Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το GPS κλείδωσε αμέσως αλλά navigon δεν κατάφερα να δουλέψω. Φωτογραφίες δεν το δοκίμασα γιατί γενικά δεν βγάζω. Πολύ smooth η κύλιση στο μενού. Αργότερα που θα είμαι σε υπολογιστή, θα προσπαθήσω να ανεβάσω τη φωτό που χρωστάω, αν το επιτρέψει ο σερβερ.

Για ποον λογο δεν ετρεξε το navigon?

Εαν ν τα καταφερεις με την φωτο να σου δωσω ενα email μου να μου την στειλεις να το κανω εγω.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν κλείδωσε δορυφόρους και δεν δούλεψε το navigon μικρό το κακό. Αρκεί να δείχνει ότι κλειδώνει γρήγορα (το βλέπεις εύκολα με apps gps test κλπ)

αν κλείδωσε δορυφόρους και δεν δούλεψε το navigon μικρό το κακό. Αρκεί να δείχνει ότι κλειδώνει γρήγορα (το βλέπεις εύκολα με apps gps test κλπ)

Σε πολλες συσκευες απο την Κινα με τους mediat επεξεργαστες,ειδικα με τους τετραπυρινους ειχε θεμα το navigon και δεν ετρεχε.

Αλλα σε ενα Lenοvo a850+ που εχω με τον ιδιο επεξεργαστη του note,τρεχει μια χαρα το navigon.Το note εχει και clonass οποτε ειναι λογικο να βρισκει αλλα και να κλειδωνει πολυ πιο καλα δορυφορους.

Σε πολλες συσκευες απο την Κινα με τους mediat επεξεργαστες,ειδικα με τους τετραπυρινους ειχε θεμα το navigon και δεν ετρεχε.

Αλλα σε ενα Lenοvo a850+ που εχω με τον ιδιο επεξεργαστη του note,τρεχει μια χαρα το navigon.Το note εχει και clonass οποτε ειναι λογικο να βρισκει αλλα και να κλειδωνει πολυ πιο καλα δορυφορους.

Στο Τ11 που ειχα μεχρι προτινος, ετρεξε κανονικα το Navigon :)

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Και η foto με την επιμαχη κιτρινιλα απο τον φιλο YanniZ.

Το μονο που βλεπω ειναι μια αμυδρη σκια κατω ατο την τελευταια λεζαντα εκει που ειναι το mi.

Δεν νομιζω να ειναι κατι,αλλα δεν εχω και το κντ μπροστα μου για να εχω μια πληρη εικονα.:)

http://i57.tinypic.com/vfwccn.jpg

Δεν φαίνεται πράγματι στη φωτό, όπως άλλωστε προείπα. Στο χέρι όμως φαίνεται καθαρά κιτρινίλα κατά μήκος της οθόνης στο άκρο κάτω μέρος της. Μία σκέψη μου ήταν ότι μπορεί να έχει να κάνει με τον κοκκινο φωτισμό των πλήκτρων από κάτω, θυμίζει όμως κι ένα θέμα που είχα με το digitizer ενός iphone...

Νομιζω οτι δυο πραγματα μπορείς να κανεις και δεν χρειαζεται να ψαχνεις άλλο μια και κανεις δεν μπορεί να σε βοήθησει επ αυτου :

1. Να ξεκινήσεις τη διαδικασία επιστροφής της συσκευής εκεί που το αγορασες για αντικατάσταση, όσο είναι ακομη νωρίς. Φυσικά αυτό εαν σε ενοχλεί τόσο που δεν το αντεχεις.

2. Εφόσον δεν σε ενοχλεί να κρατήσεις τη συσκευή εστω και μ' αυτο το ελάττωμα.

Νομιζω πως 3η λύση δεν υπάρχει και μονο εσυ είσαι αυτός που θα αποφασίσει, γιατί αφενος εσυ το βλέπεις και αφετέρου εσυ θα ζήσεις με το "πρόβλημα" :ninja:

Edited by kwnana

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Γι' αυτό και δεν το ξανα-ανέφερα. Δεν έχω την υπομονή του πήγαινε-έλα της συσκευής, όταν δεν είναι κάποιο πρόβλημα που εμποδίζει κάποια λειτουργία της...

Το GPS κλείδωσε αμέσως αλλά navigon δεν κατάφερα να δουλέψω. Φωτογραφίες δεν το δοκίμασα γιατί γενικά δεν βγάζω. Πολύ smooth η κύλιση στο μενού. Αργότερα που θα είμαι σε υπολογιστή, θα προσπαθήσω να ανεβάσω τη φωτό που χρωστάω, αν το επιτρέψει ο σερβερ.

το navigon δεν παιζει σε ορισμενα δικαρτα κινητα !!! ειναι θεμα της εφαρμογης οχι το τηλεφωνου!!! εμενα σε thl w100 τοnavigon δεν παιζει, igo primo και sigic παιζουν κανονικα!!!!!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

το navigon δεν παιζει σε ορισμενα δικαρτα κινητα !!! ειναι θεμα της εφαρμογης οχι το τηλεφωνου!!! εμενα σε thl w100 τοnavigon δεν παιζει, igo primo και sigic παιζουν κανονικα!!!!!

Υπαρχει ενα θεματακι οντως με το navigon........

Σε αρκετα δικαρτα πυ εχουν περασει απο τα χερια μου επαιζε κανονικα φιλε μου,κυριως lenovo-zte-huawei,(αλλα και παλι σε οχι σε ολα τα μοντελα)σε αλλες μαρκες,πιο δευτερες μαρκες απο την Κινα να τις πω,δεν μου δουλεψε οντως ποτε.Και ναι εχεις δικαο εδω το igo primo και sigic κομπλε σε οτι και να τα εχω δοκιμασει.

• Administrators
Δεν παίζει το link2sd. Καμμιά ιδέα κανείς ;

Ενδεχομένως να δουλεύει αυτό και στο Redmi Note. Ψάξτο και ότι κάνεις... με δική σου ευθύνη. Δεν βρίσκω λόγο να μη δουλεύει, αρκεί να μπορεί να τρέξει xposed framework.

Modpic.gif

για εμάς που είμαστε στην αναμονή για παραλαβή βρήκα ένα ελληνικό βιντεο για χαλβάδιασμα στο μεταξύ

https://www.youtube.com/watch?v=jdJ7ujFlp14

Παρέλαβα σήμερα, καμιά οδηγία για φόρτωμα της Ελληνικής. Δεν έχει εφαρμογή Update. Πρέπει να την βάλω από recovery.

Παρέλαβα σήμερα, καμιά οδηγία για φόρτωμα της Ελληνικής. Δεν έχει εφαρμογή Update. Πρέπει να την βάλω από recovery.

Oτι θες εδω---->

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/479-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-ROM-Upgrade/?pageNo=1

Κανε και μια μικρη παρουσιαση........

Σε καποια καταστηματα,στις foto απο το antutu που εχουν βαλει βλεπω μια διαφορα.....στο ενα δειχνει--->

Brand Xiaomi

Model-->alps redmi Note/HM NOTE 1W)

http://www.vickmall.com/xiaomi-hongmi-note-wcdma-original-5-5-inch-mtk6592-octa-core-android-phone-2gb-ram-8gb-rom-3200mah-otg-gps-miui-v5.html

Eνω σε αλλο καταστημα δειχνει--->

Brand Xiaomi

Model-->HM NOTE 1W)

http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-note-2gb-8gb-basic-wcdma-3g-mobile-phone.html

Ειναι διαφορα απο την rom αυτο.....?

Ξερει κανεις??

Ενδεχομένως να δουλεύει αυτό και στο Redmi Note. Ψάξτο και ότι κάνεις... με δική σου ευθύνη. Δεν βρίσκω λόγο να μη δουλεύει, αρκεί να μπορεί να τρέξει xposed framework.

Το θέμα είναι ότι φοβάμαι να περάσω το xposed γιατί άκουσα ότι στον 6592 μπρικάρει τα τηλέφωνα.

Το θέμα είναι ότι φοβάμαι να περάσω το xposed γιατί άκουσα ότι στον 6592 μπρικάρει τα τηλέφωνα.

Be a beta tester!!!!!!:D

Το πολύ πολύ, βάζετε όλοι από ένα ευρώ, κι αν το μπρικάρω παίρνω καινούργιο!

Oτι και να γινει ξεμπρικαρη βρε απο οτι διαβαζω παρακατω,μην σκας.........βεβαια μην σε παρω και στον λαιμο μου.....:)

Unbrick Guide For Xiaomi Redmi Note PRO WCDMA

http://xiaomi.eu/community/threads/sp-flash-tool-guide-unbrick-your-device.24488/

και στην τελική γιατί να μπλέξεις από την αρχή με custom rom; Το παίρνεις, το γυρνάς στα ελληνικά, το rootάρεις και τέλος.

και στην τελική γιατί να μπλέξεις από την αρχή με custom rom; Το παίρνεις, το γυρνάς στα ελληνικά, το rootάρεις και τέλος.

Το μεγαλο + με τα xiaomi ειναι τοσο η μεγαλη αλλα και συνεχης υποστιριξη απο την μητρικη εταιρια,οσο και απο το Ελληνικο xiaomi φόρα!!:)

είμαι σε δίλημμα. Βλέψεις για καλύτερο στο απώτερο μέλλον;

Βασικά από τα site πόσο καιρό κάνει να έρθει; Κλασικά 20-30 μέρες;

Καλησπερα! Μολις παραγγειλα το εν λογω απο Vickmall στα 158€ + 3,75 για Nlkin hard case.

Η αποφαση μου περασε απο χιλια κυμματα.

Χρονολογικα οι επιλογες μου ηταν.

1) Umi X1 Pro

2) Jiayu G4S

3) Xiaomi RedRice 1S

4) Coolpad F1

5) Xiaomi RedMi Note (τελικα!!!)

Πιστευω οτι εκανα την καλυτερη επιλογη.

Το forum με βοηθησε παααααααρα πολυ στην τελικη μου αποφαση, κι ευχομαι να μου σταθειτε αν παει κατι στραβα... :p

Σας ευχαριστω ολους!

Γιαννης