ariadgr Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Nα ξερεις φιλε μου οτι το shared llu αργει θες τουλαχιτον δυο μηνες για να ενεργοποιηθεις!! 15 μερες ? Μπα σε αλλη χωρα αυτο!! Για Shared LLU τυπικά θέλεις 20 εργάσιμες (1 ημερολογιακό μήνα), που μπορεί να είναι περισσότερες ανάλογα με τη διάθεση των τεχνικών του ΟΤΕ της περιοχής σου. Πάντως το "θες τουλάχιστον 2 μήνες" είναι ανακριβές. Στη Shared LLU γνωστής μου ο ΟΤΕ παρέδωσε τον βρόχο σε 6 εργάσιμες από την κατάθεση της αίτησης. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Για Shared LLU τυπικά θέλεις 20 εργάσιμες (1 ημερολογιακό μήνα), που μπορεί να είναι περισσότερες ανάλογα με τη διάθεση των τεχνικών του ΟΤΕ της περιοχής σου. Πάντως το "θες τουλάχιστον 2 μήνες" είναι ανακριβές. Στη Shared LLU γνωστής μου ο ΟΤΕ παρέδωσε τον βρόχο σε 6 εργάσιμες από την κατάθεση της αίτησης. :!: Εγώ πάντος φίλε μου για να αποκτήσω share llu έκανα περίπου 2 μήνες και τώρα έκανα αίτηση από 20-11-2006 για telefonet1024 (χωρίς να διακόψουν την τηλεφωνική γραμμή και την share llu, για να γίνει με λίγα λόγια Full llu) και εδώ και μόλις δύο εβδομάδες ο ΟΤΕ παρέδωσε την γραμμή μου, αλλά ακόμα δεν έχω telefonet1024 γιατί λέει ότι απομένει το γραφειοκρατικό μέρος τις υπόθεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Για Shared LLU τυπικά θέλεις 20 εργάσιμες (1 ημερολογιακό μήνα), που μπορεί να είναι περισσότερες ανάλογα με τη διάθεση των τεχνικών του ΟΤΕ της περιοχής σου. Πάντως το "θες τουλάχιστον 2 μήνες" είναι ανακριβές. Στη Shared LLU γνωστής μου ο ΟΤΕ παρέδωσε τον βρόχο σε 6 εργάσιμες από την κατάθεση της αίτησης. :!: Μια στις 100 περιπτωσεις ομως φιλε μου!! Ο μεσος ορος της vivodi για να παραδωσει shared llu ειναι 2 μηνες!! Φιλος μου εκανε αιτηση απο 11/11 και ακομα τιποτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronaldinio Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Μια στις 100 περιπτωσεις ομως φιλε μου!! Ο μεσος ορος της vivodi για να παραδωσει shared llu ειναι 2 μηνες!! Φιλος μου εκανε αιτηση απο 11/11 και ακομα τιποτα!!! Eαν αντι για shared llu, ζητήσω μεσω ΑΡΥΣ σε ποσες μερες θα γινει η παραδοση της γραμμης απο τη Vivodi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 enas filos mou eixe problima me vivodi,to paketo twn 99E k telika pige st xalandri sta kentrika k pire tous kodikous monos tou.pigede k eseis k xw8eite ligo emesa g n t parete epitopou tous kodikous!alliws 8a ksexasete oti exete kanei k aitisi gia dsl! Παράθεση http://www.karaiskaki.gr/_img/olympiacos.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Είμαι με vivodi μέσω ΟΤΕ εδώ και 14 μήνες (DSL Cube και ανανέωση πάλι με DSL Cube).. Τώρα που λήγει η συνδρομή μου μου προτείνετε να πάω σε αορίσου ή να προπληρώσω? Στο DSLAM που είμαι οι καλύτερες ταχύτητες που πιάνω είναι στα 80 κάτι πρωινά στις 6-7 το πρωί, ενώ καθημερινές και νορμάλ ώρες παίζω στα 50-60.. Πάντα με 1Mbit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magnan Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 οτι και προσφορα να κανει αυτη η εταιρια... δεν ειναι αξιοπιστη. 1)Περιμενα 3 μηνες για συνδεση σε προπληρωμενο πακετο ( μου ειχαν πει 15 εργασιμες...χαχαχα!!) 2)πηρα πανω απο 15 φορες τηλ στο 13880 που χρεωνεται 3)συνεχεια το ιδιο τροπαριο οτι φταιει ο οτε 4)κανω αιτηση ακυρωσης της συνδεσης 5)ταλαιπωρια 40 ημερων για επιστροφη των χρηματων... Ε Λ Ε Ο Σ Παράθεση -Dell Axim x51v WM6 A03 RTM football -HTC P3600 WM6 Gelly_01 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Eαν αντι για shared llu, ζητήσω μεσω ΑΡΥΣ σε ποσες μερες θα γινει η παραδοση της γραμμης απο τη Vivodi? 2 μηνες φιλε μου δεν ειναι απολυτο μπορει στην δικια σου περιπτωση να σου παραδωσουν την γραμμη σε 15 μερες vivodi ειναι αυτη ποτε δεν ξερεις!! Καλυτερα shared llu παρα γραμμη απο τον οτε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V525 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Vivodi Istoria Μεχρι ιουλιο 2007 ειχα αοριστου χρονου στα 1024 μεριζομενη και κανω αναβαθμισει στα 2048 η οποια αρχισε να δουλευει την 1 Αυγουστου,εως εδω ολα αψογα και κανενα παραπονα ,θα ελεγα μπραβο. Το δραμα αρχιζει στις 17 αυγουστου που η γραμμη απο 2048 τρελλαινετε και αλλοτε ηταν στα 64 αλλοτε στα 512 κλπ,αφου μενω 5 ημερες χωρις internet και χωρις τηλεφωνο (εχω DSL Phone) στα 2048 αλλα με πεταγε εξω τουλαχιστον 10 φορες την ημερα.Στη συνεχεια παιρνω προπληρωμενη στα 2048 και προπληρωνω για ενα χρονο με πιστωτικη καρτα. 15 ημερες μετα ανακαλυπτω οτι μου πηραν απο την καρτα 3 φορες το ποσο,χρειαστηκαν διαμαρτυριες 15 ημερων για να μου δωσουν πισω τα χρηματα.Βεβαιως η 2048 ποτε δεν δουλεψε σωστα,με συμβουλευσαν αν θελω να δουλεψει σωστα η γραμμη να παρω Full LLU ΓΡΑΜΜΗ πραγμα που εκανα και απο τις 3 Οκτωβριου εχω την full αλλα δυστηχως η κατασταση χειροτερευσε αντι να καλυτερευσει,τωρα η ταχυτητα ειναι καλυτερη αλλα με πεταει εξω 30 με 208 φορες ανα 24 ωρες.Βεβαιως παντα φταιει ο ΟΤΕ ποτε η vivodi.Τωρα πως μπορει να φταει ο ΟΤΕ στο τοσο διαφημισμενο ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ δικτυο της Vivodi δεν το καταλαβαινω.Ειναι σαν να λεω οτι στο σπιτι μου οταν χαλανε τα υδραυλικα φταιει το κρατος. ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ Το Φορουμ εχει σαν θεμα Θέμα: Vivodi F.A.Q. & Comments που εγραψε ο lewton και το οποιο ειναι ενας υμνος στη θεα ''Vivodi'' Μηπως ειναι υπαλληλος της εταιρειας η μηπως ειναι η ιδια η εταιρεια που κρυβετε πισω απο το ψευδωνυμο? Ξεχασα να σας πω οτι ειμαι στα Πατησια και τα παντα περνανε απο το κεντρο Αλυσιδας Τελος για να μην σας κουρασω αλλο στις 16 Δεκεβριου πηρα DSL CUBE για το γραφειο που ειναι στο κεντρο Αρεως,μεχρι σημερα καμμια απαντηση,παντα βεβαια φταιει ο ΟΤΕ. Επισης για τις αναμονες 30-40 λεπτων με χρεωση του 13880 φταιμε εμεις που τολμαμε να διαμαρτυρηθουμε Παράθεση Be best and f@ck the rest.. http://www.dzygn.com/forums/images/avatars/animated/lsvader.gif http://www.thewushucentre.com/characters/anjin.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Το router σου δεν φταιει εισαι σιγουρος εχεις δοκιμασει και αλλα..? Το καλωδιο απο τον κατανεμητη μεχρι το σπιτι σου μηπως ειναι τελειως χαλια.. Και ο lewton δεν εχει καμμια σχεση με την vivodi!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Το Φορουμ εχει σαν θεμα Θέμα: Vivodi F.A.Q. & Comments που εγραψε ο lewton και το οποιο ειναι ενας υμνος στη θεα ''Vivodi'' Μηπως ειναι υπαλληλος της εταιρειας η μηπως ειναι η ιδια η εταιρεια που κρυβετε πισω απο το ψευδωνυμο? Με τσάκωσες. Και τα υπόλοιπα 8500 μηνύματα που έχω γράψει (σε θέματα από πολιτική μέχρι διαξιφιμούς για συσκευές) είναι μηνύματα υπαλλήλων μου, που τους βάζω να γράφουν για ξεκάρφωμα. :lol: Κανονικά θα έπρεπε να πέσει ban εδώ, αλλά το γράφεις τόσο αστεία που μάλλον τη γλίτωσες. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Παντως περα απο τη πλακα η αθλιοτητα αυτης της εταιριας εχει ξεπερασει καθε οριο.... Ειμαι ηδη στους 2,5 μηνες αναμονης, το τεχνικο τους τμημα ( δηλαδη οι τηλεφωνητριες με τις οποιες μηλαω) δεν ειναι σε θεση να μου δωσουν τη παραμικρη απαντη σε σχεση με το ποτε θα δουλεψει οι αιτιες που προκαλουν το προβλημα εναλασονται καθε φορα για να μη πλητω ( στο σημερινο τηλεφωνημα μου φταιει παλι ο ΟΤΕ που τον ειχαμε ξεχασει για κανα 2 βδομαδες)... Ειλικρινα δε ξερω τι να κανω.... Εχω σκεφτει να τους στειλω στο διαολο, αλλα φοβαμαι πως το μονο που θα κερδισω ειναι το να μεινω μπλοκαρισμενςο κανα μηνα απο τη Vivodi, και μετα να περιμενω και ενα ευλογο χρονικο διαστημα μεχρι ο ΟΤΕ να κανει τις δικες του ενεργειες.... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Παντως περα απο τη πλακα η αθλιοτητα αυτης της εταιριας εχει ξεπερασει καθε οριο.... Ειμαι ηδη στους 2,5 μηνες αναμονης, το τεχνικο τους τμημα ( δηλαδη οι τηλεφωνητριες με τις οποιες μηλαω) δεν ειναι σε θεση να μου δωσουν τη παραμικρη απαντη σε σχεση με το ποτε θα δουλεψει οι αιτιες που προκαλουν το προβλημα εναλασονται καθε φορα για να μη πλητω ( στο σημερινο τηλεφωνημα μου φταιει παλι ο ΟΤΕ που τον ειχαμε ξεχασει για κανα 2 βδομαδες)... Ειλικρινα δε ξερω τι να κανω.... Εχω σκεφτει να τους στειλω στο διαολο, αλλα φοβαμαι πως το μονο που θα κερδισω ειναι το να μεινω μπλοκαρισμενςο κανα μηνα απο τη Vivodi, και μετα να περιμενω και ενα ευλογο χρονικο διαστημα μεχρι ο ΟΤΕ να κανει τις δικες του ενεργειες.... Aπαίτησε να μιλήσεις με κάποιον προϊστάμενο. Επειδή σίγουρα θα σου το αρνηθούν (το κάνουν πάντα), θα χρειαστεί να επιμείνεις. Μπορείς να αναφέρεις ότι αν δε μιλήσεις αμέσως με κάποιον προϊστάμενο θα προβείς σε καταγγελία στην ΕΕΤΤ και θα στείλεις γράμμα προς δημοσίευση στα περιοδικά πληροφορικής (RAM, PC Magazine κλπ). Εαν σου αρνηθούν, μίλα με τις Δημόσιες Σχέσεις. Εαν δε βγάλεις άκρη ούτε από εκεί, πέρνα από τα γραφεία στο Χαλάνδρι να τα πείτε πρόσωπο με πρόσωπο... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 αναβάθμισα την ταχύτητά μου στη vivodi από 1024 σε 2048 και δε βλέπω καμιά απολύτως διαφορά στο download :( :( Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 αναβάθμισα την ταχύτητά μου στη vivodi από 1024 σε 2048 και δε βλέπω καμιά απολύτως διαφορά στο download :( :( Μήπως είσαι σε DSLAM OTE (δηλαδή ΑΡΥΣ) και όχι στο LLU της Vivodi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Μήπως είσαι σε DSLAM OTE (δηλαδή ΑΡΥΣ) και όχι στο LLU της Vivodi; ακριβώς :( Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 ακριβώς :( E τότε πρέπει να αναβαθμίσεις και την γραμμή σου.... Ήμαρτον...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Παντως περα απο τη πλακα η αθλιοτητα αυτης της εταιριας εχει ξεπερασει καθε οριο.... Ειμαι ηδη στους 2,5 μηνες αναμονης, το τεχνικο τους τμημα ( δηλαδη οι τηλεφωνητριες με τις οποιες μηλαω) δεν ειναι σε θεση να μου δωσουν τη παραμικρη απαντη σε σχεση με το ποτε θα δουλεψει οι αιτιες που προκαλουν το προβλημα εναλασονται καθε φορα για να μη πλητω ( στο σημερινο τηλεφωνημα μου φταιει παλι ο ΟΤΕ που τον ειχαμε ξεχασει για κανα 2 βδομαδες)... Ειλικρινα δε ξερω τι να κανω.... Εχω σκεφτει να τους στειλω στο διαολο, αλλα φοβαμαι πως το μονο που θα κερδισω ειναι το να μεινω μπλοκαρισμενςο κανα μηνα απο τη Vivodi, και μετα να περιμενω και ενα ευλογο χρονικο διαστημα μεχρι ο ΟΤΕ να κανει τις δικες του ενεργειες.... Ε και εσύ, τόσα χρόνια που υπήρχαν μόνο ΟΤΕ και vivodi την έθαβες, και τώρα που υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές βρήκες να γίνεις πελάτης τους. :lol: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Guys, help!!!! Έχω ενεργοποιήση την υπηρεσία Cable TV της Vivo (ελπίζω να μην μετανιώσω που επέλεξα την συγκεκριμένη εταίρία γιατί αν πάρουμε παράδειγμα από το CS, άστα βράστα) και αναμένω την ενεργοποίηση. Σε διάφορα forums και ιστοσελίδες που έψαξα είδα ότι δίνουν σαν εξοπλισμό ένα router-modem vood ή κάπως έτσι. Το συγκεκριμένο δεν είναι από τα καλύτερα, αλλά τουλάχστον συνεργάζεται άψογα με το vo-ip της Vivo Και τις λυπές υπηρεσίες της. Εδώ όμως ξεκινούν τα προβλήματα: εγώ θέλω να χρησιμοποιήσω ένα δικό μου routerάκι, ένα Netgear με ενσωματωμένο κύκλωμα ADSl2+. Από όσα κατάλαβα, για να έχω τηλέφωνο θέλω και ένα ATA, και θα αγοράσω ένα CISCO ΑΤΑ 186. Το πρόβλημα είναι ότι ένα παλίος συνδρομητής μου είπε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με το συγκεκριμένο router,για διάφορους λόγους. Πρώτον, πρέπει να υποστηρίζει dhcp spoof???? Δεύτερον,πρέπει να ρυθμίσεις το router Να πέρνει δύο ip από τη Vivo, μία για το Internet και μία για το DSLPHONE (για το DSPLPHON ορίζεις διαφορετικά Vpi/Vci)! Η VIvodi έδινε πριν το Vood, ένα alcatel μαζί με το Cisco ATA 186. Και τώρα είναι η ώρα μου να ρωτήσω: έχει χρησιμοποιήσει κανένας το dslphone Με internet με διαφορετικό εξοπλισμό από τον παραπάνω, και αν ναι, πως το ρύθμισε???? επίσης, αυτό με τις δύο ip που σου δίνει ο isp, μου φαίνεται λίγο κουλό, ξέρει κάποιος κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Guys, help!!!! Έχω ενεργοποιήση την υπηρεσία Cable TV της Vivo (ελπίζω να μην μετανιώσω που επέλεξα την συγκεκριμένη εταίρία γιατί αν πάρουμε παράδειγμα από το CS, άστα βράστα) και αναμένω την ενεργοποίηση. Σε διάφορα forums και ιστοσελίδες που έψαξα είδα ότι δίνουν σαν εξοπλισμό ένα router-modem vood ή κάπως έτσι. Το συγκεκριμένο δεν είναι από τα καλύτερα, αλλά τουλάχστον συνεργάζεται άψογα με το vo-ip της Vivo Και τις λυπές υπηρεσίες της. Εδώ όμως ξεκινούν τα προβλήματα: εγώ θέλω να χρησιμοποιήσω ένα δικό μου routerάκι, ένα Netgear με ενσωματωμένο κύκλωμα ADSl2+. Από όσα κατάλαβα, για να έχω τηλέφωνο θέλω και ένα ATA, και θα αγοράσω ένα CISCO ΑΤΑ 186. Το πρόβλημα είναι ότι ένα παλίος συνδρομητής μου είπε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με το συγκεκριμένο router,για διάφορους λόγους. Πρώτον, πρέπει να υποστηρίζει dhcp spoof???? Δεύτερον,πρέπει να ρυθμίσεις το router Να πέρνει δύο ip από τη Vivo, μία για το Internet και μία για το DSLPHONE (για το DSPLPHON ορίζεις διαφορετικά Vpi/Vci)! Η VIvodi έδινε πριν το Vood, ένα alcatel μαζί με το Cisco ATA 186. Και τώρα είναι η ώρα μου να ρωτήσω: έχει χρησιμοποιήσει κανένας το dslphone Με internet με διαφορετικό εξοπλισμό από τον παραπάνω, και αν ναι, πως το ρύθμισε???? επίσης, αυτό με τις δύο ip που σου δίνει ο isp, μου φαίνεται λίγο κουλό, ξέρει κάποιος κάτι? Μονο με αυτο που δινουν. Τελος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Μονο με αυτο που δινουν. Τελος.Πολύ απόλυτος είσαι, το έχεις δοκιμάσει και δεν τα έχεις καταφέρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 9/1 εληξε η συνδρομη του DSL Cube που είχα. Σημερα πηρα το πρωτο λογαριασμο και με εχουν χρεωσει 32.2 χωρις ΦΠΑ για τη περιοδο 1/2/2007-28/2/2007 με τις εξης αιτιολογιες: - Παγιο Τελος Internet DSLNet 1024/256 €16.10 - Παγιο Τελος Προσβαση DSLNet 1024/256 ΑΡΥΣ €16.10 Δε θα επρεπε να πληρωσω €22 + ΦΠΑ συμφωνα με το τιμοκαταλογο που εχουν? Κανω καποιο λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 E τότε πρέπει να αναβαθμίσεις και την γραμμή σου.... Ήμαρτον...... πήρα Vivodi και μου είπε οτι ο ΟΤΕ με έχει συγχρονίσει λάθος στα 768 αντί για τα 2048 :rtfm: :rtfm: :rtfm: Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 9/1 εληξε η συνδρομη του DSL Cube που είχα. Σημερα πηρα το πρωτο λογαριασμο και με εχουν χρεωσει 32.2 χωρις ΦΠΑ για τη περιοδο 1/2/2007-28/2/2007 με τις εξης αιτιολογιες: - Παγιο Τελος Internet DSLNet 1024/256 €16.10 - Παγιο Τελος Προσβαση DSLNet 1024/256 ΑΡΥΣ €16.10 Δε θα επρεπε να πληρωσω €22 + ΦΠΑ συμφωνα με το τιμοκαταλογο που εχουν? Κανω καποιο λαθος? Άντε πάλι η ίδια απορία.... Διάβασε εκεί, posts 913-919. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Guys, help!!!! Έχω ενεργοποιήση την υπηρεσία Cable TV της Vivo (ελπίζω να μην μετανιώσω που επέλεξα την συγκεκριμένη εταίρία γιατί αν πάρουμε παράδειγμα από το CS, άστα βράστα) και αναμένω την ενεργοποίηση. Σε διάφορα forums και ιστοσελίδες που έψαξα είδα ότι δίνουν σαν εξοπλισμό ένα router-modem vood ή κάπως έτσι. Το συγκεκριμένο δεν είναι από τα καλύτερα, αλλά τουλάχστον συνεργάζεται άψογα με το vo-ip της Vivo Και τις λυπές υπηρεσίες της. Εδώ όμως ξεκινούν τα προβλήματα: εγώ θέλω να χρησιμοποιήσω ένα δικό μου routerάκι, ένα Netgear με ενσωματωμένο κύκλωμα ADSl2+. Από όσα κατάλαβα, για να έχω τηλέφωνο θέλω και ένα ATA, και θα αγοράσω ένα CISCO ΑΤΑ 186. Το πρόβλημα είναι ότι ένα παλίος συνδρομητής μου είπε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με το συγκεκριμένο router,για διάφορους λόγους. Πρώτον, πρέπει να υποστηρίζει dhcp spoof???? Δεύτερον,πρέπει να ρυθμίσεις το router Να πέρνει δύο ip από τη Vivo, μία για το Internet και μία για το DSLPHONE (για το DSPLPHON ορίζεις διαφορετικά Vpi/Vci)! Η VIvodi έδινε πριν το Vood, ένα alcatel μαζί με το Cisco ATA 186. Και τώρα είναι η ώρα μου να ρωτήσω: έχει χρησιμοποιήσει κανένας το dslphone Με internet με διαφορετικό εξοπλισμό από τον παραπάνω, και αν ναι, πως το ρύθμισε???? επίσης, αυτό με τις δύο ip που σου δίνει ο isp, μου φαίνεται λίγο κουλό, ξέρει κάποιος κάτι? Δε χρειάζεσαι και Cisco ATA. Aυτό χρειαζόταν πριν ξεκινήσουν να δίνουν το Vood (και το έδιναν δωρεάν, σιγά μη σε έβαζαν να το αγοράσεις). Και να μην ακούς ότι σου λένε οι παλιοί συνδρομητές. Μόνο εμένα να πιστεύεις, άντε και 4-5 άλλους. Έχω διδακτορικό στο θέμα Vivodi. Το Vood είναι και ADSL modem, και 4 ethernet/WiFi router, και απαραίτητο για τον αποκωδικοποιητή της τηλεόρασης (και αυτόν στον δίνουν δωρεάν, μη μου αγχώνεσαι). Πρέπει να το βάλεις, και δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις άλλο router (εκτός αν είσαι εξοικειωμένος με δίκτυα κλπ). Α, και είναι αίσχος (το Vood), έχεις να φας μεγάλη ταλαιπωρία. Καλύτερα να έκανες αίτηση στην ΟΝ, που δίνει αρκετά καλύτερο εξοπλισμό, και που λογικά δε θα κάνει συνέχεια λάθη στους λογαριασμούς. Τεσπά, μη σε γκαντεμεύω, καλώς ήρθες στο club των θυμάτων της Vivodi. Α, και να χωρίζεις καμία παράγραφο άλλη φορά, είναι πολύ κουραστικό το μήνυμά σου. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts