Jump to content

xaroulaskoutin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xaroulaskoutin

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

xaroulaskoutin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το παραπανω ζήτημα;
  2. Καλημέρα σας. Γνωρίζει κάποιος αν το poco μπορεί να παίξει εφαρμογές που απαιτούν flash player;
  3. Ηρακλειο Κρητης μενω. Το θεμα ειναι πως συχνα πυκνα που ψωνιζω δεν μου εχει ξανατυχει. Βεβαια, εχω περιπου ενα χρονο να κανω αγορες απο Κινα και δεν ξερω τι εχει αλλαξει. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπαρχει το ενδεχομενο απλα να περασει και να μην ανοιχτει; Που μπορω να ρωτησω για την εξελιξη του; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρακατω το μηνυμα που μου εστειλε. "Hi dear i checked that we have shipped your order and we declared it as cellphone with value 45 usd now, we can not change the declaration any more. Θα κερδισω κατι κανοντας dispute?
  4. Καλησπερα σας. Παραγγειλα κινητο αξιας 154 ευρω (xiaomi note 3 special edition) απο το aliexpress. Το παραγγειλα με singapore post, μεχρι προτινος με το tracking number το παρακολουθουσα μεσω ελτα (σαν συστημενο) ενω τωρα μου εμφανιζεται η πορεια του μονο στα elta-courier. Επισης, μου λεει οτι βρισκεται τελωνειο, οποτε στανταρ θα πληρωσω ΦΠΑ και τελη ελτα; Ο πωλητης απο το aliexpress μου εστειλε μηνυμα οτι το εχει χαρακτηρισει με αξια 45 usd. Τι ακριβως συμβαινει; Μπορει καποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ.. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 15-02-2017 23:04 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 24-02-2017 09:33 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 24-02-2017 09:33 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
  5. Ακομα με την rom του jpower73, 6.11.3. Καποια κολληματα μικρα στις κλησεις, αλλα η μπαταρια ξανανιωσε νομιζω. Πιστευα οτι θα παιζει 3g στην δευτερη καρτα, αλλα δεν. Θα την κρατησω λιγο ακομα και βλεπουμε. Ερωτηση, εχει κανεις να προτεινει αξιοπιστη ανταλλακτικη μπαταρια και απο που;
  6. Χωρις να ειμαι γνωστης του αντικειμενου,ή ενεργος χρηστης του forum, χωρις να σημαινει οτι δεν το παρακολουθω συνεχως, εχω να αναφερω το εξης: η ανιδιοτελης προσφορα του καθενος, καθε αλλο παρα να κατακρινεται πρεπει. Αποψη εχουμε ολοι μας, αλλα το ζητημα ειναι και το πως την παραθετουμε. Ετσι, καλα θα κανει ο καθενας να προσεχει τι λεει για την προσφορα του αλλου. Και τελος, υπαρχει το εξης, "δεν σου κανει; δεν σε καλυπτει μια προταση; ε, μην την χρησιμοποιησεις κιολας. Τοσο απλα." Αυτα ειχα να πω. Jpower73, προσωπικα σε ευχαριστω για τον χρονο και τις γνωσεις που δεχτηκες να μοιραστεις με ολους μας.
  7. Με dirty flash εκατσε απιστευτα! Πολυ γρηγορη, με οντως καλυτερη διαχειριση μνημης!!! Go jpower73!!!!
  8. jpower73, μετα απο αυτην τη ROM, μαλλον δεν θα μας αφησεις να αλλαξουμε συσκευη ποτε.
  9. Καλησπέρα σας, Έχω θέμα με την σύνδεση του wifi. Όταν φλασάρω μια ρομ, στην αρχή συνδέεται κανονικά, όμως με την πρώτη επανεκκινηση, δεν ξαναγίνεται σύνδεση. Απο το λίγο που το έψαξα, η λύση ίσως να είναι "καθαρή" εγκατάσταση ρομ. Η διαδικασία που περιγράφεται στην πρώτη σελίδα πάντως, δεν μου πέτυχε καθόλου, αν και προσπάθησα αρκετές φορές. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι; Ή έχει αντιμετωπίσει κάποιος αντίστοιχο θέμα;
  10. Όπως επίσης πρόβλημα με την σύνδεση στην google. Έχω κάνει καμιά βλακεία λέτε;
  11. Γεια χαρα. έχω θεμα με τα data και με την temasek και με ressurection 5.7.2. Καμία πρόταση; Έχουνε περαστεί και οι δυο με philz.
  12. Εμενα παντως ετσι σταματησε να με ενοχλει με ενημερωσεις.
  13. Καλησπερα σε ολους. Εδω και καιρο χρησιμοποιω την miui 6.1.28 του kouskous απο το needrom και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Μου βγαζει ομως update την 6.5.5. Να το κανω το update ή θανεχω θεματα;
  14. http://www.needrom.com/download/emui-3-0-build-262-multilanguage/ Αυτην εγκατεστησα. Ειχε περασμενα gapps. Μεχρι τωρα δεν εχω εντοπισει καποιο bug, videos παιζει κανονικα, ο explorer μου φαινεται πιο γρηγορος επισης. Δονηση στα κουμπακια δεν εχει, αλλα δεν το θεωρω θεμα κιολας. Αν εντοπισω κατι αλλο στην πορεια θα ενημερωσω.
  15. Καλημερα!! Ευχαριστω πολυ για τον χρονο και τις οδηγιες. Απλα ενημερωτικα και μονο, παλι με τα gapps ειχα προβλημα. Θεωρω οτι για καποιο αγνωστο λογο δεν μου "επαιξαν", ενω η διαδικασια εγινε σωστα. Τελικα, εβαλα την emui3 απο needrom και ολα τελεια μεχρι τωρα! Μεχρι να σκασει η lollipop, λεω να μεινω σε αυτη!
×
×
  • Create New...