sso Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 σε ευχαριστώ πολύ, έβγαλα τα μάτια μου στο forum της xiaomi και το τοπικ δεν μπορούσα να το βρω. Έκανα edit και σου έβαλα το download link:) Το έχεις "μπρικάρει"; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 όχι, απλά παλιά είχα χαλάσει την nvram και επειδή τώρα θα κάνω wipe για να περάσω την 7.1 global stable έφτιαξα τη mac του wifi μόνιμα. δούλεψε μια χαρά btw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 [GTV-6.1.7] https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11242-GTV-6-1-7-H-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-MIUI-ROM-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-8-1-22-00/?postID=85134#post85134 Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Παιδιά καλημέρα, από που μπορώ να αγοράσω γνήσια μπαταρία; eBay, ali, ή οποιοδήποτε κατάστημα. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Παιδιά καλημέρα, από που μπορώ να αγοράσω γνήσια μπαταρία; eBay, ali, ή οποιοδήποτε κατάστημα. Εγώ είχα αγοράσει από Vickmall http://www.vickmall.com/original-3100mah-battery-for-xiaomi-hongmi-red-rice-note.html Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Λογικά είναι γνήσια, με τη ταχυδρομείο έρχεται; αργεί;; Έχω βρει πολλές στο eBay Ali πολύ πιο φθηνά άλλα είναι ρίσκο δεν θέλω μαϊμού. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Λογικά είναι γνήσια, με τη ταχυδρομείο έρχεται; αργεί;; Έχω βρει πολλές στο eBay Ali πολύ πιο φθηνά άλλα είναι ρίσκο δεν θέλω μαϊμού. Φίλε μου την είχα πάρει πριν από 1,5 χρόνο. Τώρα δεν ξέρω. Μίλα με την Σελινα. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 http://www.ebay.com/itm/301575543462 Αυτή παρέλαβα πριν 1 μήνα, είναι γνήσια. Έχω δει και μαϊμού από φίλο και η διαφορά φαίνεται. Γράφει oem δεν ξέρω τι πάει να πει, αλλά είναι οικονομική σε σχέση με το vickmall , Ξέρετε αν το 4g φοράει την ίδια;; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Γράφει oem δεν ξέρω τι πάει να πει, αλλά είναι οικονομική σε σχέση με το vickmall , Ξέρετε αν το 4g φοράει την ίδια;; Δεν είναι γνήσια αυτή και γράφει και ENDED Από κάτω έχει την γνήσια με 14,21€. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) Παρελαβα σημερα οθονη μαζι με digitizer για να την αλλαξω αφου εχει το γνωστο θεμα με το burn.. Εχει ανοιξει κανεις το κινητο, χρειαζεται ειδικη προσοχη καπου; Εχω ανοιξει αρκετα κινητα παλαιοτερα και εχω δει τον οδηγο για το συγκεκριμενο, απλα ρωταω αν αντιμετωπισε κανεις κατι δυσκολο.που δεν φαινεται στο βιντεο/φωτο του teardown.. Edited January 11, 2016 by MakTheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StergiosDS Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Εμείς θα δούμε καμία εκδοση με Andoid νεώτερο του ΚΙΤΚΑΤ άραγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 καλησπέρα να ρωτήσω τι διαφορά έχει η global με την china http://en.miui.com/download-218.html#326 θέλω να την περάσω σε ένα φίλο Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Γιατί δεν του βάζεις ελληνική;; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Γιατί δεν του βάζεις ελληνική;; δεν το έχει με αυτα κ δεν τον βλεπω συνέχεια να τον βοηθαω.. Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Γιαυτό πέρασε του κατευθείαν την ελληνική για να ησυχάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ICE2003 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Νομιζω μετα απο 1μιση χρονο παρεα με το Redmi Note 3g ηρθε η ωρα για αλλαγη κινητού. Μια η ερωτηση.... Σε τι κινητο να παω οεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 μην αλλάξεις ακόμα περίμενε να γίνει διαθέσιμο το Note 3 pro και εγώ μάλλον προς τα εκεί θα κινηθώ, αν και ακόμα με καλύπτει άψογα το 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Γεια σας! θέλω να σας κάνω μια απλή ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί ΠΑΡΑ πολύ. Για να δω τα μηνύματα ( SMS ) που ΕΧΩ στείλει τι πρέπει να πατήσω;;;; στο μενού και γενικά στην οθόνη δείχνει μόνο αυτά που έχω πάρει…. Τα αποσταλέντα πως;;;; έχω το Xiaomi Redmi Note 3G :rolleyes::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Με την ελληνική Ρομ τα βλέπω όλα κανονικά. Και εισερχόμενα και εξερχομενα, χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο. Απλά πατάω στο εικονίδιο των μηνυμάτων. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Γεια σας! θέλω να σας κάνω μια απλή ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί ΠΑΡΑ πολύ. Για να δω τα μηνύματα ( SMS ) που ΕΧΩ στείλει τι πρέπει να πατήσω;;;; στο μενού και γενικά στην οθόνη δείχνει μόνο αυτά που έχω πάρει…. Τα αποσταλέντα πως;;;; έχω το Xiaomi Redmi Note 3G :rolleyes::!: Εγώ Τ βλέπω όλα κανονικά εισερχόμενα - εξερχομενα. Με πια Ρομ είσαι; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Εγώ Τ βλέπω όλα κανονικά εισερχόμενα - εξερχομενα. Με πια Ρομ είσαι; Έχω έκδοση MIUI 7 by xiaomi miuigr GTV 5.11.12 developer. Τι να κάνω;;;; θυμάμαι πριν μέρες κάτι είχα πατήσει και είδα τα εξερχόμενα και φυσικά το ξαναγύρισα όπως ήταν στα εισερχόμενα….. φυσικά ΔΕΝ θυμάμαι πως το έκανα και είδα τα εξερχόμενα….. εσείς πως τα βλέπετε;;;;;;;;;:!::blink::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Τίποτα τι ιδιαίτερο δεν κάνω όλα τα μηνύματα φαίνονται. Βάλε με την ευκαιρία την τελευταία GTV developer. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LandJ Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Εχω το Xiaomi Redmi Note 3G την πρωτη εκδοση του Νote, εδω και 1,5 χρονο. Ξαφνικα πριν λιγες μερες δεν αναγνωριζει την καρτα SIM. Αφου εκανα reboot, power off, επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων τα ιδια, δεν την αναγνωριζει. Ξαφνικα μου εδειξε σημα και την αναγνωρισε. Προλαβα κατεβασα google play services, google playstore αλλα δεν λειτουργουσανε. Ολο με πετουσε. Κανω μια επανεκκινηση και παλι δεν αναγνωριζει την SIM. Το κινητο εχει: Αndroid version 4.2.2 JDQ39 MIUI version 4.5.24 1) Γιατι συνεβη αυτο; Ειναι ξεπερασμενη η ΜΙUI που εχω; 2) Πρεπει να φλασαρω αλλη MIUI πιο ανανεωμενη; 3) Ποιες εκδοσεις MIUI δεχεται αυτο το κινητο; Σας ευχαριστω (Παω να δω το ΙΜΕΙ στην επιλογη About phone - Status αλλα κολλαει δε το δειχνει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Σε galaxy nexus ξαφνικα εχασε το ιμει και δεν αναγνωριζε τη σιμ. Το πηγα για επισκευη και ειχε χαλασει η πλακετα. Το αφησα χωρις επισκευη και μετα απο 5-6 μερες το κινητο δεν ξανανοιξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Εχω το Xiaomi Redmi Note 3G την πρωτη εκδοση του Νote, εδω και 1,5 χρονο. Ξαφνικα πριν λιγες μερες δεν αναγνωριζει την καρτα SIM. Αφου εκανα reboot, power off, επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων τα ιδια, δεν την αναγνωριζει. Ξαφνικα μου εδειξε σημα και την αναγνωρισε. Προλαβα κατεβασα google play services, google playstore αλλα δεν λειτουργουσανε. Ολο με πετουσε. Κανω μια επανεκκινηση και παλι δεν αναγνωριζει την SIM. Το κινητο εχει: Αndroid version 4.2.2 JDQ39 MIUI version 4.5.24 1) Γιατι συνεβη αυτο; Ειναι ξεπερασμενη η ΜΙUI που εχω; 2) Πρεπει να φλασαρω αλλη MIUI πιο ανανεωμενη; 3) Ποιες εκδοσεις MIUI δεχεται αυτο το κινητο; Σας ευχαριστω (Παω να δω το ΙΜΕΙ στην επιλογη About phone - Status αλλα κολλαει δε το δειχνει) Γιατί δεν δοκιμάζεις την Ελληνική GTV με android 4.4.2; https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5960-6-1-28-Xiaomi-Redmi-Note-3G-WCDMA/#files Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts