Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα συμφωνισω μαζι σου.το ιδιο και σε εμενα συμβαινει.και επεισης οταν το ανοιγω περνανε περιπου 30 δευτερα μεχρι να στρωσει.πιστευα οτι ηταν ιδεα μου αλλα τελικα αμα σου συμβαίνει και εσενα κατι παιζει.ας μας πει καποιος πιο ψαγμενος αν υπαρχει καποια λυση αλλιως πισω στην unicom.

καποιο app η module σας φταιει,πιθανως το greenify.Δεν εχει τετοιο θεμα η rom

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Ουτε εγω εχω τετοιο θεμα

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορεις να μας πεις την λυση?γιατι η ρομ ειναι πολυ καλη και κριμα να αλλαχτει για κατι που λυνεται.

Επίσης κι εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα, αλλα δεν έχω greenify!

Ουτε εγω εχω greenify.οποτε αλλου ειναι το θεμα

Ουτε εγω εχω greenify.οποτε αλλου ειναι το θεμα

Εγω το εχω το greenify οποτε κατι αλλο θα φταιει

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

τα κολληματα που οφειλονται στο greenify ειναι οταν το greenify εχει γινει restore απο titanium.Οταν το περνας clean απο το Play store η απο το apk δεν εχει προβλημα.Γι αυτο σε αλλον μπορει να το κανει και σε αλλον οχι.

Βεβαια μπορει να οφειλεται και σε αλλους παραγοντες οπως να μην εχει μπει οπως πρεπει η rom,καποιο αλλο app/module η να φταιει καποια ρυθμιση που εχει γινει στο performance control.Παντως η rom απο μονη της δεν εχει τετοιο προβλημα,την εχω πανω απο τοτε που βγηκε.

ps:δεν χρησιμοποιω θεματα και εχω σβησει τα modules που ειχε μεσα και τα εχω ξαναβαλει μονος μου.

Edited by azuli

Καλημέρα σε όλους και καλή Σαρακοστή.

Μετά από 6 μήνες περίπου με το κινητό και αφού έχω περάσει σχεδόν όλες τις rom που υπάρχουν κατέληξα στο συμπέρασμα ότι (εκτός από τα διάφορα προβλήματα που έχουν οι rom) το κινητό είναι για να δουλεύει με μια κάρτα sim και όχι δύο. Αν βάλετε δύο κάρτες και τις έχετε ενεργές τότε θα διαπιστώσετε ότι μόλις σας καλέσει κάποιος στη μία και απαντήσετε στη συνέχεια, για 1 με 2 λεπτά περίπου, η άλλη θα είναι νεκρή και το τηλέφωνο θα χάσει το σήμα της κάρτας που δεν μίλησε μέχρι να επανέλθει ξανά. Αυτό το κάνει σε όλες τις rom. Εσας το κάνει;

Ευχαριστώ

• Administrators
Αν βάλετε δύο κάρτες και τις έχετε ενεργές τότε θα διαπιστώσετε ότι μόλις σας καλέσει κάποιος στη μία και απαντήσετε στη συνέχεια, για 1 με 2 λεπτά περίπου, η άλλη θα είναι νεκρή και το τηλέφωνο θα χάσει το σήμα της κάρτας που δεν μίλησε μέχρι να επανέλθει ξανά. Αυτό το κάνει σε όλες τις rom. Εσας το κάνει;

Ευχαριστώ

Μεταφράζοντας αυτό που είπε και ο φίλος ακριβώς από πάνω... όλες οι συσκευές οι οποίες υποστηρίζουν το dual standby (και όχι το dual active) όπως η δική σου... κατά αυτό τον τρόπο δουλεύουν. Συνεπώς δεν είναι πρόβλημα αλλά χαρακτηριστικό.

Modpic.gif

Dual standby ειναι, οχι dual active .

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Έχω και το cubot x6 που είναι κι αυτό Dual standby αλλά δεν κάνει τα ίδια. Το cubot μπορεί να κάνει και να δέχεται κλήσεις πάρα πολύ γρήγορα. Εννοώ ότι μόλις τεέιώσεις με τη μία κλήση στη μία sim μπορείς απευθείας να κάνεις κλήση ή να δεχτείς κλήση στην άλλη sim, πράγμα που δεν κάνει το coolpad f1, εκτός αν περιμένεις 1-2 λεπτά. Έτσι μπορείς να χάσεις κλήσεις.

μόλις τωρα το δοκίμασα αυτό που λέτε..

Δεν υπαρχει κανένα πρόβλημα.

Και η 2η σιμ παίζει κανονικά, και άμεσα, σε αντιδιαστολή με τις συνθήκες που περιέγραψες....

Καμία διακοπή σηματος σε καμία από αυτές

S5 rom

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

• Administrators

Και η 2η σιμ παίζει κανονικά, και άμεσα, σε αντιδιαστολή με τις συνθήκες που περιέγραψες....

S5 rom

Καταρχήν δεν μιλάμε για πρόβλημα αλλά για χαρακτηριστικό της συσκευής. Όταν μιλάς στη μία γραμμή και σε καλέσουν στην άλλη... βλέπεις την κλήση καθώς μιλάς στην πρώτη γραμμή;

Modpic.gif

S5 rom

Μόλις κλείσεις την κλήση με τη μία sim μπορείς να δεχτείς αμέσως ή να κάνεις κλήση με την άλλη sim; Ή πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα; Εμένα για να παίξει η άλλη sim (μετά από λειτουργία της πρώτης) θέλει ένα διάστημα 1-2 λεπτών. Αυτό το κάνει είτε πρώτα μιλάει η πρώτη sim (WD/GSM) είτε πρώτα μιλάει η δεύτερη (GSM) και μετά η άλλη. Μπορεί να είναι πρόβλημα του δικού μου τηλεφώνου.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μεταφράζοντας αυτό που είπε και ο φίλος ακριβώς από πάνω... όλες οι συσκευές οι οποίες υποστηρίζουν το dual standby (και όχι το dual active) όπως η δική σου... κατά αυτό τον τρόπο δουλεύουν. Συνεπώς δεν είναι πρόβλημα αλλά χαρακτηριστικό.

Και το cubot x6 που έχω είναι dual standby αλλά δεν κάνει τέτοια. Μόλις τελειώσεις με την κλήση από τη μία κάρτα μπορείς να κάνεις ή να δεχτείς κλήση στην άλλη κάρτα. Αυτό δεν το κάνει το δικό μου coolpad f1 εκτός και αν περιμένω 1-2 λεπτά.

Edited by ponemeno

Παίδες εγκατέστησα την s5 αλλά έχει κινεζιές επάνω κια δεν είναι foul ματαφρασμένη το ίδιο συμβαίνει και σε εσας? η είναι κανα bug δικό μου

Αύριο μεθαύριο καλός εχόντων των πραγμάτων παράλαμβανω το κινητο,οπότε μια ερωτηση,το αφήνω να φορτίζει 8-10 ώρες πριν το πιάσω ή μπορώ όταν φορτίζει να το δουλεύω Χωρίς να κάνω "ζημια" στην μπαταρία;Ευχαριστώ εκ τον προτερων:D

Καταρχήν δεν μιλάμε για πρόβλημα αλλά για χαρακτηριστικό της συσκευής. Όταν μιλάς στη μία γραμμή και σε καλέσουν στην άλλη... βλέπεις την κλήση καθώς μιλάς στην πρώτη γραμμή;

Dual standby είναι το κινητό και όταν μιλάς στη μια γραμμή, η άλλη είναι κλειστή.

Μόλις κλείσει η ενεργή, επανέρχεται σε 2-3 δευτερόλεπτα και η άλλη (με aglo v1).

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Αύριο μεθαύριο καλός εχόντων των πραγμάτων παράλαμβανω το κινητο,οπότε μια ερωτηση,το αφήνω να φορτίζει 8-10 ώρες πριν το πιάσω ή μπορώ όταν φορτίζει να το δουλεύω Χωρίς να κάνω "ζημια" στην μπαταρία;Ευχαριστώ εκ τον προτερων:D

Το δουλευεις κανονικα δεν υπαρχει προβλημα ουτε καποιο μειονεκτημα. Καλα ειναι να μη το αφηνεις να αποφορτισει τελειως πχ να το φορτιζεις πριν πεσει κατω απο 10 %

Keep smiling :rolleyes:

Παίδες εγκατέστησα την s5 αλλά έχει κινεζιές επάνω κια δεν είναι foul ματαφρασμένη το ίδιο συμβαίνει και σε εσας? η είναι κανα bug δικό μου

Αφού παγωσεις ότι δεν χρειάζεται κάνε ένα restart

• Administrators
Dual standby είναι το κινητό και όταν μιλάς στη μια γραμμή, η άλλη είναι κλειστή.

Μόλις κλείσει η ενεργή, επανέρχεται σε 2-3 δευτερόλεπτα και η άλλη (με aglo v1).

Ναι... αυτό ακριβώς είπα και εγώ. Απλά ρώτησα το φίλο που είπε το αντίθετο.

Modpic.gif

Το δουλευεις κανονικα δεν υπαρχει προβλημα ουτε καποιο μειονεκτημα. Καλα ειναι να μη το αφηνεις να αποφορτισει τελειως πχ να το φορτιζεις πριν πεσει κατω απο 10 %

Σε ευχαριστώ πολύ devil.....μια τελευταία ερώτηση ...Αυτό το error scan τι σημαίνει?και γενικά τι σημαίνουν όλα αυτά μιας και άνθρωπος υπήρχε στο σπίτι και δεν υπάρχει κανένα χαρτάκι αυτήν την στιγμή στο σπίτι και κάνεις δεν απαντά στο ελτα της περιοχής μου, συγγνώμη αλλά έχουν περάσει 39 μέρες και το περίμενα από μερα σε μερα.

Μόλις κλείσεις την κλήση με τη μία sim μπορείς να δεχτείς αμέσως ή να κάνεις κλήση με την άλλη sim; Ή πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα; Εμένα για να παίξει η άλλη sim (μετά από λειτουργία της πρώτης) θέλει ένα διάστημα 1-2 λεπτών. Αυτό το κάνει είτε πρώτα μιλάει η πρώτη sim (WD/GSM) είτε πρώτα μιλάει η δεύτερη (GSM) και μετά η άλλη. Μπορεί να είναι πρόβλημα του δικού μου τηλεφώνου.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και το cubot x6 που έχω είναι dual standby αλλά δεν κάνει τέτοια. Μόλις τελειώσεις με την κλήση από τη μία κάρτα μπορείς να κάνεις ή να δεχτείς κλήση στην άλλη κάρτα. Αυτό δεν το κάνει το δικό μου coolpad f1 εκτός και αν περιμένω 1-2 λεπτά.

Με vanilla που εχω εγω με το που κλεινεις μπορεις να πάρεις αμέσως με την άλλη κάρτα.

καλησπέρα Γιαννη το τυπώνεις και πας αυριο πουρνο πουρνο στο ταχυδρομείο, υπαρχει περίπτωση να σου εχει έλθει είδη το χαρτακι για να το παραλαβεις