tiniakos Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Στην miui δεν βρίσκω ελληνικό λεξικό στην πληκτρολογηση όπως το redrice που έχω. Τι προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 (edited) Διαβασε μερικες σελιδες πισω Το εμφανιζει και σε μενα Προειδοποιηση οτι θα διαγραφη η προσωρινη μνημη, (temporary memory) Μιλαμε για την aosp v2 30/6/2014 και οχι για την pure aosp (το διευκρινιζω γιατι ειναι 2 διαφορετικες ρομ) Και εγώ την aosp2 εχω της ημερομηνίας που αναφέρεις αλλά δεν μου βγάζει τίποτα. Πολύ παράξενο... Edited July 28, 2014 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Και εγώ την aosp2 εχω τις ημερομηνίας που αναφέρεις αλλά δεν μου βγάζει τίποτα. Πολύ παράξενο... Κοιτα απο καθαρη εγκατασταση χωρις να κανω τιποτα,αμεσως επανεκκίνηση πετα αυτο το μνμ. Εαν κατι εχεις αλλαξει στη πορεια θα ηταν καλο να μαθουμε,απο που προερχετε και πως σταμάτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djsaxsax Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 καλησπερες...μετα απο αρκετο ψαξιμο τι κινητο να παρω και μετα απο αρκετο διαβασμα στο θεμα εδ,αποφασισα και εκανα την παραγγελια απο εδω http://www.vickmall.com/coolpad-f1-8297-smartphone-mtk6592-octa-core-2gb-8gb-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen-13mp-camera.html....ειναι το πρωτο μου κινεζικο αν και λατρης του android παντα σαν προβατο τα εσκαγα,πχ εδω και ενα χρονο εχω το htc on m7.....ειμαι ομως και εσχετος να περναω ρομ κτλ κτλ.....οποτε με βλεπω να χρειαστω τη βοηθεια σας αν δεν τα καταφερω με την λεπτομερη αναλυση της σελιδας 12......αντε με το καλο,εχω αγωνια τωρα χαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 http://www.7to.cn/androidrom/romdetail/20321 based στο 037, με coolpad camera και tweeks για την συσκευή μας στο μενού... Αντε ρε παιδια δοκιμάστε την κάποιος να μας πήτε τι λέει.Βλέπω πολλές βελτιώσεις στον ήχο και την κάμερα που μας καίει..... 14.07.25 Update to the latest 4.07.19 MIUI code, please refer to the official detailed update log 1 moderately streamlined system 2 Add the kernel ROOT privileges 3 debug mode is enabled by default 4 Turn on hardware acceleration 5 Join the latest hosts file to block ads 6 depth optimization system 7. Improve system stability and fluency 8 add and modify the default ringtones for WhereGO 9 Join Transformers music played in the Super Hornet 10 Join seconds to get up ringtone 11 Modify text messages and notification ringtones ringtones for GalaxyNote Whistle 12 Modify the default sort order of the desktop icons 13 Adding init.d support 14 Adding New ViPER4 Sound 15. Optimize the picture display to 100% 16. Enhance video quality 17. Enhance the photographic effect 18 Close Call volume series 20 19 Complete add sony Bravia V3 display engine 20 Adding sony Xloud sound volume increases 21 Join BOOT saving technology 22. Streamlined switch music 23. Replace the kernel is the latest official 037 24. Replace the baseband to the latest official 037 25. Painstaking research MTKTweak V14 optimization script, adjusting each parameter value to fit the great God F1 26 Close the waterfall flows on the main interface, no longer have to worry about traffic Unleashed 27 Adding New MtkTweakV14 (performance optimization) official version, MTK strongest power saving tool (do not like can be directly unloaded) 28 Set the default memory mode 2G, performance mode for the energy balance and the value of each parameter official default 29 Integrated Framework Xpose 30. Adjust RF parameters, energy saving effect is obvious 31 Adjust Wifi scanning speed, lower power consumption 32. Integrated speed optimization parameters 33. Improved touch sensitivity 34 The camera is replaced Cool official 037 camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Αντε να την δοκιμασουμε αλλα απαντηση δεν πηρα γι'αυτο και ξαναρωταω,εχει Ελληνικα η ρομ αυτη,και πως περνιετε,την βαζουμε οπως τα προηγουμενα update του emjot η χρειαζονται ολα τα wipes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Στην miui δεν βρίσκω ελληνικό λεξικό στην πληκτρολογηση όπως το redrice που έχω. Τι προτείνετε; Λύση σε αυτό υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 SwiftKey ίσως; πλέον είναι δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 (edited) Λύση σε αυτό υπάρχει? κατεβασε το google keyboard Ναι εχεις δίκαιο,το είχα διαβάσει πιο πριν που είχες ενα πρόβλημα.αρα να παίξω κ γω με αυτο;είναι καλύτερα; Είπα να μην ασχοληθω άλλο μετα απο την πλάκα που επάθα τις προαλλες αλλά με αναγκάζει μερικά στοιχεία που διαθετει καλύτερα απο την pure που είμαι τώρα.απλα θέλει δουλειά για να στρώσει καλά. Θα την περάσω τις επόμενες μέρες που θα'μαι ανετος.. Αν εχεις χρονο θα ήθελα μερικές προτάσεις το πως την εχεις κανει με apps,αν και τα περισσότερα έχουν ειπωθεί. Ειναι θεμα πρακτικοτητας για μενα Επειδη με την θηκη σιλικονης το πατημα του κουμπιου ειναι λιγο πιο δυσκολο, προτιμω να κανω reboot/shutdown με το quickboot, το οποιο εχω βαλει και σε swipe action πανω σε ενα εικονιδιο απο αυτα που εχω στο dock Δεν εχω καποιο ιδιαιτερο setup Greenify, quickboot, lenovo super camera, viper4android, nova launcher και διαφορες παραμετροποιησεις μεσω gravitybox Edited July 29, 2014 by CrazyAnt Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Ειναι θεμα πρακτικοτητας για μενα Επειδη με την θηκη σιλικονης το πατημα του κουμπιου ειναι λιγο πιο δυσκολο, προτιμω να κανω reboot/shutdown με το quickboot, το οποιο εχω βαλει και σε swipe action πανω σε ενα εικονιδιο απο αυτα που εχω στο dock Δεν εχω καποιο ιδιαιτερο setup Greenify, quickboot, lenovo super camera, viper4android, nova launcher και διαφορες παραμετροποιησεις μεσω gravitybox Μια χαρά δηλαδή! Και γω δεν είμαι πολλά, απλα αυτά που χρειάζεται να έχει. Ρωταω γιατί την πατησα μια φορά ελπίζω να μην μου ξανασυμβεί. Το Apex αν γίνει διαγραφη υπάρχει θέμα μια που εχει το Nova. Απλα θέλει καλό σεταρισμα για να ερθει στα μετρα σου το τηλ. Για μένα η aosp μου κάθετε πιο καλά γι'αυτο κ επιμενω. Όσο για θήκη έβαλα αυτήhttp://www.aliexpress.com/item/Heat-Dissipate-Anti-knock-Shakeproof-Silicon-PC-Armour-Case-Cover-For-Coolpad-F1-1-lot-Retail/1883100030.html. Έχω να του βάλω κ το τζαμί κ έκλεισα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Μια χαρά δηλαδή! Και γω δεν είμαι πολλά, απλα αυτά που χρειάζεται να έχει. Ρωταω γιατί την πατησα μια φορά ελπίζω να μην μου ξανασυμβεί. Το Apex αν γίνει διαγραφη υπάρχει θέμα μια που εχει το Nova. Απλα θέλει καλό σεταρισμα για να ερθει στα μετρα σου το τηλ. Για μένα η aosp μου κάθετε πιο καλά γι'αυτο κ επιμενω. Όσο για θήκη έβαλα αυτήhttp://www.aliexpress.com/item/Heat-Dissipate-Anti-knock-Shakeproof-Silicon-PC-Armour-Case-Cover-For-Coolpad-F1-1-lot-Retail/1883100030.html. Έχω να του βάλω κ το τζαμί κ έκλεισα. Η θηκη απο ποιοτητα τι λεει? Επισης και απο παχος σε σχεση με την απλη σιλικονης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Πάντως έχω την πρώτη γρατζουνιά στο tempered glass μου. Βέβαια 1000 φορές εκεί πάρα στο ίδιο το τζάμι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Η θηκη απο ποιοτητα τι λεει? Επισης και απο παχος σε σχεση με την απλη σιλικονης ? Κοιτά είναι θέμα γούστου.για μένα είναι πολύ καλη,για ποιότητα τι να σου πω θα δειξει με τον καιρό. Βέβαια μεγαλώνει κατα πολύ το κινητό αλλά προστατεύει!!Εγώ το γουσταρω πολύ έτσι κ δε φοβάμαι πως θα το πιάσω. Όλα είναι θέμα γούστου, το τι θες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 (edited) http://www.7to.cn/androidrom/romdetail/20321 based στο 037, με coolpad camera και tweeks για την συσκευή μας στο μενού... Αντε ρε παιδια δοκιμάστε την κάποιος να μας πήτε τι λέει.Βλέπω πολλές βελτιώσεις στον ήχο και την κάμερα που μας καίει..... 14.07.25 Update to the latest 4.07.19 MIUI code, please refer to the official detailed update log 1 moderately streamlined system 2 Add the kernel ROOT privileges 3 debug mode is enabled by default 4 Turn on hardware acceleration 5 Join the latest hosts file to block ads 6 depth optimization system 7. Improve system stability and fluency 8 add and modify the default ringtones for WhereGO 9 Join Transformers music played in the Super Hornet 10 Join seconds to get up ringtone 11 Modify text messages and notification ringtones ringtones for GalaxyNote Whistle 12 Modify the default sort order of the desktop icons 13 Adding init.d support 14 Adding New ViPER4 Sound 15. Optimize the picture display to 100% 16. Enhance video quality 17. Enhance the photographic effect 18 Close Call volume series 20 19 Complete add sony Bravia V3 display engine 20 Adding sony Xloud sound volume increases 21 Join BOOT saving technology 22. Streamlined switch music 23. Replace the kernel is the latest official 037 24. Replace the baseband to the latest official 037 25. Painstaking research MTKTweak V14 optimization script, adjusting each parameter value to fit the great God F1 26 Close the waterfall flows on the main interface, no longer have to worry about traffic Unleashed 27 Adding New MtkTweakV14 (performance optimization) official version, MTK strongest power saving tool (do not like can be directly unloaded) 28 Set the default memory mode 2G, performance mode for the energy balance and the value of each parameter official default 29 Integrated Framework Xpose 30. Adjust RF parameters, energy saving effect is obvious 31 Adjust Wifi scanning speed, lower power consumption 32. Integrated speed optimization parameters 33. Improved touch sensitivity 34 The camera is replaced Cool official 037 camera Προς το παρόν κρασάει το Whatsapp. Ελληνικά δεν έχει, Αγγλικά/Κινέζικα. Edited July 29, 2014 by IVIetaCreatoR Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Υπάρχει κανείς από Θεσσαλονίκη, που θέλει να το πάρει από vickmall να πάρει και ένα tempered glass για μένα; Προφανώς θα του το πληρώσω :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highsky Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Λύση σε αυτό υπάρχει? Ελληνικα εχει, επιλεγεις το xperia keyboard. Αν προσθεσεις αλλο, touchpal, κατι γινετε με το μαρκετ της xiaomi και το αναβαθμιζει στην κινεζικη εκδοχη. Το μαρκετ της πως ξηλωνετε; Παράθεση kabbat zin @ google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Την δοκιμασία εγώ. Δεν έχει Ελληνικά, δεν μπορω να τα περασω κιόλας γιατί η Ρομ είναι κλειδωμένη. Γρήγορη Ρομ πάντως, πολλά tweaks πολύ σταθερή κ με το πρόγραμμα της coolpad για την κάμερα. Κατανάλωση μνήμης μου φάνηκε το ίδιο με του emjot, μπαταρία δεν τσεκαρα αλλά πρεπει να συμπεριφέρεται καλύτερα. Κάτι τελευταιο, δεν μπορεί να δει τα μπακαπ απο προηγούμενη εκδοση miui αλλά μπορει να είναι λόγω γλώσσας. ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τέλος θέλει τα wipes δεν μπαίνει σαν απλό update.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Μολις τσιμπησα ενα και εγω,για να το δουμε και αυτο,Τελικα ποσο δικαιο εχετε??Σχετικα με το ποσο καλο ειναι εννοω.....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Έχει βρει κανείς πώς μπαίνουν τα 3 κουμπάκια στην οθόνη μέσω του gravity box ή με κάποια άλλη εφαρμογή; Στην pure AOSP δεν έχω βρει κάτι... Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Δοκίμασε gravitybox--->γραμμή πλοήγησης--->master switch on,ενεργοποίηση γραμμής πλοήγησης και μετά reboot. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandirs Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 την κάρτα sd γιατί δεν την βλέπω στο pc μονο του κινητού ξέρη κανίς :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Γεια σε όλους Μολις σήμερα το πήρα και εγώ και το ψάχνω όλη μέρα αφού ενα μήνα διάβαζα εδώ όλους σας για να είμαι καλός μαθητής και για να ξέρω τι και πού Πολυ καλή κατασκευή υπεργρήγορο στον ιντερνετ αλλα στο να παρεις ενα τηλ πρέπει καθε φορά να διαλέγεις με πια κάρτα θα καλέσεις (εκτός και αν υπαρχει τρόπος να διορθωθεί και δεν τον ξέρω) Προς το παρόν δέν μπορώ να μετρήσω τα δεδομένα internet σε σχέση με το samsung που είχα και (ηταν και το πρωτο android που πήρα άλωστε) και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα προπάντων απλο και λειτουργικό όπως και κάποιο να διαβάζω word Μην με παρεξηγήσετε , κάποιοι θα γελούν ακόμα αλλα λόγω της ηλικίας μου ειναι δύσκολο να καταλάβω καποια πράγματα με την πρώτη Αυτά για την πρώτη μέρα Ευχαριστώ όσους με βοηθήσουν αλλα και όσους γράφουν εδώ γιατι μας ανοίγουν τα μάτια σε εμας που τα έχουμε μισόκλειστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Γεια σε όλους Μολις σήμερα το πήρα και εγώ και το ψάχνω όλη μέρα αφού ενα μήνα διάβαζα εδώ όλους σας για να είμαι καλός μαθητής και για να ξέρω τι και πού Πολυ καλή κατασκευή υπεργρήγορο στον ιντερνετ αλλα στο να παρεις ενα τηλ πρέπει καθε φορά να διαλέγεις με πια κάρτα θα καλέσεις (εκτός και αν υπαρχει τρόπος να διορθωθεί και δεν τον ξέρω) Προς το παρόν δέν μπορώ να μετρήσω τα δεδομένα internet σε σχέση με το samsung που είχα και (ηταν και το πρωτο android που πήρα άλωστε) και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα προπάντων απλο και λειτουργικό όπως και κάποιο να διαβάζω word Μην με παρεξηγήσετε , κάποιοι θα γελούν ακόμα αλλα λόγω της ηλικίας μου ειναι δύσκολο να καταλάβω καποια πράγματα με την πρώτη Αυτά για την πρώτη μέρα Ευχαριστώ όσους με βοηθήσουν αλλα και όσους γράφουν εδώ γιατι μας ανοίγουν τα μάτια σε εμας που τα έχουμε μισόκλειστα To προβλημα της μετρησης των δεδομενων ειναι bug των εργοστασιακων ΡΟΜ μεχρι στιγμης Εχεις τις εξης επιλογες 1. κατεβαζεις την εφαρμογη του παροχου σου και βλεπεις απο εκει μεσα ποσα mb εχεις υπολοιπο 2. κατεβαζεις καποια δωρεαν εφαρμογη απο το play store οπως το Data Usage ή to My Data Manager Για εγγραφα και pdf κατεβασε το WPS Office (πρωην Kingsoft Office) δωρεαν απο το playstore Εαν θελεις να γινονται ολες οι κλισεις απο μια καρτα (γιατι ομως να ο θελεις αυτο εφοσον εχεις 2 κουμπωμενες πανω?) θα πας στις ρυθμισεις-->διαχειρηση SIM->και στο 2ο υπομενου θα επιλεξεις αυτην που θελεις στην καρτελα ->κλισεις φωνης και την επομενη επιλογη για τα μνματα αυτο ομως σημαινει πως καθε κλιση που θελεις να κανεις θα γινεται απο την προεπιλεγμενη καρτα ΣΙΜ ΚΑτεβασε επισης και το greenify απο playstore για να μεγιστοποιησεις την εξοικονομιση μπαταριας ;) Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Παιδια πως βγαζουμε τις κινεζιες απο τη γνησια rom? Και κατι αλλο, ποια ειναι η καλυτερη εκδοση miui αυτη τη στιγμη για το κινητο? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Δοκίμασε gravitybox--->γραμμή πλοήγησης--->master switch on,ενεργοποίηση γραμμής πλοήγησης και μετά reboot. Μπα δεν έκανε δουλειά... Άλλαξα και launcher δοκιμαστικά αλλά μπα Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts