Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Διαβασε μερικες σελιδες πισω

Το εμφανιζει και σε μενα

Προειδοποιηση οτι θα διαγραφη η προσωρινη μνημη, (temporary memory)

Μιλαμε για την aosp v2 30/6/2014 και οχι για την pure aosp (το διευκρινιζω γιατι ειναι 2 διαφορετικες ρομ)

Και εγώ την aosp2 εχω της ημερομηνίας που αναφέρεις αλλά δεν μου βγάζει τίποτα.

Πολύ παράξενο...

Edited by telmusic

Και εγώ την aosp2 εχω τις ημερομηνίας που αναφέρεις αλλά δεν μου βγάζει τίποτα.

Πολύ παράξενο...

Κοιτα απο καθαρη εγκατασταση χωρις να κανω τιποτα,αμεσως επανεκκίνηση πετα αυτο το μνμ.

Εαν κατι εχεις αλλαξει στη πορεια θα ηταν καλο να μαθουμε,απο που προερχετε και πως σταμάτα.

καλησπερες...μετα απο αρκετο ψαξιμο τι κινητο να παρω και μετα απο αρκετο διαβασμα στο θεμα εδ,αποφασισα και εκανα την παραγγελια απο εδω http://www.vickmall.com/coolpad-f1-8297-smartphone-mtk6592-octa-core-2gb-8gb-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen-13mp-camera.html....ειναι το πρωτο μου κινεζικο αν και λατρης του android παντα σαν προβατο τα εσκαγα,πχ εδω και ενα χρονο εχω το htc on m7.....ειμαι ομως και εσχετος να περναω ρομ κτλ κτλ.....οποτε με βλεπω να χρειαστω τη βοηθεια σας αν δεν τα καταφερω με την λεπτομερη αναλυση της σελιδας 12......αντε με το καλο,εχω αγωνια τωρα χαχαχαχαχα

http://www.7to.cn/androidrom/romdetail/20321

based στο 037, με coolpad camera και tweeks για την συσκευή μας στο μενού...

Αντε ρε παιδια δοκιμάστε την κάποιος να μας πήτε τι λέει.Βλέπω πολλές βελτιώσεις στον ήχο και την κάμερα που μας καίει.....

14.07.25

Update to the latest 4.07.19 MIUI code, please refer to the official detailed update log

1 moderately streamlined system

2 Add the kernel ROOT privileges

3 debug mode is enabled by default

4 Turn on hardware acceleration

5 Join the latest hosts file to block ads

6 depth optimization system

7. Improve system stability and fluency

8 add and modify the default ringtones for WhereGO

9 Join Transformers music played in the Super Hornet

10 Join seconds to get up ringtone

11 Modify text messages and notification ringtones ringtones for GalaxyNote Whistle

12 Modify the default sort order of the desktop icons

13 Adding init.d support

14 Adding New ViPER4 Sound

15. Optimize the picture display to 100%

16. Enhance video quality

17. Enhance the photographic effect

18 Close Call volume series 20

19 Complete add sony Bravia V3 display engine

20 Adding sony Xloud sound volume increases

21 Join BOOT saving technology

22. Streamlined switch music

23. Replace the kernel is the latest official 037

24. Replace the baseband to the latest official 037

25. Painstaking research MTKTweak V14 optimization script, adjusting each parameter value to fit the great God F1

26 Close the waterfall flows on the main interface, no longer have to worry about traffic Unleashed

27 Adding New MtkTweakV14 (performance optimization) official version, MTK strongest power saving tool (do not like can be directly unloaded)

28 Set the default memory mode 2G, performance mode for the energy balance and the value of each parameter official default

29 Integrated Framework Xpose

30. Adjust RF parameters, energy saving effect is obvious

31 Adjust Wifi scanning speed, lower power consumption

32. Integrated speed optimization parameters

33. Improved touch sensitivity

34 The camera is replaced Cool official 037 camera

Αντε να την δοκιμασουμε αλλα απαντηση δεν πηρα γι'αυτο και ξαναρωταω,εχει Ελληνικα η ρομ αυτη,και πως περνιετε,την βαζουμε οπως τα προηγουμενα update του emjot η χρειαζονται ολα τα wipes?

Στην miui δεν βρίσκω ελληνικό λεξικό στην πληκτρολογηση όπως το redrice που έχω.

Τι προτείνετε;

Λύση σε αυτό υπάρχει?

Λύση σε αυτό υπάρχει?

κατεβασε το google keyboard

Ναι εχεις δίκαιο,το είχα διαβάσει πιο πριν που είχες ενα πρόβλημα.αρα να παίξω κ γω με αυτο;είναι καλύτερα;

Είπα να μην ασχοληθω άλλο μετα απο την πλάκα που επάθα τις προαλλες αλλά με αναγκάζει μερικά στοιχεία που διαθετει καλύτερα απο την pure που είμαι τώρα.απλα θέλει δουλειά για να στρώσει καλά.

Θα την περάσω τις επόμενες μέρες που θα'μαι ανετος..

Αν εχεις χρονο θα ήθελα μερικές προτάσεις το πως την εχεις κανει με apps,αν και τα περισσότερα έχουν ειπωθεί.

Ειναι θεμα πρακτικοτητας για μενα

Επειδη με την θηκη σιλικονης το πατημα του κουμπιου ειναι λιγο πιο δυσκολο, προτιμω να κανω reboot/shutdown με το quickboot, το οποιο εχω βαλει και σε swipe action πανω σε ενα εικονιδιο απο αυτα που εχω στο dock

Δεν εχω καποιο ιδιαιτερο setup

Greenify, quickboot, lenovo super camera, viper4android, nova launcher και διαφορες παραμετροποιησεις μεσω gravitybox

Edited by CrazyAnt

Ειναι θεμα πρακτικοτητας για μενα

Επειδη με την θηκη σιλικονης το πατημα του κουμπιου ειναι λιγο πιο δυσκολο, προτιμω να κανω reboot/shutdown με το quickboot, το οποιο εχω βαλει και σε swipe action πανω σε ενα εικονιδιο απο αυτα που εχω στο dock

Δεν εχω καποιο ιδιαιτερο setup

Greenify, quickboot, lenovo super camera, viper4android, nova launcher και διαφορες παραμετροποιησεις μεσω gravitybox

Μια χαρά δηλαδή!

Και γω δεν είμαι πολλά, απλα αυτά που χρειάζεται να έχει.

Ρωταω γιατί την πατησα μια φορά ελπίζω να μην μου ξανασυμβεί.

Το Apex αν γίνει διαγραφη υπάρχει θέμα μια που εχει το Nova.

Απλα θέλει καλό σεταρισμα για να ερθει στα μετρα σου το τηλ.

Για μένα η aosp μου κάθετε πιο καλά γι'αυτο κ επιμενω.

Όσο για θήκη έβαλα αυτήhttp://www.aliexpress.com/item/Heat-Dissipate-Anti-knock-Shakeproof-Silicon-PC-Armour-Case-Cover-For-Coolpad-F1-1-lot-Retail/1883100030.html.

Έχω να του βάλω κ το τζαμί κ έκλεισα.

Μια χαρά δηλαδή!

Και γω δεν είμαι πολλά, απλα αυτά που χρειάζεται να έχει.

Ρωταω γιατί την πατησα μια φορά ελπίζω να μην μου ξανασυμβεί.

Το Apex αν γίνει διαγραφη υπάρχει θέμα μια που εχει το Nova.

Απλα θέλει καλό σεταρισμα για να ερθει στα μετρα σου το τηλ.

Για μένα η aosp μου κάθετε πιο καλά γι'αυτο κ επιμενω.

Όσο για θήκη έβαλα αυτήhttp://www.aliexpress.com/item/Heat-Dissipate-Anti-knock-Shakeproof-Silicon-PC-Armour-Case-Cover-For-Coolpad-F1-1-lot-Retail/1883100030.html.

Έχω να του βάλω κ το τζαμί κ έκλεισα.

Η θηκη απο ποιοτητα τι λεει?

Επισης και απο παχος σε σχεση με την απλη σιλικονης ?

Η θηκη απο ποιοτητα τι λεει?

Επισης και απο παχος σε σχεση με την απλη σιλικονης ?

Κοιτά είναι θέμα γούστου.για μένα είναι πολύ καλη,για ποιότητα τι να σου πω θα δειξει με τον καιρό.

Βέβαια μεγαλώνει κατα πολύ το κινητό αλλά προστατεύει!!Εγώ το γουσταρω πολύ έτσι κ δε φοβάμαι πως θα το πιάσω.

Όλα είναι θέμα γούστου, το τι θες...

http://www.7to.cn/androidrom/romdetail/20321

based στο 037, με coolpad camera και tweeks για την συσκευή μας στο μενού...

Αντε ρε παιδια δοκιμάστε την κάποιος να μας πήτε τι λέει.Βλέπω πολλές βελτιώσεις στον ήχο και την κάμερα που μας καίει.....

14.07.25

Update to the latest 4.07.19 MIUI code, please refer to the official detailed update log

1 moderately streamlined system
2 Add the kernel ROOT privileges
3 debug mode is enabled by default
4 Turn on hardware acceleration
5 Join the latest hosts file to block ads
6 depth optimization system
7. Improve system stability and fluency
8 add and modify the default ringtones for WhereGO
9 Join Transformers music played in the Super Hornet
10 Join seconds to get up ringtone
11 Modify text messages and notification ringtones ringtones for GalaxyNote Whistle
12 Modify the default sort order of the desktop icons
13 Adding init.d support
14 Adding New ViPER4 Sound
15. Optimize the picture display to 100%
16. Enhance video quality
17. Enhance the photographic effect
18 Close Call volume series 20
19 Complete add sony Bravia V3 display engine
20 Adding sony Xloud sound volume increases
21 Join BOOT saving technology
22. Streamlined switch music
23. Replace the kernel is the latest official 037
24. Replace the baseband to the latest official 037
25. Painstaking research MTKTweak V14 optimization script, adjusting each parameter value to fit the great God F1
26 Close the waterfall flows on the main interface, no longer have to worry about traffic Unleashed
27 Adding New MtkTweakV14 (performance optimization) official version, MTK strongest power saving tool (do not like can be directly unloaded)
28 Set the default memory mode 2G, performance mode for the energy balance and the value of each parameter official default
29 Integrated Framework Xpose
30. Adjust RF parameters, energy saving effect is obvious
31 Adjust Wifi scanning speed, lower power consumption
32. Integrated speed optimization parameters
33. Improved touch sensitivity
34 The camera is replaced Cool official 037 camera

Προς το παρόν κρασάει το Whatsapp.

Ελληνικά δεν έχει, Αγγλικά/Κινέζικα.

Edited by IVIetaCreatoR
http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Υπάρχει κανείς από Θεσσαλονίκη, που θέλει να το πάρει από vickmall να πάρει και ένα tempered glass για μένα; Προφανώς θα του το πληρώσω :-P

Λύση σε αυτό υπάρχει?

Ελληνικα εχει, επιλεγεις το xperia keyboard.

Αν προσθεσεις αλλο, touchpal, κατι γινετε με το μαρκετ της xiaomi και το αναβαθμιζει στην κινεζικη εκδοχη.

Το μαρκετ της πως ξηλωνετε;

kabbat zin @ google

Την δοκιμασία εγώ. Δεν έχει Ελληνικά, δεν μπορω να τα περασω κιόλας γιατί η Ρομ είναι κλειδωμένη.

Γρήγορη Ρομ πάντως, πολλά tweaks πολύ σταθερή κ με το πρόγραμμα της coolpad για την κάμερα.

Κατανάλωση μνήμης μου φάνηκε το ίδιο με του emjot, μπαταρία δεν τσεκαρα αλλά πρεπει να συμπεριφέρεται καλύτερα.

Κάτι τελευταιο, δεν μπορεί να δει τα μπακαπ απο προηγούμενη εκδοση miui αλλά μπορει να είναι λόγω γλώσσας.

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τέλος θέλει τα wipes δεν μπαίνει σαν απλό update..

Μολις τσιμπησα ενα και εγω,για να το δουμε και αυτο,Τελικα ποσο δικαιο εχετε??Σχετικα με το ποσο καλο ειναι εννοω.....:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Έχει βρει κανείς πώς μπαίνουν τα 3 κουμπάκια στην οθόνη μέσω του gravity box ή με κάποια άλλη εφαρμογή; Στην pure AOSP δεν έχω βρει κάτι...
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Δοκίμασε gravitybox--->γραμμή πλοήγησης--->master switch on,ενεργοποίηση γραμμής πλοήγησης και μετά reboot.

Γεια σε όλους

Μολις σήμερα το πήρα και εγώ και το ψάχνω όλη μέρα αφού ενα μήνα διάβαζα εδώ όλους σας για να είμαι καλός μαθητής και για να ξέρω τι και πού

Πολυ καλή κατασκευή υπεργρήγορο στον ιντερνετ αλλα στο να παρεις ενα τηλ πρέπει καθε φορά να διαλέγεις με πια κάρτα θα καλέσεις (εκτός και αν υπαρχει τρόπος να διορθωθεί και δεν τον ξέρω)

Προς το παρόν δέν μπορώ να μετρήσω τα δεδομένα internet σε σχέση με το samsung που είχα και (ηταν και το πρωτο android που πήρα άλωστε) και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα προπάντων απλο και λειτουργικό όπως και κάποιο να διαβάζω word

Μην με παρεξηγήσετε , κάποιοι θα γελούν ακόμα αλλα λόγω της ηλικίας μου ειναι δύσκολο να καταλάβω καποια πράγματα με την πρώτη

Αυτά για την πρώτη μέρα

Ευχαριστώ όσους με βοηθήσουν αλλα και όσους γράφουν εδώ γιατι μας ανοίγουν τα μάτια σε εμας που τα έχουμε μισόκλειστα

Γεια σε όλους

Μολις σήμερα το πήρα και εγώ και το ψάχνω όλη μέρα αφού ενα μήνα διάβαζα εδώ όλους σας για να είμαι καλός μαθητής και για να ξέρω τι και πού

Πολυ καλή κατασκευή υπεργρήγορο στον ιντερνετ αλλα στο να παρεις ενα τηλ πρέπει καθε φορά να διαλέγεις με πια κάρτα θα καλέσεις (εκτός και αν υπαρχει τρόπος να διορθωθεί και δεν τον ξέρω)

Προς το παρόν δέν μπορώ να μετρήσω τα δεδομένα internet σε σχέση με το samsung που είχα και (ηταν και το πρωτο android που πήρα άλωστε) και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα προπάντων απλο και λειτουργικό όπως και κάποιο να διαβάζω word

Μην με παρεξηγήσετε , κάποιοι θα γελούν ακόμα αλλα λόγω της ηλικίας μου ειναι δύσκολο να καταλάβω καποια πράγματα με την πρώτη

Αυτά για την πρώτη μέρα

Ευχαριστώ όσους με βοηθήσουν αλλα και όσους γράφουν εδώ γιατι μας ανοίγουν τα μάτια σε εμας που τα έχουμε μισόκλειστα

To προβλημα της μετρησης των δεδομενων ειναι bug των εργοστασιακων ΡΟΜ μεχρι στιγμης

Εχεις τις εξης επιλογες

1. κατεβαζεις την εφαρμογη του παροχου σου και βλεπεις απο εκει μεσα ποσα mb εχεις υπολοιπο

2. κατεβαζεις καποια δωρεαν εφαρμογη απο το play store οπως το Data Usage ή to My Data Manager

Για εγγραφα και pdf κατεβασε το WPS Office (πρωην Kingsoft Office) δωρεαν απο το playstore

Εαν θελεις να γινονται ολες οι κλισεις απο μια καρτα (γιατι ομως να ο θελεις αυτο εφοσον εχεις 2 κουμπωμενες πανω?) θα πας στις ρυθμισεις-->διαχειρηση SIM->και στο 2ο υπομενου θα επιλεξεις αυτην που θελεις στην καρτελα ->κλισεις φωνης και την επομενη επιλογη για τα μνματα

αυτο ομως σημαινει πως καθε κλιση που θελεις να κανεις θα γινεται απο την προεπιλεγμενη καρτα ΣΙΜ

ΚΑτεβασε επισης και το greenify απο playstore για να μεγιστοποιησεις την εξοικονομιση μπαταριας ;)

Παιδια πως βγαζουμε τις κινεζιες απο τη γνησια rom?

Και κατι αλλο, ποια ειναι η καλυτερη εκδοση miui αυτη τη στιγμη για το κινητο?

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Δοκίμασε gravitybox--->γραμμή πλοήγησης--->master switch on,ενεργοποίηση γραμμής πλοήγησης και μετά reboot.

Μπα δεν έκανε δουλειά... Άλλαξα και launcher δοκιμαστικά αλλά μπα

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.