Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

@algorithm Η μόνη ρομ aosp για το f1 από την εταιρεία είναι η ρομ του micromax, ο lzy στις δικές του βάζει από eleophone, φαντάζομαι και ο laek από εκεί παίρνει κερνελ και system.

Μάλλον για αυτό δεν σου έπαιξε ο κερνελ

@iPap Εάν συνέβαινε το θαύμα και βρίσκαμε το source του f1 και αυτό γινόταν :lol:

Να βάλουμε όλοι λεφτά να τον αποκτήσουμε :lol:

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

το είχα πάθει και εγώ αλλά με αλλαγή ρομ (με φουλ διπλά και τριπλά wipes) δούλεψε.

στην micromax που έχω τώρα (Α310) έχει και μπλέ αλλά δεν έχω προλάβει ακόμα να τσεκάρω με light manager τα υπόλοιπα χρώματα.

*Στην micromax ξέρεις κανείς πως και αν φεύγει (η παραμετροποιείται) η οθόνη τέρμα δεξιά και η lockscreen? ιδιαίτερα την lockscreen ούτε με gravity δεν μπορώ να την αλλάξω

Εγω την κατάργησα εντελώς. Σε κάποια φαση ειχα περάσει την λοκσκριν απο lg g3.

Ωραία, αλλα μετα απο επανεκκίνηση, έριχνε το κινητό σε μπουτλουπ...

Οποτε, πουλο

Σχετικά με τα χρώματα, το μπλε δεν εχω καταφέρει να το αναψω. Δοκιμασα με led notifications pro, αλλα τζίφος...

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Κυκλοφορούν διάφορες ρομ micromax based

Τα καλά είναι η πιο γρήγορη και smooth τα κακά θέλει παρά πολύ μνήμη

One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i

μπορείς κάποιος κάτοχος να αναφέρει συνοπτικά τα θετικά και τα αρνητικά του?
Κατοχος δεν ειμαι (ακομη) αλλα μετα απο 303 σελιδες που διαβασα μπορω να πω οτι ξερω περισσοτερα απο αρκετους που το εχουν, οποτε, αν μετραει η γνωμη μου, ΔΕΝ ΕΧΕΙ αρνητικα :rolleyes:

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Κατοχος δεν ειμαι (ακομη) αλλα μετα απο 303 σελιδες που διαβασα μπορω να πω οτι ξερω περισσοτερα απο αρκετους που το εχουν, οποτε, αν μετραει η γνωμη μου, ΔΕΝ ΕΧΕΙ αρνητικα :rolleyes:

μονο 1,οταν το τηλ ειναι ακουμπισμενο σε λεια επιφανεια δεν ακουγεται δυνατα το ηχειο.Αλλα λυνεται με ενα αυτοκολλητακι κοντα στο ηχειο η μεσα στην θηκη για να ανασηκωθει λιγο.Και ενα χιλιοστο να σηκωθει ειναι μια χαρα

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κυκλοφορούν διάφορες ρομ micromax based

Τα καλά είναι η πιο γρήγορη και smooth τα κακά θέλει παρά πολύ μνήμη

αλλες εκτος απο την Micromax Canvas Nitro A310 - rooted & decrappified και την MICROAOSP V1 laek.17 ?Ποια θεωρεις καλυτερη απο τις 2?κριτηριο μου η καμερα και το performance

παιδια καλησπερα

υπαρχει τροπος να βγαλω κατι καταλοιπα απο κινεζικα που εχει η συσκευη?στο accelerate πχ,η στην προσβαση τοποθεσιας ανοιγει ενα παραθυρο με κινεζικα...

και αυτο το c-button ξερει κανεις τι ειναι?

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

δεν έχω άποψη μιας και δεν δούλεψα κάποια άλλη, μόνο την original και μια του Lzy που την έκανα repack (rooted,discrap,multi) είναι κάπου μέσα στο thread λίγο πιο πίσω
One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i

Σχετικά με τα χρώματα, το μπλε δεν εχω καταφέρει να το αναψω. Δοκιμασα με led notifications pro, αλλα τζίφος...

Στη laek τα χρώματα είναι κόκκινο πράσινο και μπλε. Κατάφερα με εντολές από κονσόλα να βγαλω και μωβ, κίτρινο, άσπρο. Αλλά τα τρία τελευταία δεν είναι ελεγχόμενα. Ίσως με το tasker κάτι γίνεται.

Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα.

το είχα πάθει και εγώ αλλά με αλλαγή ρομ (με φουλ διπλά και τριπλά wipes) δούλεψε.

300 wipe full εχω κανει και 10 ρομ εχω αλλαξει αλλα τιποτα.... ακομα μενει αυτο με τις ασπριλες ...
Never again UMI

Έχω την micromax nitro canvas a310

Εξαιρετικη σε ολα.

Μνημη 1,1 στην εκκίνηση (ίσως λίγο τσιμπιμενη)

Κάμερα πολύ καλή.

3d σκορ 6672.

Εκεί ομως που τα σπάει ειναιη αυτονομία της...

http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2014-10-09-07-10-56_zpsyztdbyvq.png

http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2014-10-08-22-51-50_zps1yt39ysa.png

Και μια τωρινη..

http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2014-10-10-18-46-12_zpsdtollwqe.png

Και επειδη το τζισαμ, δεν το εχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση..

http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2014-10-10-18-48-27_zpscibnl0dy.png

Το.. Σκαλοπάτι οφειλεται σε κανα 20λεπτο βιντεακια στο YouTube στο εξωτερικό ηχείο.

Την κρατάω ως βασική, με nvram Backup, για να μπορώ να παιξω με άλλες και να ξαναγυρισω σ αυτήν.:lol:

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Κι εγώ με βλέπω σε 2-3 μέρες να γυρνάω σε micromax, κυρίως λόγω κάμερας. Σχεδόν πλήρως σεταρισμένο backup έχω, οπότε θα είναι εύκολη η μεταφορά.

Αυτό που δεν πρόλαβα να δω καλά στην λίγη χρήση που της έκανα ήταν τι παίζει με τους αποθηκευτικούς χώρους. Πχ στην laek v4 έχω τις φωνές της loquendo στην κάρτα μνήμης, ενώ στην micromax έπρεπε να τις βάλω στην εσωτερική.

Τέλος, τι περιττές εφαρμογές έχει μέσα που θέλουν σβήσιμο; Πχ τα σπαστικά lockscreens αν τα σβήσω θα έχω την aosp οθόνη κλειδώματος;

Κάποιο λίνκ??

Έχω την micromax nitro canvas a310

Εξαιρετικη σε ολα.

Μνημη 1,1 στην εκκίνηση (ίσως λίγο τσιμπιμενη)

Κάμερα πολύ καλή.

3d σκορ 6672.

Εκεί ομως που τα σπάει ειναιη αυτονομία της...

Sony Ericsson GA 628-Sony Ericsson T10s-Nokia 8850-Panasonic X70-Motorola V3-Samsung D500-Sony Ericsson K750i-Sony Ericsson Hazel-Lenovo A660-Lenovo A820-Coolpad F1-THL 5000-Elephone P8000- Oukitel k6000 Plus - Xiaomi Redmi 9 4gb/64gb

Ακριβεις οδηγιες εγκαταστασης υπαρχουν καπου?

Κλασικά πράγματα,

Τα γνωστα γουαηπ και φλασαρισμα

Θα ημουν υποχρεος αν τα επαναλάμβανες με την ακριβη σειρα που πρεπει να γινουν .

Κι εγώ με βλέπω σε 2-3 μέρες να γυρνάω σε micromax, κυρίως λόγω κάμερας. Σχεδόν πλήρως σεταρισμένο backup έχω, οπότε θα είναι εύκολη η μεταφορά.

Αυτό που δεν πρόλαβα να δω καλά στην λίγη χρήση που της έκανα ήταν τι παίζει με τους αποθηκευτικούς χώρους. Πχ στην laek v4 έχω τις φωνές της loquendo στην κάρτα μνήμης, ενώ στην micromax έπρεπε να τις βάλω στην εσωτερική.

Τέλος, τι περιττές εφαρμογές έχει μέσα που θέλουν σβήσιμο; Πχ τα σπαστικά lockscreens αν τα σβήσω θα έχω την aosp οθόνη κλειδώματος;

Τους αποθηκεθους χώρους τους βλέπει μια χαρά.

http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2014-10-10-21-06-23_zpsc8muvfzs.png

Η μοναδικη περιττή εφαρμογή ειναι η salestracker. Την σβηνεις μεσω τιτανιουμ μπακαπ.

Εχει 2 λοκσκριν, τίποτα το ιδιαίτερο.

Y.Γ. σχετικά με τα λοκσκριν, βρηκα και εβαλα τα λοκσκριν απο Lg g3. Μετά απο επανεκκίνηση που έριχνε το τηλέφωνο σε μπουτλουπ.

Επίσης, έχει θέμα με την ρύθμιση φωτεινότητας της οθόνης στο αυτόματο. Σκοτεινιάζει πολύ σε σκοτεινούς χώρους. Αλλά αυτό διορθωνεται με εφαρμογή ή με μόνιμη - χειροκίνητη ρυθμιση

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Θα ημουν υποχρεος αν τα επαναλάμβανες με την ακριβη σειρα που πρεπει να γινουν .

Πρώτη σελίδα του θρεντ. Βλέπε link YouTube video έχει σηκώσει ο kostast1.

Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα.

Το διάβασα, γράφει και κάτι βλακείες ως προς τη διάρκεια της μπαταρίας, τη θερμοκρασία, το Gorilla Glass, πράγματα που στην πράξη είναι τελείως διαφορετικά.