Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Thanks για τις απαντήσεις.

5 κινητά με sygic (LG g2, Galaxy S4, THL T6S, THL 5000, F1) δίπλα δίπλα, ακίνητα, και τα 4 πρώτα κλείδωσαν σε δευτερόλεπτα ενώ το F1 έκανε κανα 5λεπτο! Έτυχε άραγε ή απλά δεν είναι τόσο καλή η κεραία του? Δίνει την αίσθηση ότι εν κινήσει δεν πρόκειται να κλειδώσει ποτέ...

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

βαζεις xposed framework και μετα gravitybox

καλημερα.Εβαλα και τα δυο οπως μου ειπες αλλα παλι το ιδιο.Μηπως πρπει να κανω καποια ρυθμιση.Φωτιζονται οταν τα πατησεις αλλα μετα απο 5 δευτερολεπτα σβηνουν και πρεπει να τα ξαναπατησεις για να αναψουν παλι.γινετε να ειναι συνεχεια φωτιζωμενα οσο ειναι ανοιχτη η οθονη?Να αναφερω οτι εχω την aosp v4 laek και προσπαθω αν γινεται τα κουμπια κατω να ειναι συνεχεια φωτιζομενα οσο αναβει η οθονη.

Edited by marios261

Thanks για τις απαντήσεις.

5 κινητά με sygic (LG g2, Galaxy S4, THL T6S, THL 5000, F1) δίπλα δίπλα, ακίνητα, και τα 4 πρώτα κλείδωσαν σε δευτερόλεπτα ενώ το F1 έκανε κανα 5λεπτο! Έτυχε άραγε ή απλά δεν είναι τόσο καλή η κεραία του? Δίνει την αίσθηση ότι εν κινήσει δεν πρόκειται να κλειδώσει ποτέ...

Μήπως ήταν η πρώτη φορά που κλείδωσε σε δορυφόρο το F1;

Nokia 3510i - Motorola L7 - Nokia 5800 - Samsung Galaxy S Advance - CoolPad F1

Δυστυχώς όχι. Και ο συνάδερφος που έχει το κινητό, λέει ότι δεν κλειδώνει ιδιαίτερα γρήγορα και αναρωτιόμαστε αν είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης συσκευής ή γενικότερο.

Δυστυχώς όχι. Και ο συνάδερφος που έχει το κινητό, λέει ότι δεν κλειδώνει ιδιαίτερα γρήγορα και αναρωτιόμαστε αν είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης συσκευής ή γενικότερο.

Εχεις πειράξει το αρχειακι GPS.config??

Πέτα αυτό: https://www.dropbox.com/sh/4j0q4cy2hs23s5b/AACzRipgipVV_VLi5qw88W1Ca?dl=0 μέσα στην SD, κάνε reboot στο recovery (θα βγει ένα ψόφιο robot και αν πατήσεις πάνω στην οθόνη ή κάποιο από τα volume buttons, δεν θυμάμαι, θα εμφανιστούν οι επιλογές του recovery) που έχει μέσα το τηλέφωνο σου (με κλειστό κινητό πατάς Volume Up + Power για 10 δευτερόλεπτα) και κάνεις Apply update from sd card και διαλέγεις το ζιπ που σου έβαλα εδώ. Αφού γίνει κάνεις reboot και είσαι root. Τώρα μπορείς να ακολουθήσεις τους οδηγούς εδώ (πρώτη σελίδα) για να περάσεις mobileuncle tools και custom recovery και μετά να φλασάρεις όποια rom θες.

Μπαίνω κανονικά recovery και μου λέει update aborted. Τι μπορώ να κάνω τώρα? Το root το θέλω για να σβήσω τις κινεζιές

Εγώ τώρα το δοκιμασα το gps και κλείδωσε αμέσως σε 5 δεύτερα 7 απο τους 8 δορυφόρους με miui όμως(για τις αλλες Ρομ δεν ξέρω). Edited by dimi_1982

Οχι φιλε μου καπου αλλου ειναι το λαθος και οχι στην συσκευη πιστευω.Με ποια rom ειναι?

Δoκιμσε και το gps test,και αναιβασε ενα screenshot.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Μπαίνω κανονικά recovery και μου λέει update aborted. Τι μπορώ να κάνω τώρα? Το root το θέλω για να σβήσω τις κινεζιές

Εαν δεν τα καταφέρεις με αυτό το ζιπάκι δοκίμασε το Kingo root.

Sony Ericsson GA 628-Sony Ericsson T10s-Nokia 8850-Panasonic X70-Motorola V3-Samsung D500-Sony Ericsson K750i-Sony Ericsson Hazel-Lenovo A660-Lenovo A820-Coolpad F1-THL 5000-Elephone P8000- Oukitel k6000 Plus - Xiaomi Redmi 9 4gb/64gb

Κανω το usb debuging αλλά δεν μου διαβάζει το κινητό. Τρέχω windows 7 64bit

Πέρασε τους drivers για windows 64bit. Επίσης στο μενού επιλογές για προγραμματιστές τσέκαρε αν είναι ενεργοποιημένες και οι ψευδείς τοποθεσίες.

Sony Ericsson GA 628-Sony Ericsson T10s-Nokia 8850-Panasonic X70-Motorola V3-Samsung D500-Sony Ericsson K750i-Sony Ericsson Hazel-Lenovo A660-Lenovo A820-Coolpad F1-THL 5000-Elephone P8000- Oukitel k6000 Plus - Xiaomi Redmi 9 4gb/64gb

AOSP_V4_KitKat_laek.17 (356 dls)

Γεια χαρα φιλε μου.

Αυτην κατεβασε,ολα δουλευουν καλα μεχρι στιγμης,δεν εχω πειραξει κατι.

Ναι θελει εγγραφη.

Στην v3 άλλαζε την wireless mac του κινητου...(και όλα με την ίδια rom είχαν την ίδια mac). Εχει διορθωθεί αυτό στην v4;;;

OK παιδιά, σχετικά με το GPS σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Βγάλαμε το συμπέρασμα ότι μάλλον δεν είναι θέμα hardware το αργό κλείδωμα.

Άρα το παραγγέλνουμε (YEAH!!), και μετά αν έχει θέμα το λύνουμε με σκάλισμα!!

OK παιδιά, σχετικά με το GPS σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Βγάλαμε το συμπέρασμα ότι μάλλον δεν είναι θέμα hardware το αργό κλείδωμα.

Άρα το παραγγέλνουμε (YEAH!!), και μετά αν έχει θέμα το λύνουμε με σκάλισμα!!

Εχει ποσταρει ο φιλτατος azuli δυο αρχειακια που κανουν το gps να κλειδωνει σφαιρα με οδηγιες.

Ακολουθησε τες κ θα δεις να λοκαρει μπαμ μπαμ, ψαξ' το στο νημα..

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ τώρα το δοκιμασα το gps και κλείδωσε αμέσως σε 5 δεύτερα 7 απο τους 8 δορυφόρους με miui όμως(για τις αλλες Ρομ δεν ξέρω).

Dimi με ποια miui εισαι για να συγκρινω κατι αρχειακια, με emjot η με αυτη που εβαλα Ελληνικα?!

Εαν δεν τα καταφέρεις με αυτό το ζιπάκι δοκίμασε το Kingo root.

Για εγγυημένο root φλασαρεις το supersu και καθαρίζεις. Googleάρε το και θα σου το βγάλει. Ένα αρχείο zip κατεβάζεις από ένα μωβ φόντο του site!

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

βαζεις xposed framework και μετα gravitybox

καλημερα.Εβαλα και τα δυο οπως μου ειπες αλλα παλι το ιδιο.Μηπως πρπει να κανω καποια ρυθμιση.Φωτιζονται οταν τα πατησεις αλλα μετα απο 5 δευτερολεπτα σβηνουν και πρεπει να τα ξαναπατησεις για να αναψουν παλι.γινετε να ειναι συνεχεια φωτιζωμενα οσο ειναι ανοιχτη η οθονη?Να αναφερω οτι εχω την aosp v4 laek και προσπαθω αν γινεται τα κουμπια κατω να ειναι συνεχεια φωτιζομενα οσο αναβει η οθονη.

ειναι ρυθμιση μεσα απο το gravity..!

"Power is low" μήπως;

Πιθανών να είναι λίγο διαφορετικά τα logo.bin από JB σε Kit Kat. Κοίταξα το logo.bin της v2 και όντως μπορώ να δω κάτι που θα μπορούσε να φταίει (για όποιον το ψάχνει, το τελευταίο png είναι αυτό με το θαυμαστικό για την ένδειξη χαμηλής μπαταρίας ενώ κανονικά πρέπει να είναι ή το ίδιο με το πρώτο ή κάποιο άλλο logo που θέλουμε).

Κατεβάζω την v4 αλλά αν θες άνοιξε το ζιπ της και στείλε μου το logo.bin για να δοκιμάσω να το φτιάξω τσάκα τσάκα, αργεί η ρομ να κατέβει... :p

Δε σε πρόλαβα... Ο laek έχει logo.bin βάλει στην v3, v2 και v2.1 αλλά όχι στην v4. Επισυνάπτω το logo.bin της v3 (sendspace):https://www.sendspace.com/file/v1zmwg

......

Ουπς τώρα είδα ότι έφτιαξες καινούριο. Μόλις το φλασαρω μεταφέρω σχολια.

Edited by Algorithm
Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα.

Δε σε πρόλαβα... Ο laek έχει logo.bin βάλει στην v3, v2 και v2.1 αλλά όχι στην v4. Επισυνάπτω το logo.bin της v3 (sendspace):https://www.sendspace.com/file/v1zmwg

......

Λοιπόν όλα καλά και το logo τούμπανο! Για όσους το θέλουν επιβεβαιώνω ότι θέλει διαφορετικό για KK και επισυνάπτω:

https://www.sendspace.com/file/9qt0o0

Ευχαριστώ mindtrapper!

Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα.

Dimi με ποια miui εισαι για να συγκρινω κατι αρχειακια, με emjot η με αυτη που εβαλα Ελληνικα?!

Με τη δική σου 4.8.23(και είμαι πολύ ευχαριστημενος).

Λέω να πάω σε κιτκατ αλλά μου άρεσε πολύ η miui(και τη συνηθισα κιολας)!

Έχω πρόβλημα με το συγχρονισμο σήμερα και δεν μπαίνει ούτε play store ούτε συγχρονίζει το gmail. Any suggestions?
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Ειχα πετυχει ακομη πιο αστραπιαιο gps καποια στιγμη σε miui κ αναρωτιομουν σε ποια ηταν γιατι εχω δοκιμασει παμπολλες εκδοσεις.

Μονο αυτη που εβαλα Ελληνικα δεν εχω δοκιμασει κ την εχεις εσυ κ λες οτι κλειδωνει αστραπη οποτε εχουμε νικητη.

Θα κανω κατι ψακτικες κ αν βρω τπτ ενδιαφερον θα ποσταρω.

ΚΚ ακομη υστερουν σε αποδοση κυριως για παιχνιδια, οποτε αν θες να πας σε κατι σταθερο κ γρηγορο δοκιμασε official 4.2.

Δε σε πρόλαβα... Ο laek έχει logo.bin βάλει στην v3, v2 και v2.1 αλλά όχι στην v4. Επισυνάπτω το logo.bin της v3 (sendspace):v1zmwg @ sendspace

......

Λοιπόν όλα καλά και το logo τούμπανο! Για όσους το θέλουν επιβεβαιώνω ότι θέλει διαφορετικό για KK και επισυνάπτω:

9qt0o0 @ sendspace

Ευχαριστώ mindtrapper!

No problem. Αν έχει κάποιος καμιά ιδέα για logo ας την πει να το προσπαθήσω. Σκέφτομαι για το "android" που βγάζουν οι 4.4 ρομ αλλά Coolpadοποιημένο.... :lol:

Έχω πρόβλημα με το συγχρονισμο σήμερα και δεν μπαίνει ούτε play store ούτε συγχρονίζει το gmail. Any suggestions?

αμα δεν πεις με ποια rom εισαι..

AOSP lite v1.1 jonzalvo. Η γνωστή και ως Ισπανική...