Jump to content

StergiosDS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by StergiosDS

  1. Από μπαταρία, πώς πάει;; Γιατί την βλέπω λίγο μικρή στα 2200mAh.... Ευχαριστώ!
  2. Εμείς θα δούμε καμία εκδοση με Andoid νεώτερο του ΚΙΤΚΑΤ άραγε?
  3. Συγγνώμη για την ερώτηση, αλλά η τελευταία ρομ του deliopoulos, τι android έκδοση είναι? Επίσης, για τον πατέρα μου που δεν πρόκειται να τον πείσω να μπει σε αυτήν την διαδικασία, καμία ΟΤΑ έκδοση λέτε να βγει για την 4.2.2 JDQ39 ??
  4. Με επανεγκατάστη της ROM έχεις καινούργιο κινητό :) Παραμένει το πρόβλημα μετά το σβήσιμο της cache του Ρολογιού..
  5. To έκανα! Για να δούμε!:)
  6. Εγώ άρχισα να συναντώ ένα πολύ ενδιαφέρον bug! Αν κτυπήσει το ξυπνητήρι, στο τέλος της επόμενης κλήσης, αρχίζει και παίζει πάλι ο ήχος του ξυπνητηριού. Δεν εμφανίζεται πουθενά η εφαρμογή που το προκαλεί, και έτσι, για να το σταματήσω, πρέπει να κάνω reboot! Καμία ιδέα??:blink:
  7. Xiaomishop, έκανε λάθος το autocomplete του κινητού μου, και δεν το πρόσεξα... http://www.xiaomishop.com My bad :)
  8. Και http://www.xiaomishop.com.. Έχει και Ευρωπαϊκή αποθήκη, με αποστολή σε 4 μέρες..
  9. Τίιιιποτα γιατρέ μου...
  10. StergiosDS

    Lenovo s750

    Δεν είναι λύση, αλλά εμένα τουλάχιστον δούλεψε με την COSMOTE μου. Άλλαξα την λειτουργία δικτύου από "3G/2G" σε "2G". Μέχρις στιγμής έχω 11/11 κλήσεις μέσω BLUETOOTH χωρίς αποσύνδεση! Για δοκιμάστε το και αναφέρετε αποτελέσματα..
  11. StergiosDS

    Lenovo s750

    Ναι COSMOTE και εγώ.. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια από τα ίδια και εγώ... Μακάρι να είχαμε λύση. Είναι γνωστό bug.. :(
  12. StergiosDS

    Lenovo s750

    Και εγώ έχω πρόβλημα με το Bluetooth.. Όταν κάνω κλήση, μου κόβει την σύνδεση, γυρνάει για 2 δευτερόλεπτα σε Airplane Mode και επανέρχεται... Μετά από αυτό, η ποιότητα του ήχου μέσα από το Bluetooth είναι πολύ κακή... ΙΔΕΕΣ κανείς?
  13. StergiosDS

    Lenovo s750

    Ανυπομονούμε! Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία!
  14. StergiosDS

    Lenovo s750

    Αυτό απενεργοποιεί τις ειδοποιήσεις του Message+! Αν τις απενεργοποιήσω, θα βλέπω ειδοποίηση μόνο για την default sms app και όταν κλικάρω πάνω τους θα πρέπει να απαντώ με την default sms εφαρμογή. Η οποία ΔΕΝ υποστηρίζει 160 χαρακτήρες :( ..
  15. StergiosDS

    Lenovo s750

    Δεν είναι αυτό. Το έκανα, αλλά ακόμα διπλά.. Είναι μέσα στις ρυθμίσεις της defaul app των sms..
  16. StergiosDS

    Lenovo s750

    Το θέμα με τους 160 χαρακτήρες λύθηκε! Ευχαριστώ gkal!! Ποιό είναι το default πρόγραμμα sms? Δεν ξέρω ποιο ακριβώς είναι *.apk ώστε να το απενεργοποιήσω και να μην μου έρχονται 2πλες οι ειδοποιήσεις/μηνύματα..
  17. StergiosDS

    Lenovo s750

    Μερικά ακόμα παραπονάκια: SMS Δεν μπορώ να βρω τον τρόπο να εκμεταλλευτώ τα SMS των 160 χαρακτήρων και μέχρι στιγμής έχω ήδη εξαντλήσει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το προγραμμά μου χωρίς να το έχω καταλάβει.. -5€ δυστυχώς:( Λαμβάνω διπλά όλα τα SMS! Πάντα και από όλους. Όποτε έρχεται ένα SMS το βλέπω πάντα διπλό. Και αυτό με την default εφαρμογή. BLUETOOTH Δεν λειτουργεί το auto-connect για τις συσκευές που έχω ήδη προσθέσει. Δεν κάνει αυτόματο εντοπισμό και αυτόματη επανασύνδεση όταν τα βρει ενεργά. Πρέπει να μπω στο μενου και να ζητήσω να συνδεθεί. WINAMP / MEDIA PLAYER Δεν μπορώ να καθοδηγήσω το default Media Player (ούτε το Winamp) να διαβάσει την sdcard1. Διαβάζουν μόνο την εσωτερική μνήμη του κινητού, την sdcard0. Ψάχνω νέα ROM να μας λύσει τα προβληματάκια αλλά το NEEDROM είναι κάτω σήμερα!
  18. StergiosDS

    Lenovo s750

    Ακριβώς η ίδια κατάσταση και για μένα.. Ταξιδεύω συχνά και ΟΛΕΣ μου επαφές έχουν πρόθεμα +30 και έχω πρόβλημα.
  19. StergiosDS

    Lenovo s750

    Χαίρετε! Παρέλαβα και εγώ το δικό μου. Έχοντας υπόψιν ότι είμαι Μηχανικός, είναι η 6η αδιάβροχη συσκευή που έχω (Ericσson R310s, Nokia 5210, Nokia 5140i, Nokia 3720, Xperia Active) και κάνω πολλά δραστήρια αθλήματα οπότε απαιτώ το κινητό μου να αντέχει τα ατυχήματα, ορίστε οι πρώτες απόψεις: Για MINIDEAL: + Αποστολή στις 12/8, παραλαβή στις 23/8 (Αθήνα). + Πάντα κάποιος υπάλληλος ήταν διαθέσιμος για να απαντήσει σε ερωτήσεις/mail - Tα Αγγλικά τους ήταν πολύ βασικά και με δυσκολέψαν στην επικοινωνία. Για LENOVO S750: Θετικά: + Πολύ καλό Value/Money. + Καλή αυτονομία, τουλάχιστον 30 ώρες με μόνιμο Wifi+3G+GPS. + Οχι βαρύ. + Γρήγορο και χωρίς lag. + Μεγάλη και Φωτεινή οθόνη. + Οριακά στο μέγεθος που μπορείς να χειριστείς με άνεση με το ένα χέρι. + Τρομερά μεγάλη εμβέλεια Bluetooth. Μέσα από 4 τοίχους και απόσταση 10 μέτρων έπαιζαν τα ηχεία μου. Xperia Active: το πολύ 2 τοίχους και 4 m.. + Καλή εμβέλεια WiFi. + Κανένα πρόβλημα με το GPS. + Έρχεται με ROM από την Minideal, η οποία ακόμα και αν την γυρίσω στα Ελληνικά, έχει ξεχασμένα Κινέζικα σε ορισμένα σημεία (πχ "Επαφές"). + Root από την Minideal. + Apex Launcher προεγκατεστημένος. Αρνητικά: - H ROM θα μπορούσε να είναι πιο φροντισμένη ως προς τα χρώματα της και να μην δίνει την αίσθηση της "κινεζιάς".. - Πρόβλημα Google Calendar. - Πρόβλημα με αναζήτηση ελληνικών ονομάτων στην default εφαρμογή καταλόγου - Πρόβλημα με την αναγνώριση κλήσης από τους αριθμούς με "+30 697******" - Πλαστικό σώμα. - Η αδιαβροχοποίηση του πίσω κελύφους είναι ανοικτή προς αμφισβήτηση, δεδομένου ότι στηρίζεται μόνο στο ερμητικό κούμπωμα του πίσω καπακιού. Είναι η 6η αδιάβροχη συσκευή που έχω και θεωρώ ότι είναι η πιο επίφοβη που έχω δει. Πήρα αδιάβροχη σακούλα/θήκη για όταν χρειαστεί να κολυμπήσω μαζί του. Το 3720 ήταν το τελευταίο που δεν μασούσε πουθενά και είχε βίδα που ασφάλιζε το καπάκι στο σώμα. Και ακόμα λειτουργεί. - Θεωρώ ότι είναι δύσκολο να ανοικτεί το πίσω καπάκι και με την ταλαιπωρία που απαιτείται θα καταπονηθεί το καπάκι με τον καιρό και αυτό θα επηρεάσει την στεγανότητά του. - Θα έπρεπε να είχε ένα κουμπί για τράβηγμα φωτογραφίας, έτσι ώστε να μην στηρίζομαι στο touchscreen αν έχω βρεγμένα χέρια. - Θα έπρεπε να έχει χώρο να περάσει ένα λουράκι για να το ασφαλίζεις στο χέρι. Έκανα τρύπα στην πλαστική θήκη που αγόρασα. - Οριακά μεγάλο για να βολευτεί σε μπροστινές τσέπες παντελονιού. - Ηχείο όχι και τόσο δυνατό. Xperia Active δίνει πόνο σε σχέση με αυτό. Αυτά από εμένα :)
×
×
  • Create New...