Yngwiedis Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Ξανακάντο και βάλε να το αποθηκεύσει στην SD. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iaptyx Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 (edited) Καλησπερα παίδες είμαι καινούριος κάτοχος του coolpad. πέρασα την micromax decrapidfied. Όλα καλά αλλά το data plan δεν παίζει. Έβαλα το APN της cosmote χειροκίνητα δείχνει ότι συνδέεται αλλά δεν ανοίγει σελίδες. Το παράξενο είναι ότι οι gmail push notifications έρχονται. Είναι DNS πρόβλημα;; Καμιά ιδέα; Έστειλα και στο 1333 sms internet αλλά μου λέει ότι δεν μπορούν να σταλούν οι ρυθμίσεις ιντερνετ. ευχαριστώ Edit: βάζοντας DNS server το 3G φαίνεται να λειτουργεί αλλά έχω πολύ χαμηλές ταχύτητες στο speedtest.net Edited October 16, 2014 by iaptyx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 (edited) Καλησπερα παίδες είμαι καινούριος κάτοχος του coolpad. πέρασα την micromax decrapidfied. Όλα καλά αλλά το data plan δεν παίζει. Έβαλα το APN της cosmote χειροκίνητα δείχνει ότι συνδέεται αλλά δεν ανοίγει σελίδες. Το παράξενο είναι ότι οι gmail push notifications έρχονται. Είναι DNS πρόβλημα;; Καμιά ιδέα; Έστειλα και στο 1333 sms internet αλλά μου λέει ότι δεν μπορούν να σταλούν οι ρυθμίσεις ιντερνετ. ευχαριστώ Edit: βάζοντας DNS server το 3G φαίνεται να λειτουργεί αλλά έχω πολύ χαμηλές ταχύτητες στο speedtest.net μια χαρα παιζει μολις του βαλεις τα σωστα apn. Edited October 16, 2014 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 (edited) Πως ενεργοποιουμε τα notification led στην laek v4 γιατι ειναι το μονο που δεν λειτουργει,ολα τα αλλα κομπλε! edit..τελικα δουλευει απλα ηταν χαμηλη η μπαταρια και αναβε το κοκκινο λαμπακι :p Edited October 16, 2014 by dimi_1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iaptyx Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 μια χαρα παιζει μολις του βαλεις τα σωστα apn. Name : Cosmote GR APN : Internet Proxy : <Not Set> Port : <Not Set> Username : <Not Set> Password : <Not Set> Server : <Not Set> MMSC : <Not Set> MMS Proxy : <Not Set> MMS Port : <Not Set> MCC : 202 MNC : 01 Authentication type : <Not Set> APN Type : default αυτό το APN έβαλα, λειτουργεί μεν αλλά είναι πολύ αργό 1-2 MBps DL 0,2 MBps UL βάζω την laek 17 v3 για να τεσταρω speed με τα ίδια εργαλεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Παιδιά για τα apn παγκοσμίως βάλτε το Tweakker. Τα περνάει αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 (edited) Σήμερα το πήρα και είπα να μην πειράξω τίποτα απολύτως.....να μείνω έτσι κάποιες μέρες και αν είμαι ικανοποιημένος να μείνω εκεί.....αλλιώς τα έχω όλα έτοιμα-είμαι διαβασμένος και θα αρχίσω το "σκάλισμα".....ρομ κτλ..... Αντιμετωπίζω όμως ένα πρόβλημα που ούτε καν το φαντάστηκα...... Το λάπτοπ δεν βλέπει την SD.....έχω windows 7 64 bit....όταν συνδέω το καλώδιο......γράφει....Εγκατάσταση λογισμικού προγράμματος Οδήγησης για Συσκευή USB MTP και στο τέλος βγάζει ένα κόκκινο χ και λέει "αποτυχία"......... Αν επιλέξω το δεύτερο (Camera PTP).....μου βγάζει μία φωτογραφική μηχανή-Coolpad 8297W και βλέπω ΜΟΝΟ την εσωτερική μνήμη(αποθηκευτικός χώρος τηλεφώνου)... Πρέπει να κάνω κάτι που παρέλειψα ίσως να κάνω ή απλά έτυχε σε μένα?......έχω αλλάξει καλώδιο....τα ίδια.....έχω ψάξει drivers αλλά βρήκα διάφορους-δεν ξέρω ΠΟΙΟΙ είναι οι σωστοί......+ το ότι διάβασα εδώ μέσα που έλεγαν κάποια παιδιά μην περνάτε ότι driver βρίσκεται γιατί μετά θέλουν απεγκατάσταση κτλ..............και είπα να ρωτήσω ΠΡΙΝ αρχίσω και εγώ να κατεβάζω και να περνάω drivers. Υπάρχουν κάπου ?.....σε λινκ ?....ή σε κάποιο site ?....μπορεί να μου τους δώσει κάποιος ?........τι άλλο μπορώ να κάνω ? Προς το παρόν είμαι βγάλε -βάλε την sd στο card reader του λάπτοπ......αλλά δεν είναι δουλειά αυτή , άνοιξε κλείσε το τηλέφωνο και το καπάκι συνέχεια για να μπαινοβγαίνει η sd . Edited October 16, 2014 by pontokeras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Σήμερα το πήρα και είπα να μην πειράξω τίποτα απολύτως.....να μείνω έτσι κάποιες μέρες και αν είμαι ικανοποιημένος να μείνω εκεί.....αλλιώς τα έχω όλα έτοιμα-είμαι διαβασμένος και θα αρχίσω το "σκάλισμα".....ρομ κτλ..... Αντιμετωπίζω όμως ένα πρόβλημα που ούτε καν το φαντάστηκα...... Το λάπτοπ δεν βλέπει την SD.....έχω windows 7 64 bit....όταν συνδέω το καλώδιο......γράφει....Εγκατάσταση λογισμικού προγράμματος Οδήγησης για Συσκευή USB MTP και στο τέλος βγάζει ένα κόκκινο χ και λέει "αποτυχία"......... Αν επιλέξω το δεύτερο (Camera PTP).....μου βγάζει μία φωτογραφική μηχανή-Coolpad 8297W και βλέπω ΜΟΝΟ την εσωτερική μνήμη(αποθηκευτικός χώρος τηλεφώνου)... Πρέπει να κάνω κάτι που παρέλειψα ίσως να κάνω ή απλά έτυχε σε μένα?......έχω αλλάξει καλώδιο....τα ίδια.....έχω ψάξει drivers αλλά βρήκα διάφορους-δεν ξέρω ΠΟΙΟΙ είναι οι σωστοί......+ το ότι διάβασα εδώ μέσα που έλεγαν κάποια παιδιά μην περνάτε ότι driver βρίσκεται γιατί μετά θέλουν απεγκατάσταση κτλ..............και είπα να ρωτήσω ΠΡΙΝ αρχίσω και εγώ να κατεβάζω και να περνάω drivers. Υπάρχουν κάπου ?.....σε λινκ ?....ή σε κάποιο site ?....μπορεί να μου τους δώσει κάποιος ?........τι άλλο μπορώ να κάνω ? Έχεις ενεργοποιήσει το Usb debugging; Πας από: Ρυθμίσεις--->Σχετικά με το τηλέφωνο--->Αριθμός έκδοσης (Build Number), πατάς 7 φορές επάνω στο build number και ενεργοποιείται το κρυφό μενού Επιλογές για προγραμματιστές (Developer Options). Από εκεί τσεκάρεις το Usb debugging. Μόνο έτσι θα δει την sd card. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Έχεις ενεργοποιήσει το Usb debugging; Πας από: Ρυθμίσεις--->Σχετικά με το τηλέφωνο--->Αριθμός έκδοσης (Build Number), πατάς 7 φορές επάνω στο build number και ενεργοποιείται το κρυφό μενού Επιλογές για προγραμματιστές (Developer Options). Από εκεί τσεκάρεις το Usb debugging. Μόνο έτσι θα δει την sd card. Ευχαριστώ ρε φίλος!!!!!!....να είσαι καλά......μετά από αυτά που είπες να κάνω......μόλις σύνδεσα το τηλέφωνο....έκανε 2 δευτερόλεπτα για να δει την sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Είναι αυτή εδώ : http://bbs.ydss.cn/thread-481954-1-1.html Την δοκιμασε κανεις αυτην; Πως την κατεβαζουμε δεν εβγαλα ακρη :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Καλημερα.ειναι καποιοι εδω μεσα που παιζουν τις ρομ στα δαχτυλα... Ειμαστε και πολλοι ομως που δεν εχουμε τις γνωσεις και την εμπειρια,και εχουμε χασει τον λογαριασμο με τοσες σελιδες και τοσες αποψεις για τις ρομ. Ας κανει καποιος μια λιστα με τις 4-5 καλυτερες ρομ,ας γραψει που υπερτερει και που υστερει η καθε μια,δωστε και λινκ για να τις βρουμε να βγαλουμε και εμεις μια ακρη Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Name : Cosmote GR APN : Internet Proxy : <Not Set> Port : <Not Set> Username : <Not Set> Password : <Not Set> Server : <Not Set> MMSC : <Not Set> MMS Proxy : <Not Set> MMS Port : <Not Set> MCC : 202 MNC : 01 Authentication type : <Not Set> APN Type : default αυτό το APN έβαλα, λειτουργεί μεν αλλά είναι πολύ αργό 1-2 MBps DL 0,2 MBps UL βάζω την laek 17 v3 για να τεσταρω speed με τα ίδια εργαλεία. Τύπος ελέγχου ταυτότητας: PAP Παιδιά εγώ έχω καινούριο πρόβλημα, η μπαταρία του κινητού τελειώνει σε μισή μέρα.... (μικρομαξ), νομίζω κάτι παίζει με το push notification fixer ή με την google που δεν αποδέχομαι τον εντοπισμό θέσης και προσπαθεί ξανά και ξανά. Το wakelock μου βγάζει τα εξής: http://i.imgur.com/4WPyc6S.png http://i.imgur.com/LVhzU3F.png Αν έχετε καμία ιδέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaggelo Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Θα σου πρότεινα την funtouch os (θα τη βρεις στο modaco). Κατά τη γνώμη μου έχει τον καλύτερο ήχο. Φαίνεται και από τις ρυθμίσεις ήχου που δεν έχουν άλλες rom. Έχεις δοκιμάσει την τελευταία έκδοση που δεν είναι repack και θέλει hacks για να την περάσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Τύπος ελέγχου ταυτότητας: PAP Παιδιά εγώ έχω καινούριο πρόβλημα, η μπαταρία του κινητού τελειώνει σε μισή μέρα.... (μικρομαξ), νομίζω κάτι παίζει με το push notification fixer ή με την google που δεν αποδέχομαι τον εντοπισμό θέσης και προσπαθεί ξανά και ξανά. Το wakelock μου βγάζει τα εξής: http://i.imgur.com/4WPyc6S.png http://i.imgur.com/LVhzU3F.png Αν έχετε καμία ιδέα Αντίστοιχο θέμα έχω κι εγώ, όχι με Google plus όμως αλλά με Gmail. Τρώει και βαρβάτα κολλήματα το sync και δεν αφήνει το κινητό να πηγαίνει σε deep sleep. Έστρωσε όταν έκανα clear data στην εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlack1 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Moλις παρέλαβα και εγω το τηλέφωνο μου. 2 ερωτήσεις Θα περάσω του laek v4 1.Eνα αρχειάκι bootimg v4 θα το περάσω σαν την rom χωρίς τα wipe? 2. Συμαντικό θέμα. Ενα ροζουλι ,κατι σαν μανταλάκι, που είχε μέσα τι ρόλο βαράει?:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Αν περάσεις laek v4 δεν χρειάζεται να περάσεις το v4 kernel. Για το άλλο, είναι stand για το κινητό να στέκεται να βλέπεις ξανά βίντεο π.χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 *** sorry για τα τεράστια screenshots, τα έβαλα απο το κινητό και τώρα πήρα χαμπάρι πόοοοοσο μεγάλα βγήκαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 ΕΤΟΙΜΟ! Εχω φτιάξει δύο ζιπακια: Το ένα είναι το bootimg_laek_v3.zip και φλασαρει τον πυρήνα της laek v3. Το άλλο είναι το bootimg_laek_v4.zip και φλασαρει τον πυρήνα της laek v4 σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε στον αρχικό. Για όσους δεν θυμούνται: παρατήρησα ότι ο laek v3 έχει kernel που δίνει καλύτερη ζωή μπαταρίας. ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ από όσους το δοκιμάσουν! Μην κάνετε wipe τίποτα πριν την εγκατάσταση! Οπωσδήποτε wipe cache και dalvik-cache μετά την εγκατάσταση. Τα δοκίμασα και τα δύο ζιπακια στο κινητό μου με laek v4 και δουλεύουν ΑΨΟΓΑ. θεωρητικά δουλεύουν μία χαρά και στην laek v3. Τα κατεβάζετε από sendspace: http://www.sendspace.com/filegroup/XU%2FHdGQZl85%2BuZ1OyjQv7A Καλημέρα, μια ερώτηση, με τον ίδιο τροπο υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί ενα αντίστοιχο αρχείο που να αφορα την κάμερα; Απο μια ROM οπου εκει δουλεύει σωστά. Κατι ανάλογο είχε γίνει και στο note3 οπου μετα απο update ROM παρουσιασε πρόβλημα στη κάμερα. http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/help Αναφέρω αυτό γιατί διαθετει τον ίδιο φακό με το δικο μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios261 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 καλησπερα.επειδη δεν εβρησκα αλλο τροπο εκανα εγκατασταση virtualbox στο mac για να το κανω root .δοκιμασα με vroot και με kingoroot αλλα δεν βλεπει τη συσκευη.λεει κατι για τους drivers.Mπορει να με βοηθησει καποιος?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2014-10-17-13-26-12_zpslt28ugrm.png Το deep sleep λειτουργεί κανονικά σε micromax Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Algorithm Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Καλημέρα, μια ερώτηση, με τον ίδιο τροπο υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί ενα αντίστοιχο αρχείο που να αφορα την κάμερα; Απο μια ROM οπου εκει δουλεύει σωστά. Κατι ανάλογο είχε γίνει και στο note3 οπου μετα απο update ROM παρουσιασε πρόβλημα στη κάμερα. http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/help Αναφέρω αυτό γιατί διαθετει τον ίδιο φακό με το δικο μας. Οι drivers και οι camera libs στο kitkat ειναι ίδιες σε όλες τις kitkat roms γι αυτό το λόγο και βγαίνουν πολύ καλές φωτογραφίες. Στο jellybean όμως οι drivers είναι ασύμβατοι με αυτούς στο kitkat. Οπότε δεν γίνεται να πάρουμε drivers και libs από kitkat rom και να τα βάλουμε σε jellybean. Υπόψη ότι η ανάπτυξη των camera drivers συνεχίζεται μονο στο kitkat. Παράθεση Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Την δοκιμασε κανεις αυτην; Πως την κατεβαζουμε δεν εβγαλα ακρη :happy: η ρομ μαζι με αλλες εδώ: κωδικός zbrn, βαλε κατα ημερομηνια ειναι η 3η απο πανω που το ονομα ξεκινα με κινεζικα 317.6ΜΒ http://pan.baidu.com/share/link?shareid=634288773&uk=1110166341#path=%252F%25E9%2585%25B7%25E6%25B4%25BE%25E5%25A4%25A7%25E7%25A5%259EF1%25E8%2581%2594%25E9%2580%259A%25E7%2589%2588-8297w%25E7%25AC%25AC%25E4%25B8%2589%25E6%2596%25B9ROM%25E6%25B1%2587%25E6%2580%25BB Πριν λιγο την εβαλα, σε μενα δεν ειχε σωστό ρουτ και περασα απο recovery το 4.4Kinguser, super smooth, μονο 500mb ram, θελει gapps 4.4 καιεχει ελληνικά κανονικα, δεν την εχω ψαξει ακομη. Η άλλη 4.4.3 5η στη σειρα καταναλωνε μνημη 1300ΜΒ, ενώ τα zip ειναι παρόμοια μεσα. @jaggelo τις εχω δοκιμασει και τις 2. Η 1.25 έχει φιξ για την καμερα για να τραβασει 13mp φωτο, αλλά δεν δουλευει σε όλες τις εφαρμογες μηχανης που δοκιμασα, μερικές βγαζουν 8mp και έχει κινεζιες πολλές. Αν εφαρμόσεις επακριβώς τις οδηγίες μπαινει κανονικά. Η 1.20 στον πρωτο ποστ βγαζει 8mp και είναι καθαρισμενη απο κινεζιές. Στον ήχο δεν είδα διαφορά. Θα σου πρότεινα την 1.20 για πιο ευκολα. @marios261 εισαι με ρομ 4.4 ή 4.2 ? έχεις recovery original ή custom? δες εδω για να φλασαρεις από recovery τα zip https://drive.google.com/folderview?id=0B36Ay7pVtck6c1JGdzdoVlhyRk0&usp=sharing#list Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 εδω εχει αναλυτικα χαρακτηριστικα του f1 και εχει και το sar... το οποιο βλεπω ειναι απο τα πιο χαμηλα!! http://www.gsmchoice.com/en/catalogue/coolpad/8297w/Coolpad-8297W.html Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Οι drivers και οι camera libs στο kitkat ειναι ίδιες σε όλες τις kitkat roms γι αυτό το λόγο και βγαίνουν πολύ καλές φωτογραφίες. Στο jellybean όμως οι drivers είναι ασύμβατοι με αυτούς στο kitkat. Οπότε δεν γίνεται να πάρουμε drivers και libs από kitkat rom και να τα βάλουμε σε jellybean. Υπόψη ότι η ανάπτυξη των camera drivers συνεχίζεται μονο στο kitkat. Αφου οι περισσότεροι παιζουμε με kk ας κάνουμε τη σύγκριση εκει, γιατι τοτε υπαρχουν διαφορες σε ποιότητα φοτος απο rom σε rom μια και το firmware τις καμερας παραμενει ιδιο; Παιζει τοτε η ιδια η rom που κάνει τη διαφορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Αυτες τις μερες με βγαζει : Δεν ηταν δυνατη η δημιουργια ασφαλους συνδεσης. Αυτο οταν σερφαρω με δεδομενα απο τον παροχο ειτε 2G ειτε 3G. Τι σημαινει αυτο κ πως σταματαει το μνμ? Φοραω την AOSP V1, κ σερφαρω με boat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts