Jump to content

Redmi Note 3G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για το multitasking παίζει ρόλο και η ποσότητα της ραμ.Και επίσης οι 8 πυρήνες ως νούμερο μπορεί να ακούγεται εντυπωσιακό αλλά άμα δεις πως πάει πχ ένας 4πυρηνος snapdragon800 θα ψάχνεις να βρεις που είναι κρυμμένοι οι 8 πυρήνες... Αλλά οκ μιλάμε και για άλλο κοστολόγιο.. Προσωπικά με snapdragon400 έχω δουλέψει αρκετά το lg l9 ii με την επίσημη kitkat rom και δεν το είδα να κολλάει ιδιαίτερα ή να ειναι σε καθημερινή χρήση αισθητά πιο αργό απο το 8πυρηνο redmi μου.Με παιχνίδια δεν ασχολήθηκα αλλά σε χρήση πχ ιντερνετ browsing μια χαρά πήγαινε

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια SOS! Μολις πηρα το Note 4g αλλα οταν παω να κανω κληση ή δεχομαι κληση μαυριζει η οθονη,ακουω κανονικα αλλα δεν εμφανιζεται πληκτρολογιο κλπ οτι και να πατησω!! Ξανα εμφανιζεται η οθονη οταν τελειωσει η κληση!! Ξερετε τι ειναι??

Για το multitasking παίζει ρόλο και η ποσότητα της ραμ.Και επίσης οι 8 πυρήνες ως νούμερο μπορεί να ακούγεται εντυπωσιακό αλλά άμα δεις πως πάει πχ ένας 4πυρηνος snapdragon800 θα ψάχνεις να βρεις που είναι κρυμμένοι οι 8 πυρήνες... Αλλά οκ μιλάμε και για άλλο κοστολόγιο.. Προσωπικά με snapdragon400 έχω δουλέψει αρκετά το lg l9 ii με την επίσημη kitkat rom και δεν το είδα να κολλάει ιδιαίτερα ή να ειναι σε καθημερινή χρήση αισθητά πιο αργό απο το 8πυρηνο redmi μου.Με παιχνίδια δεν ασχολήθηκα αλλά σε χρήση πχ ιντερνετ browsing μια χαρά

πήγαινε

Παιχνίδια δεν με ενδιαφέρουν όσο το κινητό να μπορεί να τα βγάζει πέρα ,σε καθημερινή χρήση ,χωρίς να κολλάει με αρκετές εφαρμογές να τρέχουν και να μην υποχρεώνομαι να τις κλείνω. Προερχόμενος απο sony j.

Παιδια SOS! Μολις πηρα το Note 4g αλλα οταν παω να κανω κληση ή δεχομαι κληση μαυριζει η οθονη,ακουω κανονικα αλλα δεν εμφανιζεται πληκτρολογιο κλπ οτι και να πατησω!! Ξανα εμφανιζεται η οθονη οταν τελειωσει η κληση!! Ξερετε τι ειναι??

Κανεις??? Εχω ξενερωσει τρελλα με το κινητο,τι εγινε??? :(:(

Κανεις??? Εχω ξενερωσει τρελλα με το κινητο,τι εγινε??? :(:(

σαν κάτι να παίζει με τον proximity sencor , μήπως είναι λάθος τοποθετημένη η ζελατίνα σου η κάτι τέτοιο ; δοκίμασε με κανενα sencor τεστ προγραμμα επισης

LeEco Le max 2 [x820]

Ρε παιδιά μόλις πήρα το κινητό στα χέρια μου. Προσπαθώ να περάσω twrp αλλά μου λέει ότι πρέπει να είμαι root. Είμαι με την offcial αγγλοκινέζικη. Καμία ιδέα;
Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla)

Ρε παιδιά μόλις πήρα το κινητό στα χέρια μου. Προσπαθώ να περάσω twrp αλλά μου λέει ότι πρέπει να είμαι root. Είμαι με την offcial αγγλοκινέζικη. Καμία ιδέα;

Δες στην πρώτη σελίδα, έχει οδηγό για Root via Recovery......

Πρώτα το κάνεις Root, μετά περνάς τον θείο και μέσω αυτού το TWRP.....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

σαν κάτι να παίζει με τον proximity sencor , μήπως είναι λάθος τοποθετημένη η ζελατίνα σου η κάτι τέτοιο ; δοκίμασε με κανενα sencor τεστ προγραμμα επισης

η ζελατινα ειναι σωστα τοποθετημενη,ολα τα αλλα δουλευουν κανονικα.σε sensor test ανιχνευει κανονικα τα παντα.......:mad::mad::mad:

Οταν ρυθμισα να κλεινει η κληση απο το power button δουλεψε...δειχνει σαν να μην ανταποκρινεται καθολου η οθονη αφης σε κατασταση κλησης!!

Δες στην πρώτη σελίδα, έχει οδηγό για Root via Recovery......

Πρώτα το κάνεις Root, μετά περνάς τον θείο και μέσω αυτού το TWRP.....

Ευχαριστώ πάρα πολύ. Νιώθω πολύ noobas... :p

Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla)

dialer-settings-call settings-incoming call settings-proximity sensor (turn off screen during calls)

για δες.

βγήκε η 37 WCDMA global. 43ΜΒ μου εμφανίστηκε στον Updater.

Edited by NaGR

Εμένα 397,2 στη multi... Άντε ξανά μανά.... :)

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

η ζελατινα ειναι σωστα τοποθετημενη,ολα τα αλλα δουλευουν κανονικα.σε sensor test ανιχνευει κανονικα τα παντα.......:mad::mad::mad:

Οταν ρυθμισα να κλεινει η κληση απο το power button δουλεψε...δειχνει σαν να μην ανταποκρινεται καθολου η οθονη αφης σε κατασταση κλησης!!

Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά το έχω πάθει κι εγώ με άλλη συσκευή (άλλο μοντέλο όχι xiaomi) και την έστειλα πίσω. Αν το αντέχεις οικονομικά παραγγέλνεις καινούριο και αφού το στείλουν, dispute το παλιό και επιστροφή. Είναι η γρηγορότερη αντικατάσταση, και σε 1 μήνα έχεις και το τηλέφωνο και τα λεφτά σου.

dialer-settings-call settings-incoming call settings-proximity sensor (turn off screen during calls)

για δες.

βγήκε η 37 WCDMA global. 43ΜΒ μου εμφανίστηκε στον Updater.

Eτσι εγινε,δουλευει.Ρε παιδια απ οτι παρατηρω δεν βλεπω καν proximity sensor στο κινητο μου...Διπλα απο την καμερα ειναι το led ειδοποιησης,τιποτα αλλο..Ειναι δυνατον?????

Να ρωτήσω την άποψη σας εδώ μέσα, για ένα θέμα με τον ανταπτορα αυτοκινήτου που παρήγγειλα.

Λοιπόν, περιμένω έναν ανταπτορα αυτοκινήτου που είναι 4,2mAh. Δεδομένου ότι ο εργοστασιακος φορτιστής του κινητού μας είναι 2mAh, κάποιος φίλος ισχυρίζεται ότι θα το κάψω το κινητό μου και πιθανότατα θα μου τινάξει την μπαταρία στον αέρα.

Εγώ διαφωνώ βέβαια. Ένας φορτιστής 4,2Α, δηλαδή 4.200mA, σε μία ώρα φορτίζει 4.200mA X 1h = 4.200mAh, περισσότερα από τα 3200mAh που είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας του Xiaomi Redmi Note. Θεωρητικά δηλαδή, σε 45' θα φορτίζει πλήρως. Αν υπολογίσεις και απώλειες, το πολύ σε 1 ώρα θα είναι πλήρως φορτισμένη.

Δηλαδή, εκτιμώ ότι τα διπλάσια mAh του ανταπτορα, θα υπο-διπλασιασουν τον χρόνο που απαιτεί ο εργοστασιακος φορτιστής των 2mAh για την πλήρη φόρτιση του κινητού..... και τίποτα δεν θα προκληθεί....

Έχω δοκιμάσει ήδη έναν άλλο ανταπτορα αυτοκινήτου των 1,2mAh να φορτίσει το κινητό μου και ήταν απελπιστικά αργός....

Ποια η άποψή σας επί του θέματος; Δοκίμασε κανείς να το φορτίσει με ανταπτορα αυτοκινήτου μεγαλύτερο των 2mAh;

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Χαιρετώ την παρέα και προχωρώ άμεσα στο παρασύνθημα, ένεκα η έλλειψη ικανοποιητικής εμπειρίας. Το power button αποφάσισε να σταματήσει να ανταποκρίνεται και η μοναδική υποψία ζωής είναι η κόκκινη ένδειξη που αναβοσβήνει. Ενώ είχα μπαταρία περί το 10%, με καλούν και δείχνει κλειστό. Καμιά ιδέα παίδες?
"And more, much more than this, I did it my way...", είπε ο θείος Φρανκ!

V37... not bad! :)

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Πάρε καλύτερα από vickmall φίλε... Εγώ πήρα 2, και όλα οκ!

Edit: αν τα μεταφορικά δεν είναι στο Θεό. πάρτο από xiaomi! (,sorry. μην σε πάρω στο λαιμό μου :). )

Edited by skydiver

Να ρωτήσω την άποψη σας εδώ μέσα, για ένα θέμα με τον ανταπτορα αυτοκινήτου που παρήγγειλα.

Λοιπόν, περιμένω έναν ανταπτορα αυτοκινήτου που είναι 4,2mAh. Δεδομένου ότι ο εργοστασιακος φορτιστής του κινητού μας είναι 2mAh, κάποιος φίλος ισχυρίζεται ότι θα το κάψω το κινητό μου και πιθανότατα θα μου τινάξει την μπαταρία στον αέρα.

Εγώ διαφωνώ βέβαια. Ένας φορτιστής 4,2Α, δηλαδή 4.200mA, σε μία ώρα φορτίζει 4.200mA X 1h = 4.200mAh, περισσότερα από τα 3200mAh που είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας του Xiaomi Redmi Note. Θεωρητικά δηλαδή, σε 45' θα φορτίζει πλήρως. Αν υπολογίσεις και απώλειες, το πολύ σε 1 ώρα θα είναι πλήρως φορτισμένη.

Δηλαδή, εκτιμώ ότι τα διπλάσια mAh του ανταπτορα, θα υπο-διπλασιασουν τον χρόνο που απαιτεί ο εργοστασιακος φορτιστής των 2mAh για την πλήρη φόρτιση του κινητού..... και τίποτα δεν θα προκληθεί....

Έχω δοκιμάσει ήδη έναν άλλο ανταπτορα αυτοκινήτου των 1,2mAh να φορτίσει το κινητό μου και ήταν απελπιστικά αργός....

Ποια η άποψή σας επί του θέματος; Δοκίμασε κανείς να το φορτίσει με ανταπτορα αυτοκινήτου μεγαλύτερο των 2mAh;

Κατˊ αρχήν τα έχεις μπερδέψει.

Σε Ah ή mAh μετράμε τη χωρητικότητα μπαταρίας.(μία μπαταρία 5 Ah μπορί να δώσει π.χ. ρεύμα 5Α για μία ώρα ή 1Α για 5 ώρες)

Σε A ή mA μετράμε την ένταση του ρεύματος που παρέχει ο φορτιστής.

Τον έλεγχο της φόρτισης τον έχει το τηλέφωνο κι όχι ο φορτιστής.

Θα τραβήξει τόσα Α όσα χρειάζεται ανεξάρτητα από αυτά που μπορεί να παρέχει ο φορτιστής.

Φιλικά.Γιώργος.

Κατˊ αρχήν τα έχεις μπερδέψει.

Σε Ah ή mAh μετράμε τη χωρητικότητα μπαταρίας.(μία μπαταρία 5 Ah μπορί να δώσει π.χ. ρεύμα 5Α για μία ώρα ή 1Α για 5 ώρες)

Σε A ή mA μετράμε την ένταση του ρεύματος που παρέχει ο φορτιστής.

Τον έλεγχο της φόρτισης τον έχει το τηλέφωνο κι όχι ο φορτιστής.

Θα τραβήξει τόσα Α όσα χρειάζεται ανεξάρτητα από αυτά που μπορεί να παρέχει ο φορτιστής.

Δηλαδή δεν θα το φορτίσει γρηγορότερα από έναν αντίστοιχο ανταπτορα 2mAh για παράδειγμα;

Eτσι εγινε,δουλευει.Ρε παιδια απ οτι παρατηρω δεν βλεπω καν proximity sensor στο κινητο μου...Διπλα απο την καμερα ειναι το led ειδοποιησης,τιποτα αλλο..Ειναι δυνατον?????

Το LED είναι αριστερά από το ακουστικό, δίπλα στην εσωτ.κάμερα. Το Prox.Sensor είναι δεξιά από το ακουστικό.

όχι απαραίτητα, το πιο πιθανό είναι να κάνει τον ίδιο χρόνο όσο και με τον δικό του φορτιστή.

το πόσο γρήγορα θα φορτίσει η μπαταρία είναι θέμα συνδυασμού φορτιστή, μπαταρίας.

Για παράδειγμα στο δικό μας τηλέφωνο το μάξιμουμ που μπορεί να τραβήξει μια μπαταρία από ρεύμα είναι 2a από έναν φορτιστή αν εμείς βάλουμε κάτι πιο μεγάλο, απλώς η μπαταρία θα συνεχίσει να τραβάει με 2 αν εμείς βάλουμε κάτι πιο μικρό, η μπαταρία θα κάνει περισσότερο χρόνο να φορτίσει.

Σε ευχαριστώ για την κατατοπιστικότατη απάντηση. .....

Oύτε με 2Α δε φορτίζει δυστυχώς το κινητό.Αν ήταν έτσι τοτε η μπαταρία των 3200mah θα φόρτιζε απο το 0 στο 100 λίγο παραπάνω απο μιάμιση ώρα.Παρόλα αυτά κάνει πολύ παραπάνω

Το LED είναι αριστερά από το ακουστικό, δίπλα στην εσωτ.κάμερα. Το Prox.Sensor είναι δεξιά από το ακουστικό.

Ναι εχεις δικιο,απλα με παραξενεψε που δεν φαινεται καθολου..Περασα και την τελευταια ελληνικη ρομ αλλα το προβλημα παραμενει...:cry::cry::cry:

όχι απαραίτητα, το πιο πιθανό είναι να κάνει τον ίδιο χρόνο όσο και με τον δικό του φορτιστή.

το πόσο γρήγορα θα φορτίσει η μπαταρία είναι θέμα συνδυασμού φορτιστή, μπαταρίας.

Για παράδειγμα στο δικό μας τηλέφωνο το μάξιμουμ που μπορεί να τραβήξει μια μπαταρία από ρεύμα είναι 2a από έναν φορτιστή αν εμείς βάλουμε κάτι πιο μεγάλο, απλώς η μπαταρία θα συνεχίσει να τραβάει με 2 αν εμείς βάλουμε κάτι πιο μικρό, η μπαταρία θα κάνει περισσότερο χρόνο να φορτίσει.

Ακριβώς.

Είτε βάλεις 2Α φορτιστή είτε 4Α το τηλέφωνο 2Α θα τραβήξει.

Αν βάλεις 1Α, 1Α θα τραβήξει.

Φιλικά.Γιώργος.