andreas0905 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Εχω ενα προβλημα. Δεν μπορω να λαβω sms απο διαφορες υπηρεσιες. Πχ ενημερωτικα sms απο την vodafon ή κωδικους απο την τραπεζα μου. Απο αλλα τηλεφωνα λαμβανω κανονικα sms. Καθε βοηθεια δεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 (edited) Ε λοιπόν είχα μείνει πίσω κάποιο καιρό, κάπου στη 1000 σελίδα και κάθησα και τις διάβασα όλες μέσα σε λίγες μέρες! Για να μην χάσω και επεισόδια χεχε Ερώτηση.. τώρα έχω την inewv3plus 1.13, μπορώ να φλασάρω την 1.30 dirty? Δηλ.από πάνω? Ξέχασα... θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον jpower για την απίστευτη δουλειά που κάνει! Respect.. Edited January 31, 2016 by foxkel Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Εχω ενα προβλημα. Δεν μπορω να λαβω sms απο διαφορες υπηρεσιες. Πχ ενημερωτικα sms απο την vodafon ή κωδικους απο την τραπεζα μου. Απο αλλα τηλεφωνα λαμβανω κανονικα sms. Καθε βοηθεια δεκτη. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5583923#post5583923 Ποστ #2115 Στις 28 Αυγούστου 2014.. :) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ε λοιπόν είχα μείνει πίσω κάποιο καιρό, κάπου στη 1000 σελίδα και κάθησα και τις διάβασα όλες μέσα σε λίγες μέρες! Για να μην χάσω και επεισόδια χεχε Ερώτηση.. τώρα έχω την inewv3plus 1.13, μπορώ να φλασάρω την 1.30 dirty? Δηλ.από πάνω? Ξέχασα... θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον jpower για την απίστευτη δουλειά που κάνει! Respect.. Ευχαριστώ, δεν κανω τίποτα φοβερό. Δεν είμαι developer. Απλά, διορθωνω, βελτιωνω κάποια πράγματα. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Κανένα νεώτερο από το μέτωπο της CM 12.1 ? Μας ξέχασες μάλλον και πισωγύρισες στις kitkat :) Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Αυτή η cm12.1 λέει τίποτα jpower ? ίσως εχει να πάρεις κάτι χρήσιμο από μέσα? cm12.1byBACK Μ'αρέσει που γράφει stable and smooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 (edited) Την ξερω.. Η δικιά μου είναι... :lol: (νταξ,,,,,δικιά μου,,, λέμε τώρα) Ασχολήθηκα με τις 44 για ξελαμπικαρισμα. Διαβάζω τι γίνεται στο χδα. Τους ξεφυτρώνουν κουσούρια από το πουθενά.. I'll be back.... Edited February 1, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Στην lg rom, ενώ είμαι συνδεδεμένος στο wifi, μετάι από κάποια ώρα ενώ το κινητό δεν χρησιμοποιείται, δεν συνδέεται στο ίντερνετ μι και πρέπει να κλείσω - ανοίξω το wifi ξανά. Γίνεται σε κανέναν άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georx Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Δοκίμασε, αντί να τροποποιήσεις, να φτιάξεις ένα νέο σημείο πρόσβασης και να το επιλέξεις μετά. Σε ευχαριστώ φιλαράκι ,δεν ηξερα ότι μπορώ να φτιαξω νέο.....:thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Στην lg rom, ενώ είμαι συνδεδεμένος στο wifi, μετάι από κάποια ώρα ενώ το κινητό δεν χρησιμοποιείται, δεν συνδέεται στο ίντερνετ μι και πρέπει να κλείσω - ανοίξω το wifi ξανά. Γίνεται σε κανέναν άλλο; Δεν έχει τέτοιο θέμα η ρομ. Αν επιμένει, άλλαξε κανάλι στο ρουτερ ή όρισε στατικη ip στο τηλέφωνο σου. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Ρίξε μια ματιά στο λινκ της παρουσίασης.. Όχι οπενγκαπς.. Κατέβασε αυτα που δίνω. :angry::angry::angry: Το gravity box παίζει κανονικά, πλην των tiles.. Διαβάστε την παρουσίαση μου......! καλημερα, τα ειχα περασει τα opengapps πριν αλλαξεις την παρουσιαση σου μπορω τωρα να περασω απο πανω τα αλλα; η να βαλω απο πανω τα αλλα; οταν ανοιξω το λαπτοπ θα ανεβασω snapshot τι μου βγαζει το gravity Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Ε λοιπόν είχα μείνει πίσω κάποιο καιρό, κάπου στη 1000 σελίδα και κάθησα και τις διάβασα όλες μέσα σε λίγες μέρες! Για να μην χάσω και επεισόδια χεχε Ερώτηση.. τώρα έχω την inewv3plus 1.13, μπορώ να φλασάρω την 1.30 dirty? Δηλ.από πάνω? Ξέχασα... θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον jpower για την απίστευτη δουλειά που κάνει! Respect.. καλυτερα clean install για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα γινει τιποτα περιεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 πως μπορω να κανω screenshot με την s6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Volume down + power button ταυτόχρονα Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patelos Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Καλησπέρα παιδιά έχω ενα θέμα με την g3... Μου βγάζει Android process media έχει σταματήσει... Έβαλα το pach για τα sms και κατεβασα το swap sd για να δουλεύει το snapchat αλλα δεν δουλεύει... Τι παίζει εδω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά έχω ενα θέμα με την g3... Μου βγάζει Android process media έχει σταματήσει... Έβαλα το pach για τα sms και κατεβασα το swap sd για να δουλεύει το snapchat αλλα δεν δουλεύει... Τι παίζει εδω?? Κάνε τα wipes σωστά. Δεν έκατσε καλά η ρομ. Το σναπτσατ παίζει ρολόι (χωρίς swap sd, δεν ξερω για ποιο λογο το χρειάζεται ) http://s7.postimg.org/5q7p7sgvf/Screenshot_2016_02_01_20_29_07.png how to print screen on pc Edited February 1, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeris Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Κανενας με inew να μου πει αν δουλευουν τα κουμπια απο τα headphones με κλειστη την οθονη η οχι, πρωτη φορα μου τυχαινει τουλαχιστον το play/pause παντα δουλευε. Για player εχω τον Poweramp. Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 (edited) Κανενας με inew να μου πει αν δουλευουν τα κουμπια απο τα headphones με κλειστη την οθονη η οχι, πρωτη φορα μου τυχαινει τουλαχιστον το play/pause παντα δουλευε. Για player εχω τον Poweramp. ναι δουλευουν κανονικα.μολις δοκιμασα με poweramp και sony ακουστικα Edited February 1, 2016 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Ευχαριστώ, δεν κανω τίποτα φοβερό. Δεν είμαι developer. Απλά, διορθώνω, βελτιώνω κάποια πράγματα. μήπως θες να ρίξεις και μια ματιά στην AOSP του Mau:cat: μπας και φτιάξεις το bluetooth?:thanks: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Δώσε λινκ.. Από αύριο.... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Εδώ είσαι αρχηγέ,με την ησυχία σου,δεν βιαζόμαστε Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 (edited) μήπως θες να ρίξεις και μια ματιά στην AOSP του Mau:cat: μπας και φτιάξεις το bluetooth?:thanks: αν σου αρεσε η maucat τοτε δοκιμασε την iNew που συζηταμε.Ειναι βασισμενη στην maucat,πιο γρηγορη και δουλευουν ολα. Edited February 1, 2016 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Δώσε λινκ.. Από αύριο.... Φιλέ μια ερώτηση μια και εσύ θα ξέρεις σίγουρα. Θέλω να κάνω πορτ μια KitKat Ρομ σε ένα λενοβο με ίδιο επεξεργαστή αλλά 1gb Ραμ. Πια λες να είναι ή πιο ελαφριά από ολες αυτες για να ασχοληθω;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Για την inew διαβάζω καλές κριτικές.. Άλλωστε το προηγούμενο τηλέφωνο ήταν inew v3 με 1 γιγα ραμ και πήγαινε εξίσου γρήγορα με το δικο μας. ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδώ είσαι αρχηγέ,με την ησυχία σου,δεν βιαζόμαστε Οκ. Τι θέμα έχει το βτ? Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 άστο μην μπεις στον κόπο,αφού στην inew που λέει ο azuli δουλεύουν όλα Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
musicfun4ever Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 αν σου αρεσε η maucat τοτε δοκιμασε την iNew που συζηταμε.Ειναι βασισμενη στην maucat,πιο γρηγορη και δουλευουν ολα. Στην iNew μηπως υπαρχει δυνατοτητα να περασουμε τις εφαρμογες στην sdcard ;....γιατι η εσωτερικη μνημη δεν επαρκει για πολλες εφαρμογες .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts