TheGreatMage Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Καλημέρα παίδες.. Έχω μια απορία.. Όσες ROM έχω προσπαθήσει να περάσω από το needrom μου βγάζουν fail.. Και εχθές που πέρασα την AOSP από xda μια χαρά μπήκε..αναρωτιέμαι γιατί.. Έχετε λινκ για MIUI εκτός από needrom? Παράθεση Being Otaku my way! :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmatsar Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 (edited) οι miui rom απο needrom μπαίνουν μια χαρά! Πρόσεξε μονάχα αν θέλουν συγκεκριμένο recovery η κάθε μία...Επίσης κάνε τα wipes που απαιτούνται 2-3 φορές. Συγκεκριμένα του kouskous που "φοράω" εδώ και δίμηνο πρέπει να περνιούνται μεσώ twrp Edited November 8, 2015 by dkmatsar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Καλημέρα παίδες.. Έχω μια απορία.. Όσες ROM έχω προσπαθήσει να περάσω από το needrom μου βγάζουν fail.. Και εχθές που πέρασα την AOSP από xda μια χαρά μπήκε..αναρωτιέμαι γιατί.. Έχετε λινκ για MIUI εκτός από needrom? δοκιμασε με αλλη καρτα και κανε σωστα τα wipes πολοι εχουν πει οτι οι δικες μου ρομ μπαινουν και με cwm εγω παντα τις φλασαρω με twrp πρωτα στο δικο μου τηλ δοκιμαζω και αν ειναι ολλα οκ τοτε την ανεβαζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGreatMage Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 δοκιμασε με αλλη καρτα και κανε σωστα τα wipes πολοι εχουν πει οτι οι δικες μου ρομ μπαινουν και με cwm εγω παντα τις φλασαρω με twrp πρωτα στο δικο μου τηλ δοκιμαζω και αν ειναι ολλα οκ τοτε την ανεβαζω... Βασικά μπορεί να φταιει και η κάρτα για το την έχω γεμάτη με άλλα πράματα.. Και γω twrp έχω και τα wipe πιστεύω σωστά τα κάνω.. Τώρα δε ξέρω τι παίζει.. Θα δοκιμάσω με άδεια κάρτα.. Ευχαριστώ Παράθεση Being Otaku my way! :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Βρηκα λύση για τα notifications στην miui. Θα ποσταρω αύριο γιατί δεν έχω χρόνο αυτή την στιγμή! περιμενουμε μην ξεχαστεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 τελικα εχετε κρατησει την note 5 ή οχι ; αξιζει να την βαλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 τελικα εχετε κρατησει την note 5 ή οχι ; αξιζει να την βαλω; δεν αξιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 δεν αξιζει... ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 (edited) Καλησπερα, οπως ειπα κ χτες βρηκα ενα αρθρο που εξηγει αναλυτικα τι γινεται με το προβλημα με τα notifications κ πως το λυνουμε. Δεν χρειαζεται ουτε Autostart, ουτε κλειδωμα στην RAM, ουτε Battery Energy Saver disabled, ουτε τιποτα, το κανεις κ εχεις notifications. Δεν ειναι δικη μου δουλεια οποτε τα ευσημα πηγαινουν σε αυτον που το βρηκε κ εκανε αυτο το fix. Το προβλημα λοιπον συμβαινει για εναν λογο κ αυτος λεγεται GCM (Google Cloud Messaging). Αυτο ειναι μια πλατφορμα που χρησιμοποιουν ολες οι εφαρμογες για ανταλλαγη δεδομενων κ αποστολη Push notifications. Απο Android Lollipop κ μετα κ προφανως κ στην MIUI, το GCM προσπαθει να συνδεθει μεσω IPv6 συνδεσης. Και καπου εκει ερχεται το προβλημα καθως πολλα ρουτερ δεν μπορουν να διαχειριστουν με επιτυχια τις IPv6 συνδεσεις η απλα δεν τις υποστηριζουν. Οποτε κ δεν μπορουμε να λαβουμε τα notifications μας πουθενα. Παρακατω ειναι ενας μονιμος τροπος να απενεργοποιείται το IPv6 σε καθε συνδεση που θα κανετε ωστε να χρησιμοποιει το κινητο IPv4. Αυτο θα γινει με την βοηθεια ενος script κ ενος προγραμματος το οποιο καθε φορα που ξεκιναει το κινητο θα τρεχει το σκριπτακι. Αναλυτικα: 1) Κατεβαζουμε το scipt https://drive.google.com/open?id=0B6u4pCAqFk-8QmIwMC0tOUdXeHc κ το βαζουμε το σε οποιον φακελο θελουμε στο κινητο μας. 2) Κατεβαζουμε την εφαρμογη Script Manager απο Play Store κ επιλεγουμε "Browse as Root". 3) Κλεινουμε την εφαρμογη κ της δινουμε Root Access απο το Κεντρο Ασφαλειας της MIUI. 4) Ξανανοιγουμε την εφαρμογη κ επιλεγουμε παλι "Browse as Root". 5) Βρισκουμε το script που εχουμε τοποθετησει σε ενα φακελο, το επιλεγουμε κ στην καινουργια καρτελα τσεκαρουμε τα κουμπια "Su", "Boot" κ "Net" κ επειτα παταμε το κουμπακι "SAVE". 6) Κλεινουμε την εφαρμογη, πηγαινουμε στο Κεντρο Ασφαλειας κ στα Δικαιωματα στην καρτελα Autostart, βαζουμε το Script Manager να εκκινει καθε φορα που θα εκκινει κ το τηλεφωνο μας (με αυτον τον τροπο θα τρεχει κ το σκριπτακι). 7) Επανεκκινηση το τηλεφωνο κ κατεβαζουμε το app "Disable IPv6" για να κανουμε μια επαληθευση οτι το σκριπτακι τρεχει. 8) Ανοιγουμε το Disable IPv6 κ θα βγαλει ενα σφαλμα, παταμε ΟΚ κ παμε στο Κεντρο Ασφαλειας να του δωσουμε Root Access. 9) Αφου δωσουμε Root Access τρεχουμε το app κ θα πρεπει να γραφει στην συνδεση μας οτι το IPv6 ειναι Disabled. Εαν ειναι μπλε το κουμπι κ ειναι Enabled κατι εχει παει λαθος απο τα παραπανω. Εαν ειναι Disabled τοτε το σκριπτακι τρεχει κ τα Notifications εχουν αρχισει να βαρανε κανονικα κ ταχιστα. Δοκιμαστε το Push Notifications Tester για να δειτε με τα ιδια σας τα ματια πως θα σκασει το notification σε 4-5 δευτερολεπτα. Αυτα τα ολιγα, ελπιζω καποια στιγμη να διορθωσουν αυτο το σιχαμερο bug γιατι το ψαχνω εδω κ 3-4 μηνες μην πω κ παραπανω. Ενδεχομενως μπορει κατι να πηγαινει στραβα στο Port η να ειναι κ ετσι απο την μαμα Xiaomi δεν ξερω. Enjoy! Edited November 8, 2015 by johnickz1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 (edited) τελικα εχετε κρατησει την note 5 ή οχι ; αξιζει να την βαλω; Πήρε δρόμο.. Κρίμα.. Γρήγορη ρομ. Εντυπωσιακη.. Αλλα ενεργοβορα πολυ. Αυτή η ιστορία με τα notifications γιατί συμβαίνει μονο σε μιυι? Οσες ρομ και να άλλαξα, δεν ειχα θέμα. Υο όψιν, δεν χρησιμοποιώ βαημπερ ουτε έβαλα ποτε μιυι? Edited November 8, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Πήρε δρόμο.. Κρίμα.. Γρήγορη ρομ. Εντυπωσιακη.. Αλλα ενεργοβορα πολυ. Αυτή η ιστορία με τα notifications γιατί συμβαίνει μονο σε μιυι? Οσες ρομ και να άλλαξα, δεν ειχα θέμα. Υο όψιν, δεν χρησιμοποιώ βαημπερ ουτε έβαλα ποτε μιυι? δεν εβγαζε μερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Υποψιαζομαι τρια πραγματα. Η υπαρχει θεμα με το Port κ την συσκευη που χρησιμοποιηθηκε για την ΡΟΜ, η το εχουν Default Enabled απο την μαμα, η με την αναβαθμιση της Xioami σε Lollipop το GCM προτιμαει να συνδεεται με αυτον τον τροπo κ ερχεται ετσι κ σε εμας με την Ported ROM. Δεν ξερω ομως στ' αληθεια, ειμαι αρκετα ασχετος με αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 δεν εβγαζε μερα; 3ωρες Μαξίμουμ οθονη... Και αν.... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 3ωρες Μαξίμουμ οθονη... Και αν.... εμενα τοσο περιπου βγαζει αυτη που φοραω τωρα (την εχω τοσο καιρο που δεν θυμαμαι πια ειναι χαχαχα μαλλον η inew plus ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros7 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Παιδιά καλησπέρα μια ερωτησουλα...με την Ρομ του κουςκους έχω ένα θεματακι χάνει το σήμα του δικτύου όταν βάζω την επιλογή για 3g μόνο στην επιλογή 2g κρατάει σταθερά το σήμα... Υ.γ. το παλικάρι(κουςκους) έχει όλη την καλή διάθεση να βοηθήσει πάντως...αλλά δεν τον βρήκα σμρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 ...με την Ρομ του κουςκους... ...όταν βάζω την επιλογή για 3g μόνο στην επιλογή 2g... Πού βρίσκεται αυτή η επιλογή; Πάντως αυτό που σου συμβαίνει δεν είναι παράλογο! Μάλλον στο σημείο εκείνο έχει πολύ άσχημο σήμα 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros7 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Πού βρίσκεται αυτή η επιλογή; Πάντως αυτό που σου συμβαίνει δεν είναι παράλογο! Μάλλον στο σημείο εκείνο έχει πολύ άσχημο σήμα 3G. settings=>sim cards@mobile networks=>sim card settings=>ceccular network=>preffered network tupe κ εχει 3 επιλογες μονο 3g 2g k preffere 3g το θεμα ειναι οτι δεν εχει καλο σημα η περιοχη αλλα με την 036 μαμα ηταν κομπλε...κ επισης χανει τελειως το σημα δειχνει το τηλ κλειστο κ μετα επανερχεται ως δια μαγειας μαλλον δε περασε σωστα η ρομ τι να πω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 settings=>sim cards@mobile networks=>sim card settings=>ceccular network=>preffered network tupe κ εχει 3 επιλογες μονο 3g 2g k preffere 3g το θεμα ειναι οτι δεν εχει καλο σημα η περιοχη αλλα με την 036 μαμα ηταν κομπλε...κ επισης χανει τελειως το σημα δειχνει το τηλ κλειστο κ μετα επανερχεται ως δια μαγειας μαλλον δε περασε σωστα η ρομ τι να πω; Νομίζω ότι είναι απλά το πως διαχειρίζεται μια συγκεκριμένη ROM το σήμα της κινητής. Προφανώς αργεί πολύ να αλλάξει στο αυτόματο από 3G σε 2G. Άλλες ROM είναι σ' αυτό το θέμα ας πούμε πιο ευέλικτες! Δεν είμαι θέμα του ότι η ROM δεν πέρασε καλά. Απλά είναι θέμα της συγκεκριμένης ROM. Αλλά δεν είναι η μόνη που έχει τέτοια συμπεριφορά. Δεν είναι bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoze22 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 καλησπερα.Εβαλα τη rom του kouskous .ολα καλα αλλα δεν εχω 3g σημα.Μονο 2g.καμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxgrplayer Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 (edited) Επισης ερωτηση για την miui. Πως ανεβαζουμε την ενταση στον ηχο κλησης? Το max του ειναι αρκετα χαμηλο. edit: βρηκα ενα patch στη σελιδα της rom στο needrom, απλα μια ερωτηση, επειδη η ποιοτητα του ηχου με αυτη την rom ειναι θα ελεγα η καλυτερη δυνατη και το μονο μειονέκτημα ειναι η ενταση, με αυτο το patch εκτος απο το οτι θα αυξηθει η ενταση, θα χαλασει καθολου η ποιοτητα του ηχου ? edit2: Το patch για τον ηχο υπαρχει χωρις να βαλω την v5.8.27???? Γιατι εχω περασει ηδη την 5.11.1 Edited November 8, 2015 by xxgrplayer Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfireman Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Η Rom του φίλου μας kouskous είναι άψογη και μάλιστα σε εμένα προσωπικά δεν έχει συμβεί να χάσω ειδοποίηση από viber,whats up etc...αλλά το θέμα που το έχω αναφέρει παλιότερα ( σε εισερχόμενη κλήση η οθόνη μένει μαύρη για τουλάχιστον 5-6'' ) συνεχίζει, και μάλιστα κάποιες φορές δεν ανοίγει καν στα 5-6'' αλλά μετά τα 10''. Αν αυτό μπορεί να το κοιτάξει ο kouskous θα του ήμουν υπόχρεος μιας και είναι σπαστικό να σε καλούν και να μην ξέρεις ποιος !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Η Rom του φίλου μας kouskous είναι άψογη και μάλιστα σε εμένα προσωπικά δεν έχει συμβεί να χάσω ειδοποίηση από viber,whats up etc...αλλά το θέμα που το έχω αναφέρει παλιότερα ( σε εισερχόμενη κλήση η οθόνη μένει μαύρη για τουλάχιστον 5-6'' ) συνεχίζει, και μάλιστα κάποιες φορές δεν ανοίγει καν στα 5-6'' αλλά μετά τα 10''. Αν αυτό μπορεί να το κοιτάξει ο kouskous θα του ήμουν υπόχρεος μιας και είναι σπαστικό να σε καλούν και να μην ξέρεις ποιος !! εχω περασει 3 φορες με καθαρη εγκατασταση την miui και δεν εχει καποιο τετοιο θεμα μηπως να την ξαναπερναγες ? εκανα το script για τις οιδοποιησεις για να δουμε αμα περνς ειδοποιησεις απο viber δεν ξανααλλαζω rom ! ( που λεει ο λογος δεν ξανα αλλαζω :lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 (edited) καλημέρα μπορεί να έχει απαντηθεί με rom του kouskous έχω και γω το coolpadaki.ένα θέμα έχω μόνο που σίγουρα θα λύνεται με την stock εφαρμογή sms δεν μου εμφανίζονται τα ονόματα(επαφές) στα sms αλλά μόνο οι αριθμοί. πως διορθώνεται? πολύ καλή ρομ με την έκδοση που είμαι δεν έχω κανένα θέμα μόνο αυτό. ίσως μόνο το bluetooth.οι ειδοποιήσεις λειτουργούνε κανονικά. Edited November 9, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Η Rom του φίλου μας kouskous είναι άψογη και μάλιστα σε εμένα προσωπικά δεν έχει συμβεί να χάσω ειδοποίηση από viber,whats up etc...αλλά το θέμα που το έχω αναφέρει παλιότερα ( σε εισερχόμενη κλήση η οθόνη μένει μαύρη για τουλάχιστον 5-6'' ) συνεχίζει, και μάλιστα κάποιες φορές δεν ανοίγει καν στα 5-6'' αλλά μετά τα 10''. Αν αυτό μπορεί να το κοιτάξει ο kouskous θα του ήμουν υπόχρεος μιας και είναι σπαστικό να σε καλούν και να μην ξέρεις ποιος !! Εμενα ανοιγει η οθονη σε εισερχομενη κληση σε 2-3 δευτερολεπτα, φυσιολογικο νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 καλημέρα μπορεί να έχει απαντηθεί με rom του kouskous έχω και γω το coolpadaki.ένα θέμα έχω μόνο που σίγουρα θα λύνεται με την stock εφαρμογή sms δεν μου εμφανίζονται τα ονόματα(επαφές) στα sms αλλά μόνο οι αριθμοί. πως διορθώνεται? πολύ καλή ρομ με την έκδοση που είμαι δεν έχω κανένα θέμα μόνο αυτό. ίσως μόνο το bluetooth.οι ειδοποιήσεις λειτουργούνε κανονικά. Καλημέρα πατάς δηλαδή δημιουργία νέο μήνυμα και πάνω πάνω ξεκινας να γραφείς το όνομα και δεν σου βγάζει την λίστα με τις επαφές;;;; Εμένα το κάνει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts