Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

lol..!ουτε sim δεν του χω βαλει ακομα τοσο καιρο!Οι πολλες επιλογες οδηγουν ΠΑΝΤΑ σε χαμενο χρονο με μαθηματικη βεβαιοτητα..!

Και ενταξει μην κρυβομαστε μεταξυ μας,οι περισσοτεροι το εχουμε παρει για να παιξουμε το κινητο..αλλιως θα ειχαμε ξηγηθει αλλιως!

Mπα μην το λες αυτο,εγω το εχω και σε λειτουργια με sim.Μια χαρα δουλευει.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

- Επαναφέρεις ΜΟΝΟ user apps χωρίς data.

- Οχι batch.

- Όχι επαναφορά launcher και ας είναι user.

τα χεις παρει λιγο αναποδα.

1)Επαναφερεις αν θες data απο system apps ΑΡΚΕΙ να προερχονται απο την ιδια rom και την ιδια version της rom

2)Επαναφερεις μονο τα DATA απο user apps και κανεις install την εφαρμογη μονος σου.Βεβαια μπορεις αν θελεις να κανεις και το app επαναφορα,δεν ειναι τοσο σημαντικο οπως τα system apps,το πολυ πολυ να μην δουλευει το app σωστα.

3)Δεν υπαρχει προβλημα με batch restore αρκει να εφαρμοζεις τους 2 προηγουμενους κανονες

Ξαναλεω.Αν δεν ειστε σιγουροι για κατι μην δινετε συμβουλες,ψαξτε το.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Mπα μην το λες αυτο,εγω το εχω και σε λειτουργια με sim.Μια χαρα δουλευει.:)

Περιμενω κατι δυνατο σε rom απο βδομαδα..νεοτερα εδω συντομα!

Edited by azuli

Γεια στην παρέα

Κάτι που τοσο καιρό δεν το έχω δει να το ρωτά κάποιος εκτός αν όλοι το ξέρουν και δεν το ξέρω εγω

Μπορούμε μεσω USB να συνδέσουμε το τηλ με TV με HDMI? ή (και με κάποιον άλλον τρόπο)

Αν το έχει κανει κάποιος ας απαντήσει παρακαλώ

τα χεις παρει λιγο αναποδα.

1)Επαναφερεις αν θες data απο system apps ΑΡΚΕΙ να προερχονται απο την ιδια rom και την ιδια version της rom

2)Επαναφερεις μονο τα DATA απο user apps και κανεις install την εφαρμογη μονος σου.Βεβαια μπορεις αν θελεις να κανεις και το app επαναφορα,δεν ειναι τοσο σημαντικο οπως τα system apps,το πολυ πολυ να μην δουλευει το app σωστα.

3)Δεν υπαρχει προβλημα με batch restore αρκει να εφαρμοζεις τους 2 προηγουμενους κανονες.

Περιμενω κατι δυνατο σε rom απο βδομαδα..νεοτερα εδω συντομα!

Διαφωνώ. Δεν υπάρχουν ιεροί κανόνες ο καθένας παραθέτει απόψεις συμφωνα με την προσωπική του εμπειρία.

Προσωπική μου άποψη όπως και πολλών εδώ μέσα είναι ότι το τιτανιουμ είναι συνταγή για χαμό. Ήδη του είπαν του ανθρώπου οτι απάντησε το πρόβλημα μόνος του. Αυτό που λες για την ίδια ρομ και ίδια συσκευή θα ίσχυε σε ιδανικό κόσμο.

Σε 800 συσκευές και 500 ρομ ιδιας ή διαφορετικης έκδοσης το titanium προβλήματα δημιουργεί με μη προσδιορισιμο τροπο. Στο xda κανείς developer δεν δέχεται error request αν έκανες οτιδήποτε με τιτανιουμ.Κανενας όμως.

Η εγκατάσταση app ΧΩΡΙΣ data είναι απλα σαν να βάζεις το apk. Τα data δημιουργουν το πρόβλημα (στατιστικά πάντα από την εμπειρία μου) ειδικα σε επικίνδυνες root apps. Επαναλαμβάνω δεν δίνω συμβουλές χωρίς να έχω κάνει τα πράματα αυτά στο παρελθόν.

Βάλε και κανα πιρατεμενο μη updated τιτανιουμ και λιγο sd corruption και γίνεται ωραίο το σκηνικό. Και όσο διάλογο και να κάνουμε αυτή η προσωπική μου αποψη δεν νομιζω να αλλάξει.

Λαμβάνοντας υποψη το γεγονός ότι πολλά παιδιά εδώ βάζουν rom για πρώτη φορά στη ζωή τους νομίζω ότι καλύτερο θα ήτανε να δίνονται συμβουλές καθαρής ξαναματαεγκαταστασης.

Edited by Algorithm
Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα.

Διαφωνώ. Δεν υπάρχουν ιεροί κανόνες ο καθένας παραθέτει απόψεις συμφωνα με την προσωπική του εμπειρία.

Προσωπική μου άποψη όπως και πολλών εδώ μέσα είναι ότι το τιτανιουμ είναι συνταγή για χαμό. Ήδη του είπαν του ανθρώπου οτι απάντησε το πρόβλημα μόνος του. Αυτό που λες για την ίδια ρομ και ίδια συσκευή θα ίσχυε σε ιδανικό κόσμο.

Σε 800 συσκευές και 500 ρομ ιδιας ή διαφορετικης έκδοσης το titanium προβλήματα δημιουργεί με μη προσδιορισιμο τροπο. Στο xda κανείς developer δεν δέχεται error request αν έκανες οτιδήποτε με τιτανιουμ.Κανενας όμως.

Η εγκατάσταση app ΧΩΡΙΣ data είναι απλα σαν να βάζεις το apk. Τα data δημιουργουν το πρόβλημα (στατιστικά πάντα από την εμπειρία μου) ειδικα σε επικίνδυνες root apps. Επαναλαμβάνω δεν δίνω συμβουλές χωρίς να έχω κάνει τα πράματα αυτά στο παρελθόν.

Βάλε και κανα πιρατεμενο μη updated τιτανιουμ και λιγο sd corruption και γίνεται ωραίο το σκηνικό. Και όσο διάλογο και να κάνουμε αυτή η προσωπική μου αποψη δεν νομιζω να αλλάξει.

Λαμβάνοντας υποψη το γεγονός ότι πολλά παιδιά εδώ βάζουν rom για πρώτη φορά στη ζωή τους νομίζω ότι καλύτερο θα ήτανε να δίνονται συμβουλές καθαρής ξαναματαεγκαταστασης.

στον κωδικα δεν υπαρχουν τυχαια πραγματα παρα μονο κανονες.

Εσυ εισαι ελευθερος να κανεις οτι θες,δικο σου ειναι το τηλ.Το titanium λειτουργει με τον ιδιο τροπο για ολους και δεν μου εχει δημιουργησει ΠΟΤΕ προβληματα γιατι ΞΕΡΩ να το χρησιμοποιω.

Γιατι χρησιμοποιω αυτα που εμαθα διαβαζοντας αυτα που εγραψαν αυτοι που το φτιαξαν.Δεν υπαρχει χωρος για αμφισβητηση σε αυτο,ολα λειτουργουν με κανονες και δεν υπαρχει τιποτα μεταφυσικο.

Δεν συζηταμε για χαλασμενες σπασμενες εκδοσεις.

Αν χρησιμοποιεις το titanium εκδοσης 2012 σε kitkat ειναι επισης δικο σου προβλημα

η pure aosp v2 (4.2.2) που έχω ενοποιεί την sd με την εσωτερική μνήμη... αν θέλω να αλλάξω ROM και παράλληλα να βάλω και καινούρια sd.. θα πρέπει πρωτα να περάσω ROM που δεν ενοποιεί την sd και αφού βάλω τη νέα sd να ξαναπεράσω ό,τι ROM θέλω?

στον κωδικα δεν υπαρχουν τυχαια πραγματα παρα μονο κανονες.

Φυσικά στον κώδικα υπάρχουν απόλυτοι κανόνες. Και τα bugs που εμφανίζονται τυχαία και μεταφυσικά, ναι έχουν λογική εξήγηση. (Και ισως κατιτίς να ξέρω από το πόσο μεταφυσικός μπορεί να ειναι ο στην επιφανεια τέλειος κώδικας).

Η λογική εξήγηση ενός bug όμως μπορεί να οφείλεται σε πολλές παραμέτρους.

Και επειδή μπορώ εγώ να ξέρω τι ισως τι παίζει με το δικό μου κινητό και να γνωρίζω μερικές παραμέτρους που οδηγούν σε bug δεν σημαίνει ότι ξέρει ο καθένας.

Και δεν νομίζω ότι πρέπει να χρησιμοποιείται καν η λεξη κώδικας εφόσον μία ρομ αποτελείται απο κιλα κωδικα την πλειοψηφία των οποιων ελαχιστοι την καταλαβαίνουν.

Βάλε και όλα τα closed source root apps και νομιζω ότι εδώ είναι το χάος.

Και δεν υπάρχουν bug free εκδοσεις κώδικα ποτέ και πουθενά. Όλα τα προγράμματα είναι άψογα μέχρι κάποιος να κάνει report bugs.

Και συμβουλευοντας κάποιον να μη χρησιμοποιεί το titanium δεν τον ανάγκασα. Αλλά λέω και πάλι τρολαροντας ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ:p

Το τιτανιουμ είναι ενα μεταφυσικό εργαλείο του leviathan σταλμένο από την καταβοθρα της κόλασης με σκοπό να καταβροχθισει την ανθρωπότητα.:lol:

Edited by Algorithm
Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα.

Επειδή δεν μπορώ να βρω ένα link που να δουλεύει, αλλά ούτε και το αντίστοιχο section μέσα στο myphone, μπορεί κάποιος να δώσει ένα link για να κατεβάσω gapps για ΚΚ 4.4.2; Edited by Baniko

Φυσικά στον κώδικα υπάρχουν απόλυτοι κανόνες. Και τα bugs που εμφανίζονται τυχαία και μεταφυσικά, ναι έχουν λογική εξήγηση. (Και ισως κατιτίς να ξέρω από το πόσο μεταφυσικός μπορεί να ειναι ο στην επιφανεια τέλειος κώδικας).

Η λογική εξήγηση ενός bug όμως μπορεί να οφείλεται σε πολλές παραμέτρους.

Και επειδή μπορώ εγώ να ξέρω τι ισως τι παίζει με το δικό μου κινητό και να γνωρίζω μερικές παραμέτρους που οδηγούν σε bug δεν σημαίνει ότι ξέρει ο καθένας.

Και δεν νομίζω ότι πρέπει να χρησιμοποιείται καν η λεξη κώδικας εφόσον μία ρομ αποτελείται απο κιλα κωδικα την πλειοψηφία των οποιων ελαχιστοι την καταλαβαίνουν.

Βάλε και όλα τα closed source root apps και νομιζω ότι εδώ είναι το χάος.

Και δεν υπάρχουν bug free εκδοσεις κώδικα ποτέ και πουθενά. Όλα τα προγράμματα είναι άψογα μέχρι κάποιος να κάνει report bugs.

Και συμβουλευοντας κάποιον να μη χρησιμοποιεί το titanium δεν τον ανάγκασα. Αλλά λέω και πάλι τρολαροντας ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ:p

Το τιτανιουμ είναι ενα μεταφυσικό εργαλείο του leviathan σταλμένο από την καταβοθρα της κόλασης με σκοπό να καταβροχθισει την ανθρωπότητα.:lol:

οκ,εγω εγραψα τον τροπο που το χρησιμοποιω εδω και 3 χρονια χωρις κανενα προβλημα.Οποιος θελει τα εφαρμοζει,οποιος θελει κανει ευχελαια και παταει κουμπια στην τυχη με την ελπιδα να του κατσει.Το "οποιος" ειναι γενικο,μην το παρεις προσωπικα.

Και ο λογος που ολοι οι devs δεν αναγνωριζουν bugs σε roms που εχει χρησιμοποιηθει titanium ειναι επειδη εχει χρησιμοποιηθει λαθος απο τον χρηστη,οχι επειδη ειναι buggy εφαρμογη.Δεν θα ηταν για τοσα χρονια στις top εφαρμογες του play store.Ακολουθα τα updates και τις οδηγιες χρησης και θα εισαι κομπλε.

Επειδή δεν μπορώ να βρω ένα link που να δουλεύει, αλλά ούτε και το αντίστοιχο section μέσα στο myphone, μπορεί κάποιος να δώσει ένα link για να κατεβάσω gapps για ΚΚ 4.4.2;

Κατέβασε τα απο εδώ:

http://teckfront.com/download-android-4-4-2-kitkat-google-apps-gapps-different-packages/

Sony Ericsson GA 628-Sony Ericsson T10s-Nokia 8850-Panasonic X70-Motorola V3-Samsung D500-Sony Ericsson K750i-Sony Ericsson Hazel-Lenovo A660-Lenovo A820-Coolpad F1-THL 5000-Elephone P8000- Oukitel k6000 Plus - Xiaomi Redmi 9 4gb/64gb

Επειδή δεν μπορώ να βρω ένα link που να δουλεύει, αλλά ούτε και το αντίστοιχο section μέσα στο myphone, μπορεί κάποιος να δώσει ένα link για να κατεβάσω gapps για ΚΚ 4.4.2;

Εδώ:

http://d-h.st/users/TKruzze/?fld_id=32320#files

κατέβασε το mini αν δεν τα θες όλα, και όποια θέλεις τα βαζεις μετά.

edit: ωχ δεν είδα οτι απαντηθηκε....

@Για την color os: την εβαλα για να ακουσω τον καλύτερο ήχο και αυτό που έχω να πω είναι ότι σε υψηλές εντάσεις παραμορφώνει και μπουκώνει αρκετά (σε τραγουδια, βιντεο κλπ). Τώρα τα ''κουδουνακια'' και οι διάφορες ειδοποιήσεις ακούγονται δυνατά και καθαρά γιατί είναι γραμμένα σε πολύ χαμηλή ένταση εξ'αρχής. Το μόνο που μου άρεσε είναι η ucamera που την έβαλα και στην στοκ

Edited by mixanikosgr

η pure aosp v2 (4.2.2) που έχω ενοποιεί την sd με την εσωτερική μνήμη... αν θέλω να αλλάξω ROM και παράλληλα να βάλω και καινούρια sd.. θα πρέπει πρωτα να περάσω ROM που δεν ενοποιεί την sd και αφού βάλω τη νέα sd να ξαναπεράσω ό,τι ROM θέλω?

Στην lite kitkat των Ισπανών που είχανε κάνει τις ίδιες ματσακονιές με την ενοποίηση χώρου δεν είχα κανένα πρόβλημα με αλλαγή ρομ. Χύμα και κατευθείαν poweroff αλλαγη sd, έναρξη twrp + wipes κανα δυο τρεις φορές και βαλσιμο άλλης ρομ.

Δεν δοκίμασα να κάνω εξαγωγή sd και εισαγωγή άλλης sd ενώ έτρεχε η ρομ.

Το πρόβλημα ήτανε αν φορμάριζες την sd μεσα από τη ρομ τότε είχες πρόβλημα (επιλυσιμο) καθώς έπεφτε σε bootloop. Μάλλον κατά το φορμάρισμα, λόγω ενοποίησης χώρου το κινητό προσπαθούσε να φορμάρει και την εσωτερική διαγράφοντας το σύμπαν...

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το μόνο που μου άρεσε είναι η ucamera που την έβαλα και στην στοκ

Μήπως θα μπορούσες να την ανεβάσεις κάπου πχ sendspace, να την περασω και γω? Πάντα θα έχω χώρο για άλλο ένα camera app:)

Παιδιά μια ερώτηση λογιστικού χαρακτήρα να κάνω. Σκέφτομαι να παραγγείλω το f1 από το vickmall. Αν επιλέξω ως νόμισμα το ευρώ στο site βλέπω πως το κινητό έρχεται στα 124,27 ευρώ, το οποίο είναι φτηνότερο κατά 12 ευρώ από το να επιλέξω usd και να κάνει το PayPal ή η τράπεζα τη μετατροπή. Να προχωρήσω με αυτόν τον τρόπο στην παραγγελία ή θα έχω εκπλήξεις του στυλ eur to usd και ξανά eur (στον τραπεζικό λογαριασμό) ;

Εδώ:

http://d-h.st/users/TKruzze/?fld_id=32320#files

κατέβασε το mini αν δεν τα θες όλα, και όποια θέλεις τα βαζεις μετά.

edit: ωχ δεν είδα οτι απαντηθηκε....

@Για την color os: την εβαλα για να ακουσω τον καλύτερο ήχο και αυτό που έχω να πω είναι ότι σε υψηλές εντάσεις παραμορφώνει και μπουκώνει αρκετά (σε τραγουδια, βιντεο κλπ). Τώρα τα ''κουδουνακια'' και οι διάφορες ειδοποιήσεις ακούγονται δυνατά και καθαρά γιατί είναι γραμμένα σε πολύ χαμηλή ένταση εξ'αρχής. Το μόνο που μου άρεσε είναι η ucamera που την έβαλα και στην στοκ

Για τα Gapps ευχαριστώ και τους 2. Υπάρχει κάποιο άλλο Llink για πιο γρήγορο κατέβασμα; αυτό για την ώρα πάει πολύ αργά.

Για τον ήχο της colourOS, ...ενδιαφέρουσα άποψη!

Μήπως θα μπορούσες να την ανεβάσεις κάπου πχ sendspace, να την περασω και γω? Πάντα θα έχω χώρο για άλλο ένα camera app:)

Εδώ:

https://www.sendspace.com/file/09tn2w

Για λίγο πιο καθαρές νυχτερινές φώτο: κάτω δεξιά έιναι το μενού, (το οποίο έιναι όμορφο και λετουργικό)

στο scene mode -> sport

exposure -1 ή -2 (λίγο σκούρες αλλά πιο σταθερές, με επεξεργασία όμως μετά στο pc για το exposure είναι ΟΚ)

@Βaniko: κατεβασε το Internet download manager (IDM) και κατεβαινει σε λιγα λεπτά.

Edited by mixanikosgr

xaxaxaxa

ypomoni mexri ta xristougena

einai argo san tilefwno?exeis sixtiriasei pote pou to agorases?

μπες στο paypal στις ρυθμισεις κ δωστου να μην κανει αυτο την μετατροπη στο συναλλαγμα.Βεβαια ειναι τοσο βαθια στις ρυθμισεις που θα μπορουσες απλα να δωσεις τα παραπανω ευρω..!

oops!τo comment πηγαινε στον αποπανω..!

Edited by azuli

Παιδιά μια ερώτηση λογιστικού χαρακτήρα να κάνω. Σκέφτομαι να παραγγείλω το f1 από το vickmall. Αν επιλέξω ως νόμισμα το ευρώ στο site βλέπω πως το κινητό έρχεται στα 124,27 ευρώ, το οποίο είναι φτηνότερο κατά 12 ευρώ από το να επιλέξω usd και να κάνει το PayPal ή η τράπεζα τη μετατροπή. Να προχωρήσω με αυτόν τον τρόπο στην παραγγελία ή θα έχω εκπλήξεις του στυλ eur to usd και ξανά eur (στον τραπεζικό λογαριασμό) ;

Στο paypal πηγαινε :

My account >> Profile >> My Money ( αριστερα ) >> My preapproved payments ( Update button δεξια) >> Set Available Funding Sources ( button δεξια) >> Conversion Options και επιλεξε τον 2ο τροπο δηλαδη : Bill me in the currency listed on the seller's invoice.

Τελος πατα submit για να αποθηκευτει η ρυθμιση :) .

Υ.Γ Στο site κανε την αγορα σε $ και επιλεξε το $ ως πρωτευον νομισμα στο paypal

Edited by devilgene
Keep smiling :rolleyes:

επαιζα με το boot logo (το f1 με τα τσεκουρια πριν το animation) και ανακαλυψα οτι απλα σβηνοντας το εντελως το κινητο bootαρει λιγο πιο γρηγορα..!

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εχει δοκιμασει να βαλει κανεις xposed στην official coolUI?Θελω να δοκιμασω αλλα βαριεμαι να κανω restore αν κολλησει στο boot (πολυ πιθανο..)

Ευχαριστώ πολύ! Πάρα πολύ εύχρηστη με άφθονα features!

Γεια στην παρέα

Κάτι που τοσο καιρό δεν το έχω δει να το ρωτά κάποιος εκτός αν όλοι το ξέρουν και δεν το ξέρω εγω

Μπορούμε μεσω USB να συνδέσουμε το τηλ με TV με HDMI? ή (και με κάποιον άλλον τρόπο)

Αν το έχει κανει κάποιος ας απαντήσει παρακαλώ

κανείς ρε παιδιά δεν ξέρει το πως θα συνδέσουμε το τηλ με την tv?

Καλησπερα παιδια, μολις το παρηγγειλα απο MiniDeal.

Σκεφτομαι να παραγγειλω απο τωρα μια θηκουλα.

Εχει κανεις σας αγορασει αυτην εδω? http://www.ebay.com/itm/Ultra-Thin-Space-Aluminum-Metal-Bumper-Case-Cover-Frame-For-Coolpad-8297-F1-/321496072375?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item4adaa8c0b7

Σκεφτομαι να την συνδυασω με ενα μαυρο μεταλικο back cover: http://www.ebay.com/itm/New-Brushed-Metal-Aluminum-back-Cover-Hard-case-For-Coolpad-8297-F1-/221524460494?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item3393e303ce

Εχετε καποια αλλη να προτεινετε?

Με το που παραλαβω θα σας ξανα"ενοχλησω" για το ποια ρομ να περασω :P

http://www.aliexpress.com/item/22-Color-2014-Newest-Toughened-Glass-Back-Cover-And-Aluminum-Frame-For-Coolpad-Dashen-F1-8297/1932823414.html μηπως αλλαξες γνωμη ? ;p

πριν καποιες μερες την ειχε προσφορα στα 12,99$

Never again UMI

Εχω περασει στο coolpad την 4,4,2 v4 tou laek το προβλημα ειναι πως δεν ερχονται ηχητικες ειδοποιησεις ουτε δουλευει το led eidopoihsewn οταν εχω μυνημα στο facebook kai sto viber τι μπορει να φταιει?

Kαι εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα και έβαλα το light managerhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.koo.lightmanager

Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση.

κανείς ρε παιδιά δεν ξέρει το πως θα συνδέσουμε το τηλ με την tv?

Νομίζω για να μπορέσεις να το κάνεις αυτό το τηλέφωνο πρέπει να υποστηρίζει MHL.

Σε multilanguage rom απο Vickmall ,αλαξα τη μια sim και πλεον στη lockscreen εμφανιζεται εκτός απο την ωρα Ελλάδος και ωρα Beijing.Γνωρίζετε πως μπορω να την αφαίρεσω και να εμφανίζεται μόνο η δική μας ωρα?.......ξέρω οτι έχω μείνει πίσω μιας και δεν αναβαθμισα σε kitkat αλλά για τη χρηση που κάνω δεν έχω κάποιο προβλημα;)