topmar Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Καλό είναι να βάλεις την τελευταία multi από εδώ (xiaomi.eu_multi_lcsh92_wet_jb9_WCDMA_30.0.0_jb-4.2). Τέλος τα Κινέζικα... :p Με αυτήν την ΡΟΜ, υπάρχει η δυνατότητα να ορίζεις εσύ που θέλεις να αποθηκευονται οι φωτογραφίες, όπως στην v.30 Αγγλοκινεζικη που έχω τώρα, ή πάλι χρειάζεται το fix για τις μνήμες; Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Ορθόν αυτο.:) Glonass υποστηρίζει το νέο NOTE 4G από ότι δείχνουν στα χαρακτηριστικά του. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Glonass υποστηρίζει το νέο NOTE 4G από ότι δείχνουν στα χαρακτηριστικά του. Ναι αλλα δυστυχος είναι με μια sim οποτε ακυρο.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Ναι αλλα δυστυχος είναι με μια sim οποτε ακυρο.... Δεν θελουμε ολοι 2 sim βρε. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Με αυτήν την ΡΟΜ, υπάρχει η δυνατότητα να ορίζεις εσύ που θέλεις να αποθηκευονται οι φωτογραφίες, όπως στην v.30 Αγγλοκινεζικη που έχω τώρα, ή πάλι χρειάζεται το fix για τις μνήμες; Υπάρχει. Αλλά αν θες περνάς και το fix. Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 πριν λιγο εκανα παραγγελια στο vickmall, απ'οτι ειδα ανεβηκε η τιμη του κινητου, εγω ειχα μεινει στα 155-160 που το ειχε παρει φιλος οταν πρωτοβγηκε, αλλα και παλι πιστευω τα αξιζει τα λεφτα του :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Υπάρχει. Αλλά αν θες περνάς και το fix. Οπότε, σε σχέση με την εργοστασιακή Αγγλοκινεζικη που έχω τώρα, η multi θα προσφέρει τίποτα καλύτερο εκτός από τις περισσότερες γλώσσες; Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 (edited) Οπότε, σε σχέση με την εργοστασιακή Αγγλοκινεζικη που έχω τώρα, η multi θα προσφέρει τίποτα καλύτερο εκτός από τις περισσότερες γλώσσες; Σε σένα όχι φίλε :) (Το ίδιο πράγμα είναι) Edited September 13, 2014 by skydiver Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Σήμερα το άφησα μέχρι να στραγγίσει η μπαταρία, ιδού τα αποτελέσματα : [ATTACH]49738[/ATTACH][ATTACH]49739[/ATTACH] Κάτι παραπάνω από 1,5 μέρα χρήσης και 8 ώρες οθόνη.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Άψογος!!!! (Δεν το έχω δει ποτέ στο δικό μου ) Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Σήμερα το άφησα μέχρι να στραγγίσει η μπαταρία, ιδού τα αποτελέσματα : [ATTACH]49738[/ATTACH][ATTACH]49739[/ATTACH] Κάτι παραπάνω από 1,5 μέρα χρήσης και 8 ώρες οθόνη.... με τι χρηση στο περιπου σου εβγαλε αυτην την οθονη φιλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FreddyKrueger Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Σήμερα το άφησα μέχρι να στραγγίσει η μπαταρία, ιδού τα αποτελέσματα : [ATTACH]49738[/ATTACH][ATTACH]49739[/ATTACH] Κάτι παραπάνω από 1,5 μέρα χρήσης και 8 ώρες οθόνη.... Εμένα αυτή τη στιγμή έχει κλείσει δύο μέρες και ειναι στο 18. Με ελάχιστη χρήση βέβαια. Wifi πάντα ενεργό και κάποια βασικά, facebook, instagram και κανένα άρθρο για διάβασμα από τον browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taino Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Καλησπερα παιδια, Μετα απο πολυυυ σκεψη,μαλλον εχω καταληξει στο συγκεκριμενο : http://www.minideal.net/original-xiaomi-hongmi-note-4g-fdd-lte-snapdragon-400-1-6ghz-2gb-8gb-5-5-inch-hd-ips-13-0mp.html Αλλα εχω καποιες ερωτησεις και παρακαλω να με βοηθησετε να μην κανω καμια πατατα... 1)Το 3G δουλευει κανονικα εδω Ελλαδα? 2)Επιλεγω αν θα ειναι rootαρισμενο ή αγγλοκινεζικο?Τι προτεινετε εσεις? Υπαρχει κατι αλλο για το οποιο με συμβουλευετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Φίλε αυτό που δείχνεις δεν είναι αυτό που συζητάμε στο παρόν νήμα. Είναι το 4g, single SIM και άλλον επεξεργαστή. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Οκ, Output: 5V, 2A, όσο είναι και ο μανίσιος. Οπότε λογικά την ίδια ώρα κάνει:) Για το φίλο sso, που του υποσχέθηκα να μετρήσω τη φόρτιση, με φορτιστή Samsung που είχα αναφέρει σε προηγούμενο ποστ. Με 0 μπαταρία, και να φορτίζει με κλειστο το κινητό, έφτασε στο 100% σε 2 ώρες και 35λεπτα. Είχα την εντύπωση ότι έκανε λιγότερο, αλλά το τεστ με διαψεύδει :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Για το φίλο sso, που του υποσχέθηκα να μετρήσω τη φόρτιση, με φορτιστή Samsung που είχα αναφέρει σε προηγούμενο ποστ. Με 0 μπαταρία, και να φορτίζει με κλειστο το κινητό, έφτασε στο 100% σε 2 ώρες και 35λεπτα. Είχα την εντύπωση ότι έκανε λιγότερο, αλλά το τεστ με διαψεύδει :) Ε ναι φίλε μου. Αφού βγάζει 2Α, δηλαδή όσο και το μαμά, λογικό είναι να κάνει τον ίδιο χρόνο. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Εμένα αυτή τη στιγμή έχει κλείσει δύο μέρες και είναι στο 18. Με ελάχιστη χρήση βέβαια. Wifi πάντα ενεργό και κάποια βασικά, facebook, instagram και κανένα άρθρο για διάβασμα από τον browser. Εγκατέστησε το DU BATERY SAVER έχει ένα δικό του τρόπο φόρτισης που εκμεταλλεύεται όλη την μπαταρία. [ATTACH]49745[/ATTACH][ATTACH]49746[/ATTACH][ATTACH]49747[/ATTACH][ATTACH]49748[/ATTACH] Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Οπότε, σε σχέση με την εργοστασιακή Αγγλοκινεζικη που έχω τώρα, η multi θα προσφέρει τίποτα καλύτερο εκτός από τις περισσότερες γλώσσες; Βάλε την ελληνική rom από την xiaomi-miui.gr και θα δεις πιστεύω διαφορά. Μέτρα με antutu πριν και μετά. [ATTACH]49749[/ATTACH] Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Καλησπερα παιδια, Μετα απο πολυυυ σκεψη,μαλλον εχω καταληξει στο συγκεκριμενο : http://www.minideal.net/original-xiaomi-hongmi-note-4g-fdd-lte-snapdragon-400-1-6ghz-2gb-8gb-5-5-inch-hd-ips-13-0mp.html Αλλα εχω καποιες ερωτησεις και παρακαλω να με βοηθησετε να μην κανω καμια πατατα... 1)Το 3G δουλευει κανονικα εδω Ελλαδα? 2)Επιλεγω αν θα ειναι rootαρισμενο ή αγγλοκινεζικο?Τι προτεινετε εσεις? Υπαρχει κατι αλλο για το οποιο με συμβουλευετε?? 1. Ναι δουλεύει και το 4G εφόσον είναι LTE. 2. Αν το θες ρουταρισμένο το ζητάς. 3. Ζήτα τους να γράψουν κόστος όχι πάνω από 22. 4. Και αποστολή με απλό ταχυδρομείο. Σε 15-20 μέρες θα το έχεις. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 (edited) με τι χρηση στο περιπου σου εβγαλε αυτην την οθονη φιλε; Με 1,5 ώρα ομιλίας, πολλές ώρες ώρες σερφαρισμα και λίγο βίντεο, ρυθμίσεις κλπ. Βάλε την ελληνική rom από την xiaomi-miui.gr και θα δεις πιστεύω διαφορά. Μέτρα με antutu πριν και μετά. [ATTACH]49749[/ATTACH] Τι διαφορά θα δω σε σχέση με την Αγγλοκινεζικη δεν μου είπες όμως.... Το σκορ στο Antutu δεν μου λέει τίποτα..... Έχω διαβάσει μερικά προβλήματα από τους χρήστες της, τόσο εδώ όσο και στην Ελληνική κοινότητα MIUI στο αντίστοιχο φόρουμ, με την ελληνική ΡΟΜ.... Εσύ έχεις κάποιο πρόβλημα με αυτήν, που να χρειάστηκε να κάνεις κάποια επιπλέον ενέργεια; Edited September 13, 2014 by topmar Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Με 1,5 ώρα ομιλίας, πολλές ώρες ώρες σερφαρισμα και λίγο βίντεο, ρυθμίσεις κλπ. Τι διαφορά θα δω σε σχέση με την Αγγλοκινεζικη δεν μου είπες όμως.... Το σκορ στο Antutu δεν μου λέει τίποτα..... Έχω διαβάσει μερικά προβλήματα από τους χρήστες της, τόσο εδώ όσο και στην Ελληνική κοινότητα MIUI στο αντίστοιχο φόρουμ, με την ελληνική ΡΟΜ.... Εσύ έχεις κάποιο πρόβλημα με αυτήν, που να χρειάστηκε να κάνεις κάποια επιπλέον ενέργεια; Κανένα πρόβλημα,. εξάλλου η Αγγλοκινεζικη δεν βγάζει προβλήματα; Μόνο με δοκιμή θα καταλάβεις. Το θέμα είναι να ξέρεις να παίζεις με τις ρομ. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taino Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 1. Ναι δουλεύει και το 4G εφόσον είναι LTE. 2. Αν το θες ρουταρισμένο το ζητάς. 3. Ζήτα τους να γράψουν κόστος όχι πάνω από 22. 4. Και αποστολή με απλό ταχυδρομείο. Σε 15-20 μέρες θα το έχεις. Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου!! Πρεπει να τους ζητησω να το ρουταρουν για να εχει και ελληνικο μενου?'Η εχει ετσι και αλλιως? Κατα τη γνωμη σου να τους ζητησω ρουτ ή κατι αλλο? Επισης πρεπει να τους επισημανω να εχει αγγλοκινεζικο ή οχι? Εχω μπερδευτει και λεω χαζομαρες το ξερω!! :wacko::wacko: Ταχυδρομειο το SG Post-Registered Air Mail λες ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Κανένα πρόβλημα,. εξάλλου η Αγγλοκινεζικη δεν βγάζει προβλήματα; Μόνο με δοκιμή θα καταλάβεις. Το θέμα είναι να ξέρεις να παίζεις με τις ρομ. Εξακολουθείς να μην μου λες και τι καλύτερο έχει...... Το δουλεύω με Αγγλικά και εάν δεν διορθώνουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα, τα εβδομαδιαία update της ελληνικής τα θεωρώ περιττά..... Για παράδειγμα, εάν είχα πρόβλημα με την αποθήκευση των φωτογραφιών στην κάρτα μνήμης και το πρόβλημα λυνοταν με την ελληνική ΡΟΜ, θα την έβαζα..... Κάτι τέτοιο ρωτάω εάν διορθώνει ή αλλάζει προς το καλύτερο πάντα, η Ελληνική ΡΟΜ.... Με την διαχείριση μνήμης για παράδειγμα, πως τα πάει, πάντα σε σχέση με την εργοστασιακή; Με την απόδοση της κάμερας ίσως; Εάν είναι δυνατόν, να καταθέσουν απόψεις και όσοι είχαν την εργοστασιακή Αγγλοκινεζικη, την δούλεψαν λίγο και μετά πέρασαν την ελληνική ΡΟΜ, και τι καλύτερο ειδαν..... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 (edited) Καλησπέρα, μια ερώτηση και από μένα: έχει την original Αγγλοκινεζικη v.30 το δικό μου, πως μπορώ να πάρω backup αυτήν την ROM, και να την αποθηκευσω στην sd card; Με αυτήν την ΡΟΜ, υπάρχει η δυνατότητα να ορίζεις εσύ που θέλεις να αποθηκευονται οι φωτογραφίες, όπως στην v.30 Αγγλοκινεζικη που έχω τώρα, ή πάλι χρειάζεται το fix για τις μνήμες; Οπότε, σε σχέση με την εργοστασιακή Αγγλοκινεζικη που έχω τώρα, η multi θα προσφέρει τίποτα καλύτερο εκτός από τις περισσότερες γλώσσες; ... Τι διαφορά θα δω σε σχέση με την Αγγλοκινεζικη δεν μου είπες όμως.... Το σκορ στο Antutu δεν μου λέει τίποτα..... Έχω διαβάσει μερικά προβλήματα από τους χρήστες της, τόσο εδώ όσο και στην Ελληνική κοινότητα MIUI στο αντίστοιχο φόρουμ, με την ελληνική ΡΟΜ.... Εσύ έχεις κάποιο πρόβλημα με αυτήν, που να χρειάστηκε να κάνεις κάποια επιπλέον ενέργεια; Εξακολουθείς να μην μου λες και τι καλύτερο έχει...... Μια δοκιμή θα σου λύσει όλες τις απορίες. Ευκαιρία να κάνεις ένα συγκριτικό τεστ ανάμεσα σ' αυτήν που φοράς τώρα και στην Ελληνική:) "Συν Αθηνά και χείρα κίνει" Edited September 13, 2014 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyper_Ban Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Γειά σας παιδιά . Πρίν λίγες παρέλαβα αυτό το κινητό για λογαριασμό ενός φίλου . Κατέβασα την Ελληνική miui (xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable30-Hellas-GTV-3.21.0.zip) και επειδή το κινητό είχε μία ότι να΄ναι rom επάνω ,μετονόμασα το αρχείο σε update.zip και το flashαρα μέσω recovery .Το recovery ποτέ δεν έγινε όμως twrp και εκτός απο αυτό αντιμετωπίζει και η κάμερα κάποια προβλήματα σε σχέση με το viber και το instagram,μόλις πάω να την χρησιμοποιήσω με πετάει . Σήμερα είδα πως υπάρχει και άλλο ένα update (xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable30-Hellas-GTV-4.9.5.zip) .Λέω να το κατεβάσω και να το κάνω μέσω updater αυτή την φορά ...Θα πιάσει ; Τι λέτε ; Με αυτό το bug στην κάμερα ; Με το twrp ; Τι έκανα λάθος ;Πως μπορώ να το εγακαταστήσω ; Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά ,η κάθε πληροφορία θα μου φανεί χρήσιμη...;) Παράθεση Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts