Jump to content

K0mmaT1A

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by K0mmaT1A

  1. είχα κρατησει backup του imei, το έκανα restore me to mobileuncle tools, αλλά πάλι τίποτα. Θα δοκιμάσω και με το tool που είπες και θα ενημερώσω πως πήγε..
  2. Καλημέρα, Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα, Αφού πέρασα την τελευταία official rom 4.4.2 και μετά δεν λειτουργούν οι κάρτες sim. Υποψιάζομαι, αν δεν είναι hardware πλεον το πρόβλημα, ότι η stock rom, πείραξε το radio rom, ή κάποια αρχεία που δεν αλλάζουν από customs roms, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το επαναφέρω με καμιά άλλη rom. Σημ. Έχω δοκιμάσει να αντικαταστήσω το etc/firmware με το wcdma σε πολλές rom, όπως και να κάνω restore παλιότερες rom που δούλευαν σωστά. Πλέον δεν βλέπει sim με τίποτα. Έχει κανείς ιδέα πως να επαναφέρω πλήρως το κινητό στην αρχική του κατάσταση μήπως λυθεί το πρόβλημα, δλδ /system, radio rom κλπ;
  3. δεν έχει ελληνικά αλλά με morelocale2 όλα τα προγράμματα που υποστηρίζουν ελληνικά θα στα δείχνουν κανονικά. έχουμε arm cortex A7 με vfp support, τα codec είναι ίδια με αυτά των Α9/Α15 και πάνω οπότε στο viper4android καλύτερα να επιλέξεις την 4η επιλογή ώστε να λειτουργεί το vfp. Για όσους είναι σωστά εγκατεστημένο το viper4android αλλά δεν δουλεύει (proccessing=no) δοκιμάστε πρώτα να παίξει η μουσική και μετα να ανοίξετε το viper4 τσεκάροντας τις επιλογές. Μπορείτε να δείτε απ' το codec status αν λειτουργεί. Κάτι δεν έσβησε πριν περάσεις την rom, cache, system, data... και 2 φορές δεν βλάπτει. όντως τα προβλήματα αυτά υπάρχουν. Με την miui διορθώνονται όλα, αν και δεν είναι το καλύτερό μου η ομοιότητα με τα μισητά iphone (διορθώνεται με ένα go launcher), είναι λειτουργικότατη, χωρίς κάνενα bug μέχρι τώρα τουλάχιστον. http://www.7to.cn/androidrom/romdetail/20321 based στο 037, με coolpad camera και tweeks για την συσκευή μας στο μενού...
  4. ναι κάντε registration με μετάφραση google.. Πολύ καλή rom επίσης, βγήκε σήμερα: http://www.7to.cn/androidrom/romdetail/20321 miui με όλα τα καλούδια όμως, coolpad νέα κάμερα, xpose, viper4android κλπ.. Με μπέρδεψες λίγο, πότε στο ζήτησε αυτό; όταν το ανοίγεις έχει 3 επιλογές μόνο για codec, πατάς την 1η, δεν με ρώτησε τπτ άλλο, ο επεξεργαστής μας είναι mtk6592 cortex a7.
  5. Το έκανε στις 2-3 πρώτες επανεκκινήσεις, αλλά μετά διορθώθηκε μόνο του; ίσως θέλει λίγο χρόνο να δουλέψει η rom. H rom κυκλοφόρησε μαζί με την 036 περίπου αλλά για κάποιο άγνωστο λόγο η εταιρία έβαλε πιο νέες εκδόσεις προγραμμάτων στην έκδοση του SD.. και όχι στην WCDMA.. το link το έχω με κόκκινο στο post που έκανες quote. Μονο σε official to δοκίμασα αλλά πρέπει να δουλεύει σε όλα τα κινητά θεωρητικά. ΑΚΡΙΒΩΣ! τι προσπαθείς να κερδίσεις με την AOSP σε ταχύτητα όταν full φορτωμένο με εφαρμογές και widgets το κινητό πετάει; κι αν δεν βάλουμε εμείς με 27k στο antutu eye-candy ποιός θα βάλει?! δεν ξέρω αν φταίει κάποια απ τις official security apps, δοκιμασα τα απενεργοποίησα όλα, έχει ρυθμίσεις για να δεις κι αν έκοψε κάποια sms ως spam, αλλά δεν έχει κρατημένα τπτ, οπότε υποθέτω ότι λόγω κάποιου bug δεν τα εμφανίζει (πχ kosmokarta υπόλοιπο), άλλα μηνύματα πέρνει από εταιρίες και απ' την cosmote, με κάποια συγκεκριμένα έχει πρόβλημα... Με την καλύτερη ποιότητα φυσικά, λέει θέλει dual core και πάνω, αλλά δεν θα δεις διαφορά σε μπαταρία ή cpu.
  6. Αφού δοκίμασα πολλές φορές όλες τις rom που υπάρχουν κατέληξα στην official, για πολλούς λόγους: καταρχην φαίνεται πολύ πιο σοβαρό όλο το λειτουργικό του κινητού, ιδίως με ένα custom launcher. Το miui αν είχε πιο πολλά πράγματα από official κάτι θα γινόταν. Με aosp ντρέπεσαι να το ανοίξεις. Η συγκεκριμένη rom είναι κανονικά rom για το TD-SCDMA αλλά με αλλαγμένο το firmware οπότε δουλεύει κανονικά και έχει και gravitybox, busybox είναι η μοναδική rom που έχω δει με αυτή την κάμερα. Είναι έκδοση 1.1.40002_ver_2014.06.17, με τρομερή βελτίωση στην ποιότητα των φώτο κατ' εμέ και η μοναδική κάμερα που συγχρονίζεται τόσο καλά με το led flash (όλες όσες δοκίμασα έχουν καθυστέρηση και χάνουν το πολύ φως..) και πολύ πιο πρακτική στη χρήση. Επίσης περάστε απαραιτήτως αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2191223 ή εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vipercn.viper4android42&hl=el έχει απίστευτη βελτίωση στην ποιότητα του ηχείου, ακουστικών κλπ... Το μόνο μου πρόβλημα παραμένει ότι οι official roms, χάνουν κάποια sms, όταν δεν έχουν αριθμό στον αποστολέα αλλά γράμματα, πχ. το υπόλοιπο από cosmote, από forthnet κλπ.. προφανώς είναι bug, γιατί έχω σβήσει όλες τις ασφάλειες κλπ, και με όλες τις άλλες rom έρχονται κανονικά..
  7. Υπάρχει μια επιλογή στο settings->battery να κατεβάζει απόδοση όταν πέφτει η μπαταρία dont worry, με την stock αποκλειεται να εχει prob. (κλείνει τους 4 πυρήνες απ' ότι κατάλαβα...)
  8. Εννοώ δεν έρχεται καθόλου το μήνυμα ούτε μου βγάζει κάτι για το βρω το πρόβλημα, είναι σαν να μην σου στέλνουν καθόλου το sms. Οταν λέω στον τίτλο εννοώ αντί για νούμερο αποστολέα, έχει "Kosmokarta", λογικά το πρόβλημα το έχουν όλοι όσοι έχουν official rom, απλά στείλτε μην. όσοι έχετε kosmokarta στο 1314 "Υ", με άλλες rom έρχεται κανονικά η απάντηση, με official τίποτα.
  9. καλησπέρα, δοκίμασα όλες τις official roms και με όλες έχω το ίδιο πρόβλημα, δεν δέχομαι sms με ελληνικούς χαρακτήρες στον τίτλο (πχ. cosmote), έχει βρει κανείς λύση; είναι πολύ εκνευριστικό πρόβλημα... με miui που δοκίμασα έρχονται κανονικά..
  10. καλησπέρα, έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το youtube; όταν πατάω οποιαδήποτε δική μου λίστα κολλάει το app. υπάρχει κάποια άλλη σχετικά παλιά έκδοση που να δουλεύει; *Έχω την official rom, **Παρεμπιπτόντως προς κάθε ενδιαφερόμενο, δοκίμασα και την νέα official με root, η κάμερα έχει μια μικρή βελτίωση αλλά σε καμιά περίπτωση (δυστυχώς) δεν φτάνει την miui..
  11. δεν το έχει κανένας να το ανεβάσει κάπου;
  12. Μια ανανέωση στο link του rapidshare στο πρώτο post, file not found...
  13. χμ ναι έχεις δίκαιο, το ίδιο προσπάθησα να κάνω... θα ήταν ωραίο τότε να υπήρχε το smswriter σε keyboard μορφή, αλλά και σαν εφαρμογή καλά είναι και έτσι :D
  14. Γειά χαρά, Πολύ καλό το πρόγραμμα, Επειδή όμως υπάρχουν πλεον και keyboards που υποστηρίζουν ελληνικά (απλά δεν υπάρχουν τα λεξικά), υπάρχει περίπτωση να βρούμε το T9dic.sdf σε txt μορφή για να το χρησιμοποιούμε με άλλες εφαρμογές;
×
×
  • Create New...