Jump to content

andreas0905

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by andreas0905

  1. Εχω ενα προβλημα. Δεν μπορω να λαβω sms απο διαφορες υπηρεσιες. Πχ ενημερωτικα sms απο την vodafon ή κωδικους απο την τραπεζα μου. Απο αλλα τηλεφωνα λαμβανω κανονικα sms. Καθε βοηθεια δεκτη.
  2. Μου εσπασε η οθονη στο coolpad F1 1.Γνωριζετε καποιο μαγαζι για να μπορεσω να την αλλαξω? 2.Απο κινα βρηκα οθονη κομπλε στα 27 ευρω και μονο το εξωτερικο τζαμι στα 5 ευρω. Μπορει να αλλαχτει μονο το τζαμι η χρειαζεται να αλλαξω ολη την οθονη και που μπορω να το κανω αυτο Ευχαριστω
  3. στο coolpad f1 οταν παω να κατεβασω μια εφαρμογη απο το play store μου βγαζει το ακολουθο "σφαλμα ανακτησης πληροφοριων απο τον διακομιστη.(RPC:S-7:AEC-0)" καθε βοηθεια καλοδεχουμενη.
  4. Eγκατεστησα το greenify Θα το παρακολουθησω και θα δω. Επισης προσπαθω να διαγραψω καποιες εφαρμογες που δεν χρειαζομαι και δεν με αφηνει. Το μονο που μπορω να κανω ειναι να τις απενεργοποιησω.
  5. καλησπερα σε ολους. Εχω ενα προβλημα σε ενα Fi H μπαταρια αδειαζει πολυ γρηγορα Του εβαλα αλλη μπαταρια τσεκαρισμενη οτι δουλευει σωστα, αλλα παλι τα ιδια Γνωριζει καποιος τι μπορει να συμβαινει?
  6. andreas0905

    ZTE V967S

    Οχι ειναι παλιες Ανταπτορα δεν χρησιμοποιω. Να ζητησω σε πρωτη φαση να μου δωσουν καινουριες καρτες?
  7. andreas0905

    ZTE V967S

    Εχω ενα προβλημα με το ZTE 967s .Oταν εχω και τις δυο καρτες sim κανει ακυρες επανεκινησεις Οταν εχω μονον την μια κανενα προβλημα.Καθε βοηθεια δεκτη.
×
×
  • Create New...