jpower73 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2014-09-08-20-33-13_zps1rqhhruv.png Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Μπορεί να είναι απλοϊκή η ερώτηση αλλά θέλω βοήθεια. Στο coolpad της γυναίκας μου έχω περάσει την MIUI 4.6.16 και θέλω να μεταβώ στην 4.8.23 του JOHNICKZ. Γκρινιάζει όμως ότι δεν θέλει να χάσει τα παιχνίδια που έχει κατεβάσει μαζί με τα save αυτών. Υπάρχει λύση ή θα διαγραφούν όλα? με το Titanium Backup νομιζω γινεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 (edited) http://i60.tinypic.com/6h28sl.png Κατι πρεπει να αλλαξαν στο antutu Edited September 8, 2014 by pyxta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα θέμα, αν μπορείτε να βοηθήσετε. Με την κιτκατ του ισπανού, υπερθερμαίνεται ο επεξεργαστής αρκετά.... μάλλον θα βάλω την kk v2 του laek (τώρα που πήρα το κολάι) και ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανεις απο αυτούς που ήδη την έβαλαν, πρόβλημα υπερθέρμανσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα θέμα, αν μπορείτε να βοηθήσετε. Με την κιτκατ του ισπανού, υπερθερμαίνεται ο επεξεργαστής αρκετά.... μάλλον θα βάλω την kk v2 του laek (τώρα που πήρα το κολάι) και ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανεις απο αυτούς που ήδη την έβαλαν, πρόβλημα υπερθέρμανσης. Δεν εχω παρατηρησει το οτιδηποτε ως τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Τέλεια την βάζω τώρα κιόλας ευχαριστώ! Ροοτ ζιπ δεν βρίσκω, να δοκιμάσω με vroot ή μπορεί κάποιος να μου δώσει λίνκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon1984 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Τέλεια την βάζω τώρα κιόλας ευχαριστώ! Ροοτ ζιπ δεν βρίσκω, να δοκιμάσω με vroot ή μπορεί κάποιος να μου δώσει λίνκ? Εαν εννοείς την V1 του laek το root zip είναι εδώ : http://www.mediafire.com/download/pcuc4t4hau33nur/4.4Root.zip Παράθεση Sony Ericsson GA 628-Sony Ericsson T10s-Nokia 8850-Panasonic X70-Motorola V3-Samsung D500-Sony Ericsson K750i-Sony Ericsson Hazel-Lenovo A660-Lenovo A820-Coolpad F1-THL 5000-Elephone P8000- Oukitel k6000 Plus - Xiaomi Redmi 9 4gb/64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Εαν εννοείς την V1 του laek το root zip είναι εδώ : http://www.mediafire.com/download/pcuc4t4hau33nur/4.4Root.zip όχι για την v2 λέω... μόλις την έβαλα, αν υπάρχει ροοτ ζιπ για αυτή θα με σώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 όχι για την v2 λέω... μόλις την έβαλα, αν υπάρχει ροοτ ζιπ για αυτή θα με σώσεις! Ειναι απο μονη της root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Ειναι απο μονη της root. ναι μόλις το είδα :D ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon1984 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 όχι για την v2 λέω... μόλις την έβαλα, αν υπάρχει ροοτ ζιπ για αυτή θα με σώσεις! Δεν υπάρχει root zip για την v2. Όπως αναφέρει ο laek έχει αντικαταστήσει το King root με το Supersu οπότε το root δουλεύει κανονικά χωρίς zip. Αυτό που πρέπει να φλασάρεις μαζί με τη rom είναι το Wifi notification fix F1W.zip που δίνει για να μην πέφτεις σε black screens όταν το wifi είναι ανοικτό. Παράθεση Sony Ericsson GA 628-Sony Ericsson T10s-Nokia 8850-Panasonic X70-Motorola V3-Samsung D500-Sony Ericsson K750i-Sony Ericsson Hazel-Lenovo A660-Lenovo A820-Coolpad F1-THL 5000-Elephone P8000- Oukitel k6000 Plus - Xiaomi Redmi 9 4gb/64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Δεν υπάρχει root zip για την v2. Όπως αναφέρει ο laek έχει αντικαταστήσει το King root με το Supersu οπότε το root δουλεύει κανονικά χωρίς zip. Αυτό που πρέπει να φλασάρεις μαζί με τη rom είναι το Wifi notification fix F1W.zip που δίνει για να μην πέφτεις σε black screens όταν το wifi είναι ανοικτό. καταρχήν ευχαριστώ για την βοήθεια. Μόλις το κατέβασα, το βαζω και αυτό με τον ίδιο τρόπο έτσι, install zip from sd....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon1984 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 καταρχήν ευχαριστώ για την βοήθεια. Μόλις το κατέβασα, το βαζω και αυτό με τον ίδιο τρόπο έτσι, install zip from sd....? Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο χωρίς τα wipes. Παράθεση Sony Ericsson GA 628-Sony Ericsson T10s-Nokia 8850-Panasonic X70-Motorola V3-Samsung D500-Sony Ericsson K750i-Sony Ericsson Hazel-Lenovo A660-Lenovo A820-Coolpad F1-THL 5000-Elephone P8000- Oukitel k6000 Plus - Xiaomi Redmi 9 4gb/64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο χωρίς τα wipes. :D ικανή ήμουν... όχι εντάξει μέχρι εκεί θα το σκεφτόμουν!!!!τελευταία ερώτηση και δεν σε κουράζω άλλο, μερικές εφαρμογές (easy note & walkman) δεν μπορώ να τις απεγκαταστήσω, υπάρχει τρόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon1984 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 :D ικανή ήμουν... όχι εντάξει μέχρι εκεί θα το σκεφτόμουν!!!!τελευταία ερώτηση και δεν σε κουράζω άλλο, μερικές εφαρμογές (easy note & walkman) δεν μπορώ να τις απεγκαταστήσω, υπάρχει τρόπος? Εαν έχεις εγκατημένο το Titanium Backup (η κάποιο άλλο app. remover όπως πχ link2SD) φυσικά μπορείς να τις απεγκαταστήσεις. Εάν όμως δεν σε ενοχλούν μπορείς καλύτερα να τις παγώσεις έτσι αν τις χρειαστείς κάποια στιγμή στο μέλλον θα μπορείς να τις επαναφέρεις. Παράθεση Sony Ericsson GA 628-Sony Ericsson T10s-Nokia 8850-Panasonic X70-Motorola V3-Samsung D500-Sony Ericsson K750i-Sony Ericsson Hazel-Lenovo A660-Lenovo A820-Coolpad F1-THL 5000-Elephone P8000- Oukitel k6000 Plus - Xiaomi Redmi 9 4gb/64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Εαν έχεις εγκατημένο το Titanium Backup (η κάποιο άλλο app. remover όπως πχ link2SD) φυσικά μπορείς να τις απεγκαταστήσεις. Εάν όμως δεν σε ενοχλούν μπορείς καλύτερα να τις παγώσεις έτσι αν τις χρειαστείς κάποια στιγμή στο μέλλον θα μπορείς να τις επαναφέρεις. οκ σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Algorithm Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα θέμα, αν μπορείτε να βοηθήσετε. Με την κιτκατ του ισπανού, υπερθερμαίνεται ο επεξεργαστής αρκετά.... μάλλον θα βάλω την kk v2 του laek (τώρα που πήρα το κολάι) και ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανεις απο αυτούς που ήδη την έβαλαν, πρόβλημα υπερθέρμανσης. Εξαρταται πως το εννοεις. Δοκιμασα οτι κιτκατ υπαρχει σε 2 f1 που εχω. Με βαρια χρηση ΣΕ ΣΧΕΣΗ με ΑΡΧΑΙΑ android κινητα, ναι ζεσταινεται αρκετα. Επειδη ομως εχω δει τι παιζει και με πανακριβα flagship Samsung HTC κτλ ενα λεω: Ολα ζεσταινονται. Ισως του laek εχει λιγο καλυτερη θερμικη διαχειρηση. Μπορει να ναι η ιδεα μου. Παράθεση Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makdak Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Παιδιά προσοχή με την οθόνη, να της βάζετε πάντα κάποια προστασία γιατί Gorilla και μάλιστα II δεν είναι σε καμία περίπτωση.. Το κινητό το πρόσεχα πολύ και μου εμφάνισε τις πρώτες μικρογρατζουνίτσες πάνω στη βδομάδα.. Οπότε προσοχή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Υπαρχει καποιος που να το εχει μετανιωσει που το αγορασε; Ποσο ευκολο ειναι για τον μεσο χρηστη να το φερει στα μετρα του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 9, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Γιατί, αν υπάρχει ένας που το έχει μετανιώσει και άλλοι εκατό που είναι ευχαριστημένοι εσύ θα ακούσεις τον ένα; Δεν είναι καθόλου δύσκολο να το φέρεις στα μέτρα σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makdak Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Επίσης έχω μια απορία. Έχω την 4.2.2 AOSP V2 Jonzalvo και θέλω να αναβαθμίσω σε Kit kat. Όπως έχω καταλάβει μέχρι στιγμής, για να φλασάρουμε με επιτυχία μια ρομ, είναι καλό να φορμάρουμε την sd και μετά να περάσουμε το zip της ρομ. Πως θα φορμάρω την sd χωρίς να μπρικάρει το τηλέφωνο δεδομένου του γνωστού bug της AOSP? Επίσης, αυτό το bug το έχουν και οι Kit kat ρομς που κυκλοφορούν; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxH Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Παιδιά προσοχή με την οθόνη, να της βάζετε πάντα κάποια προστασία γιατί Gorilla και μάλιστα II δεν είναι σε καμία περίπτωση.. Το κινητό το πρόσεχα πολύ και μου εμφάνισε τις πρώτες μικρογρατζουνίτσες πάνω στη βδομάδα.. Οπότε προσοχή!Καλά κάνεις και το αναφέρεις, αφού είναι έτσι. Έχει κάποιος να προτείνει συγκεκριμένα screen protectors; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Γιατί, αν υπάρχει ένας που το έχει μετανιώσει και άλλοι εκατό που είναι ευχαριστημένοι εσύ θα ακούσεις τον ένα; Δεν είναι καθόλου δύσκολο να το φέρεις στα μέτρα σου... Οχι αλλα καλο ειναι να ακουμε ολες τις αποψεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 F1 PURE AOSP KK........ http://www.needrom.com/download/f1-pure-aosp-kk/ Ο φιλος εγραψε οτι θα αναιβασει σημερα την v1.1: bugs fixed....> - Low audio Volume - Battery charging Animation when switched off - Sony Walkman - Mtktweak traduced in english. Εαν φτιαξει και αυτα (αν και τα εχω ηδη φτιαξει μονος μου....) μιλαμε ισως για την καλυτερη ΚΚ εως τωρα,απο ολες οσες δοκιμασα. Σταθεροτατη και με ολα τα καλουδια επανω.........:) Aυτη του Jonvalvo μου δουλευει τελεια, και με πολυ καλη μπαταρια. Ειναι διαδικασια 30 δευτερολεπτων με το mobileuncle το οποίο ήδη ειναι εγκατεστημενο. Στην περιπτωση μας το μονο που πρεπει να γινει edit ειναι to max volume. Αυτο ειναι το δευτερο κουτακι απο κατω και ειναι ΚΟΙΝΟ για ολα τα επιπεδα 1-14. Απο 138 που εχετε το κανετε 160. Ο οδηγος ειναι χιλιοειπωμενος στο ποστ #992 το οποίο ειναι και στη σελιδα 1 του θεματος σαν link. Ναι, σιγα μην το κανουν και 180. :lol: 152 ειναι καλα, οτι πιο πανω θα παρεις το ηχειο/ακουστικο στο χερι σε λιγο καιρο. Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα θέμα, αν μπορείτε να βοηθήσετε. Με την κιτκατ του ισπανού, υπερθερμαίνεται ο επεξεργαστής αρκετά.... μάλλον θα βάλω την kk v2 του laek (τώρα που πήρα το κολάι) και ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανεις απο αυτούς που ήδη την έβαλαν, πρόβλημα υπερθέρμανσης. Την ιδια εχω και δεν υπερθερμαινεται τιποτα, και εχω και πολυ καλη μπαταρια. Δες τα apps σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Ευχαριστώ για τη βοήθεια με το backup. Να βοηθήσω με τη σειρά μου το φίλο που ρώτησε για τα xiaomi pistons και να πω ότι τα δοκίμασα στο coolpad και φαίνεται να δουλεύουν άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts