφωνάκι αυτό 4-5 μέρες...Δεν μπορώ να πώ ότι είμαι Maniac με τα κινητά...Έβαλα το Nova να φύγω λίγο από τις κινεζιές. Μου είπε ένα φιλαράκι μου να αλλάξω rom αλλα το είχα αφήσει στην άκρη. Σήμερα έφαγα 5 ώρες να καταλάβω ότι φταίει αυτό που δεν λαμβάνω μηνύματα από τη τράπεζα μου κλπ. Τελικά λέω να πάω σε αλλαγή ROM. Είναι αδύνατο βέβεαια να διαβάσεις όοολα τα μυνήματα. Ισως θατανε καλό κάποια screenshots από κάθε rom και μια περιγραφή να επιλέξει κάποιος τελικά αυτή που του κάνει. Ίσως και οδηγίες για το πως και το γιατί. Συγνώμη είμαι βέβαιος ότι θα υπάρχουν δω μέσα αλλά που να τα βρεις...Μια rom για τούτο bugless πλήρης; Και στα Αγγλικά δε με χαλάει...Ευχαριστώ αν το μονο προβλημα σου ειναι τα sms απλα βαλε μια αλλη εφαρμογη sms οπως gosms η την αψογη textra sms και μετα παγωσε την παλια sms με Titanium Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon1984 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Καλησπέρα... Έχω το τηλεφωνάκι αυτό 4-5 μέρες...Δεν μπορώ να πώ ότι είμαι Maniac με τα κινητά...Έβαλα το Nova να φύγω λίγο από τις κινεζιές. Μου είπε ένα φιλαράκι μου να αλλάξω rom αλλα το είχα αφήσει στην άκρη. Σήμερα έφαγα 5 ώρες να καταλάβω ότι φταίει αυτό που δεν λαμβάνω μηνύματα από τη τράπεζα μου κλπ. Τελικά λέω να πάω σε αλλαγή ROM. Είναι αδύνατο βέβεαια να διαβάσεις όοολα τα μυνήματα. Ισως θατανε καλό κάποια screenshots από κάθε rom και μια περιγραφή να επιλέξει κάποιος τελικά αυτή που του κάνει. Ίσως και οδηγίες για το πως και το γιατί. Συγνώμη είμαι βέβαιος ότι θα υπάρχουν δω μέσα αλλά που να τα βρεις...Μια rom για τούτο bugless πλήρης; Και στα Αγγλικά δε με χαλάει...Ευχαριστώ Αν θέλεις να μείνεις σε JB βάλε την ΑOSP του Jonzalvo. Θα την βρείς στο needrom και απο JB είναι ίσως απο τις πιο καλές που υπάρχουν. Πάντως το πρόβλημα σου με τα SMS λύνεται εύκολα. Απλά πάγωσε απο Titanium την stock εφαρμογή μηνυμάτων και βάλε μια άλλη όπως Go Sms, Handcent η Textra. Παράθεση Sony Ericsson GA 628-Sony Ericsson T10s-Nokia 8850-Panasonic X70-Motorola V3-Samsung D500-Sony Ericsson K750i-Sony Ericsson Hazel-Lenovo A660-Lenovo A820-Coolpad F1-THL 5000-Elephone P8000- Oukitel k6000 Plus - Xiaomi Redmi 9 4gb/64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaggelo Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 την πηρε τελικα κανεις αυτη τη θηκη? --> http://www.aliexpress.com/item/Cocose-Slim-Armor-Bumblebee-Case-For-Coolpad-F1-8297W-Durable-Protection-Hard-Back-Cover/32214049070.html Αν ναι 2 ερωτησεις:1)Γινεται τεραστιο? και 2)τα κουμπια vol/power εχουν ωραια αισθηση/αποκριση οταν τα πατας? Εχω παρει αρκετες και πλαστικες και αλουμινιο.Αυτη η αλουμινενια που ειναι iphone στυλ ειναι τρομερη εμφανισιακα και σαν κρατημα αλλα σε 2 βδομαδες το ''γυαλι'' πισω (πλαστικο) εσπασε και τα vol buttons δεν κουμπωνουν καλα και θελουν να τα πατησεις με δυναμη για να δουλεψουν.Επισης εχει καποιο κενο αναμεσα στο κινητο και την θηκη το οποιο απο την μια την κανει να πιεζεται μεσα αν την πατησεις (κατι που δινει αισθηση φθηνη) αλλα απο την αλλη λογο της αποστασης κινητου - θηκης λυνει το προβλημα με το ηχειο που δεν παιζει δυνατα αν το αφησεις σε λεια επιφανεια και επισης λογω του κενου που δημιουργειται κανει το εσωτερικο να λειτουργει σαν ηχειο κατι που του μεγαλωνει την ενταση (καλο) Τη θήκη την έχω κάνα τρίμηνο τουλαχιστον,η αλήθεια είναι οτι του βάζει λίγο πάχος κ μονο,ελάχιστα μετα το μεγάλωνει.απο προστασία δεν υπαρχει καλύτερη για μένα. Τα κουμπιά που λες θέλουν λίγο ζόρι αλλά με το καιρο στρώνουν λίγο κ συ το συνηθίζεις. Κοιτά αν σε ενδιαφερει προστασία+εμφάνιση αυτή είναι σουπερ. Το f1 μου ήρθε με μια διάφανη θήκη σιλικόνης και μετά πήρα την θήκη "άρμα" που ομορφαίνει αλλά παχαίνει :p Πάντως το κινητό μεταλλάχτηκε σε σημείο που όλοι νόμιζαν, ακόμα και η μη ξανθιά σύζυγος, ότι άλλαξα κινητό. Και θέμα με τα κουμπιά δεν έχω. Με την σιλικονάτη θήκη είχα δύσκολο πάτημα αλλά με αυτήν κανένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 http://bit.ly/10ZYVgQ http://bit.ly/18551Z2 http://bit.ly/1EmNcqH Σώωωωωπα ρε φίλος......γίνετε να το ψάξουμε στο google ?......δεν το ήξερα.......καλά που είσαι και εσύ εδώ......ΤΙ θα κάναμε χωρίς εσένα !!!!!!.......το ότι με παραπέμπεις σε μία φωτογραφία του Proximity sensor .....βλέποντας εγώ αυτό το εξάρτημα θα πρέπει να καταλάβω τι κάνει......μάλιστα O Proximity sensor είναι ο αισθητήρας εγγύτητας, αυτός δηλαδή που απενεργοποιεί την οθόνη όταν την πλησιάζεις στο πρόσωπό σου για να βάλεις τη συσκευή στο αυτί σου, και την ενεργοποιεί ξανά όταν το απομακρύνεις. To Gravity Box είναι ένα πρόσθετο που (αν δουλεύει στην εκάστοτε rom) σου επιτρέπει να προσθέσεις και να σκαλίσεις έξτρα λειτουργίες. Το notification led είναι το λαμπάκι ειδοποιήσεων που έχει η συσκευή. Σε 3 σειρές και σε 1 λεπτό ......το παληκάρι απάντησε και κατάλαβα. Η δικιές σου "εξυπνάδες" πήραν ΣΙΓΟΥΡΑπαραπάνω χρόνο........αλλά έπρεπε να δείξεις ότι αδικείσαι σε αυτό το φόρουμ και θα πρέπει να σε προσέξει κάποιος για να εργαστείς στην Google (τουλάχιστον).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) την πηρε τελικα κανεις αυτη τη θηκη? --> http://www.aliexpress.com/item/Cocose-Slim-Armor-Bumblebee-Case-For-Coolpad-F1-8297W-Durable-Protection-Hard-Back-Cover/32214049070.html Αν ναι 2 ερωτησεις:1)Γινεται τεραστιο? και 2)τα κουμπια vol/power εχουν ωραια αισθηση/αποκριση οταν τα πατας? Εχω παρει αρκετες και πλαστικες και αλουμινιο.Αυτη η αλουμινενια που ειναι iphone στυλ ειναι τρομερη εμφανισιακα και σαν κρατημα αλλα σε 2 βδομαδες το ''γυαλι'' πισω (πλαστικο) εσπασε και τα vol buttons δεν κουμπωνουν καλα και θελουν να τα πατησεις με δυναμη για να δουλεψουν.Επισης εχει καποιο κενο αναμεσα στο κινητο και την θηκη το οποιο απο την μια την κανει να πιεζεται μεσα αν την πατησεις (κατι που δινει αισθηση φθηνη) αλλα απο την αλλη λογο της αποστασης κινητου - θηκης λυνει το προβλημα με το ηχειο που δεν παιζει δυνατα αν το αφησεις σε λεια επιφανεια και επισης λογω του κενου που δημιουργειται κανει το εσωτερικο να λειτουργει σαν ηχειο κατι που του μεγαλωνει την ενταση (καλο) Εχω παρει αρκετες θηκες για το κινητο αλλα αυτη ειναι η αγαπημενη μου,του δινει αρκετο ογκο αλλα ειναι πανεμορφη και το κανει το κινητο αλεξισφαιρο(σε συνδιασμο με το tempered glass!),την πηρα σε ασημι χρωμα αλλα απο την πρωτη μερα αρχισε να γρατζουνιετε το χρωμα ,το εβαψα μαυρο αλλα και παλι αρχισε να γρατζουμιετε και να φαινετε το ασιμη απο κατω και ετσι αποφασισα και το ξεβαψα το σκληρο πλαστκο με οινοπνευμα και απο κατω το υλικο ηταν φτιαγμενο απο κατασπρο πλαστικο,του περασε και ενα πολυ ψιλο γυαλοχαρτο και τωρα ειναι ματ λευκο(τα γραματα εμεινα μαυρα και δειχνει ωραια!)και δεν εχω προβλημα με σημαδια και γρατζουνιες πια, και σε συνδιασμο με τα ασπρα samsung ακουστκα με τα μαυρα λαστιχακια που εβαλα εγινε ενα συνολο κατσε καλα που το χαζευουν οι περισσοτεροι! Edited November 7, 2014 by valsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Σώωωωωπα ρε φίλος......γίνετε να το ψάξουμε στο google ?......δεν το ήξερα.......καλά που είσαι και εσύ εδώ......ΤΙ θα κάναμε χωρίς εσένα !!!!!!.......το ότι με παραπέμπεις σε μία φωτογραφία του Proximity sensor .....βλέποντας εγώ αυτό το εξάρτημα θα πρέπει να καταλάβω τι κάνει......μάλιστα Σε 3 σειρές και σε 1 λεπτό ......το παληκάρι απάντησε και κατάλαβα. Η δικιές σου "εξυπνάδες" πήραν ΣΙΓΟΥΡΑπαραπάνω χρόνο........αλλά έπρεπε να δείξεις ότι αδικείσαι σε αυτό το φόρουμ και θα πρέπει να σε προσέξει κάποιος για να εργαστείς στην Google (τουλάχιστον).... Αφού το ήξερες γιατί δεν έψαξες; Λες και είναι το θέμα του F1 το σωστό μέρος για να μάθεις τι είναι ο proximity sensor και το notification Led, πράγματα που εξηγούνται από το όνομα τους και μόνο. Και μου τη λες και από πάνω... Τέλος, μόνο Modaco για εμένα από εδώ και πέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts