Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παίδες είμαι καινούριος κάτοχος του coolpad.

πέρασα την micromax decrapidfied. Όλα καλά αλλά το data plan δεν παίζει.

Έβαλα το APN της cosmote χειροκίνητα δείχνει ότι συνδέεται αλλά δεν ανοίγει σελίδες. Το παράξενο είναι ότι οι gmail push notifications έρχονται. Είναι DNS πρόβλημα;; Καμιά ιδέα;

Έστειλα και στο 1333 sms internet αλλά μου λέει ότι δεν μπορούν να σταλούν οι ρυθμίσεις ιντερνετ.

ευχαριστώ

Edit: βάζοντας DNS server το 3G φαίνεται να λειτουργεί αλλά έχω πολύ χαμηλές ταχύτητες στο speedtest.net

Edited by iaptyx

Καλησπερα παίδες είμαι καινούριος κάτοχος του coolpad.

πέρασα την micromax decrapidfied. Όλα καλά αλλά το data plan δεν παίζει.

Έβαλα το APN της cosmote χειροκίνητα δείχνει ότι συνδέεται αλλά δεν ανοίγει σελίδες. Το παράξενο είναι ότι οι gmail push notifications έρχονται. Είναι DNS πρόβλημα;; Καμιά ιδέα;

Έστειλα και στο 1333 sms internet αλλά μου λέει ότι δεν μπορούν να σταλούν οι ρυθμίσεις ιντερνετ.

ευχαριστώ

Edit: βάζοντας DNS server το 3G φαίνεται να λειτουργεί αλλά έχω πολύ χαμηλές ταχύτητες στο speedtest.net

μια χαρα παιζει μολις του βαλεις τα σωστα apn.

Edited by azuli

Πως ενεργοποιουμε τα notification led στην laek v4 γιατι ειναι το μονο που δεν λειτουργει,ολα τα αλλα κομπλε!

edit..τελικα δουλευει απλα ηταν χαμηλη η μπαταρια και αναβε το κοκκινο λαμπακι :p

Edited by dimi_1982

μια χαρα παιζει μολις του βαλεις τα σωστα apn.

Name : Cosmote GR

APN : Internet

Proxy : <Not Set>

Port : <Not Set>

Username : <Not Set>

Password : <Not Set>

Server : <Not Set>

MMSC : <Not Set>

MMS Proxy : <Not Set>

MMS Port : <Not Set>

MCC : 202

MNC : 01

Authentication type : <Not Set>

APN Type : default

αυτό το APN έβαλα, λειτουργεί μεν αλλά είναι πολύ αργό 1-2 MBps DL 0,2 MBps UL

βάζω την laek 17 v3 για να τεσταρω speed με τα ίδια εργαλεία.

Σήμερα το πήρα και είπα να μην πειράξω τίποτα απολύτως.....να μείνω έτσι κάποιες μέρες και αν είμαι ικανοποιημένος να μείνω εκεί.....αλλιώς τα έχω όλα έτοιμα-είμαι διαβασμένος και θα αρχίσω το "σκάλισμα".....ρομ κτλ.....

Αντιμετωπίζω όμως ένα πρόβλημα που ούτε καν το φαντάστηκα......

Το λάπτοπ δεν βλέπει την SD.....έχω windows 7 64 bit....όταν συνδέω το καλώδιο......γράφει....Εγκατάσταση λογισμικού προγράμματος Οδήγησης για Συσκευή USB MTP και στο τέλος βγάζει ένα κόκκινο χ και λέει "αποτυχία".........

Αν επιλέξω το δεύτερο (Camera PTP).....μου βγάζει μία φωτογραφική μηχανή-Coolpad 8297W και βλέπω ΜΟΝΟ την εσωτερική μνήμη(αποθηκευτικός χώρος τηλεφώνου)...

Πρέπει να κάνω κάτι που παρέλειψα ίσως να κάνω ή απλά έτυχε σε μένα?......έχω αλλάξει καλώδιο....τα ίδια.....έχω ψάξει drivers αλλά βρήκα διάφορους-δεν ξέρω ΠΟΙΟΙ είναι οι σωστοί......+ το ότι διάβασα εδώ μέσα που έλεγαν κάποια παιδιά μην περνάτε ότι driver βρίσκεται γιατί μετά θέλουν απεγκατάσταση κτλ..............και είπα να ρωτήσω ΠΡΙΝ αρχίσω και εγώ να κατεβάζω και να περνάω drivers.

Υπάρχουν κάπου ?.....σε λινκ ?....ή σε κάποιο site ?....μπορεί να μου τους δώσει κάποιος ?........τι άλλο μπορώ να κάνω ?

Προς το παρόν είμαι βγάλε -βάλε την sd στο card reader του λάπτοπ......αλλά δεν είναι δουλειά αυτή , άνοιξε κλείσε το τηλέφωνο και το καπάκι συνέχεια για να μπαινοβγαίνει η sd .

Edited by pontokeras

Σήμερα το πήρα και είπα να μην πειράξω τίποτα απολύτως.....να μείνω έτσι κάποιες μέρες και αν είμαι ικανοποιημένος να μείνω εκεί.....αλλιώς τα έχω όλα έτοιμα-είμαι διαβασμένος και θα αρχίσω το "σκάλισμα".....ρομ κτλ.....

Αντιμετωπίζω όμως ένα πρόβλημα που ούτε καν το φαντάστηκα......

Το λάπτοπ δεν βλέπει την SD.....έχω windows 7 64 bit....όταν συνδέω το καλώδιο......γράφει....Εγκατάσταση λογισμικού προγράμματος Οδήγησης για Συσκευή USB MTP και στο τέλος βγάζει ένα κόκκινο χ και λέει "αποτυχία".........

Αν επιλέξω το δεύτερο (Camera PTP).....μου βγάζει μία φωτογραφική μηχανή-Coolpad 8297W και βλέπω ΜΟΝΟ την εσωτερική μνήμη(αποθηκευτικός χώρος τηλεφώνου)...

Πρέπει να κάνω κάτι που παρέλειψα ίσως να κάνω ή απλά έτυχε σε μένα?......έχω αλλάξει καλώδιο....τα ίδια.....έχω ψάξει drivers αλλά βρήκα διάφορους-δεν ξέρω ΠΟΙΟΙ είναι οι σωστοί......+ το ότι διάβασα εδώ μέσα που έλεγαν κάποια παιδιά μην περνάτε ότι driver βρίσκεται γιατί μετά θέλουν απεγκατάσταση κτλ..............και είπα να ρωτήσω ΠΡΙΝ αρχίσω και εγώ να κατεβάζω και να περνάω drivers.

Υπάρχουν κάπου ?.....σε λινκ ?....ή σε κάποιο site ?....μπορεί να μου τους δώσει κάποιος ?........τι άλλο μπορώ να κάνω ?

Έχεις ενεργοποιήσει το Usb debugging; Πας από: Ρυθμίσεις--->Σχετικά με το τηλέφωνο--->Αριθμός έκδοσης (Build Number), πατάς 7 φορές επάνω στο build number και ενεργοποιείται το κρυφό μενού Επιλογές για προγραμματιστές (Developer Options). Από εκεί τσεκάρεις το Usb debugging. Μόνο έτσι θα δει την sd card.

Έχεις ενεργοποιήσει το Usb debugging; Πας από: Ρυθμίσεις--->Σχετικά με το τηλέφωνο--->Αριθμός έκδοσης (Build Number), πατάς 7 φορές επάνω στο build number και ενεργοποιείται το κρυφό μενού Επιλογές για προγραμματιστές (Developer Options). Από εκεί τσεκάρεις το Usb debugging. Μόνο έτσι θα δει την sd card.

Ευχαριστώ ρε φίλος!!!!!!....να είσαι καλά......μετά από αυτά που είπες να κάνω......μόλις σύνδεσα το τηλέφωνο....έκανε 2 δευτερόλεπτα για να δει την sd.

Καλημερα.ειναι καποιοι εδω μεσα που παιζουν τις ρομ στα δαχτυλα...

Ειμαστε και πολλοι ομως που δεν εχουμε τις γνωσεις και την εμπειρια,και εχουμε χασει τον λογαριασμο με τοσες σελιδες και τοσες αποψεις για τις ρομ.

Ας κανει καποιος μια λιστα με τις 4-5 καλυτερες ρομ,ας γραψει που υπερτερει και που υστερει η καθε μια,δωστε και λινκ για να τις βρουμε να βγαλουμε και εμεις μια ακρη

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Name : Cosmote GR

APN : Internet

Proxy : <Not Set>

Port : <Not Set>

Username : <Not Set>

Password : <Not Set>

Server : <Not Set>

MMSC : <Not Set>

MMS Proxy : <Not Set>

MMS Port : <Not Set>

MCC : 202

MNC : 01

Authentication type : <Not Set>

APN Type : default

αυτό το APN έβαλα, λειτουργεί μεν αλλά είναι πολύ αργό 1-2 MBps DL 0,2 MBps UL

βάζω την laek 17 v3 για να τεσταρω speed με τα ίδια εργαλεία.

Τύπος ελέγχου ταυτότητας: PAP

Παιδιά εγώ έχω καινούριο πρόβλημα, η μπαταρία του κινητού τελειώνει σε μισή μέρα.... (μικρομαξ), νομίζω κάτι παίζει με το push notification fixer ή με την google που δεν αποδέχομαι τον εντοπισμό θέσης και προσπαθεί ξανά και ξανά. Το wakelock μου βγάζει τα εξής:

http://i.imgur.com/4WPyc6S.png

http://i.imgur.com/LVhzU3F.png

Αν έχετε καμία ιδέα

Θα σου πρότεινα την funtouch os (θα τη βρεις στο modaco).

Κατά τη γνώμη μου έχει τον καλύτερο ήχο.

Φαίνεται και από τις ρυθμίσεις ήχου που δεν έχουν άλλες rom.

Έχεις δοκιμάσει την τελευταία έκδοση που δεν είναι repack και θέλει hacks για να την περάσεις?

Τύπος ελέγχου ταυτότητας: PAP

Παιδιά εγώ έχω καινούριο πρόβλημα, η μπαταρία του κινητού τελειώνει σε μισή μέρα.... (μικρομαξ), νομίζω κάτι παίζει με το push notification fixer ή με την google που δεν αποδέχομαι τον εντοπισμό θέσης και προσπαθεί ξανά και ξανά. Το wakelock μου βγάζει τα εξής:

http://i.imgur.com/4WPyc6S.png

http://i.imgur.com/LVhzU3F.png

Αν έχετε καμία ιδέα

Αντίστοιχο θέμα έχω κι εγώ, όχι με Google plus όμως αλλά με Gmail. Τρώει και βαρβάτα κολλήματα το sync και δεν αφήνει το κινητό να πηγαίνει σε deep sleep. Έστρωσε όταν έκανα clear data στην εφαρμογή.

Moλις παρέλαβα και εγω το τηλέφωνο μου.

2 ερωτήσεις

Θα περάσω του laek v4

1.Eνα αρχειάκι bootimg v4 θα το περάσω σαν την rom χωρίς τα wipe?

2. Συμαντικό θέμα. Ενα ροζουλι ,κατι σαν μανταλάκι, που είχε μέσα τι ρόλο βαράει?:D

Αν περάσεις laek v4 δεν χρειάζεται να περάσεις το v4 kernel.

Για το άλλο, είναι stand για το κινητό να στέκεται να βλέπεις ξανά βίντεο π.χ.

ΕΤΟΙΜΟ! Εχω φτιάξει δύο ζιπακια:

Το ένα είναι το bootimg_laek_v3.zip και φλασαρει τον πυρήνα της laek v3. Το άλλο είναι το bootimg_laek_v4.zip και φλασαρει τον πυρήνα της laek v4 σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε στον αρχικό.

Για όσους δεν θυμούνται: παρατήρησα ότι ο laek v3 έχει kernel που δίνει καλύτερη ζωή μπαταρίας. ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ από όσους το δοκιμάσουν!

Μην κάνετε wipe τίποτα πριν την εγκατάσταση!

Οπωσδήποτε wipe cache και dalvik-cache μετά την εγκατάσταση.

Τα δοκίμασα και τα δύο ζιπακια στο κινητό μου με laek v4 και δουλεύουν ΑΨΟΓΑ. θεωρητικά δουλεύουν μία χαρά και στην laek v3.

Τα κατεβάζετε από sendspace: http://www.sendspace.com/filegroup/XU%2FHdGQZl85%2BuZ1OyjQv7A

Καλημέρα, μια ερώτηση, με τον ίδιο τροπο υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί ενα αντίστοιχο αρχείο που να αφορα την κάμερα; Απο μια ROM οπου εκει δουλεύει σωστά.

Κατι ανάλογο είχε γίνει και στο note3 οπου μετα απο update ROM παρουσιασε πρόβλημα στη κάμερα.

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/help

Αναφέρω αυτό γιατί διαθετει τον ίδιο φακό με το δικο μας.

καλησπερα.επειδη δεν εβρησκα αλλο τροπο εκανα εγκατασταση virtualbox στο mac για να το κανω root .δοκιμασα με vroot και με kingoroot αλλα δεν βλεπει τη συσκευη.λεει κατι για τους drivers.Mπορει να με βοηθησει καποιος?ευχαριστω

http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2014-10-17-13-26-12_zpslt28ugrm.png

Το deep sleep λειτουργεί κανονικά σε micromax

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Καλημέρα, μια ερώτηση, με τον ίδιο τροπο υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί ενα αντίστοιχο αρχείο που να αφορα την κάμερα; Απο μια ROM οπου εκει δουλεύει σωστά.

Κατι ανάλογο είχε γίνει και στο note3 οπου μετα απο update ROM παρουσιασε πρόβλημα στη κάμερα.

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/help

Αναφέρω αυτό γιατί διαθετει τον ίδιο φακό με το δικο μας.

Οι drivers και οι camera libs στο kitkat ειναι ίδιες σε όλες τις kitkat roms γι αυτό το λόγο και βγαίνουν πολύ καλές φωτογραφίες.

Στο jellybean όμως οι drivers είναι ασύμβατοι με αυτούς στο kitkat. Οπότε δεν γίνεται να πάρουμε drivers και libs από kitkat rom και να τα βάλουμε σε jellybean. Υπόψη ότι η ανάπτυξη των camera drivers συνεχίζεται μονο στο kitkat.

Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα.

Την δοκιμασε κανεις αυτην;

Πως την κατεβαζουμε δεν εβγαλα ακρη :happy:

η ρομ μαζι με αλλες εδώ: κωδικός zbrn, βαλε κατα ημερομηνια ειναι η 3η απο πανω που το ονομα ξεκινα με κινεζικα 317.6ΜΒ

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=634288773&uk=1110166341#path=%252F%25E9%2585%25B7%25E6%25B4%25BE%25E5%25A4%25A7%25E7%25A5%259EF1%25E8%2581%2594%25E9%2580%259A%25E7%2589%2588-8297w%25E7%25AC%25AC%25E4%25B8%2589%25E6%2596%25B9ROM%25E6%25B1%2587%25E6%2580%25BB

Πριν λιγο την εβαλα, σε μενα δεν ειχε σωστό ρουτ και περασα απο recovery το 4.4Kinguser, super smooth, μονο 500mb ram, θελει gapps 4.4 καιεχει ελληνικά κανονικα, δεν την εχω ψαξει ακομη.

Η άλλη 4.4.3 5η στη σειρα καταναλωνε μνημη 1300ΜΒ, ενώ τα zip ειναι παρόμοια μεσα.

@jaggelo

τις εχω δοκιμασει και τις 2.

Η 1.25 έχει φιξ για την καμερα για να τραβασει 13mp φωτο, αλλά δεν δουλευει σε όλες τις εφαρμογες μηχανης που δοκιμασα, μερικές βγαζουν 8mp και έχει κινεζιες πολλές. Αν εφαρμόσεις επακριβώς τις οδηγίες μπαινει κανονικά.

Η 1.20 στον πρωτο ποστ βγαζει 8mp και είναι καθαρισμενη απο κινεζιές. Στον ήχο δεν είδα διαφορά. Θα σου πρότεινα την 1.20 για πιο ευκολα.

@marios261

εισαι με ρομ 4.4 ή 4.2 ? έχεις recovery original ή custom?

δες εδω για να φλασαρεις από recovery τα zip

https://drive.google.com/folderview?id=0B36Ay7pVtck6c1JGdzdoVlhyRk0&usp=sharing#list

εδω εχει αναλυτικα χαρακτηριστικα του f1 και εχει και το sar... το οποιο βλεπω ειναι απο τα πιο χαμηλα!!

http://www.gsmchoice.com/en/catalogue/coolpad/8297w/Coolpad-8297W.html

enjoy your life...:p

Οι drivers και οι camera libs στο kitkat ειναι ίδιες σε όλες τις kitkat roms γι αυτό το λόγο και βγαίνουν πολύ καλές φωτογραφίες.

Στο jellybean όμως οι drivers είναι ασύμβατοι με αυτούς στο kitkat. Οπότε δεν γίνεται να πάρουμε drivers και libs από kitkat rom και να τα βάλουμε σε jellybean. Υπόψη ότι η ανάπτυξη των camera drivers συνεχίζεται μονο στο kitkat.

Αφου οι περισσότεροι παιζουμε με kk ας κάνουμε τη σύγκριση εκει, γιατι τοτε υπαρχουν διαφορες σε ποιότητα φοτος απο rom σε rom μια και το firmware τις καμερας παραμενει ιδιο;

Παιζει τοτε η ιδια η rom που κάνει τη διαφορα;

Αυτες τις μερες με βγαζει : Δεν ηταν δυνατη η δημιουργια ασφαλους συνδεσης. Αυτο οταν σερφαρω με δεδομενα απο τον παροχο ειτε 2G ειτε 3G. Τι σημαινει αυτο κ πως σταματαει το μνμ? Φοραω την AOSP V1, κ σερφαρω με boat.