Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ας μου δώσει οποίος μπορεί τα φώτα του.. Έβαλα σήμερα μια καινούργια SD μεγαλυτερη(32αρα) και δημιούργησα και ένα δεύτερο διαμέρισμα για να συνδέσω εκεί τα lib,data και λοιπά των εφαρμογών. Πήρα μετά ένα μπακαπ της ρομ και βλέπω ότι το μέγεθος του μπακαπ είναι κατά 2.3gb περίπου μικρότερο απ το προηγούμενο που είχα στην άλλη SD. Αυτό έχει να κάνει με το ότι σύνδεσα τις εφαρμογές στο δεύτερο διαμέρισμα η κάτι δεν γίνεται καλά στο μπακαπ; πάντως το δεύτερο διαμέρισμα έχει 2.3gb μέχρι στιγμης, όσα δηλαδή είναι και τα gb που "λειπουν" από το μπακαπ που πήρα μετά την δημιουργία του διαμερισματος

Καμία βοήθεια για εδώ;

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Καλημέρα παιδιά με την emui του jpower πως μπορούμε να βάλουμε την μαμά εφαρμογή email να κάνει έλεγχο για νέα emails με τα data του τηλεφώνου;;;;;

Έχω ψάξει παντού αλλά δεν βλέπω κάτι....

τσάκω....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6173589#post6173589

με οδηγίες..

:p

για το email χρησιμοποιω aquamail pro.

ωραιο περιβαλλον, ευχρηστο και λειτουργει αψογα

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Καμια απάντηση παιδια;

Δοκιμασε το chomp sms. Το χρησιμοποιω 1,5 χρονο

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Παλικάρια και κυρίες ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

πάτησα κατά λαθος επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το κινητό βγάζει μόνο τις επιλογές για να κάνω κλήση.

Διαβάζω εδώ και πολλές ώρες αλλά εσείς εδώ το κατέχετε και μου φαίνονται όλα κινέζικα.

θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει διότι δεν κατέχω ???

σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

:worry:

τσάκω....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6173589#post6173589

με οδηγίες..

:p

για το email χρησιμοποιω aquamail pro.

ωραιο περιβαλλον, ευχρηστο και λειτουργει αψογα

Για κάποιο λόγο δεν με αφήνει με data να έχω sync apps τέλος Πάντον...

ψάχνοντας διαπίστωσα ότι το πρόβλημα εστιάζετε στο γεγονός ότι η επιφάνεια εργασίας με τα εικονίδια των εφαρμογών δεν παίζει..

έχει κανένας καμιά ιδέα πώς μπορώ να επαναφέρω τα εικονίδια ?

ψάχνοντας διαπίστωσα ότι το πρόβλημα εστιάζετε στο γεγονός ότι η επιφάνεια εργασίας με τα εικονίδια των εφαρμογών δεν παίζει..

έχει κανένας καμιά ιδέα πώς μπορώ να επαναφέρω τα εικονίδια ?

Αυτό το πρόβλημα νομιζω το συναντήσει σε ενα lenovo που είχα.και το ελυσα περνοντας νέα ρομ απο την αρχή.κάνε μια δοκιμή και νομιζω θα στρωσει.

Για κάποιο λόγο δεν με αφήνει με data να έχω sync apps τέλος Πάντον...

πηγαινε settings/networked apps και δες μηπως υπάρχει περιορισμός επικοινωνιας της εφαρμογης, μεσω ντατα...

επισης, δες μηπως έχεις κανει restrict bkg data

<<<<Αν και οφ τοπικ, το συνδεσα με αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6215948#post6215948 και παίζει άψογα>>>

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

υπάρχουν οδηγίες για αρχάριους διότι δεν έχω ιδέα και αν ναι μπορείς να μου προτείνεις ποια rom να βάλω?

σε ευχαριστώ πολύ που ασχολείσαι μαζί μου....

Θα σου πρότεινα να ξεκινησεις διαβασμα από την 1 σελίδα.

Στο 1ο ποστ, έχει λινκς για διάφορες ενέργειες.

Αν δεν είσαι εξοικιωμενος με αυτά τα πράγματα, μη βιάζεσαι.

Κράτα την μανίσια.

και διάβασε. Οταν νιώσεις έτοιμος, εδώ είμαστε..

(για να μην ¨τρέχεις¨ μετά...) :happy:

Redmi Note 9 Pro 6-128

υπάρχουν οδηγίες για αρχάριους διότι δεν έχω ιδέα και αν ναι μπορείς να μου προτείνεις ποια rom να βάλω?

σε ευχαριστώ πολύ που ασχολείσαι μαζί μου....

εγω δεν ηξερα τη σιμενη ρομ :lol: αμα διαβασεις 1 σελιδα εχουν κανει καταπλικτικη δουλεια τα παιδια εδω !:)

Συγχίστηκα και θα δοκιμάσω την Mlais AOSP του Algorithm. Έτσι γιατί περίεργα την έιδα :P
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

καλημέρα και πάλι. Με τις οδηγίες ακόμα και εγώ που είμαι άσχετος τα κατάφερα.

φαίνεται όμως να μην επέλεξα τη σωστή Rom και από γλώσσες είχε μόνο κινέζικα και Αγγλικά τα οποία μετά βίας κατάφερα να βρω στο menu.

μπορεί να μου προτείνει κάποιος μια με ελληνικά (όχι ότι με χαλάνε και τα αγγλικά αλλά .....)

σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.

Φοβερή δουλειά από τον michanikosgr

καλημέρα και πάλι. Με τις οδηγίες ακόμα και εγώ που είμαι άσχετος τα κατάφερα.

φαίνεται όμως να μην επέλεξα τη σωστή Rom και από γλώσσες είχε μόνο κινέζικα και Αγγλικά τα οποία μετά βίας κατάφερα να βρω στο menu.

μπορεί να μου προτείνει κάποιος μια με ελληνικά (όχι ότι με χαλάνε και τα αγγλικά αλλά .....)

σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.

Φοβερή δουλειά από τον michanikosgr

Θα σου προτεινα την emui 3.0 B262 ή την maucat 30.6.ειναι οι πιο σταθερες αυτη τη στιγμη

Emui φοβερή. (Θυμίζει λίγο την μαμά Ρομ του coolpad)

Άμεση απόκριση στο πάτημα κάθε εφαρμογής. Ολοι οι ηχοι της ειναι πολυ δυνατοι.Το μόνο κακό είναι ότι δεν δουλεύουν κάποιες εφαρμογές όπως κάμερα φακός (δηλαδή πρέπει να βάλεις extra) και όταν με έπαιρναν τηλέφωνο τους ακουγα πολύ χαμηλά.

Maucat σταθερή.

Δουλεύουν όλα. Ήχοι μια χαρά, ακουστικό μια χαρά και αυτό. Το κακό είναι ότι έχει αυτή την περίεργη γραμματοσειρά που και να αλλάξεις το dpi παραμένει το ίδιο και νομίζω το bug με το σήμα κινητης ότι το δείχνει χαμηλό ενώ δεν είναι.

Ή γνώμη μου μετά από αλλαγή έξι μηνών με algorom v1 σε emui και μετά σε maucat.

Αυτά.

Emui φοβερή. (Θυμίζει λίγο την μαμά Ρομ του coolpad)

Άμεση απόκριση στο πάτημα κάθε εφαρμογής. Ολοι οι ηχοι της ειναι πολυ δυνατοι.Το μόνο κακό είναι ότι δεν δουλεύουν κάποιες εφαρμογές όπως κάμερα φακός (δηλαδή πρέπει να βάλεις extra) και όταν με έπαιρναν τηλέφωνο τους ακουγα πολύ χαμηλά.

Αυτά.

καμερα λειτουργεί κανονικά... Εν ανάγκη, πέρνα την lgcamera με την βελτιωση μου..

φακός λειτουργεί κανονικά... Ενεργοποιείται με παρατεταμένο πάτημα του menu button. Ομοιως και σβησιμο.

Ηχοι βελτιώνονται μεσω engineermode

Επειδή, η εμυι δεν έχει engineermode, αντιγράφεις την εφαρμογή "engineermode.apk" στο /system/app (0644 permitions).

Reboot.

θα την βρείς εδώ.. https://www.dropbox.com/s/xp11sd6wlwlzirf/EngineerMode.apk?dl=0

Για να μπεις στο engineermode, πας μέσω θείου

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

καμερα λειτουργεί κανονικά... Εν ανάγκη, πέρνα την lgcamera με την βελτιωση μου..

φακός λειτουργεί κανονικά... Ενεργοποιείται με παρατεταμένο πάτημα του menu button. Ομοιως και σβησιμο.

Ηχοι βελτιώνονται μεσω engineermode

Με την κάμερα και την μαμά που είχε μέσα και την lg που πέρασα την δικιά σου δεν μου δούλευαν. Και κάτι ακόμα. Παρατήρησα αυξημένη θερμοκρασία ή εγώ κάνω λάθος; Πάντως φοβερή. Πολυ γρήγορη. Αυτό με το smart control της μπαταρίας πολύ καλό.

Δεν έχω θέμα με την θερμοκρασία του....

Μόνο όταν το φορτίζω και το σκαλίζω ταυτόχρονα, τσιμπάει λίγο, κάτι μάλλον, λογικο...

Redmi Note 9 Pro 6-128

Σας ευχαριστώ πολύ όλους. θέλω όμως να κάνω μια ερώτηση που θα θεωρήσετε ίσως παιδική....,

έχω κατεβάσει την εφαρμογή Coolpad_8297W_EMUI3.0_B262_7TO_KitKat4.4

στο recovery boot έχω τις παρακάτω επιλογές

reboot system now

apply update from adb

apply update from sdcard

apply update from cache

wipe data/factory reset

wipe cache partition

backup user data

restore user data

έχω ρίξει στην SD την εφαρμογή αλλά όταν επιλέγω apply update from sdcard βγάζει installation aborted.

μπορεί κάποιος να μου πει τι κάνω λάθος?