Jump to content

Vivodi F.A.Q. & Comments

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Paidia egw exw to exhs klasiko provlhma.Exw kanei aithsh gia full llu 8essalonikh-kentro mesa septembriou.Me polla kai me liga ma8ainw oti exei xa8ei h aithshs.(klassika)tespa.Xanakanw apo ta kentrika kai m lene to gnwsto tropario "se 20 meres 8a exei ginei".Sths 20-10 elhxe h pro8esmia.Tous phra x8es kai m lene kante ypomonh mexri thn allh trith giati auth h vdomada sthn 8es/kh einai gia founto.kala!!!!Akouste omws kai auto.Prin 2 Trites o pOTE asxolh8hke me thn aithsh m,giati mperdefthkan me thn odo pou menw,giati evala xXXXXXXXB polukatoikia kai psaxnane na me vroune.Tous exhghsa afou me phran thl kai ola lu8hkan m lene.se vrhkame.Lew to poly se mia vdomada 8a er8ei.Akoma erxetai o m.......s!!!Ti kanei toso kairo???Giati den m leei kai mena.Ka8e mera pernaw apo ton topiko katanemhth gia na dw an o pOTE efere thn grammh.E re Ellada me ton pOTE sou.An exeis ton OTE ti ton 8eleis ton OSAMA.(tragoudaki poly kalo)!!!!!!!
tempelis :cool:

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κάτι συμβαίνει στη Vivodi.

Είχα να επικοινωνήσω μαζί τους πάνω από 10μήνες (από τότε που έκανα μεταφορά την DSL μου) και χθες λόγω format στον υπολογιστή , το email δεν δεχόταν πια το passsword που ήξερα. Τους πάιρνω τηλέφωνο για αλλαγή password και μου λένε στείλτε email ή fax με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας... Με μεγάλη μου έκπληξη μετά από 10 λεπτά με πήρε τεχνικός στο κινητό και μου έκανε password reset... Ομολογώ ότι δεν το περίμενα. Congrats. :up:

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Είχα να επικοινωνήσω μαζί τους πάνω από 10μήνες (από τότε που έκανα μεταφορά την DSL μου) και χθες λόγω format στον υπολογιστή , το email δεν δεχόταν πια το passsword που ήξερα. Τους πάιρνω τηλέφωνο για αλλαγή password και μου λένε στείλτε email ή fax με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας... Με μεγάλη μου έκπληξη μετά από 10 λεπτά με πήρε τεχνικός στο κινητό και μου έκανε password reset... Ομολογώ ότι δεν το περίμενα. Congrats. :up:

+emena thn teleytaia fora me eksyphrethsan amesa kai lythike to problem mou mesa se liga lepta, afou to thlefoniko tmhma den asxoleitai pia me texnika themata alla se syndeoun me texnikous pou einai prothimoi na se boithisoun ;)

Aυτό μου θυμίζει λίγο αυτά που έλεγε ένας συνδικαλιστής του δημοσίου στη χθεσινή εκπομπή του Ευαγγελάτου. Ότι έπρεπε να δείχνουν τους υπαλλήλους που δουλεύουν σωστά και σκίζονται να εξυπηρετήσουν τον πολίτη. Και όχι τα παρατράγουδα που έδειχνε με την κρυφή κάμερα στις δημόσιες υπηρεσίες... :wacko:

Μα αυτά είναι αυτονόητα, η δουλειά τους είναι, αν δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους είναι άξιοι παρατηρήσεων, όχι αν την κάνουν σωστά. ;)

Anyway, μπράβο στην Βιβόντι και εις ανώτερα. :p

Μπορεί να άργησε (23 Σεπτεμβρίου) αλλά επιτέλους έχω ADSL!!!!!!!!! :D :D :D !!! Ο Αντώνης (τεχνικός) πολύ καλός. Όλα οκ έβαλα και το 9105 μια χαρά, κατεβάζω με περίπου 26-27kb/sec!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορεί να άργησε (23 Σεπτεμβρίου) αλλά επιτέλους έχω ADSL!!!!!!!!! :D :D :D !!! Ο Αντώνης (τεχνικός) πολύ καλός. Όλα οκ έβαλα και το 9105 μια χαρά, κατεβάζω με περίπου 26-27kb/sec!

Με 256 ελπιζω..

Με 256 ελπιζω..

Προφανέστατα.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προφανέστατα.

Δες σε ποιας εταιριας το φορουμ εισαι, και ξανασκεψου οταν θα χρησιμοποιησεις τη λεξη "προφανεστατα" :)

Δες σε ποιας εταιριας το φορουμ εισαι, και ξανασκεψου οταν θα χρησιμοποιησεις τη λεξη "προφανεστατα" :)

Έχεις δίκιο.

Είναι η εταιρία της οποίας πελάτης έχεις υπάρξει για πολλά χρόνια, οπότε σίγουρα έχεις μεγαλύτερη εμπειρία από μένα που είμαι συνδρομητής της μόλις από το Μάιο του 2004.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχεις δίκιο.

Είναι η εταιρία της οποίας πελάτης έχεις υπάρξει για πολλά χρόνια, οπότε σίγουρα έχεις μεγαλύτερη εμπειρία από μένα που είμαι συνδρομητής της μόλις από το Μάιο του 2004.

Οχι πελατης δεν ημουν ποτε, δεν εχω λεφτα για πεταμα. Προσωπικη εμπειρια εχω ομως, με 7kb/s σε 384 γραμμη :lol: :w00t:

Οχι πελατης δεν ημουν ποτε, δεν εχω λεφτα για πεταμα. Προσωπικη εμπειρια εχω ομως, με 7kb/s σε 384 γραμμη :lol: :w00t:

Με αυτό θες να πεις ότι κατά τη γνώμη σου ο φίλος έχει γραμμή στο (27/7*256=)1Mbps περίπου;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με αυτό θες να πεις ότι κατά τη γνώμη σου ο φίλος έχει γραμμή στο (27/7*256=)1Mbps περίπου;

Παρακαλω? :blink:

Σκέψου το λίγο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχεις βάλει μέσω του δικού της δικτύου (Full LLu/Share), ή μέσω ΟΤΕ;

Αφού δεν ήσουν πελάτης, πως έχεις προσωπική εμπειρία;

Η προσωπική εμπειρία μήπως είναι ένα demo που είχες πάρει σε περίοδο που στην Θεσσαλονίκη είχε πρόβλημα;

Και μιας και δεν έχεις λεφτά για πέταμα, μέσω ΟΤΕ μπορείς να παίζεις σωστά όλα τα on line παιχνίδια και εφαρμογές VoIP μπορείς να τρέχεις;

Αφού δεν ήσουν πελάτης, πως έχεις προσωπική εμπειρία;

Η προσωπική εμπειρία μήπως είναι ένα demo που είχες πάρει σε περίοδο που στην Θεσσαλονίκη είχε πρόβλημα;

Και μιας και δεν έχεις λεφτά για πέταμα, μέσω ΟΤΕ μπορείς να παίζεις σωστά όλα τα on line παιχνίδια και εφαρμογές VoIP μπορείς να τρέχεις;

nai einai apo demo, apagoreuetai na katathesw th proswpikh mou empeiria? Mia xara ola ta ekana me ton ote, no probs at all :up:

Episis h vivo sth thes/niki den eixe, EXEI provlima edw kai mines.Eis ygeian twn koroidwn :lol:

nai einai apo demo, apagoreuetai na katathesw th proswpikh mou empeiria? Mia xara ola ta ekana me ton ote, no probs at all :up:

Episis h vivo sth thes/niki den eixe, EXEI provlima edw kai mines.Eis ygeian twn koroidwn :lol:

Σε ευχαριστούμε που μας λες κορόιδα.

1.5 μήνα είχε πρόβλημα και στο τέλος έδωσε μια αποζημίωση με διπλασιασμό ταχύτητας.

6 βδομάδες = 1.5 μήνας, και όχι μήνες που λες, από τα βασικά που μάθαμε δημοτικό :lol:

Αφού δεν είσαι σε θέση να ξέρεις τώρα τι παίζει αυτόν τον καιρό από προσωπική πείρα διάβασε τα forums, που έχουν βουίξει με τους περιορισμούς που έχει βάλει ο ΟΤΕ σε εφαρμογές VoIP.

Μου κάνει εντύπωση πως και δεν βλέπω από άλλους να έχουν πρόβλημα με την Vivodi, που είναι συμδομητές μόνιμοι και όχι με ένα απλό demo που φρόντισες και πήρες όταν υπήρχε πρόβλημα.

Mia xara ola ta ekana me ton ote, no probs at all :up:

Αλλού έγραψες τελευταία: "...... καθως ο οτε εχει γνωστα "προβληματα" με το voip και ισως να μην εχει καλη ποιοτητα."

Μα επιτέλους τι ισχύει από τα δύο; :w00t:

Σε ευχαριστούμε που μας λες κορόιδα.

1.5 μήνα είχε πρόβλημα και στο τέλος έδωσε μια αποζημίωση με διπλασιασμό ταχύτητας.

6 βδομάδες = 1.5 μήνας, και όχι μήνες που λες, από τα βασικά που μάθαμε δημοτικό :lol:

Αφού δεν είσαι σε θέση να ξέρεις τώρα τι παίζει αυτόν τον καιρό από προσωπική πείρα διάβασε τα forums, που έχουν βουίξει με τους περιορισμούς που έχει βάλει ο ΟΤΕ σε εφαρμογές VoIP.

Μου κάνει εντύπωση πως και δεν βλέπω από άλλους να έχουν πρόβλημα με την Vivodi, που είναι συμδομητές μόνιμοι και όχι με ένα απλό demo που φρόντισες και πήρες όταν υπήρχε πρόβλημα.

Εξακολουθει να εχει προβλημα η βιβοντι, και εδωσε 2πλη ταχυτητα στη Θεσ/νικη για να πιανετε την κανονικη που πληρωνετε. Ετσι δεν ειναι? 2μηνες + εχει προβλημα η εταιρια, και εσεις την πληρωνετε, ευγε! :D

Εγω δεν ειχα προβλημα με voip και με online games μεχρι 1/10. Αλλοι ειχαν, αλλα εγω οχι. Να στο ζωγραφισω?

Το θεμα ειναι οτι η βιβο σερνεται, και το εχω δει και εγω. Αν δεν σ'αρεσει να διαβαζεις την αληθεια (οτι σας κοροιδευει δηλαδη) μπορεις να με προσθεσεις στη λιστα αγνοησης.

Εξακολουθει να εχει προβλημα η βιβοντι, και εδωσε 2πλη ταχυτητα στη Θεσ/νικη για να πιανετε την κανονικη που πληρωνετε. Ετσι δεν ειναι? 2μηνες + εχει προβλημα η εταιρια, και εσεις την πληρωνετε, ευγε! :D

Εγω δεν ειχα προβλημα με voip και με online games μεχρι 1/10. Αλλοι ειχαν, αλλα εγω οχι. Να στο ζωγραφισω?

Θεσσαλονίκη είχε πρόβλημα απο τον Σεπτέμβριο περίπου έως Οκτώβριο.

Υπάρχουν και συζητήσεις που το αποδεικνύουν, που μάλλον εσύ δεν θα έχεις αποδείξεις για το αντίθετο.

Προς μεγάλη σου απογοΐτευση, αυτή την στιγμή ειδικά και λόγω των προβλημάτων του ΟΤΕ, η πρόσβαση με εταιρείες που προσφέρουν Share/LLu Vivodi και Telepassport, είναι η ιδανικότερη λύση. Μακάρι βέβαια να υπήρχαν και άλλες εταιρείες να είχαν κάνει παρόμειες κινήσεις.

Όταν με το καλό και άλλες εταιρείες κάνουν κάτι αντίστοιχο, η όταν περάσουν μερικά χρονάκια και ο ΟΤΕ πλησιάσει το επίπεδο Ευρώπης τα ξαναλέμε.

Δείτε και αυτό

http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=380063&postcount=737

Λοιπόν για να λυθούν παρεξηγήσεις : Θεσσαλονίκη κέντρο Full LLU 256/128 26-28kb/sec, οκ; :)

Α να μπραβο! :D Αν δεν κανω λαθος στη Θεσ/νικη η βιβο εχει προβλημα μονο μεσω οτε, οποτε καλα εισαι!

παιδιά μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει δυνατότητα παροχής full LLU στην Καβάλα;

http://www.vivodi.gr βαλε το τηλεφωνο σου και θα σου πει! Η καλεσε και ρωτα τους καλυτερα.