dimi_1982 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 εδώ είμαστε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5497470#post5497470 Μηπως θα επρεπε να μπουν ολα αυτα τα χρησιμα στο πρωτο ποστ μαζι και αυτα της 12ης σελιδας για να τα βρισκουμε πιο ευκολα? Ετσι γινετε σε αλλα θεματα του myphone νομιζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daidalus0084 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 σελιδα 67 ειναι οι τιμες. ομως κανω τις αλλαγες και διαφορα δεν καταλαβαινω..... και μενα μου φαινεται χαμηλος ο ηχος του ηχειου! ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σελιδα 67 ειναι οι τιμες ρυθμισεων του ηχειου. Ομως κανω τις αλλαγες και διαφορα δεν καταλαβαινω..... και μενα μου φαινεται πολυ χαμηλη η ενταση του ηχειου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daidalus0084 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 (edited) εβαλα την miui v05a και παρατηρησα τα εξης θεματα 1) προβλημα με τον dialer αλλα πατας αλλα εμφανιζει.... 2) δεν αφηνει να κατεβασεις αρχειο μεσω 3g μεγαλυτερο των 3mb!!!!! 3) ρουφαει την μπαταρια!!4) η εφαρμογει mail κρασαρει αρκετα συχνα.5) χαμηλη ενταση ηχου κλησης οταν σε καλουνε. εχουμε τπτ fix γι αυτα η να παω σε aosp? Edited July 21, 2014 by daidalus0084 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 22, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Μηπως θα επρεπε να μπουν ολα αυτα τα χρησιμα στο πρωτο ποστ μαζι και αυτα της 12ης σελιδας για να τα βρισκουμε πιο ευκολα? Ετσι γινετε σε αλλα θεματα του myphone νομιζω! Ζητήστε από τους moderators να ανεβάσουν συγκεκριμένα (χρήσιμα) post στο πρώτο post και αυτοί θα το κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Otg τελικα δεν υποστηριζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 εβαλα την miui v05a και παρατηρησα τα εξης θεματα 1) προβλημα με τον dialer αλλα πατας αλλα εμφανιζει.... 2) δεν αφηνει να κατεβασεις αρχειο μεσω 3g μεγαλυτερο των 3mb!!!!! 3) ρουφαει την μπαταρια!!4) η εφαρμογει mail κρασαρει αρκετα συχνα.5) χαμηλη ενταση ηχου κλησης οταν σε καλουνε. εχουμε τπτ fix γι αυτα η να παω σε aosp? Η 5 ειναι καλυτερη απο την 5α! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Από miui v05 και μόνο την 4.6.16 Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prtrololo Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Καλησπέρα. Θέλω να παραγγείλω 2 συσκευές Coolpad από το Vickmall. Αν τις παραγγείλω και τις 2 μαζί ενδέχεται να πληρώσω κάτι παραπάνω στο τελωνείο κλπ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Καλησπέρα. Θέλω να παραγγείλω 2 συσκευές Coolpad από το Vickmall. Αν τις παραγγείλω και τις 2 μαζί ενδέχεται να πληρώσω κάτι παραπάνω στο τελωνείο κλπ?? Επειδή τα κουτια είναι αρκετά συμμαζεμένα, λογικά, δεν θα έχεις θέμα... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 παιδια καλησπερα, μολις πηρα στα χερια μου το coolpad F1.... το κινητο τα σπαει αλλα υπαρχει καμια ρομ για να διωξω ολα τα κινεζικα που εχει μεσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ζητήστε από τους moderators να ανεβάσουν συγκεκριμένα (χρήσιμα) post στο πρώτο post και αυτοί θα το κάνουν. Οδηγος CWM RECOVERY CUSTOM ROM F1 - 8297W http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5391391#post5391391 Αυξηση εντασης ηχου κλισης,μικροφωνου κτλ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5497470#post5497470 Οποιος θελει προσθετει και οτι αλλο ειναι χρησιμο για να μπει στο πρωτο ποστ απο καποιον Mod! Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Προστέθηκαν στο αρχικό post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 ευχαριστω για την διαδικασια περασματος custom rom.... αλλα ρε παιδια ενω το εχω γυρισει στα Ελληνικα οταν μπαινω σε recovery mode τα δειχνει ολα κινεζικα και δεν ξερω που να πατησω.... υπαρχει τιποτα γι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 ευχαριστω για την διαδικασια περασματος custom rom.... αλλα ρε παιδια ενω το εχω γυρισει στα Ελληνικα οταν μπαινω σε recovery mode τα δειχνει ολα κινεζικα και δεν ξερω που να πατησω.... υπαρχει τιποτα γι αυτο? Πρεπει να περασεις και αγγλικη recovery Η γλωσσα της συσκευης δεν εχει καμια απολυτως σχεση με την rwcovery Εκει που ειναι ο οδηγος για να αλλαξεις ΡΟΜ, αναφερει σε ενα απο τα βηματα και την αλλαγη recovery Αν δεν σου δουλεψει η CWM rwcovery, περασε την TWRP Ειναι εξισου καλη Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K0mmaT1A Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 καλησπέρα, δοκίμασα όλες τις official roms και με όλες έχω το ίδιο πρόβλημα, δεν δέχομαι sms με ελληνικούς χαρακτήρες στον τίτλο (πχ. cosmote), έχει βρει κανείς λύση; είναι πολύ εκνευριστικό πρόβλημα... με miui που δοκίμασα έρχονται κανονικά.. Παράθεση Coolpad F1: best ROMs: http://bbs.ydss.cn/thread-444443-1-1.html, http://www.7to.cn/androidrom/romdetail/20321 ViPER4Android Audio Effects: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2191223 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Με συνχωρειται παλι,usb otg υποστηριζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Όχι, ούτε otg ούτε nfc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 καλησπέρα, δοκίμασα όλες τις official roms και με όλες έχω το ίδιο πρόβλημα, δεν δέχομαι sms με ελληνικούς χαρακτήρες στον τίτλο (πχ. cosmote), έχει βρει κανείς λύση; είναι πολύ εκνευριστικό πρόβλημα... με miui που δοκίμασα έρχονται κανονικά.. Βάλε ένα screenshot να δούμε τι ακριβώς εννοείς Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Με τις νέες ρομς διορθώνεται ο ήχος αλλά το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε ένα μικρό σχετικά χοντρό αυτοκόλλητο ακριβώς πάνω από το ηχείο για να έχει λίγο αέρα από κάτω και είναι τζάμι, πολύ δυνατό Καλή ιδέα το αυτοκολητάκι, κάνει καλή δουλειά, αλλά αν βρίσκαμε μια θήκη ή after market πίσω καπάκι που να αφήνει λίγο αέρα στο ηχείο θα ήταν ότι καλύτερο ! Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K0mmaT1A Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Βάλε ένα screenshot να δούμε τι ακριβώς εννοείς Εννοώ δεν έρχεται καθόλου το μήνυμα ούτε μου βγάζει κάτι για το βρω το πρόβλημα, είναι σαν να μην σου στέλνουν καθόλου το sms. Οταν λέω στον τίτλο εννοώ αντί για νούμερο αποστολέα, έχει "Kosmokarta", λογικά το πρόβλημα το έχουν όλοι όσοι έχουν official rom, απλά στείλτε μην. όσοι έχετε kosmokarta στο 1314 "Υ", με άλλες rom έρχεται κανονικά η απάντηση, με official τίποτα. Παράθεση Coolpad F1: best ROMs: http://bbs.ydss.cn/thread-444443-1-1.html, http://www.7to.cn/androidrom/romdetail/20321 ViPER4Android Audio Effects: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2191223 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 καλησπερα και παλι.... τωρα διαπιστωσα οτι το κινητο δεν μου το βρισκει το pc.... δεν εχω αλλαξει ακομη ρομ σε custom, εχω την "μαμα" ακομα αλλα την γυρισα στα Ελληνικα... εχει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Βάζεις drivers και τικαρεις το usb debugging Ψάξε λίγο στις προηγούμενες σελίδες. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BurningSkies Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Ουτε εγω τα καταφερα να το δω στα win 7 και τα παρατησα και κανω την δουλεια μου με astro file manager μεσω wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Βάζεις drivers και τικαρεις το usb debugging Ψάξε λίγο στις προηγούμενες σελίδες. ευχαριστω πολυ για την απαντηση.... αλλα επειδη εφαγα ολες τις σελιδες και δεν το βρηκα πουθενα... εχω και προβλημα λογω γηρατος.... μπορει να περασα και να μην το ειδα.... αν ειχες καποιο λινκ θα βοηθουσε παρα πολυ ευχαριστω παντως προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Με τον κλασικό τρόπο, δοκίμασες? Πηγαίνεις στα Settings (ρυθμίσεις) και πατάς στο About Phone. Εκεί θα πρέπει να πατήσεις 7-8 φορές πάνω στο Build Number. Μόλις το κάνεις θα δείς μήνυμα ότι έχεις ξεκλειδώσει το Developer Menu. Επιστρέφεις μία φορά πίσω και βρίσκεις το menu Developer Options και από εκεί τσεκάρεις το USB debugging. Τώρα συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή σου. (Copy/paste από εδώ). Δες το παραπανω ποστ ισως σε βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts