BrocasHelm Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 αν εβαλες την a310 και εχεις προβλημα μπαταριας σιγουρα κατι εκανες η δεν εκανες.Τα ειπα πιο πανω. Anyway,εκανα και μια βολτα απο την 4.4.3 του Mliu,ψιλοαπαραδεκτη,γρηγορο port απο αλλο port απο Lenovo η Note η whatever αν καταλαβα καλα.Ο τυπος δεν εχει βγαλει ουτε τις ρυθμισεις που ειναι για το hardware του note οπως για τα δακτυλικα αποτυπωματα.Η camera αν θες να τραβαει 16:9 πας στα 8mp,τα capasitive δεν εχουν vibration,το root που εχει ηδη ειναι προβληματικο,το wifi εχει αποσυνδεσεις,το notification drawer δεν δουλευει σωστα και η μπαταρια σε 5 ωρες αδρανειας του τηλεφωνου επεσε 16%.Εφυγε Δοκιμαζω μια beta aosp με πολυ καλες προοπτικες,stay tuned..! Τα έκανα όλα σωστά, διπλά wipes, format sd, όλα. Το θέμα με τις ενδείξεις μπαταρίας δεν το είχα μόνο εγώ, εδώ ο jpower73 έδειχνε αντίστοιχες ενδείξεις(κάτω από 4V στο 90%) και γενικά υπάρχει θέμα που προσωπικά με άγχωνε και με έκανε να ελέγχω τα mV και όχι το ποσοστό για να την βάλω να φορτίσει. Συν το μεγαλύτερό της bug στην προσωπική μου χρήση, την προβληματική αυτόματη φωτεινότητα. Έτσι πήρε πόδι. Για την Mlais τα 8mp δεν με χαλάνε γιατί είναι πολύ καλή η ποιότητα της φωτογραφίας(ειδικά σε τελείως σκοτάδι με φλας), vibration σε capacitive δεν ήθελα ποτέ(το πρώτο πράγμα που κόβω όταν στήνω κινητό android είναι αυτό), στο root δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα αλλά αν σε ενοχλεί το kinguser βάζεις ότι άλλο θες, αποσυνδέσεις από wifi δεν έχω δει σε αντίθεση με την laek που ώρες ώρες πάγωνε και ήθελε άνοιγμα-κλείσιμο, τα notifications μια χαρά έρχονται και με πολλά χρώματα στο led, και για την μπαταρία δεν έχω θέμα επίσης. Τώρα είμαι με 6 ώρες οθόνη σε 26 ώρες κινητό με πάντα ανοιχτό wifi με 22% μπαταρία να απομένει(πραγματικό 22%, 3720mV). Βέβαια σκέφτομαι και το άλλο. Παίζει τα κινητά να έχουν διάφορες εκδόσεις με μικροαλλαγές, γι' αυτό σε κάποια κάθονται καλά κάποιες rom ενώ σε άλλα όχι, σε κάποια μπαίνει cwm 6.0.3 ενώ σε άλλα όχι(στο δικό μου πχ μπαίνει και αυτό χρησιμοποιώ, ενώ σε γνωστού που το πήρε 2 μήνες μετά βάλαμε twrp) κλπ. Στα σημαντικά όμως, για πες λεπτομέρειες για την beta aosp. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Τα έκανα όλα σωστά, διπλά wipes, format sd, όλα. Το θέμα με τις ενδείξεις μπαταρίας δεν το είχα μόνο εγώ, εδώ ο jpower73 έδειχνε αντίστοιχες ενδείξεις(κάτω από 4V στο 90%) και γενικά υπάρχει θέμα που προσωπικά με άγχωνε και με έκανε να ελέγχω τα mV και όχι το ποσοστό για να την βάλω να φορτίσει. Συν το μεγαλύτερό της bug στην προσωπική μου χρήση, την προβληματική αυτόματη φωτεινότητα. Έτσι πήρε πόδι. Για την Mlais τα 8mp δεν με χαλάνε γιατί είναι πολύ καλή η ποιότητα της φωτογραφίας(ειδικά σε τελείως σκοτάδι με φλας), vibration σε capacitive δεν ήθελα ποτέ(το πρώτο πράγμα που κόβω όταν στήνω κινητό android είναι αυτό), στο root δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα αλλά αν σε ενοχλεί το kinguser βάζεις ότι άλλο θες, αποσυνδέσεις από wifi δεν έχω δει σε αντίθεση με την laek που ώρες ώρες πάγωνε και ήθελε άνοιγμα-κλείσιμο, τα notifications μια χαρά έρχονται και με πολλά χρώματα στο led, και για την μπαταρία δεν έχω θέμα επίσης. Τώρα είμαι με 6 ώρες οθόνη σε 26 ώρες κινητό με πάντα ανοιχτό wifi με 22% μπαταρία να απομένει(πραγματικό 22%, 3720mV). Βέβαια σκέφτομαι και το άλλο. Παίζει τα κινητά να έχουν διάφορες εκδόσεις με μικροαλλαγές, γι' αυτό σε κάποια κάθονται καλά κάποιες rom ενώ σε άλλα όχι, σε κάποια μπαίνει cwm 6.0.3 ενώ σε άλλα όχι(στο δικό μου πχ μπαίνει και αυτό χρησιμοποιώ, ενώ σε γνωστού που το πήρε 2 μήνες μετά βάλαμε twrp) κλπ. Στα σημαντικά όμως, για πες λεπτομέρειες για την beta aosp. :) Και εγώ σε προηγούμενη εγκατάσταση είχα μικρο προβληματάκια όπως είχα αναφέρει, με την μπαταρία στην μικρομαξ...... Εκεί που ήταν στο 80 έπεσε στο 15. Έβαλα Τώρα έναν battery monitor αλλά δεν έχω ιδέα από τι θα έπρεπε να δείχνει..... Μπορεί κάποιος γνώστης (ξέρω εντελώς οφ τοπικ) να μου εξηγήσει ή να μου στείλει ένα πμ για να μην χαλάμε το νήμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Γιατί παιδεύεστε τόσο πολύ ρε παλικάρια... Αρχικά περάστε την τελευταία TWRP που έχει στο needrom κι έπειτα τη NEXUS 5 rom και το multilanguage πακετο που έβγαλε ο παίκτης. Ως τώρα είναι η καλύτερη rom που έχω βάλει. Το ηχείο που είναι τόσο θέμα για κάποιους, κουφαίνει. Τα πάντα παίζουν, η μπαταρία για να είναι κάτω από 30% το βράδυ που πέφτω για ύπνο θα πρέπει να το έχω στραγγίξει. Μιλάμε για πολύ καλή κι αθόρυβη δουλειά. Φτάνει με τον laek πια... Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 (edited) Καλά, δεν είναι και off topic ακριβώς. Υπολογίζετε ότι η μπαταρία φορτίζει πλήρως στα 4.25V και είναι στο 0% στα 3.6V για λόγους ασφαλείας και μακροζωίας της μπαταρίας(καλό είναι γενικά να αποφεύγεται και το overcharging και το deep discharge). Ορισμένες φορές μπορείτε να δείτε κυρίως το πρώτο φαινόμενο(υπάρχουν φορές που στο 100% από τον φορτιστή την βγάζω με 3438mV και την έχω δει με την a310 να πέφτει μέχρι τα 3.25V νομίζω μέχρι να σβήσει το κινητό(πράγμα πολύ κακό για την διάρκεια ζωής της μπαταρίας αν γίνεται συνέχεια). Οπότε πρέπει να έχετε υπόψιν ότι από τα 4250 ως τα 3600 θα πρέπει να πάει από το 100% ως το 0%. Δεν είναι ακριβώς γραμμικό και παίζει ρόλο και η θερμοκρασία της μπαταρίας, αλλά μερικά σημεία χοντρικά που έχω δει και με την pure aosp v2 που είχα παλιά(που ήταν υποδειγματική στα ποσοστά μπαταρίας και στην καμπύλη αποφόρτισης) είναι πως στα 4V πρέπει να δείχνει περίπου στο 70%. Κάτι 90% με 4V και 2+ ώρες οθόνη είναι πλασματικά, κανονικά θα έπρεπε να δείχνει 70% με 2+ ώρες οθόνη. EDIT: @iPap: Παίζει σωστά gravity box στο θέμα quick setting tiles; Όταν ξεκινάς το κινητό την πρώτη φορά, τι χρώμα έχουν οι μπάρες σήματος στις 2 κάρτες; Επίσης η αυτόματη φωτεινότητα δουλεύει σωστά; Οι φωτογραφίες αν μπορείς να κάνεις ένα συγκριτικό με άλλες rom; Edited October 25, 2014 by BrocasHelm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Άρα εδώ και δεν πάει καλά.... http://i.imgur.com/nOomTkf.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Λογικά όχι, εγώ εκεί πες να είμαι στο 25-30% το πολύ. Αν συνεχίσεις να χρησιμοποιείς το κινητό θα δεις θα κάνει βουτιά τώρα και θα φάει το υπόλοιπο 50% πολύ πιο γρήγορα από ότι έφαγε το πρώτο 50%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Λογικά όχι, εγώ εκεί πες να είμαι στο 25-30% το πολύ. Αν συνεχίσεις να χρησιμοποιείς το κινητό θα δεις θα κάνει βουτιά τώρα και θα φάει το υπόλοιπο 50% πολύ πιο γρήγορα από ότι έφαγε το πρώτο 50%. κατάλαβα, ξέρεις καμία εφαρμογή με widget που να δείχνει τα V στην home screen? δεν θα βασίζομαι απο εδώ και πέρα στην απλή ένδειξη έχω την εντύπωση ότι θα μου καταστρέψει την μπαταρία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Η αληθεια ειναι οτι μεχρι στιγμης δεν ειμαι εντυπωσιασμενος απο την 4.4 v4 με kernel v3,τωρα βρηκα και αλλο bug, κολαει που και που το auto rotation και θελει επανεκινηση το τηλ. για να ξαναδουλεψει,οι φωτος μου φαινονται οτι δεν εχουν και την πολυ μεγαλη διαφορα απο αυτες με jellybean,και η μπαταρια ακομη και με kernel v3 ειναι πολυ χειροτερη απ'οτι οταν ημουν με την miui,και ναι εχω κανει 2πλα wipes πριν την περασω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 (edited) EDIT: @iPap: Παίζει σωστά gravity box στο θέμα quick setting tiles; Όταν ξεκινάς το κινητό την πρώτη φορά, τι χρώμα έχουν οι μπάρες σήματος στις 2 κάρτες; Επίσης η αυτόματη φωτεινότητα δουλεύει σωστά; Οι φωτογραφίες αν μπορείς να κάνεις ένα συγκριτικό με άλλες rom; Και τα quick setting tiles παιζουν σωστά και η φωτεινότητα. Είναι λίγο ευαίσθητη βέβαια αλλά δεν αλλάζει δραματικά ή ενοχλητικά. Για τις 2 κάρτες δεν έχω ιδέα, δεν έχω 2η κάρτα. Οι φωτογραφίες είναι κλασικές καλές φωτογραφίες Kit kat. Το πρόγραμμα της κάμερας είναι google camera, νομίζω του Nexus 4. Πολύ απλό αλλά καλό. Αξίζει τη δοκιμή κι ας σας χαλάσει το ότι στα tiles έχει μπλε περίγραμμα ή ότι το μενού δεν είναι fancy. Είναι πλήρως λειτουργική και γενικώς εξαιρετική rom. Edited October 25, 2014 by iPap Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Γιατί παιδεύεστε τόσο πολύ ρε παλικάρια... Αρχικά περάστε την τελευταία TWRP που έχει στο needrom κι έπειτα τη NEXUS 5 rom και το multilanguage πακετο που έβγαλε ο παίκτης. Ως τώρα είναι η καλύτερη rom που έχω βάλει. Το ηχείο που είναι τόσο θέμα για κάποιους, κουφαίνει. Τα πάντα παίζουν, η μπαταρία για να είναι κάτω από 30% το βράδυ που πέφτω για ύπνο θα πρέπει να το έχω στραγγίξει. Μιλάμε για πολύ καλή κι αθόρυβη δουλειά. Φτάνει με τον laek πια... Ειναι bug free αυτη η ρομ φιλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Ειναι bug free αυτη η ρομ φιλε? Σοβαρό bug δεν έχω παρατηρήσει. Τα μόνο που έχω παρατηρήσει είναι: α) Όταν χαμηλώνεις τέρμα τη φωνή του ηχείου, δεν πάει στο αθόρυβο αλλά σταματάει στη δόνηση. Σπαστικό αλλά δε νομίζω να είναι κόπος να το βάλεις αθόρυβο πατώντας παρατεταμένα το power button και επιλέγοντάς το από εκεί. β) Μόλις παρατήρησα ότι δεν παίζει η επιλογή της πανοραμικής φωτογραφίας στο πρόγραμμα της κάμερας. Τέτοιες εξειδικευμένες επιλογές βέβαια συνήθως απαιτούν έτσι κι αλλιώς κάποιο καλό πρόγραμμα φωτογραφιών κι όχι το στοκ. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkerath Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Παιδια καλησπερα, επειδη ειμαι αναμεσα στο coolpad f1 και στο lenovo A806, ηθελα να σας ρωτησω εσεις που ξερετε και δυο πραγματα παραπανω, πιο απο τα δυο κατα την γνωμη σας ειναι καλυτερο, καθως βλεπω οτι εχουν παρομοια χαρακτηριστηκα και ιδια σχετικα τιμη. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilgene Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Παιδια καλησπερα, επειδη ειμαι αναμεσα στο coolpad f1 και στο lenovo A806, ηθελα να σας ρωτησω εσεις που ξερετε και δυο πραγματα παραπανω, πιο απο τα δυο κατα την γνωμη σας ειναι καλυτερο, καθως βλεπω οτι εχουν παρομοια χαρακτηριστηκα και ιδια σχετικα τιμη. Ευχαριστω πολυ. Για αρχη το lenovo ειναι single sim και το Coolpad dual sim :) . Νομιζω πως εισαι σε λαθος θεμα ομως φιλικα παντα . Ανοιξε νημα στην επιλογη συσκευης φιλε μου Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Τα έκανα όλα σωστά, διπλά wipes, format sd, όλα. Το θέμα με τις ενδείξεις μπαταρίας δεν το είχα μόνο εγώ, εδώ ο jpower73 έδειχνε αντίστοιχες ενδείξεις(κάτω από 4V στο 90%) και γενικά υπάρχει θέμα που προσωπικά με άγχωνε και με έκανε να ελέγχω τα mV και όχι το ποσοστό για να την βάλω να φορτίσει. Συν το μεγαλύτερό της bug στην προσωπική μου χρήση, την προβληματική αυτόματη φωτεινότητα. Έτσι πήρε πόδι. Για την Mlais τα 8mp δεν με χαλάνε γιατί είναι πολύ καλή η ποιότητα της φωτογραφίας(ειδικά σε τελείως σκοτάδι με φλας), vibration σε capacitive δεν ήθελα ποτέ(το πρώτο πράγμα που κόβω όταν στήνω κινητό android είναι αυτό), στο root δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα αλλά αν σε ενοχλεί το kinguser βάζεις ότι άλλο θες, αποσυνδέσεις από wifi δεν έχω δει σε αντίθεση με την laek που ώρες ώρες πάγωνε και ήθελε άνοιγμα-κλείσιμο, τα notifications μια χαρά έρχονται και με πολλά χρώματα στο led, και για την μπαταρία δεν έχω θέμα επίσης. Τώρα είμαι με 6 ώρες οθόνη σε 26 ώρες κινητό με πάντα ανοιχτό wifi με 22% μπαταρία να απομένει(πραγματικό 22%, 3720mV). Βέβαια σκέφτομαι και το άλλο. Παίζει τα κινητά να έχουν διάφορες εκδόσεις με μικροαλλαγές, γι' αυτό σε κάποια κάθονται καλά κάποιες rom ενώ σε άλλα όχι, σε κάποια μπαίνει cwm 6.0.3 ενώ σε άλλα όχι(στο δικό μου πχ μπαίνει και αυτό χρησιμοποιώ, ενώ σε γνωστού που το πήρε 2 μήνες μετά βάλαμε twrp) κλπ. Στα σημαντικά όμως, για πες λεπτομέρειες για την beta aosp. :) προσωπικα απο την πρωτη μερα εχω βαλει cwm 6.0.5.0 και δουλευουν ολα αψογα.Η 6.0.3.0 ειχε καποια θεματακια..Tην twrp δεν την βαζω γιατι εχω κακια εμπειρια απο κινητο και δεν την εμπιστευομαι ιδιαιτερα. Η aosp μολις τελειωσει θα ειναι ανετα η καλυτερη aosp,αυτος που την φτιαχνει δεν πεταει απλα πραγματα μεσα και οτι δουλεψει,πραγμα που κανουν πολλοι στις roms μας απ οτι βλεπω.Υπομονη και γω αυτην περιμενω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Παιδια σορυ αμα γινομαι κουραστικος αλλα εχετε βρει καμια 4.4.(x) που να πιανει σε 3D αποδοση την original 4.4.2 stock? Επισης αλλη μια ερωτηση γιαυτους που εχουν δοκιμασει 4.4.2 τελευταια εκδοση (041,042) πιανει την καμερα σε αποδοση σε σχεση με ΚΚ? Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Σοβαρό bug δεν έχω παρατηρήσει. Τα μόνο που έχω παρατηρήσει είναι: α) Όταν χαμηλώνεις τέρμα τη φωνή του ηχείου, δεν πάει στο αθόρυβο αλλά σταματάει στη δόνηση. Σπαστικό αλλά δε νομίζω να είναι κόπος να το βάλεις αθόρυβο πατώντας παρατεταμένα το power button και επιλέγοντάς το από εκεί. β) Μόλις παρατήρησα ότι δεν παίζει η επιλογή της πανοραμικής φωτογραφίας στο πρόγραμμα της κάμερας. Τέτοιες εξειδικευμένες επιλογές βέβαια συνήθως απαιτούν έτσι κι αλλιώς κάποιο καλό πρόγραμμα φωτογραφιών κι όχι το στοκ. Φιλε αυτη ρομ που εβαλες ειναι κανονικα root το τηλεφωνο ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon1984 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Φιλε αυτη ρομ που εβαλες ειναι κανονικα root το τηλεφωνο ??? Ναι φίλε μου έχει κανονικά root το τηλέφωνο. Παράθεση Sony Ericsson GA 628-Sony Ericsson T10s-Nokia 8850-Panasonic X70-Motorola V3-Samsung D500-Sony Ericsson K750i-Sony Ericsson Hazel-Lenovo A660-Lenovo A820-Coolpad F1-THL 5000-Elephone P8000- Oukitel k6000 Plus - Xiaomi Redmi 9 4gb/64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Χμ, στην EMUI2.3-9.30 δεν βλέπω φωτιζόμενα softkeys, ούτε vibration. Bug είναι ή κάποια ρύθμιση που δεν βλέπω ? Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisaktos Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Την ξαναέβαλα σήμερα και επιτέλους την έκανα root. Οι υπόλοιπες δοκιμές το πρωί. Πως την βλεπεις την εχω και εγω επανω εχει λιγες ημερες,εγω τα τεχνικα θεματα δεν τα κατεχω προφανος ξερεις περισσοτερα απο εμενα γι αυτο σε ρωταω .Παντος απο μπαταρια εχει αρκετη καταναλωση μ αρεσει το interface της και που ειναι ολα στα Ελληνικα με κατανοητες περιγραφες και καλο ηχο.Η λειτουργια ultra μπαταρια μ αρεσε πολλυ οταν δεν εχεις διαθεση να παιξεις με το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Γιατί παιδεύεστε τόσο πολύ ρε παλικάρια... Αρχικά περάστε την τελευταία TWRP που έχει στο needrom κι έπειτα τη NEXUS 5 rom και το multilanguage πακετο που έβγαλε ο παίκτης. Ως τώρα είναι η καλύτερη rom που έχω βάλει. Το ηχείο που είναι τόσο θέμα για κάποιους, κουφαίνει. Τα πάντα παίζουν, η μπαταρία για να είναι κάτω από 30% το βράδυ που πέφτω για ύπνο θα πρέπει να το έχω στραγγίξει. Μιλάμε για πολύ καλή κι αθόρυβη δουλειά. Φτάνει με τον laek πια... Λειτουργουν ολα κομπλε? Ειδοποιησεις, καμερα, λεντακια, κατω κουμπια, αποδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 κατάλαβα, ξέρεις καμία εφαρμογή με widget που να δείχνει τα V στην home screen? δεν θα βασίζομαι απο εδώ και πέρα στην απλή ένδειξη έχω την εντύπωση ότι θα μου καταστρέψει την μπαταρία.... Κάτι τέτοιο εννοείς : http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2014-10-25-15-30-38_zpsu7gagels.jpg Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Χμ, στην EMUI2.3-9.30 δεν βλέπω φωτιζόμενα softkeys, ούτε vibration. Bug είναι ή κάποια ρύθμιση που δεν βλέπω ? Δίκιο έχεις, υπάρχει ρύθμιση για το vibration, από τις ρυθμίσεις ήχου, κάτω - κάτω, επιλέγεις το Δόνηση κατά την αφή αλλά ΔΕΝ δουλεύει. Εγώ έχω βάλει άλλη έκδοση αυτής της rom (υπάρχουν 3 νομίζω). Ο φωτισμός των capacitive buttons λειτουργούσε κανονικά όμως. Πως την βλεπεις την εχω και εγω επανω εχει λιγες ημερες,εγω τα τεχνικα θεματα δεν τα κατεχω προφανος ξερεις περισσοτερα απο εμενα γι αυτο σε ρωταω .Παντος απο μπαταρια εχει αρκετη καταναλωση μ αρεσει το interface της και που ειναι ολα στα Ελληνικα με κατανοητες περιγραφες και καλο ηχο.Η λειτουργια ultra μπαταρια μ αρεσε πολλυ οταν δεν εχεις διαθεση να παιξεις με το τηλεφωνο Μου αρέσει αυτό που βλέπω, όταν τη "σκαλίζεις" η μπαταρία πέφτει γρήγορα, αν είναι standby κανένα πρόβλημα, ακόμα την ψάχνω, πάντως γουστάρω. :p Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Κάτι τέτοιο εννοείς : http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2014-10-25-15-30-38_zpsu7gagels.jpg Ε ναι :D άντε πές !!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastr Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Νέα official 4.4 016 cpb η πρώτη επάνω http://pan.baidu.com/share/home?uk=51931371&view=share#category/type=0 κατεάζω και αυτήν με 4.4.034.P1.141023.8297.CPB και το νεότερο ota_full_034_P1_signed.zip Να εγκαταστήσω το cpb ή καλύτερα να εγκαταστήσω το ζιπ κατευθείαν; Το cpb πως εγκαθίσταται; Είναι ρουτ η ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmatsar Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Ειμαι στην kk laek v4 εδω και λιγο καιρο, χωρις ιδιαιτερα προβληματα. Μια ερωτηση προς χρηστες ολων των rom: Οταν μιλας στην sim1 και την ιδια στιγμη σε καλουν στην sim2 πως συμπεριφερεται το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts