Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου το ειπε και η Σεσιλ..καπου τιs λεω διαβασα οτι με μελλοντικα updates ισωs υποστηριξη OTG...οκ μου λεει σου βαζω ενα cable δωρο μεσα να υπαρχει..δεν μαs χαλαει..αστο να υπαρχει...:lol:Σεσιλια,,Τα Σπαs λεμε! Edited by Christos_Tz

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Ναι μια χαρά . Ξέρουν αυτοί μην αγχώνεσαι απλά περίμενε και θα έρθει :lol: Και η περιγραφή γλαφυρή ακόμα γελαω Edited by devilgene
Keep smiling :rolleyes:

Λοιπον,το κντ ειναι απλα απιστευτο vfm,εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης,αψεγαδιαστη οθονη,με εξαιρετικη αντοχη στον χρονο,και με αυτα τα specs θα το κρατησω για πολυ καιρο ακομα,οσο για τα φλασαριισματα........η χαρα του κατσαβιδακια ειναι λεμε!!!!:lol:

Εχω περασει απο rom οτι υπαρχει στον ντουνια.............:lol::lol::lol:

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Ενταξει υπομονη,,,εχω φερει αρκετα απο Κινα πραγματα στο παρελθον..αναμονη κανα Μηνα..τουs ξερω τουs χρονουs..αν ειμαι τυχεροs και σκασει μυτη στο 15νθημερο καλωs(αυριο στο στελνω μου λεει η Σεσιλια και εχειs Tracking number+Package Photos..(Στειλτο μεθαυριο τηs λεω..καντε τα τεστ σαs αρκει να μου ερθει στην πενα,,Εμφανισιακα...Λειτουργικα..δεν αγχωνομαι..χαρη σε εσαs στο Φορουμ,,,βλεπουμε ποια ειναι τα σωστα αξιοπιστα Μαγαζια και προχωραμε αφοβα...να ειστε καλα ρε παιδια,,,ειχα ξεμεινει απο κινητο τελειωs εδω και κανα Μηνα και ψαχνομουνα...ειχα ενα ασπρομαυρο Νοκια και μου το κλεψανε σε ενα κλαμπ..χαλαλι του τσαμπα το ειχα βρει και εγω παρατημενο σε ενα καρτοτηλεφωνο,,,αστο το φαει καραμελεs αυτοs που μου το πηρε..ουτε 10 ευρω δεν πιανει..αλλα ειχα ξεμεινει..πιστευω θα το καταχαρω αυτο το τουμπανακι..τετοια τιμη και τετοια χαρακτηριστικα και πανω απο ολα δουλεμενο απο εσαs με τα καλυτερα Σχολια δεν το αφηνειs ετσι(Value For money)..οποτε ευκαιρια ειτανε να το παρουμε!Να βοηθησετε παιδια να το σενιαρω με το που ερθει να πεταει...Καθαρο Android θελω χωριs σκουπιδια και παρατραγουδα...φουλ Ελληνικα,,,και να πηγαινει σφαιρα σε Σερφαρισμα...games..GPS κτλ...ελπιζω να μην με εγκαταλειψετε....δεν εχω ιδεα..πρωτη φορα Android..

Ενταξει υπομονη,,,εχω φερει αρκετα απο Κινα πραγματα στο παρελθον..αναμονη κανα Μηνα..τουs ξερω τουs χρονουs..αν ειμαι τυχεροs και σκασει μυτη στο 15νθημερο καλωs(αυριο στο στελνω μου λεει η Σεσιλια και εχειs Tracking number+Package Photos..(Στειλτο μεθαυριο τηs λεω..καντε τα τεστ σαs αρκει να μου ερθει στην πενα,,Εμφανισιακα...Λειτουργικα..δεν αγχωνομαι..χαρη σε εσαs στο Φορουμ,,,βλεπουμε ποια ειναι τα σωστα αξιοπιστα Μαγαζια και προχωραμε αφοβα...να ειστε καλα ρε παιδια,,,ειχα ξεμεινει απο κινητο τελειωs εδω και κανα Μηνα και ψαχνομουνα...ειχα ενα ασπρομαυρο Νοκια και μου το κλεψανε σε ενα κλαμπ..χαλαλι του τσαμπα το ειχα βρει και εγω παρατημενο σε ενα καρτοτηλεφωνο,,,αστο το φαει καραμελεs αυτοs που μου το πηρε..ουτε 10 ευρω δεν πιανει..αλλα ειχα ξεμεινει..πιστευω θα το καταχαρω αυτο το τουμπανακι..τετοια τιμη και τετοια χαρακτηριστικα και πανω απο ολα δουλεμενο απο εσαs με τα καλυτερα Σχολια δεν το αφηνειs ετσι(Value For money)..οποτε ευκαιρια ειτανε να το παρουμε!Να βοηθησετε παιδια να το σενιαρω με το που ερθει να πεταει...Καθαρο Android θελω χωριs σκουπιδια και παρατραγουδα...φουλ Ελληνικα,,,και να πηγαινει σφαιρα σε Σερφαρισμα...games..GPS κτλ...ελπιζω να μην με εγκαταλειψετε....δεν εχω ιδεα..πρωτη φορα Android..

Καλοδούλευτο....Στις 9 μέρες το είχα στα χέρια μου... :p

Edited by tsad92
AOSP KK V3REPACK

Ποσο Διαβασμα πρεπει να ριξω Χριστε μου εδω μεσα τωρα....:D:lol:,,,τουλαχιστον αν θελει μπορει να μου πει καποιos....με το που ερθει στα χερια μου(Πρωτη φορα θα ασχοληθω με Android(οχι δεν ειμαι πιτσιρικι..κοντευω τα 40,,:lol:,,αλλα ειθελα ενα τουμπανακι...και το βαλω μπροs και ολα λειτουργουνε κομπλε,,τι πρεπει αν κανω απο θεμα updates??Θα Μου ερθει αυτοματα ενημερωση για την Κιτκατ,,,,και αν ναι παταω βουρ update...καλα προτιμω να κανω μια clean Install απο την αρχη ολα να το φερω στα μετρα μου...κανεναs κοντα στο Περιστερι..τσακαλι..να κερασω καφε υπαρχει να μου το κανει τουμπανο?Τι γραφω ο ανθρωπαs μεσημεριατικα,,,,συγνωμμη στουs εξπερ αν πεταω καμια κοτσανα,,clean Install κτλ..αλλα αυτο ειναι pc δεν ειναι κινητο,,Χαχαχαχα!

καλως τον στην παρεα μας...

λοιπον τα περισσοτερα f1 δεν ειναι ρουτ αν και τους λεμε τους κινεζους να τα κανουν..αλλα μην κολλας στην πρωτη σελιδα τα εχει ολα και ειναι πανευκολο! θα το κανεις ρουτ,θα αλαξεις recovery και μετααααα..βαζεις οποια ρομ θελεις..οτι σε τυχει εδω ειμαστε..

enjoy your life...:p

ΟΤΑ update (4.4.032) στην a310 με νεο kernel και βελτιωσεις στην μπαταρια (λογικα θα κραταει για παντα..)

Περιμενω να εμφανιστει το cpb

τι ακριβός είναι αυτό το ΟΤΑ ρε παιδιά?Σημαντικό ακούγετε:blink:

:X

καλως τον στην παρεα μας...

λοιπον τα περισσοτερα f1 δεν ειναι ρουτ αν και τους λεμε τους κινεζους να τα κανουν..αλλα μην κολλας στην πρωτη σελιδα τα εχει ολα και ειναι πανευκολο! θα το κανεις ρουτ,θα αλαξεις recovery και μετααααα..βαζεις οποια ρομ θελεις..οτι σε τυχει εδω ειμαστε..

Τετοια να μου λετε,,,Ευχαριστω για το Support foxkel!Ξεκιναω Μελετη εδω μεσα..),,500 σελιδεs...Ωραια Θα την Περασω,,,:)

Αναβαθμηση(update)Over The Air.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

over the air - OTA update , ουσιαστικα γινεται απλα κατεβαζωντας μεσα απο την ιδια τη rom την αναβαθμιση χωρις φλασαρισματα κλπ

edit : Αυτο που ειπε ο Κωστας :lol:

Αγαπητοί φίλοι έχω το coοlpad f1 με AOSP_v4_laek.17 4.4.2 kernel 3.4.67. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή 'η ρύθμιση ώστε να ακούω κάποιον ήχο όταν ενώ μιλάω με καλεί κάποιος άλλος. Σας ευχαριστώ.

Παίδες έβαλα mlais 1028. Πολύ σταθερή και πιο ώριμη απο ότι aosp εχω δει ως τώρα μαζί με άψογα ελληνικά.

Αλλά: θέλει xposed, kitkat, sd full access για την κάρτα sd.

Επιπλέον το ξήλωμα της κινεζιας είναι πιο περίπλοκο από ότι νομίζετε παιδιά....

Αναλυτικα:

Ότι υπάρχει και έχει τη φράση agold βρείτε το στο titanium και σφαξτε το. Επιπλέον κατι libs agold στο /system/lib και αυτά ξήλωμα. Το keyguard ξηλώθηκε και αντικατασταθηκε με αυτό της aosp laek v4.

Θα πειράξω τον πυρήνα boot.img και τα init rc ώστε να σταματήσει να βγάζει το logcat errors του στυλ:

12-08 20:32:41.942 W/System.err(736): java.io.FileNotFoundException: 
/sys/devices/virtual/switch/agoldhall/state: open failed: 
ENOENT (No such file or directory)

12-08 20:32:41.944 I/AgoldCheckHallStatus(736): 
FileNotFoundExceptionjava.io.FileNotFoundException: 

Μάλλον θα κάνω κανα νοικοκυρεμένο repack...

Agold είναι εταιρεία πού φτιάχνει οθόνες, κινητά κτλ. Τα πιο πολλά haipai και feiteng από κει κατάγονται. Από ότι έψαξα agold driver είναι ο display driver ενός haipai s5. Anyway δεν είναι ανησυχητικό το να δεις agold στο logcat. Ευτυχώς...

Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα.

Δωστε Μαs και λιγο τα φωτα σαs για ενα Αξιολογο Hands Free(Με Πλακουτσωτο Καλωδιο,,,να μην μπλεκομαστε)..το οποιο ειναι συμβατο με το προτυπο ΤηS Συσκευηs σαs παρακαλω πολυ ωστε να εχουμε την καλυτερη δυνατη και καθαρη σε ενταση συνομιλια αλλα και την καλυτερη δυνατη και καθαρη σε ενταση Για Multimedia( FM Radio..μουσικη Mp3..παιχνιδια,,,ηχο απο βιντεοs..κτλ)?Δοκιμασμενα απο τα εμπειρα μελοι που εχουνε το κινητο μηνεs..μην πεταμε λεφτα αδικα..και αν ειναι ευκολο να ειναι τα κλασσικα τυπου Iphone στο αυτι στο σχημα..οχι αυτα που μπαινουνε μεσα στο αυτι,,,,Ευχαριστω πολυ.. Edited by Christos_Tz

Παίδες έβαλα mlais 1028. Πολύ σταθερή και πιο ώριμη απο ότι aosp εχω δει ως τώρα μαζί με άψογα ελληνικά.

...

...

Να κάνεις, να κάνεις!

Μετά την ξαναδοκιμάζω!

Το δικό μου μεγάλο παράπονο ήταν ότι σχετικά συχνά σταματούσαν εφαρμογές και έπρεπε να τις ξανανοίξω.

Το μικρό (πολύ μικρό) ήταν ότι δεν μπορούσα να βάλω ακριβώς τη σειρά που ήθελα και να εμφανίσω όλα τα εικονίδια που ήθελα στο quick sittings μενού με το gravity box.

Έχουμε κάνα zip για εναλλακτικό ξεκλείδωμα για την Α310? Αυτό το μαύρο δε με τρελαίνει ιδιαιτέρως...
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Έχουμε κάνα zip για εναλλακτικό ξεκλείδωμα για την Α310? Αυτό το μαύρο δε με τρελαίνει ιδιαιτέρως...

και μενα στην αρχη μου ξυνισε λιγακι.. πλεον στην 5-6η μερα που την φοραω, το συνηθισα το slide-up.

Coolpad F1 (8297W)

Βάζεις για lockscreen αυτό με τα video και το αφήνεις να τα φορτώσει. Έπειτα με το Titanium Backup παγώνεις την εφαρμογή VideoOrbPlugin, restart και είσαι με το κλασσικό lockscreen.

Στην Α310 υπαρχουν κινεζιες που καλό θα είναι να φύγουν για να μην τρέχουν άσκοπα; επίσης...σε antutu πχ έχω δει να αναγνωρίζεται ως "micromax τάδε", λογικό μεν αφού μπαίνει η ROM αυτου, μπορεί ομως να αλλαχτεί κάτι σε κάποιο αρχείο και να αναγνωρίζεται ως coolpad 8297w παλι;
Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Βάζεις για lockscreen αυτό με τα video και το αφήνεις να τα φορτώσει. Έπειτα με το Titanium Backup παγώνεις την εφαρμογή VideoOrbPlugin, restart και είσαι με το κλασσικό lockscreen.

Και για να φυγει το εικονιδιο αριστερα στο lock ring ο azuli ειχε ανεβασει ενα zip κοιτα πιο πισω, εγω το εχω περασει .

Μόλις το δοκίμασα και πράγματι δουλεύει. Edited by MaxH

Αλλά: θέλει xposed, kitkat, sd full access για την κάρτα sd.

Επιπλέον το ξήλωμα της κινεζιας είναι πιο περίπλοκο από ότι νομίζετε παιδιά....

Αναλυτικα:

Ότι υπάρχει και έχει τη φράση agold βρείτε το στο titanium και σφαξτε το. Επιπλέον κατι libs agold στο /system/lib και αυτά ξήλωμα. Το keyguard ξηλώθηκε και αντικατασταθηκε με αυτό της aosp laek v4.

Θα πειράξω τον πυρήνα boot.img και τα init rc ώστε να σταματήσει να βγάζει το logcat errors του στυλ:

12-08 20:32:41.942 W/System.err(736): java.io.FileNotFoundException: 

12-08 20:32:41.944 I/AgoldCheckHallStatus(736): 
FileNotFoundExceptionjava.io.FileNotFoundException: 

Agold είναι εταιρεία πού φτιάχνει οθόνες, κινητά κτλ. Τα πιο πολλά haipai και feiteng από κει κατάγονται. Από ότι έψαξα agold driver είναι ο display driver ενός haipai s5. Anyway δεν είναι ανησυχητικό το να δεις agold στο logcat. Ευτυχώς...

Να κάνεις, να κάνεις. Και εγώ την φοράω 2 μέρες τώρα και την προτιμώ από όλες τις άλλες. Λίγο με το lockscreen παίδεμα αλλά ναι αυτό το agold τα φταίει όλα. Επίσης έχω βάλει kitkat sd full access και downloads2sd αλλά πολλά apps τα πετάνε τα αρχεία στην εσωτερική (πχ Viber). Αυτό τι θέλει να κάνω, symlink; Θέλω τις εφαρμογές στην εσωτερική και τα media στην εξωτερική αυτόματα.

Αυτό το Aicbootfix τι είναι; Κάτι για htc desire βλέπω ότι είναι το app, τι κάνει μέσα στην Mlais 1028;

Κοίτα και τα busybox applets λίγο γιατί το busybox on rails βγάζει missing applets ενώ άλλες ΚΚ είναι ΟΚ.

Edited by mindtrapper

παιδια θελω να φλασαρω μια miui 3v η οποια χριαζεται το πατσακι του 3g και gapps.

και ρωταω, α) φλασαρω την rom β) φλασαρω τα gapps και γ) φλασαρω το zip 3gpatches, ΣΩΣΤΑ;;;;