Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

To ίδιο είναι.

οκ σε ευχαριστω πολυ,ξεκιναω εγκατασταση ρομ και ο θεος βοηθος,πρωτη φορα το κανω,εχω διαβασει σχεδον ολο το νημα και πιστευω να τα καταφερω.αν κολλησω καπου ευχομαι να με βοηθησετε.

Μια ερωτηση,μπορω αφου βαλω την καινουρια ρομ να βαλω την sd card απο το παλιο κινητο ωστε να κανω ανακτηση των επαφων στο τηλεφωνο?

Edited by xdimension

οκ σε ευχαριστω πολυ,ξεκιναω εγκατασταση ρομ και ο θεος βοηθος,πρωτη φορα το κανω,εχω διαβασει σχεδον ολο το νημα και πιστευω να τα καταφερω.αν κολλησω καπου ευχομαι να με βοηθησετε.

Μια ερωτηση,μπορω αφου βαλω την καινουρια ρομ να βαλω την sd card απο το παλιο κινητο ωστε να κανω ανακτηση των επαφων στο τηλεφωνο?

Οι επαφες θα περαστουν κατευθειαν μολις συγχωνισεις το gmail.Φανταζομαι τις εχεις και εκει περασμενες....

Γνωρίζει κάποιος αν είναι θέμα ρύθμισης ή αν λύνετε με άλλο τρόπο το πρόβλημα με τις αναπάντητες κλήσεις στην emuiUNICOM ?????

Παρατηρώ ότι στις αναπάντητες κλήσεις ξεκινάει να μετράει από το 6 :blink::blink::blink::blink:

Δηλαδή αν έχεις 2 αναπάντητες από ένα νούμερο......στην λίστα σου γράφει με κόκκινα γράμματα.....8 αναπάντητες από τον τάδε.

τις 3 τις δείχνει ως 9......τις 4 τις δείχνει 10.....κ.ο.κ

Δεν το κάνει σε καμία άλλη ρομ.....ΜΟΝΟ στις emuiUNICOM,οποια και αν είναι.....είτε 2.3....είτε 3.0

Edited by pontokeras

Γνωρίζει κάποιος αν είναι θέμα ρύθμισης ή αν λύνετε με άλλο τρόπο το πρόβλημα με τις αναπάντητες κλήσεις στην emuiUNICOM ?????

Παρατηρώ ότι στις αναπάντητες κλήσεις ξεκινάει να μετράει από το 6 :blink::blink::blink::blink:

Δηλαδή αν έχεις 2 αναπάντητες από ένα νούμερο......στην λίστα σου γράφει με κόκκινα γράμματα.....8 αναπάντητες από τον τάδε.

τις 3 τις δείχνει ως 9......τις 4 τις δείχνει 10.....κ.ο.κ

Δεν το κάνει σε καμία άλλη ρομ.....ΜΟΝΟ στις emuiUNICOM,οποια και αν είναι.....είτε 2.3....είτε 3.0

Εμενα μετραει κανονικα.εχω και εγω την unicom.

Παιδια αντιμετοπιζω ενα προβλημα π λεει οτι δν εχω χωρο στο κινητο...εχω βαλει προεπιλεγμενο δισκο εγγραφης την καρτα SD κ προτιμωμενη θεση εγκαταστασης να αποφασιζει το συστημα...κ οταν παω να κατεβασω μια εφαρμογη μ λεει οτι δν εχει χωρο τι γινεται.? Για προτιμωμενη θεση εγκαταστασης μ εχει τρεις επιλογες 1. Εσωτερικος χωρος αποθηκευσης της συσκευης 2. κενο (δν γραφει κατι) αλλα μπορω να το επιλεξω 3.Να αποφασιζει το συστημα.... Στο Google play μ λεει επ ακριβως Σφαλμα ληψης, Υπαρχει επαρκης χωρος στη συσκευη... Δν ξερω τι κανω, παρακαλω βοηθηστε με...

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής έχει καταργηθεί και απαγορεύεται από τους κανονισμούς. Να θυμίσω ότι εδώ είναι forum και όχι chat room.

Edited by athanaso77

Επιτέλους βρήκα αυτό που πάντα έψαχνα τόσο καιρό σε ROM. Να κρύβει το icon της δεύτερης sim όταν την έχουμε μεν μέσα στο κινητό αλλά απενεργοποιημένη. Όλες οι ρομ μέχρι τώρα έδειχναν το γνωστό εικονίδιο της απενεργοποιημένη σιμ. Αυτή:

https://cloud.mail.ru/public/fabeef615201/AndroidL.R.5.2.2.rar

http://pan.baidu.com/s/1i3f54bj

όχι. Κρύβεται τελείως το δεύτερο icon και μένει ένα. Ευτυχία.

Αν θέλει να την δοκιμάσει κάποιος το pass είναι 0000 και είναι Lollipop themed. Λέει και 5 στο version info, αμ πως. :lol::lol::lol:

Δεν έχω δοκιμάσει διάρκεια μπαταρίας, gps κτλ. Πριν κανένα δίωρο την έβαλα.

Παιδια αντιμετοπιζω ενα προβλημα π λεει οτι δν εχω χωρο στο κινητο...εχω βαλει προεπιλεγμενο δισκο εγγραφης την καρτα SD κ προτιμωμενη θεση εγκαταστασης να αποφασιζει το συστημα...κ οταν παω να κατεβασω μια εφαρμογη μ λεει οτι δν εχει χωρο τι γινεται.? Για προτιμωμενη θεση εγκαταστασης μ εχει τρεις επιλογες 1. Εσωτερικος χωρος αποθηκευσης της συσκευης 2. κενο (δν γραφει κατι) αλλα μπορω να το επιλεξω 3.Να αποφασιζει το συστημα.... Στο Google play μ λεει επ ακριβως Σφαλμα ληψης, Υπαρχει επαρκης χωρος στη συσκευη... Δν ξερω τι κανω, παρακαλω βοηθηστε με...

Ποια ρομ έχεις? ποσό χώρο έχεις ελεύθερο?

Καλησπέρα. Σήμερα παρέλαβα το F1. Απεγκατέστησα το εργοστασιακό messaging apk και εγκατέστησα το Handcent. Τώρα όμως έχω το εξής πρόβλημα:

Υπήρχε ένα αδιάβαστο μήνυμα και πλέον στο stock history έχει μία ειδοποίηση που δεν μπορώ να την αφαιρέσω με τίποτα! Έκανα εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής (Phone είναι η συγκεκριμένη εφαρμογή), αλλά δεν διορθώθηκε. Καμιά ιδέα?

Ποια ρομ έχεις? ποσό χώρο έχεις ελεύθερο?

εαν καταλαβαινω σωστα εχω την AOSP kitkat 4.4.2 mauacat 11.1.2015.... Στο κινητο εχω 500MB ελευθερο ακομα κ στην SD 27GB

εαν καταλαβαινω σωστα εχω την AOSP kitkat 4.4.2 mauacat 11.1.2015.... Στο κινητο εχω 500MB ελευθερο ακομα κ στην SD 27GB

Βάλε όλες τις επιλογές στην κάρτα sd για δοκιμή...εμένα πάντως τα 500mb μου φαίνονται λίγα και υποπτευομαι ότι αυτά κάνουν την ζημια...εγώ έχω όλα τα δεδομένα μου στην sd και όλες τις εφαρμογές στο κινητό άλλα εγώ έχω και λίγες εφαρμογές

είμαι σε leak v4 kernel v3 και όποτε πάω να τραβήξω βίντεο με stock κάμερα μου λέει ότι η gallery δεν αποκρίνεται

φωτογραφίες βγάζω κανονικά

η μόνη αλλαγή που έκανα είναι ότι πήρα άλλη κάρτα sd

δοκίμασα να γίνεται η αποθήκευση στην εσωτερική μνήμη αλλά πάλι τίποτα

με a better camera τραβάει κανονικά

τι μπορεί να φταίει?

Βάλε όλες τις επιλογές στην κάρτα sd για δοκιμή...εμένα πάντως τα 500mb μου φαίνονται λίγα και υποπτευομαι ότι αυτά κάνουν την ζημια...εγώ έχω όλα τα δεδομένα μου στην sd και όλες τις εφαρμογές στο κινητό άλλα εγώ έχω και λίγες εφαρμογές

Μα εξαρχης εχω ολες τις επιλογες στην SD πριν ακομα γεμισω την μνημη του τηλεφωνου και αυτο μου τα αποθηκευει στην μνημη του τηλεφωνου τι φταιει..???

Μα εξαρχης εχω ολες τις επιλογες στην SD πριν ακομα γεμισω την μνημη του τηλεφωνου και αυτο μου τα αποθηκευει στην μνημη του τηλεφωνου τι φταιει..???

Αν το κατεχεις κατεβασε το module kitkat sd card full access και κάνε μια δοκιμή...σε πολλούς δούλεψε και το kitkat external sd card patch από playstore...σε εμένα τίποτα από τα δυο και άλλαξα rom :D

Mετά από 3 μέρες χρήσης της xtreme vanilla cm edition μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι η καλύτερη rom που έχω δοκιμάσει ούτε bugs ούτε τίποτα,ταχύτατη και δουλεύουν όλα ρολόι.

Ξέρεις τι είναι σώνει και καλά να βρεις bugs και να μη βρίσκεις με τίποτα;:):):):):):):):):lol::lol:

Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση.

Στην vanilla αυτο το performance comtrol τι ακριβως ειναι?εχει να προτεινει κανεις ρυθμιση για καλυτερη αποδοση?
Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Στην vanilla αυτο το performance comtrol τι ακριβως ειναι?εχει να προτεινει κανεις ρυθμιση για καλυτερη αποδοση?

παιδια η aosp v4 laek.17 kitakat(repack) v3 kernel εχει θεματα με τα 4ψηφια 5 ψηφια νουμερα στα μυνηματα?εχει καποια bugs η καποια σοβαρα θεματα?

Edited by Shinig
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

ειναι επιλογες για performance που εχουν οι cyanogen,εγω τα εχω αφησει οπως ειναι γιατι βαριομουν τις δοκιμες αλλα παιζοντας μαζι τους μπορεις να φτιαξεις κι αλλο το performance.Πχ βαλε την sd στα 2048 για να γραφει/διαβαζει πιο γρηγορα.Η αν θες μπορεις να χαμηλωσεις την cpu για να κερδισεις μπαταρια,η να την λοκαρεις στο max για να κερδισεις performance

παιδια η aosp v4 laek.17 kitakat(repack) v3 kernel εχει θεματα με τα 4ψηφια 5 ψηφια νουμερα στα μυνηματα?εχει καποια bugs η καποια σοβαρα θεματα?

Υπαρχουν καλυτερες aosp . Βαλε micromax A310 v3 ή και την καινουρια που δοκιμασαν καποια παιδια (vanilla aosp)

Keep smiling :rolleyes:

Υπαρχουν καλυτερες aosp . Βαλε micromax A310 v3 ή και την καινουρια που δοκιμασαν καποια παιδια (vanilla aosp)

στην micromax και την vanilla δουλεύουν τα led ειδοποιήσεων και η δόνηση στα 3 πλήκτρα?

στην micromax και την vanilla δουλεύουν τα led ειδοποιήσεων και η δόνηση στα 3 πλήκτρα?

Στην vanilla δουλεύουν κανονικά και είναι η καλύτερη rom που έχω βαλει(καμια 15αρια) απ το καλοκαίρι!

Για την αλλη δεν ξέρω να σου πω.

εχει ελληνικα η vanillia?

σε φιλου κρασαρει η εφαρμογη της κλησης σε αλγκορομ. υπαρχει λυση να ξαναβαλει την κληση την στοκ η εστω εφαρμογη απο το playstore?

Εβαλα και εγω,μετα απο 3 μηνες συμβιωσης με την unicom,την extreme vanilla.μπορω να πω οτι ειναι μεχρι στιγμης αψογη.Οποιος θελει aosp χωρις bugs μπορει να την βαλει αφοβα.

Εβαλα και εγω,μετα απο 3 μηνες συμβιωσης με την unicom,την extreme vanilla.μπορω να πω οτι ειναι μεχρι στιγμης αψογη.Οποιος θελει aosp χωρις bugs μπορει να την βαλει αφοβα.

υπαρχει λινκ της ρομ?ειναι στην πρωτη σελιδα?

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

υπαρχει λινκ της ρομ?ειναι στην πρωτη σελιδα?

http://www.needrom.com/download/xtremevanilla-v1-performance-as-fast-as-hell/ /URL]