gtok34 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Εντυπώσεις δεν θα μας πει κανείς? Μόνο πόσο κάνει ενδιαφέρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Όταν με το καλό παραλάβουμε κατά τις 20-25 Ιουνίου. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Πάντως του πρώτου hongmi που έχω είναι το πιο δυνατό που έχω δει και σε σύγκριση με όλα των γνωστών μου με γνωστές μάρκες , αυτό πόσο είναι δλδ;; Μου τα δειχνε τις προαλλες ο κουμπαρος μου στο skype αναβε το 1s και φωτιζε κανονικα αναβε και το note και φωτιζε το δωματιο εκανε αισθητη διαφορα.Αυριο θα βρεθουμε να μου τα δωσει και θα δω απο πρωτο χερι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 minideal ....195 δολάρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Το gps σε εφαρμογές τύπου endomondo πώς πάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litirakis Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 φαινεται πολυ καλο το κινητο!!! αντε να το παρει κανεις στα χερια του να μας πει εντυπωσεις και να κανει κανα review.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Μια παράκληση: Κάποιος που έχει το κινητό στα χέρια του να μετρήσει και να μας πει τις διαστάσεις της μπαταρίας. Θέλω να παραγγείλω έναν εξωτερικό φορτιστή. Κάτι σαν αυτό http://www.aliexpress.com/item/USB-LCD-Universal-Wall-Travel-Charger-Adjustable-For-Smart-Phone-PDA-Samsung-Battery/1183736219.html Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 (edited) Μια παράκληση: Κάποιος που έχει το κινητό στα χέρια του να μετρήσει και να μας πει τις διαστάσεις της μπαταρίας. Θέλω να παραγγείλω έναν εξωτερικό φορτιστή. Κάτι σαν αυτό http://www.aliexpress.com/item/USB-LCD-Universal-Wall-Travel-Charger-Adjustable-For-Smart-Phone-PDA-Samsung-Battery/1183736219.html Καλό θα ήταν εκτός από τις διαστασεις να λάβεις υποψη σου την τάση και τα αμπερ της φόρτισης (συγκρινόμενα πάντα με τον οριτζιναλ φορτιστή). Πχ ο φορτιστης για το redrice hongmi που έχω είναι 5V , 1A . Δεν ξέρω για το note Αυτός αν είδα καλά είναι 5.2 V και 1,25Α. Δεν γνωρίζω ακριβώς αν αυτή η διαφορά παίζει κάποιο σοβαρό ρόλο ....:rolleyes: Edited June 10, 2014 by xkaliak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 (edited) Όλοι οι φορτιστές για κινητά είναι στα 5V αυτό που διαφέρει είναι τα A όπου το μόνο πράγμα που επηρεάζει είναι η ταχύτητα φόρτισης... Για τα 3200mAh της μπαταρίας του Note ένας φορτιστής στο 1,5A θα φορτίζει σε φυσιολογικό χρόνο. Edited June 10, 2014 by dkat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Όλοι οι φορτιστές για κινητά είναι στα 5V αυτό που διαφέρει είναι τα A όπου το μόνο πράγμα που επηρεάζει είναι η ταχύτητα φόρτισης... Για τα 3200mAh της μπαταρίας του Note ένας φορτιστής στο 1,5A θα φορτίζει σε φυσιολογικό χρόνο. Βέβαια αν δεν κάνω λάθος όσο ανεβαίνουν τα Amber τόσο περισσότερη καταπόνηση της μπαταρίας έχεις. Δεν έχω ιδέα αν υπάρχει κάποια ιδανική τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andoda Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Αυτός δεν ειναι καλός; http://www.aliexpress.com/item/100-Original-Charger-For-Xiaomi-Hongmi-Red-Rice-Note/1889593307.html και μπαταρία http://www.aliexpress.com/item/3200mAh-100-Original-Battery-for-Xiaomi-Hongmi-Red-Rice-Note-Smartphone-free-shipping/1889650712.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Όλοι οι φορτιστές για κινητά είναι στα 5V αυτό που διαφέρει είναι τα A όπου το μόνο πράγμα που επηρεάζει είναι η ταχύτητα φόρτισης... Για τα 3200mAh της μπαταρίας του Note ένας φορτιστής στο 1,5A θα φορτίζει σε φυσιολογικό χρόνο. Σωστός!!!:) Αυτός δεν ειναι καλός; http://www.aliexpress.com/item/100-Original-Charger-For-Xiaomi-Hongmi-Red-Rice-Note/1889593307.html και μπαταρία http://www.aliexpress.com/item/3200mAh-100-Original-Battery-for-Xiaomi-Hongmi-Red-Rice-Note-Smartphone-free-shipping/1889650712.html Καλός είναι αλλά..... 1. Είναι ακριβούτσικος 2. Είναι μόνο για την συγκεκριμένη μπαταρία. Δηλαδή δεν είναι ρυθμιζόμενος Διαστάσεις δεν έχει κάποιος;:rolleyes: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_Marousi Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Καλησπέρα παιδιά, αγόρασα και εγώ σήμερα μου το άφησε το vickmall στα 194$ με πολλά δώρα. 1 EU adapter,1 screen film,1 silicone case,1 phone stand,1 OTG cable θα σας πω όταν έρθει και θα κάνω και ένα review. με απασχολεί ακόμα το μέγεθος στο πλάτος 79mm αλλά είναι πάρα πολύ καλό μηχάνημα όπως αναφέρουν τα reviews. ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μην έχω πρόβλημα (έχω ξαναγοράσει και είμαι πολύ ευχαριστημένος!!!) προσοχή στις απομιμήσεις: http://www.androidheadlines.com/2014/04/planning-buying-xiaomi-redmi-note-watch-knockoffs.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Σε πόσες μέρες έρχεται πάνω κάτω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Σε πόσες μέρες έρχεται πάνω κάτω? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375436 Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 καλο και χρυσο το κινητο, αλλα μονο στην ιδεα οτι μπορει να εχει sar 1.999 :p:p:p:p το προσπερναω :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375436 Ευχαριστώ πολύ sso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Εφυγε πλεον το THL T11. Παμε λοιπον για Xiaomi Note. Μαλλον αυτη τη φορα θα προτιμησω vickmall.com για αγορα της συσκευης και minideal.net για αγορα θηκης. Για να δουμε :wacko: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Μια παράκληση: Κάποιος που έχει το κινητό στα χέρια του να μετρήσει και να μας πει τις διαστάσεις της μπαταρίας. Θέλω να παραγγείλω έναν εξωτερικό φορτιστή. Κάτι σαν αυτό http://www.aliexpress.com/item/USB-LCD-Universal-Wall-Travel-Charger-Adjustable-For-Smart-Phone-PDA-Samsung-Battery/1183736219.html Αυτος που γραφεις ενώ λειε 1250mA στην περιγραφή γραφει Output : DC 4.2, 350mA +/-50mA,USB Port output: DC5.2V, 800mA(USB) Τι πεζει γιατι εγω Universal charger πανω από 600mA DC output δεν εχω βρει πουθενα........ Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Όλοι οι φορτιστές για κινητά είναι στα 5V αυτό που διαφέρει είναι τα A όπου το μόνο πράγμα που επηρεάζει είναι η ταχύτητα φόρτισης... Για τα 3200mAh της μπαταρίας του Note ένας φορτιστής στο 1,5A θα φορτίζει σε φυσιολογικό χρόνο. Για να σας λυθούν οι απορίες και να μάθουμε όλοι μερικά χρήσιμα για τις μπαταρίες διαβάστε εδω...Αν μη τι άλλο οι αερομοντελιστές το εχουν κάνει επιστήμη το αντικείμενο μπαταρία...... http://www.jkon.aeromodelling.gr/ninter-073b.htm διαβάστε σχετικα με τον χρόνο φορτισης... οπα sory σας εδωσα το link για τις NImh εδώ για τις λιθίου....http://www.jkon.aeromodelling.gr/ninter-073e.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LandJ Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Τελικά το παράγγειλα κι εγώ από το Vickmall, σήμερα. Εμένα δε μου το άφησε 195$, το πήρα κανονικά στα 200$, απλά μαζί με όλα τ' άλλα μου έβαλε και ακουστικά (όχι ορίτζιναλ). Εβαλα και μία Nilkin Hard Case Μαύρο χρώμα + 5$, για να διώξει την ασπρίλα του (αν και θα του δώσει λίγο όγκο έτσι). Είναι όντως μεγάλο μέγεθος, αλλά συνηθίζεται πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Εφυγε πλεον το THL T11. Παμε λοιπον για Xiaomi Note. Μαλλον αυτη τη φορα θα προτιμησω vickmall.com για αγορα της συσκευης και minideal.net για αγορα θηκης. Για να δουμε :wacko: Κι εγώ από vickmall.com το παρήγγειλα. Έκανα την παραγγελία το απόγευμα και την άλλη μέρα η παραγγελία ήταν shipped και είχα και το tracking number (με επιβεβαίωση από το paypal). Μίλα με την Selina στο chat. Πες της ότι είσαι από το myphone.gr να σου βάλει και τα σχετικά δωράκια:) Αυτος που γραφεις ενώ λειε 1250mA στην περιγραφή γραφει Output : DC 4.2, 350mA +/-50mA,USB Port output: DC5.2V, 800mA(USB) Τι πεζει γιατι εγω Universal charger πανω από 600mA DC output δεν εχω βρει πουθενα........ Ό,τι και να γράφουν με τους Κινέζους δεν βγάζεις άκρη. Εχω μετρήσει ένα Universal που είχα και έγραφε 650 mA. Με βάση τον χρόνο που έκανε να φορτίσει μια μπαταρία δεν έβγαζε ούτε 300mA. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Χθες ηρθαν στα χέρια μου και τα δυο 1s και note επιτέλους .Εντυπωσιασμένος απο την ποιότητα την απόκριση πολύ δυνατά και τα δυο.Χωρίς ζελατίνα οι οθόνες τους πολύ ανώτερες απ οτι με.Ίσως παιζει ρόλο η ποιότητα της ζελατινας.Για την ωρα σκαλιζω το μεγαλο το μικρο το πήρε η γυναικα.Όλα δουλεύουν ρολόι άλλωστε είχαν δοκιμαστεί απο τον κουμπάρο (να ναι καλά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_Marousi Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Τελικά το παράγγειλα κι εγώ από το Vickmall, σήμερα. Εμένα δε μου το άφησε 195$, το πήρα κανονικά στα 200$, απλά μαζί με όλα τ' άλλα μου έβαλε και ακουστικά (όχι ορίτζιναλ). Εβαλα και μία Nilkin Hard Case Μαύρο χρώμα + 5$, για να διώξει την ασπρίλα του (αν και θα του δώσει λίγο όγκο έτσι). Είναι όντως μεγάλο μέγεθος, αλλά συνηθίζεται πιστεύω. Με γεια σου φίλε και να σου έρθει με το καλό και να κάνουμε και το test γνησιότητας. παρεμπιπτόντως για το hogmi redmi 1 που έχω από το vickmall όλα ήταν genuin, από τους guides της Xiaomi.:cool: για το μέγεθος είναι οκ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 (edited) Χθες ηρθαν στα χέρια μου και τα δυο 1s και note επιτέλους .Εντυπωσιασμένος απο την ποιότητα την απόκριση πολύ δυνατά και τα δυο.Χωρίς ζελατίνα οι οθόνες τους πολύ ανώτερες απ οτι με.Ίσως παιζει ρόλο η ποιότητα της ζελατινας.Για την ωρα σκαλιζω το μεγαλο το μικρο το πήρε η γυναικα.Όλα δουλεύουν ρολόι άλλωστε είχαν δοκιμαστεί απο τον κουμπάρο (να ναι καλά). Καλομιλητα.Απο που αγορασες? Edited June 11, 2014 by kostast1 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts