Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Kαλησπέρα σας.

Έχω κάποιες απορίες για το τηλέφωνο & θέλω αν μπορεί κάποιος κάτοχος να με βοηθήσει.

α) Η οθόνη του τηλεφώνου σε ήλιο είναι ευδιάκριτη ικανοποιητικά;

β) Led notification διαθέτει το τηλέφωνο; (νομίζω ότι διάβασα ότι διαθέτει, αλλά επειδή διάβασα και για άλλα τηλέφωνα, δεν θυμάμαι για ποιό διάβασα ότι διαθέτει)

γ) Επειδή πιστεύω ότι δεν θα έχω λόγους να κάνω root το τηλέφωνο, αν το παραγείλω από το chinatronic θα πρέπει να το αγοράσω με την rom του καταστήματος ή μπορώ να τους πω (αν υπάρχει η επιλογή να το γράψω στην παραγγελία, να το παραλάβω με την εργοστασιακή rom στα αγγλικά, για να έχω αναβαθμίσεις της εταιρίας.) Ποιά είναι η καλύτερη επιλογή για σταθερότητα του τηλεφώνου, από τις rom; η εργοστασιακή ή του καταστήματος; Αν το παραλάβω με εργοστασιακή rom στα αγγλικά, φαντάζομαι ότι θα μπορώ αργότερα να περάσω μια άλλη rom ή είναι δεσμευτική η εργοστασιακή rom;

δ) Από αρχεία μουσικής μήπως έχετε δοκιμάσει εάν παίζει flac αρχεία;

Ευχαριστώ πολύ

α. super

Β. ΝΑΙ

γ. Μην σε νοιαζει , ερχεται τζαμι χωρις προβληματα και μετα βαζεις οτι θες πανευκολα

δ. υπαρχουν πολλες εφαρμογες στο playstore που γινεται

Μου ηρθε και το tracking number για singapore post. Επειδη πρωτα φορα αγοραζω κινεζο ξερει κανεις μετα απο ποσο καιρο συνηθως φαινεται feedback στα tracking sites; Ως τωρα δεν φαινεται τιποτα.

Kαλησμερα και από μενα .. Ειμουν σχεδόν ετοιμος να αγωρασω το coolpad f1 και σημερα το πρωι επεσε στα ματια μου το jiayu g4s.. Εχει σχεδόν τα ιδια χαρακτηριστικα αλλα η οθονη του είναι λιγο καλυτερη από τι βλεπω.. Ποιο κατά την γνωμη σας είναι καλυτερο.. Απαντηστε μου γιατι είμαι λιγο ασχετος .. Ευχαριστω

Eκανα αναβαθμιση σε miui 4.5.26 ολα καλα

Εχει και Ελληνικα, το αρχειο ειναι 464mb προσπαθησα για αναβαθμιση μονο wipe cache και dalvic χωρις format , βρηκε την rom σαν αναβαθμιση την εγκατεστησε , αλλά ξανα ολα απο την αρχη .

Με το backup της miui εκανα restore ολα καλα ,οποτε προτείνω καθαρη εγκατάσταση της rom και backup απο πριν και restore απο την εφαρμογη της miui.

Οι αναβαθμισεις ειναι :

v 0.3:

- MIUI updated to 4.5.26

- added italian and greek language files

- GAPPS now included

- WSM Tools included

- improved camera video performance (from 4.5.26 by xs)

- should now work on both TD-SCDMA and WCDMA versions

- uses ad blocking hosts file from AdAway

Σε λιγο εντυπωσεις - πιθανα προβληματα ....

Φιλε επειδη και εγω το πηρα σημερα μπορεις να μου πεις απο που την κατεβασες την miui με τα ελληνικα???και εαν μπορεις επειδη θελω να κανω clean install και οχι αναβαθμιση τι να κανω.........γιατι εβαλα αυτην εδω http://www.needrom.com/mobile/coolpad-f1-8297w-aosp/ σημερα αλλα δε μου πολυαρεσει...

Η γνωμη μου για το κινητο ειναι¨

Θετικα

Πολυ καλη ποιοτητα στα πλαστικα και στο γενικο συνολο

πολυ καλη οθονη με υψηλη ευαισθησια,ζωνταναχρωματα κλπ

φουλ δυναμη σαν κινητο δεν μασαει πουθενα σε οτι του εβαλα απο παιχνιδια πχ san andreas max

παρολλο που το εχω γεμισει ηδη με καμια 30αρια εφαρμογες το score στο antutu ειναι 27650

καλη ποιοτητα ηχου στα ακουστικα και μονο

η μπαταρια αν και εξαντλητικης χρησης 10 ωρων επεσε μονο στο 45% wifi, games συνεχεια ασταματητα μιλαμε

gps κλειδωνει το πολυ σε 15 δευτερα και μεσα στο σπιτι

αρνητικα

η καμερα του πρεπει να φτιαχτει με καμια αναβαθμισουλα γιατι ειναι θολες οι φωτο

το ηχειο αν και με παρεμβαση στο enginer παλι δεν εκανε ουσιαστικη διαφορα στο μεγαφωνο

και δεν ακουγεται σε ισια επιφανεια οταν σε περνουν τηλ και εχω +θηκη σιλικονης που εχει ενα κενο

Αυτα κατα τα αλλα πολυ καλο κινητο σε ολα σχεδον εκτος του ηχειου και της καμερα που πιστευω οτι θα διορθωθει.

Το προηγουμενο μου κινεζικο ηταν το cubot gt99 και σε συγκριση με αυτο, +4 πυρηνες, ραμ κλπ καμια σχεση και σε αποδοση και σε ποιοτητα!!!

Η παραγγελια εγινε απο geekbuying και ηρθανε σε 17 μερες τα πραματα μου!!!

Edited by craftakias

Kαλησμερα και από μενα .. Ειμουν σχεδόν ετοιμος να αγωρασω το coolpad f1 και σημερα το πρωι επεσε στα ματια μου το jiayu g4s.. Εχει σχεδόν τα ιδια χαρακτηριστικα αλλα η οθονη του είναι λιγο καλυτερη από τι βλεπω.. Ποιο κατά την γνωμη σας είναι καλυτερο.. Απαντηστε μου γιατι είμαι λιγο ασχετος .. Ευχαριστω

Γενικότερα είναι πολλές οι επιλογές πια των οχταπύρηνων και εγώ σε φάση αναμονής είμαι να δω πιο τελικά θα βγει καλύτερη επιλογή... ενδεικτικά αναφέρω και το Amoi A928W...

Φιλε επειδη και εγω το πηρα σημερα μπορεις να μου πεις απο που την κατεβασες την miui με τα ελληνικα???και εαν μπορεις επειδη θελω να κανω clean install και οχι αναβαθμιση τι να κανω.........γιατι εβαλα αυτην εδω http://www.needrom.com/mobile/coolpad-f1-8297w-aosp/ σημερα αλλα δε μου πολυαρεσει...

Οπως εβαλες την Aosp βαλε και την miui με recovery υπαρχουν τα βηματα λιγες σελιδες πιο πισω απο τον john .

Tην κατεβαζεις απο needrom ειναι η 4.5.26 σημερα εκανε αναβαθμιση

Γενικότερα είναι πολλές οι επιλογές πια των οχταπύρηνων και εγώ σε φάση αναμονής είμαι να δω πιο τελικά θα βγει καλύτερη επιλογή... ενδεικτικά αναφέρω και το Amoi A928W...

Καλο φαινεται, αλλα 2250mah μπαταρια;

Ενας λογος που δεν εχω παρει ακομα το coolpad ειναι η μπαταρια.

Οχι οτι ειναι μικρη, προς Θεου, αλλα εχω συνηθισει με το Jiayu και τα 2750mah του, δεν θελω να παω παρακατω, ποσο μαλλον οταν ανεβαινουμε σε οθονη.

Οπως εβαλες την Aosp βαλε και την miui με recovery υπαρχουν τα βηματα λιγες σελιδες πιο πισω απο τον john .

Tην κατεβαζεις απο needrom ειναι η 4.5.26 σημερα εκανε αναβαθμιση

Την εβαλα πριν μιση ωρα φιλε μου ολα κομπλε....αλλα δεν ειχα ξαναβαλει ποτε miui και ειναι καπως διαφορετικο!!!

α. super

Β. ΝΑΙ

γ. Μην σε νοιαζει , ερχεται τζαμι χωρις προβληματα και μετα βαζεις οτι θες πανευκολα

δ. υπαρχουν πολλες εφαρμογες στο playstore που γινεται

Ευχαριστώ πολύ!

Να ρωτήσω και κάτι ακόμη.

Αν το παραγγείλω με rom της coolpad στα αγγλικά, θα έχει προεγκατεστημένο το playstore;

Eκανα αναβαθμιση σε miui 4.5.26 ολα καλα

Εχει και Ελληνικα, το αρχειο ειναι 464mb προσπαθησα για αναβαθμιση μονο wipe cache και dalvic χωρις format , βρηκε την rom σαν αναβαθμιση την εγκατεστησε , αλλά ξανα ολα απο την αρχη .

Με το backup της miui εκανα restore ολα καλα ,οποτε προτείνω καθαρη εγκατάσταση της rom και backup απο πριν και restore απο την εφαρμογη της miui.

Οι αναβαθμισεις ειναι :

v 0.3:

- MIUI updated to 4.5.26

- added italian and greek language files

- GAPPS now included

- WSM Tools included

- improved camera video performance (from 4.5.26 by xs)

- should now work on both TD-SCDMA and WCDMA versions

- uses ad blocking hosts file from AdAway

Σε λιγο εντυπωσεις - πιθανα προβληματα ....

Ποσο score σου εβγαλε στο antutu ξερεις?? γιατι εμενα μου εβγαλε τωρα με το miui 17641......

Καλο φαινεται, αλλα 2250mah μπαταρια;

Ενας λογος που δεν εχω παρει ακομα το coolpad ειναι η μπαταρια.

...

Η μπαταρία του ΑΜΟΙ είναι ακόμα μικρότερη. Είναι 2100mA, σε πολλά site υπάρχει ορθογραφικό λάθος. Για μένα αυτό είναι το μόνο ελάττωμα του ΑΜΟΙ, το οποίο γίνεται ακόμα εντονότερο από το γεγονός ότι έχει υψηλότερη ανάλυση (FHD) άρα ακόμα μεγαλύτερη κατανάλωση (πιστεύω).

Βέβαια υπάρχει και το γεγονός ότι για την ώρα δεν έχουμε κάπου να διαβάσουμε κριτική. Την ΑΜΟΙ την θεωρώ πολύ καλή, αλλά θα ήθελα να διαβάσω και μια κριτική πριν προχωρήσω.

... και τελικά παρήγγειλα το F1!

Ποσο score σου εβγαλε στο antutu ξερεις?? γιατι εμενα μου εβγαλε τωρα με το miui 17641......

Αυτό ακούγεται περίεργο. Δοκίμασες μετά από επανεκκίνηση;

Edited by Baniko

Η μπαταρία του ΑΜΟΙ είναι ακόμα μικρότερη. Είναι 2100mA, σε πολλά site υπάρχει ορθογραφικό λάθος. Για μένα αυτό είναι το μόνο ελάττωμα του ΑΜΟΙ, το οποίο γίνεται ακόμα εντονότερο από το γεγονός ότι έχει υψηλότερη ανάλυση (FHD) άρα ακόμα μεγαλύτερη κατανάλωση (πιστεύω).

Βέβαια υπάρχει και το γεγονός ότι για την ώρα δεν έχουμε κάπου να διαβάσουμε κριτική. Την ΑΜΟΙ την θεωρώ πολύ καλή, αλλά θα ήθελα να διαβάσω και μια κριτική πριν προχωρήσω.

... και τελικά παρήγγειλα το F1!

Αυτό ακούγεται περίεργο. Δοκίμασες μετά από επανεκκίνηση;

Αν ειναι 2100, αντιο ζωη, πολυ μικρη.

Αρχιζω και τα παιρνω πολυ ασχημα,αυριο κλεινω 15 μερες απο το ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 15-05-2014 (ρε μπας και το εξαφανισαν και αυτο το αεροπλανο?)και συνολικα 21 απο την παραγγελια,τελευταια φορα που εδωσε σημεια ζωης το αεροπλανο ηταν στις 2014-05-24 17:56:07 GRATH ,απ'οτι ειδα αυτο το GRATH βρισκετε στην μεση του πουθενα στην Αυστραλια,τι στο διαολο κανει αυτη η singpost ,πρεπει δηλ. να κανει τον γυρο του κοσμου 2 φορες το πεκετο για να πιασει Ελλαδα? Edited by valsam

Αρχιζω και τα παιρνω πολυ ασχημα,αυριο κλεινω 15 μερες απο το ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 15-05-2014 (ρε μπας και το εξαφανισαν και αυτο το αεροπλανο?)και συνολικα 21 απο την παραγγελια!

Καλησπέρα,

το δικό μου με παραγγελία από 15 Μαϊ από To2c, εμφανίζεται στο σύστημα σήμερα να έχει φτάσει:

tem in conta IPS 17-05-2014 17:14 IPS

Receive Item At Office Of Exchange 27-05-2014 05:01 IPS

Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 27-05-2014 08:51 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Καλησπέρα,

το δικό μου με παραγγελία από 15 Μαϊ από To2c, εμφανίζεται στο σύστημα σήμερα να έχει φτάσει:

Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 27-05-2014 08:51 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

Με singpost το εστειλαν?

Με singpost το εστειλαν?

Ναι φίλε μου...

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Καλα τι σκ@τα τοτε και μενα με sing το'στειλαν,λετε να υπαρχει φθηνο και ακριβο τσαμπα singpost και το δικο μου να το εστειλαν με το φθηνο και κανει τοσο καιρο?

Δες δρομολογια για να γελασεις!

Mingle,Shenzhen,China

HONGKONG

SINGAPORE

GRATH

Ε" να μην πηγε και κανα Πακισταν-Ιραν-Ιρακ,τωρα αν ολα πανε καλα μπορει να εχει φτασει κανα Ισραηλ!

Edited by valsam

Καλα τι σκ@τα τοτε και μενα με sing το'στειλαν,λετε να υπαρχει φθηνο και ακριβο τσαμπα singpost και το δικο μου να το εστειλαν με το φθηνο και κανει τοσο καιρο?

Δες δρομολογια για να γελασεις!

GRATH

SINGAPORE

HONGKONG

Mingle,Shenzhen,China

τι να σου πω ρε valsam, τελικά φαίνεται ότι το merimobiles για να καταφέρει να δείξει καλύτερη τιμή έχει κάνει όργια με τα μεταφορικά!

εγώ γιατί νομίζω οτι το GRATH είναι GR,ATH

σωστό ακούγεται

Aυτο ακριβος ;)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Οχι δεν ειναι GR,ATH,ειναι GRATH γιατι και ενα αλλο τηλ. που πηρα παλι ειχε σταματησει στο GRATH και μετα απο 7-8 μερες μου ηρθε ,και εκεινο το ειχα παρει σε πολυ καλη τιμη σε σχεση με τα αλλα μαγαζακια ομως και λεω μπας και ισχυει οντος τελικα επειδη κανουν σκοντο στην τιμη να το στελνουν με οτι πιο αργο ταχυδρομειο για να πατσισουν ετσι.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα,

Εσυ δεν εισαι που πηρες και το hongmi 1s και ψιλοαπογοητευτηκες απο το τηλ.?

Μολις παρεις και το coolpad στα χερια σου αν γινετε φιλε κανε ενα συγκρητικο αναμεσα στα 2 τηλ. για να ξερουν και οι μελοντικοι υποψιφιοι αγοραστες πιο απ' τα 2 ειναι καλυτερη αγορα.

και εμενα μου γραφει grath για ενα coolpad και ενα jiayou f1 που ειχα παραγγειλει απο ali xpress λετε να ερθουν σε καμια βδομαδα???εδω και τρεις μερες μου λεει grath και τελευταια σημερινη ενημερωση transfering.το τσεκαρα με 4px μεταφορικη.